Ben bu sitede aslında sadece cinselik soruyorum. Ve özelden konuştuğum konular da cinselik. Sanal seks değil, azmıyorum da konuşunca. Benimle birlikte olan kişi geniş mi olmalı? Benim gibi biri ile sevgili olunmaz mi?
Cinselik soruları soran, farklı insanlarla konuşan biri ile sevgili olunmaz mı?
Cinsellikle ilgili konuşmak neden ayıp olsun ki ya da cinsellikle ilgili SORULAR Soran biriyle sevgili olmak ya da evlenmek niye genişlik olsun ki. Asıl bunları konuşmamak aptallıktır.
Bu sitede sorulan cinsel temalı soruların tamamı, üyeleri ilgilendiren paylaşımlar üzerine yapılırlar. Yok çükünüz kaç santim, yok kaç dakikada geliyorsunuz, yok hangi pozisyonu seviyorsunuz bilmem ne. Elalemin yatak odasına dair sorular soran biri, güven vaat etmez. Bilhassa bu soruları sitede sormakta kalmayıp, özele de taşıyorsa, benim nazarımda o karı mantardır. Ayda yılda bir, kendi seks hayatına dair başkalarının tecrübelerinden yararlanmak adına sorular soranlar gayet tabii istisnadır..
Soruyu soran kişiler de pek masum değiller. Mutlaka bir niyet var soruların altında. Kimisi popülerlik olsun diye soruyor, kimisi kendini ulaşılmaz zannediyor her türlü şeyi yapıyor kimseyi umursamıyor yani türlü türlü niyet var bu tarz soruların altında. Gerçekten cinselliği merak eden buraya soru sormaz, gider araştırır.