AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Garip olan biz değil sizsiniz. Ama dünya artık çok farklı bir yere çekiyor şu durumu. Kadın erkek ilişkisi garipsenir olmuş
Ben heterolar garip demedimki, gayet normaler dogallar, ama biz maalesef ayni cinsten etkileniyoruz buna bir sey yapamayiz
Erkeklere azan da ne bileyim yani...
Kadın olsam yine kadınlara yürürdüm. İki sanat eserinin çarpışması...
Hakikaten bende soruyorum bunu. Pürüzsüz, ince ve estetik bir beden varken neden kıllı seversiniz.
Hakkaten, erkekler ayni zamanda kapı gibi hahaha
He ya çekicilik yok yani. Niye tercih etsinler ki.
Sesine malafatin boyuna verdigi zevke o erkeksi kokularina sert yapilarina offf azdim yine
Keşke senin gibi olabilseydim
Hahahshs kendi kendini azdırdı 😂 biz büyük ikizler siz buyuk mal seviyorsunuz 😂
Benim icin en önemlisi erkegin sesinin cekici olmasi
Hmm sesi iyi olmasa malafati büyük olsa
Cok kötü degilse sesi kabul edilebilir 😂😂😂 ya kimi erkekler var sesleri acayip cirtlak ve cocuksu az cok böyle erkeksi cekici sesi olsun lütfen 😀
Ben bağırdım mi o da inler be 😂 2 oda otwden duyulur daha ne olsun😂 ama diğer taraftan sınıfta kaldık 😂
😂😂😂😂 yarildim ilk cümleye
Hahahha 😂 ama sesim biraz iyidir hani yüksek voldur 😂 ama diğer taraf sikinti
Cok mu kücük yapma bee 😀
Ortalama diyelim 😂 ama kızların bu kadar oraya düşkünlüğünü bilmezdim... seni kesmez kesin ama 😂
Son sevgilimden sonra cm sormaya korkuyorum oyüzden sormicam 😂😂😂 ilk sordum klasik tc erkegi 15-16cm dedi 2. sorusumda 14-15cm düstü oyüzden sordukca sizinkiler kisaliyor galiba 😀😀😀
Ya boy ya kalinlik oluyor bildigime göre 😂😂😂 kahve gibi 2si1 arada olmuyor eski sevgilim kisa ama kalindi onun malda hayir yoktu ama tarzi ve konusmasi bosaltiyordu beni
Benim ki 2. ci sevgilinin bı küçüğü sana yetmez 😂 bu konulara girince benim hormonlar kiprasmaya başlıyor 😂 sana lazım 20 ve üstü muhtemelen
Ben de kalınlık var ama boy yok 😂
Yok artik kara delik mi sandin beni 🤣🤣🤣🤣
Önemli olan kullanabilmen 😃
Hahahhaa 😂 ama ne kadar buyukse o kadar iyi en azından yalarken tabi yalanmasini tiksinc buluyirum başka mesele. 😂
Niye beni gaza veriyorsun ki 😂 henüz kullanmadik bakalım 😂 bence boy daha önemli kullanmaktan
Oral yaptirmayi sevmiyormusun 😳 ya büyük olmasi güzel ama abartmamak lazim 😝 ve kullanmasini bilmiyorsan ne boy kurtarir ne kalinlik inan bana 😂😂😂
Hahhaha 😂 oral yapilmasini isterdim çok güzel ama tiksinc buluyirum bir yandan o yüzden yaptırmam şimdi 20 25 olsa senin dikkatini cekmez mi ben açıkvasi ikizler büyük yumuşaksa çok hoşuma gidiyor daha güzel yalanır diye 😂
20 falan cok büyük aci verir diye korkarim 😁 kadini bilemem ama erkege oral yapmak asiri zevkli is 😆 ikizlere gelince size hos ama gelde bana sor 95le nasil yük tasiyorum
Ha seninkiler büyük bak hormonları mi harekete geçiriyorsun 😂 neden aşırı zevkli erkeğin halini görmek mi yoksa onu yalamak mi
O kadar da büyük olmasın diyorsun Hemi peki yalamak için ister miydin
Erkege verdigin zevki düsününce onun o yüz ifadesini gördükce iniltisini duydukca daha da istahlaniyor insan😝 gögüslerimden zevk aliyorum asiri derece ama günlük hayatda keske canta gibi cikarip kenara koyabilsem 🤣🤣🤣🤣
Hahahha 😂😂 bu güldürdü ama ben severim ciddi anlamda emmek güzel olurdu baya büyüklermis yani hormon mormon bırakmadın 😂 bu genetik mi yoksa senle alakalı mi meme büyüklüğü demek kızlar erkeklerin o hallerinden çok zevk alıyorlar 😂
Kesinlikle muazzam manzara erkegin o hali 😂😂😂 ve seksde sert ve fevri olmasi benim icin erkekligini gücünü ve beni nekadar cok istedigini yansitiyor😏 genetik canim lanet baba tarafinin mirasi
