Soruyu benimle bağdaştırmayınız. Benden bağımsız bir sorudur.
Normalden dar olan bir vajina cinsel birliktelikte erkeği rahatsız eder mi?
Soruyu benimle bağdaştırmayınız. Benden bağımsız bir sorudur.
Bir değişiklik yapayayım🫣🫣🫣🫣
ya da olumsuz yönleri varmıdır?
Nelerdir?
Dar olması her iki cinsiyet için de iyidir, bu yaşanan seksin hissiyatını arttırır. Her iki taraf da sürtünmeyi ve birleşmeyi daha fazla hisseder. Daha fazla zevk alır. Hatta analın pek çok kişi tarafından sevilme nedenlerinden birisi de budur. O yüzden erkeği temelde rahatsız etmez.
Fakat içine girilemeyecek kadar dar ise bu ne erkeğe ne de kadına zevk verir çünkü tatmin edici bir ediciyi geçtim belki cinsellik bile olmayabilir. Hatta tıbbi olarak tanımlanmış böyle bir rahatsızlık var. Tedavisi de var diye okumuştum sanki ama emin değilim.
Yani normalden kabul edilenilir sınırda dar olması iyi ama cinsel ilişki yaşanamayacak seviyede dar ise yani normal dışı, o kimse için iyi değil.
Soruyu kesin senle bağdaştıracaklar biliyorsun değil mi kızz
Zaten alalakasız cinsel paylaşım olmasada çekemeyip kaldıran da çıkıyor sabahki sorumda hiç bir şey yoktu kaldırmış bir über
Şikayet ettim bakalım geri gelecek mi eğer admin almışsa hayatta gelmez
Yahu arkadaş o da esnek bişey ne kadar dar olursa olsun kalem ucu kadar olacak değil ya belki de sen dar biliyorsun belkide değil bu erkeklerin bazılarında de böyledir benim pipim çok büyük derler el yumruğunu yemeyen kendinin kini balyoz sanırmış
Doğru mu görüyorum bu senin sorun değil mi.. 😅😳
Erkeği çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum.. Bütün ağrı ve acıyı kadın hissedip yaşar.. Bu yüzden de erkeğin kadınıyla biraz fazla ilgilenmesi gerek..
Öyle böyle bir değişiklik olmamış ama.. Dikkat et kendine.. 😅 Bu sorudan sonra rahatsız eden edene olur çünkü.. 😄
Rica ederim.. 😊
Cevap
50Cevap
Beni rahatsız etmez yok
Selam,
Ön sevisme ve penetrasyon esnasında daha fazla efor sarfetmeyi gerektirir..
Ön hazırlık aşamasında kadinla daha uzun ilgilenmeli ve kadınını sırılsıklam hâle getirmeli, ya da bolca Kayganlaştırıcı ilavesi...
Ne olursa olsun daha yavaş olmasını gerektirecek çünkü biraz genişletmeye ihtiyaç duyulacak..
Parmak çalışması ve bolca oral tavsiye ederim.. Hatta anal seks için kullanılan pluglar bile denenebilir..
Daha önce hiç bir deneyimi olmayan, ne yapacağını bilemeyen bir çift için darlık sorun olabilir. Kişi yeteri kadar uyarılmamışsa vajina kayganlaşmayı sağlayacak sıvıyı üretmediği için içeri penetrasyon zor olur. Bu sorunu halletmek için kayganlaştırıcı matwryal kullanmak gerekir.
Şu sitede kadınların bu tarz soru sorması kadar tiksindiren başka bişey yok.
Daha fazla zevk verir mutlu eder
Ama normal den daha dar olduğunu nasıl anlıyorsun ki baktın mı
Heee tamam anladım
Dar kuku yoktur, kuru kuku vardır. Kuruluk da daima rahatsız eder
Kadın için biraz zirlayaici olabilecğini duydum sadece ve ilişki sırasında zevkten çok acı çeker miş🤔🤔
Hayır neden olsun hoşuna gider daracık olması o kegel egzersizlerini boşuna mı yapıyoruz 😀
Kegel egzersizi mi? İlk kez duydumm 😀
Erkek açısından rahatsız etmek yerine daha iyi hissettirir. Daha dar penisini kavrar. Ama kadın açısından zor olabilir. Penisi içine alırken zorlanabilir. Cani aciyabilir vs.
Aksine inanılmaz hoşuna gider. bu durumu iredeli bir erkek değilse heyecana ve hoşuna gitmeye bağlı olarak erken boşalma gibi olumsuz bir durumu yaşatabilir
Hayır aksine dar olması daha çok hoşuma gider hissetme açısından penisi sarması vs her erkek bunu arzular
Ağrı ve acıdan başka bir şey vermez erkek tarafına. Ayrıca kendini girmek için fazlaca zorladığı için bel ve bacak ağrısı da cabası.
Dar diye bir şey yoktur sevişirken vajina islanır genişler aten esnektir. erkeği rahatsız etmez daha fazla zevk verir
Hiç sorun olmaz, sadece doggy pozisyonunda boşalmaya yakın ağrı hissediyorum içeride sıkışınca. Onun haricinde sorun olmaz.
Yanı gırerken zorlanmak hosuma gıdıyor genelde yasadıgım sorun bas kısmından dolayo. Ve zorlarken partnerımın ınlemesı ayrı bi zevk verıyor
Hayir memnun eder aleti iyi sarar bu işe alınan keyfi son derecede artirir
Bu senaryonun hiç bir alanında erkek rahatsiz olmaz. Penis çok kalınsa rahatsiz olan sen olursun
Çok dar olması erken bosalmaya neden olabilir. Fazla da daraltmayin aslında 😀😀 @Yaban00
Yok memnun eder daha zevkli olur. Şunu demeden geçemeyeceğim senin böyle soru sormana şaşırdım 🙄 sen de değişmişsin 😅
Noldu hayırdır canını sıkan şeyler mi var?
