Evet değişik bir sorun ile karşınızdayım. Erken boşalmanın aksine benim erkek arkadaşım prezervatif varsa hiç boşalamıyor sadece dakikalar sonra örneğin 40/50dk sonra ben sıkıldığımda prezervatif çıkarıyor kendi okşayıp boşalıyor. Prezervatif olmasa da süre 30/40 dk sonra yine içimde hiçbir şekilde boşalamıyor kendi eliyle ancak boşalabiliyor bu durumdan çok sıkıldım çünkü ön sevişme de hiç yapmıyor ancak 2/3 dk çok bencil bir insan ve benim de canım artık çok acıyor bu bana zevk vermiyor Yani. Sizce bu durum normal Mİ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumun mastürbasyon bağımlılığı ile alakası yok. Erken boşalma bir sorundur ve tedavisi vardır. Ama geç boşalma büyük bir sorundur ve bunun bilinen bir tedavisi yoktur. Bu durum ilk başta bayanların istediği bir durum gözükebilir ama bu bayan İçin tam bir eziyete döner. İlk 10 iyi ama sonrası tam eziyet. Kadın da kendisinden etkilenmiyor zanneder ve moralini iyice bozar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu durumda şöyle yapabilirsiniz. Şöyle ki erkeğini hem ön sevişme hemde ilişki sırasında deli etmen lazım. Bir erkeği en çok tahrik eden şey
Ne çıplaklıktır
Ne cilveli olmaktır
Nede seksi iç çamaşırıdır.
Tamam hemsi etkili. Ancak en çok eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgazm olması ve orgazm olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder.!😉☺️
Bunu sağlamanın da birkaç yöntemi var tabii😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle 40 50 dk normal bir süre bendede aynı hatta daha geç, burdaki sorun partnerinde değil senin sıkılmanda sıkılabiliyosan birbirinizi tamamlayamağınız anlamına gelir geç boşalan o değil erken pes eden sensin, umarım anlatabilmişimdir 1 veya 2 kez orgazm olduğunda ilşki bitti diye düşünürsen sıkılırsın oysaki gerçek anlamda enerjisi yüksek bir kadın 4 5 orgazmı rahatlıkla yaşar ve yaşamalıda cinsel doyum için bu şart, sana son olarak şunu diyim cinsel doyumla orgazmı karıştırma
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bu normal değil, 40-50 dakikada bosalamayan bir erkek muhtemelen ilaç takviyesi kullanıyordur, dunya ortalamasının 7-9 , Türkiye ortalamasının 3-5 dakika olduğu bir konuda, 45-50 dakika herhangi bir şey kullanmadan pek mümkün degildir. 15-20 dakika kabul edilebilir bir süre, ayrıca vajinada değilde eliyle boşalması çok daha saçma
00 Yorumla
Bende öyleyim ama senin erkek arkadaşının sorunu canım kendini masta alıştırmış olması o yüzden gelemiyor ben prezervatifle gelemem normalinde 30 40 dk da gelebiliyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu neden eşeği adam etmeye upraşıyorsun. terk et.
yahu onurlu olun biraz. sana hitap etmiyorsa bırak gitsin arkadaş erkek mi bitti dünyada
kriterlerinizi adam gibi seçin böyle saçmalıklara maruz kalmayın12 Yorumla- +1 yıl
Dayı sen nereden geldin senin ki tarihi eser artık raflara kaldırılmalı müzede sergileniyor olmalı burada senin ne işin var kurban olayım sen artık ufaktan kaç dayı olmaz böyle
- +1 yıl
@KuzeyTekinoğlu01
öküzlüğünüz açığa çıkınca rahatsız mı oldunuz
inan gibi insan yakışır cinselliğ beceremiyorsunuz hayvan olduğunuzdan dayı git diyorsunuz. ulan siz ölün geberin gidin de şu kadınlar bir rahat görsün hayvanlar. insan olmayı beceremiyorsunuz hayvanda olamıyorsunuz. şerefsizler hayvan bile eşini öpüyor kokluyor rahatlatıyor sonra ilişki yaşıoe. sizler hayvan kadar olamadaınız şerefsizler.
+1 yılmastürbasyon bağımlısı birisi daha. Normal değil tabiki. Öyle boşalmaya alıştırdığı için sadece eliyle boşalabilir. Ve bundan kurtulmak için çabalamıyor da.
00 YorumlaAh canım yaaaa. Kıyamam ben sana...
Senin derdine derman bu dükkanda yok... Olsa dükkan senin...
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu seks degil bu tamamen öyle kendi zevkine göre davranmak kadının canının yanması zevk olarak algılanmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklını ilişkiye vermediği için belki de boşalamiyor buda bir sorun. Doktora gitmesi daha iyi sanırım burada çözüm olmaz. Ama ten uyumu yok galiba senle bosalamayip eliyle bosaliyorsa mastürbasyon bağımlısı arkadaş geçmiş olsun
00 Yorumlaİletişim kurun, iletişimle anlayışla herşeyin üstesinden gelinir.
00 YorumlaHiç normal bir durum değil aranızda hiçbir ten uyumu yok. O yüzden zaten boş alamıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. ön sevişme yapmıyor mu, sorun bir değilki sizde
00 Yorumla
+1 yılYani normal bir durum seks yaptığım zaman benimde 1 saat sürüyor boşalmam ama kesinlikle on sevisme yaparım seksin olmazsa olmazıdır ama on seks olmadan kadınlar pek zevk alamaz onu bu konuda uyarabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ama Ön sevişme yapmaması bencillik ve kabalık.
00 Yorumla
+1 yılBen ne zaman istersem o zaman boşalıyorum örneğin 50 dk yapıp bosalmadan devam da edebiliyorum bazen de 10-15 dk yapıp bosalabiliyorum bu biraz zihinde çözülen bir şey gibi sanki
00 Yorumla
+1 yılKaşık ve dogy pizisoynlarinda deneyin p*rno çok izlemiş görüş açısı bu pozisyonlarda daha iyi dir yardımı olabilir
00 YorumlaEli senden daha başarılıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDesene sen suni vajina gibi kullanıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gzl. bisey :) soru. Değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHak ediyosunuz seni sevdiğini saniyosun demi kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTravmatik mastürbasyon sendromu var tedavi olması lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Bencilse çekilmez ki o.
00 Yorumla Doktora götür sanada yazık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alamiyorsan bırak beraber olma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen cik ustune
00 Yorumla Normal değil
00 Yorumla
+1 yıl:)) ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zamandır berabersin
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
+1 yıldaha ne istiyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında