Cinsel Yaşam Eşiniz işten geldiğinizde hemen soyun dese ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sonra çamaşırları toplayıp çamaşır makinesine atsa😂 Güncellemeler+1 yıl Çamaşırları yıkamak için o iş için değill😄😄 Eşiniz işten geldiğinizde hemen soyun dese ne yaparsınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Soyunurum çamaşırları makineye atar beni de duşa sokar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Seni de güzelce bir keseler su tasını kafana vurarak😄 Yorumla yaralı_gönlüm +1 yıl O su taşını kafama vurur ben ne vururum orası mechul Yorumla Soran +1 yıl Yazık ama sen vurma Yorumla yaralı_gönlüm +1 yıl Oyle vurma değil şiddete karsiyim daha güzel eğlenceli zevkli vuruslardan bahsediyorum netice de eşimle banyodayim Yorumla Soran +1 yıl Ahaha oh valla iyiymiş o seni keseler sen onu keselersin Yorumla yaralı_gönlüm +1 yıl Tabi ki gele birde küvet veya jakuzi varsa tadından yenmez Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Güzel soru matrax ve komik oluşunu sevdim 😊😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eşin böyle yapsa ne yapardın😄😄 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Akşam koltukta uyumayı göze alabileceğini hiç sanmıyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
35izask Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Demesine gerek yok zaten girer girmez soyunuyorum 0 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çamaşırları yıkadığı için teşekkür ederim 😂 2 0 Yorumla
PoliceManIsBack Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Makinaya kafasini sokup arkasina gecerim :) 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç düşünmem hemen soyunurum sıkıntı yok 😊 0 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl İş oraya gelsin ben ikna ederim onu 😊 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkardım, ne diyor bu diye😱 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çamaşırları makineye atarken arkasına geçer... 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kafana sürahiyi indirirse😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutar yatak odasına götürürüm Yorumla Soran +1 yıl Kaçmaya çalışırsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cilve yapıyordur Yorumla Soran +1 yıl İyi mi cilve yapması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabikide Yorumla Soran +1 yıl Evlenince böyle yapıcam🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delisin sjsjsjs Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ergen haller 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem😂😂😂 1 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Bilmem dediğine göre kesin çıkarırsın nevar ne yok sa 😄😄😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende onu soyar sonra Alev Alev 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çamaşır makinesinin uzerinde Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Soyunurum çamaşırları makineye atar beni de duşa sokar
Seni de güzelce bir keseler su tasını kafana vurarak😄
O su taşını kafama vurur ben ne vururum orası mechul
Yazık ama sen vurma
Oyle vurma değil şiddete karsiyim daha güzel eğlenceli zevkli vuruslardan bahsediyorum netice de eşimle banyodayim
Ahaha oh valla iyiymiş o seni keseler sen onu keselersin
Tabi ki gele birde küvet veya jakuzi varsa tadından yenmez
Güzel soru matrax ve komik oluşunu sevdim 😊😂
Eşin böyle yapsa ne yapardın😄😄
Akşam koltukta uyumayı göze alabileceğini hiç sanmıyorum 🤣🤣
Demesine gerek yok zaten girer girmez soyunuyorum
Çamaşırları yıkadığı için teşekkür ederim 😂
İçinden geçerim vallahi
Makinaya kafasini sokup arkasina gecerim :)
Evden ben çıkarım. Başım ağrıyor.
Hiç düşünmem hemen soyunurum sıkıntı yok 😊
İş oraya gelsin ben ikna ederim onu 😊
Ay ben korkardım, ne diyor bu diye😱
Çamaşırları makineye atarken arkasına geçer...
Kafana sürahiyi indirirse😃
Tutar yatak odasına götürürüm
Kaçmaya çalışırsa
Cilve yapıyordur
İyi mi cilve yapması
Tabikide
Evlenince böyle yapıcam🤭
Delisin sjsjsjs
Pompa
Soyunmam
soyunurum :D
Ergen haller