Hahahha 😂 böyle genetige razıyım iştah mistah bırakmadın usenmesem banyoya girerdim 😂 ben yumuşak isterim tabi şu zamana kadar hiç deneyim olmadı 😂 yaş 30 anca manuele devam 😂 yavaş yavaş emerdim seni 😂
Erkegin en güzel yasi 30dur tam kivaminda ve hormonlarin zirvede oldugu yas😁 neyse susuyorum artik 😆
Cok gazladin beni devam etsene daha 😂 erkeğim de yavrum de. 😂😂😂 susma susma vazgectim 😂 ozele de cagirmak istemiyorum ama manuelden de biktik 😂 yaş kac bu arada 😂
Kalın ve tok erkek seslerimi hoşuna gidiyor
Yasim 26 🙃 Af… dayim yakinsan buyur uygulamaya gecelim 😂😂😂😂
@AtılganPonçikMen evet galiba 😀 asiri böyle kabadayi seside degil cok incede degil böyle tipine yakisan erkeksi ses iste 😅😅😅
bu kızı getirin banaaa :D
😂😂😂😂😂😂
takip at takip atlıyorum arabaya :D
Sana gelmem eski sevgilime benziyorsun üzülürüm o üzüntüyle hircinlikla ben seni saparim 🤣🤣🤣🤣🤣
daha iyi şiddetli seks olur :D :D
benim sesime bayılmayan ya da o kadar iddialı konuşmayayım beğenmeyen kadın olmadı şimdiye kadar ve sorduğumda erkeksi ve tok ya da kalın ve tok yorumları aldım hep
Ama bana sorarsan karga sesi gibi 🤦♂️😂
@Green009 haklisin 😂😂😂😂
Neyse karıştı buralar ben kaçıyorum muhabbetin cılgı çıktı hadi iyi akşamlar yaşında varmış neyse iyi akşamlar dilerim mutluluğu bulursun 👍😂
ciddiyim öz. le gel :D
@AtılganPonçikMen dogrudur kimi erkekler var Allah ne ses vermis diyorum 😅 hatdaha daha ileriside var yutkunuslari bile tahrik olmaya yeterli benim arkadasim sevgilisinin sürekli su icmesini isterdi tlfnda konusurken😂😂😂
Ahahaha onu duymuştum 1 kız bana su içtikten sonra o nası ıhhlama öyle tahrik etme beni demişti şaşırmıştım🤣
ya ne konustunus, özelden yazisaniza oynaklar
Soran gel sende katıl😀
@AsabiÖküz profiline çocuğunu koymuşsun ve ne demeli sana Allah'a haval ediyorum 👍
@AsabiÖküz hakaretlerini aynen iade ediyorum... umarım öyledir beni ilgilendirmez.. seni Allah'a haval ediyorum iyi akşamlar evli olmasan bile yaşın kac senin yazık başka bir şey demiyorum
Abla benimki Türkiye ortalamasında kalınlığı iyi ilerde sorun yaşar mıyım sence? Senin eşininki 14 olsa aldatır mısın onu?
evet ya bende hep bunu düşünüyorum olm neden bu kadar seviyorlar benim midem bulanıyor
Hakaten😂🥲
Aynen bende biseksuelim
Kadın ilişkide oldun mu
Hemcinsine nesin sen gizli?
Hetero kadın ne bebeğim. Açıklar mısın
Kulaklarımı çekmene bağlı
Soruya bak 😂
Hahahahahah
Dalga mı geciyorsin merak ediyorum 😂
Yo ciddiyim
O zaman cevaplara bak 😂 kadın degilom nasıl cevap veriyim ama kaslı vücut bir hatunu azdiriuor bu gercek
Beni azdirmiyo☹️
Gerçekten mi? Kaslı göğüsler kılsız vücut baklavalar falan azfirmaz mi
Hayir, maalesef kadınlar aşiri seksi
Sen lez falan misin
Yo heteroyum
Neye tahrik olursjn peki
Erkekler de hiç bi şeye, kadınlarda göğüs, özel bölgeleri , kadınsı koku
Yani p*rno izlerken mesela hiç erkeklere bakmaz mısın seyinin büyüklüğüne falan..
Çoçukken ilgimi çekiyodu büyük mü küçük mü
Benimkini mi soruyorsun anlamadim
Anladım dediğini pardon
Kıllı ve koca penisidir heralde
Hetero ne
Karşi cinsten hoşlanan
Nasil yani
Erkeklerin neyine tahrik oluyosunuz
Yani işte özel bölgesine falan
mastürbasyon yaparken erkeklerin özel bölgesini mı düşünüyorsunuz
Sen değilsin galiba?
Ne değilim
Hetero
Ne bilim heteromuyum neyim, millet sorduğunda hetero diyorum tabi rezil mı etcem kendimi, ama hani eşcinsel lezbiyen kadınlarin p videolarina hep bakar tahrik olurum
Biseksüel olabilirsin o zaman
O nasıl soru ya