Cinsel Yaşam Cinsellik konuştuğunuz kişiye ilgi duyuyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ya arkadaslar ben bi cocukla cinsellik konusuyorum bu beni arzuladigi anlamina geliyor di mi mesela eve falan cagirsam gelir mi? Cinsellik konuştuğunuz kişiye ilgi duyuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çok sadık arkadaşlarım var konuştuğum. neden ilgi duydayım. cinsellik konuşuyoruz diye ilgi olmak zorunda değil 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sexting mi yapiyosun arkadaslarinla Yorumla builder 1 yıl yok yahu. cinsel sağlık konusunda bilgi alışverişimesela mantar oluyor doğal yöntem soruyor anlatıyorum ürün öneriyorum nasıl yapacağını tarif ediyorum. bunun gibi Yorumla Soran 1 yıl he ben sextingi soemustum ondan Yorumla builder 1 yıl o cahil ergenlerin işi Yorumla
Ecm42 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sadece konustuysanız sanmam n#de attiysaniz begendiyse gelir 2 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gelmek ne kelime uçar bile. Kurda kuzu teslim etmişler. Oturup ağlamış. "Bu güne kadar ne istediniz de yapmadım. " diye... 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlgi duymasa niye konuşsun dimi bide konu cinsellik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yaani sirf cinsellik icin herkesle konusur musunuz ki Yorumla keyifdelisi 1 yıl Midesiz değilse aç gözlü değilse konuşmaz tabi bunların olmasıda bi meziyet Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yani sonuçta ilgi varsa cinsellik var cinsellik varsa ilgi var 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gelir tabii ki. Niye gelmesin.. 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Duyuyordur, ben olsam koşarak giderim 0 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Eve gelmeden erkek var mi ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sen çağırma o çağırsın ezik misin knk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ben tek kaliyorum knk onun evi bos olmuyo fazla Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eve çağırsan eve de gelir sana da 0 4 Yorumla Soran 1 yıl bana da derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınlaşır anlamında Yorumla Soran 1 yıl hee peki bi seyler olur mu ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç şüphen olmasın, konuştuklarınızın hepsi yaşanır büyük ihtimalle Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İllaki 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet bazen oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Burdanmı tanıstınız 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yook Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş farkınız ne Yorumla Soran 1 yıl ikimiz de 18 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Muhtemelen oyledir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
çok sadık arkadaşlarım var konuştuğum. neden ilgi duydayım. cinsellik konuşuyoruz diye ilgi olmak zorunda değil
sexting mi yapiyosun arkadaslarinla
yok yahu. cinsel sağlık konusunda bilgi alışverişi
mesela mantar oluyor doğal yöntem soruyor anlatıyorum ürün öneriyorum nasıl yapacağını tarif ediyorum. bunun gibi
he ben sextingi soemustum ondan
o cahil ergenlerin işi
Sadece konustuysanız sanmam n#de attiysaniz begendiyse gelir
Gelmek ne kelime uçar bile. Kurda kuzu teslim etmişler. Oturup ağlamış. "Bu güne kadar ne istediniz de yapmadım. " diye...
İlgi duymasa niye konuşsun dimi bide konu cinsellik
yaani sirf cinsellik icin herkesle konusur musunuz ki
Midesiz değilse aç gözlü değilse konuşmaz tabi bunların olmasıda bi meziyet
Yani sonuçta ilgi varsa cinsellik var cinsellik varsa ilgi var
Koşarak gelir bence 😊
Koşarak gelri 😅
Gelir tabii ki. Niye gelmesin..
Duyuyordur, ben olsam koşarak giderim
Eve gelmeden erkek var mi ki
Evet istemediğim kişiyle konuşmam
sen çağırma o çağırsın ezik misin knk
ben tek kaliyorum knk onun evi bos olmuyo fazla