Ben de çok bunaldım sıcaktan
Hayır rahatsız etmez rahatsız edecek olan kadının kendini fazla kasması olur
Hayir rahatsiz etmez ve daha cok insanin hosuna gider daha fazla zevk verir...
Aksine cok hosuma gider 😉vakumlar gibi koruyucu sekilde icine aliyor
yabanimsi neler diyosun askim 🙄
Arasa devreleri yanıyor hsjsjskskw
arada*
bi an dedim noluyooo 🙄
Fazla değişiklik oldu sanki he ne dersin ksdkkd
abim gormesin bunlari olay cikar bak demedi deme, cok kiskanctir kendisi 😏
Hahhaa kıskanmadim deli 😀
ya oz abimi diyorum ben 🙄
Yok ya cidden kıskanmadım jsjsssjs soruna yorum yapamıcam jjsjs
soylicem askim cok ayip oluyo mu milletin icinde sen evli barkli yengemsin 😌
Söyle Yarencim jxjdjdd Yaren ben senin üvey abinimsi miyim canım jjsjdjdj
abimin adi ahmetimsi degil maalesef 😂
dusunmem lazim 🙄
Ben söylerim😄
sana inanmaz, karisindan duymasi lazim 😂
Hahshhshshshs ben kimim jdjd
Hişşt size ne oluyor asıl abisi benim burada ona öyle bir cezam var ki söylerken bile Yusuf yusuf etti
Yine canı sıkılmış böyle sorular sorma sorarsan gizli sor dedim
Kaşınıyor @Yaban00 cım memleket küçük nasılsa yakalarım bir gün abilerini kızdırsın bakalım 😏🧐💀😎
Hahahhaha yoo ben Yarenciğimin abisiyim hayırdır
@aynadakiajan aslan abim çek kulaklarını😃
@aynadakiajan artık vakkastan da korkmuyirum valla. Geçen yanıma geldi. Kıyamam ya, güzel güzel baktım yemek yedirdim
Noldu kız yaban cezalandırılmak mı istiyorsun ortak soru soralım derken yaptığına bak Ajanlık yaptırma ulen bana 😎
@yaban00 hahhshs olurum
Abi çek kulaklarını 😃😃😃😃
Bak sen @Yaban00 Vakkastan da korkmuyorum diyor yürek mi yedin kız sen noluyoruz böyle hıı @Ahmet373737
Reis ne diyor bu bak hele bak
@aynadakiajan Abi en son hesabı dondurunca o sırada yürek yedi galiba. 😄
ortalik karisti behlul kacar
Belli @Ahmet373737 memlekete gelme bacaklarını kırarım dedim meğer gizlice gelmiş gitmiş 🤣🤣 ancak öyle gelir zaten uslu hanım hanımcık olacak başka çaresi yok darlarız her yerde 😎
@aynadakiajan Hahhaaha 😄😄😄
@yarenimsii nereye kız saçını çek şunun sende bir yerden
Ya yapamam ben küçüğümmmm deme de yine 🤣🤪
abi o evlenmek icin kucugum sac cekebilirim ahshshshshshh
Haaahahahaha ben tutarım Yaban'ı sen saçını çekersin Yarencim jsjsjsjs @aynadakiajan abim izin verirse hahdjskxkd
Verdim gitti @Ahmet373737
Hatta dur sorusunu da kaldırayım diyorum da üzülmesin fazla kıyamıyorum
Saçını çekelim yeterr 🤣
@aynadakiajan Hahhaha sorusunu silersen ağlar🤣
bu soru da kalmasin abi millet kendisi icin sordu saniyordur eminim 😂
Aşırı alakasız cinsel paylaşım içeriyor zaten @Ahmet373737
Sen şahitsin kalkarsa benden bilmesin yetkim var ama başkası kaldırırsa bana küsmesin 😎
@aynadakiajan Tamam abi merak etme😃😃
@Yaban00 @Ahmet373737 nereye gitti bu kokttu mu naptı
Yoksa ağlıyor mu acaba odasında bir yokla şunu soğuk su neyin ver 🤣
@aynadakiajan Vallahi benim de haberim yok😀😀
biz da yaptiik, gec kalmissin ask
ucuz daha iyi tabi 😂
mukemmel es iste mukemmel
Dar olmasını daha çok severler
evet öyle
Sen cok bilgili biri olarak bu sorunun cvbini biliyor olmalisin
Dar olunca iki taraf cok zevk alir surtunerek girer cikar
İlk girişte kadını biraz zorlar ama devamin da her şey akışında yaşanır
Senden beklenmedik bir soru şaşırdım
İyi yaptın her konuda fikir lazım 😅
Sorunun cevabı bence hayır bu arad
Dokunma sakın bozma güzelliği
Kimle alakalı ise o dokunmasın o halde :)
mutlu ediyor dar vajina. bakire olan kızlarda vagina dar olur. sonrada genişliyor
Etmez ama zor giriş oluyo penis büyü olunca yaşandı sbshs
bnmki kalin damarli cok darsa acitiyor. ama suluysa sorun yok
Edeceğini sanmıyorum
Niye etsin bence hoşlarına bile gider.
Dar olmasını severler
her zaman
Etmez daha da hoşuna gider
genişletmek birkaç saniye no problem
Etmez bence güzel olur amasyada
Erkekler sever
Yo etme dar yerlere girmeyi daha çok severiz 😂
Dar olması güzel