Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu konu sancılı maalesef.
şöyle ki, dürüstçe bunu evlenmeden söyleyen arkadaşlarım oldu. Genelde erkekler sorun değil vs diyor ve kullanıyor kadınları sonra da yol veriyor. Sonrasında bir arkadaşım söylemedi. Can yanması numarasıyla WC ye gidip kan geldi numarası yaptı. Mutlu bir evliliği var. Bunun yerine diktiren de oldu.
biz erkekler dürüstlüğü maalesef haketmiyoruz. Bu yüzden evlenmeden önce söylemek doğru olan şeyken, bunu kabul edecek erkek oranı çok düşük olduğu için yapmamanı öneririm.
evlendşkten sonra söylediğinde de kandırılmış hissedecektir. Bu yüzden yapma.
Bunu saklamanın en iyi tercih olacağını düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir zar parçasına bu kadar anlam yüklenmemli elbette. Çünkü onun bir kadının vücudunda var olma amacı çok başka. Kız çocuğun anüsü vajinaya çok yakın olduğu için bu zar onu bebekken bulaşabilecek mikroplardan korur. Belli bir yaştan sonra hiçbir önemi kalmaz.
Fakat ne üzücü toplumumuz bunu bir türlü kabullenemiyor. Zihniyetler o kadar kötü ki erkekler her haltı yiyebiliyorken kadınların namusu bacak arasında aranıyor.
Bana kalırsa bunu hayatındaki insana dürüst bir şekilde söylemen daha iyi olur, eger seni gerçekten seviyorsa seni her şeyinle olduğun gibi kabul edecektir. Yok eger bunu bir sorun haline getiriyorsa ve ya durumundan faydalanmaya kalkıyorsa o zaman zaten seni haketmiyordur, yol ver gitsin.
Evlendikten sonra öğrenmesi seni seven bir erkek dahi olsa sana olan güvenini kırar ve aranızda boşu boşuna bir güven sorunu meydana gelir ikiniz de çok üzülürsünüz diye düşünüyorum.
Yine de en doğrusunu siz bilirsiniz ❤️00 Yorumla
Yaani bir erkek hazir patlağı neden alsın sonuçta bizm türk erkekleri yalanmış olsun ama sklms olmasın saçma bir düşünce insan sevince onu düşünemez eğer gerçekten sevdiyse burdaki tenekeler kadın yüzümü görmüş de soruyorsun buraya sende kanka bana klirsa evlenmeden bunu açık açık söyle bırak öyle kabul eden elbet çıkar ya aldigin adam bosarsa bekarete bakiyosa yıllarını vermiş insanlar boşanıyor bir zarı düşünmeyip neden ayrılmasın bu sefer ailen rezil olur sulaleniz duyar bu utançla yaşamak mi gurur verici yoksa seni her halinde kabul eden adam mı hataya düşme bırak zamana elbet karşına biri çıkar ama yapmamış birini zor aşık edip alirsin haberin olsun kendin gibi biseyler yaşamış biri seni anlayabilir.
00 Yorumla
Anında bosarim diyen erkekler hayatları boyunca kim bilir kaç kişiyle yattı.. Sizden önce yaşanan hiçbir şey sizi ilgilendirmez. Eğer sizin elinize kız eli degmediyse o zaman belki kendiniz gibi istersiniz. Ama önünüze gelenle düşüp kalkıp bakire kız bekleyemezsiniz. Ayrıca bakire olmayan kızlar evlenilmeyecek kızlar diye bir şey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bosarım.
Cunku evlenmeden sorarım.
Ozman anlatmazsa yalan söylediginden ötürü bosarım.
Hem daha önce erkekle yatmıs kalkmıs.
Sevgili olmus gezmıs. Tek fark aynı evde kalmamıs. Belki kalmıs.
Ozman evlenin amacı sadece bu kadından cocuk olur demesimi bence evliligin amacı kalmaz. Sevgi ve askta zamanla biter10 Yorumlaönceden söylemediyse çok ciddi kavga çıkabilir de anlamam herhalde :D
12 Yorumla
Soran+1 yılneden anlamazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir aldatmadır kandırmadır. Ayıp değil mi önceden sorunca söylemeyeceksin, evlendikten sonra anlatacaksın böyle böyle diye. Evet yuva yıkmaya giderdi iş, ama niye biliyor musun? Bakire olmadığından değil, ellere verip bana vermediğinden. Asıl hakaret budur bir erkeğe.
10 YorumlaBunu zaten önceden bilirim. Beni tanıdıkça bunu önceden saklamaması gerektiğini anlar. Ben de anlatırsa eskiden olmuş derim ve yolumuza devam ederiz.
11 Yorumla
+1 yılÇinden pilastik dam siparişi veririm karıyı da mehmetçik vakfına bağışlarım :)
10 YorumlaBabasının evine götürür teslim ederim, kızınız patlatılmış daha önce derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılgeri iade almazlarsa
O duruma gelmem onceden ogrenirim oyle birini kabul edip evlenmem zaten
112 Yorumla
Soran+1 yılsana bakireyim dedi ya da hiç bir şey demedi evlendikten sonra öğrensen ne yaparsın?
- +1 yıl
Diyebilir inanacak degilim doktor denen bir sey var gotururum zaten o kizi ben sulalesine kadar önceden öğrenirim ona gore zaten onunla sevgilir evlenirim boyle bir sey olacagıni oncren bilirim haa senin dedigine gelecek olursak bosarim zaten anasina babasina mahcup olacak olan o hem patlqk olacak hem de yalan söyleyecek
- +1 yıl
Kafay bak kafaya sen sevgili yapacan seviyorum diyeceksin altina yatacaksin onunla evlenmiyeceksin ayrilacaksin baskasina gidecek zorla benimle evlen diyeceksin yapmiyacaksin bunun hakki ne olacak sen zaten zina yaparak gunah islemissin bir de kul hakkına mı gireceksin sen söyluyeceksin kabul ederse ne ala etmezse ne ala ben kabul etmiyorum ben bir tane bile kizla bir sey yasamiyacam sevgilim olmayacak öpmuyecem el tutmuyacam evlenecegim zaman onun bunun altinda gezmis kizla evlenecem adamlik senin bildigin gibi seni kabul etmiyorlar diye kimseye adamliginiza diyemezsin seninkisi o. usbuluk oluyor k. asarlik s. urtuk oluyor zaten kimse seni kabul etmek zorunda degil ha butun kizlari altina almis sana gelmis yok istemiyorum diyorsa o da d. urzunun d. umbelegin tekidir o. usbu c. ocugudur zaten
Soran+1 yılbende diyorum ki ben canım istemiş yapmışım o yapmamış benle evlense ne kaybedecek? erkekliğinize laf mı gelecek. neden korkuyorsunuz neyden çekiniyorsunuz. kadın bakire olsa altın mı çıkacak.
Soran+1 yılbakire olmayan kızı kabul etmeyen erkek adam değildir.
Soran+1 yılpaşa paşa kabul edecek
Soran+1 yılsende adam değilsin o zaman. gençliğimizi yaşadık fena mı oldu. ilerideki kocamı düşünerek evde otursam daha mı iyidi. erkek dediğin çalışır karısına bakar kadın dediğin gezer. saçma sapın düşünceleriniz var. bir kadının ilki siz olsanız ne olacak olmasanız ne olacak. evlendikten sonrada nah boşanırım. evde yatar paranızı yerim
Soran+1 yıldüğünümde seni düşünerek oynayacam. evde neden kalayım? türk erkekleri tam bir enayi. ağzına ver gelin bohçasını etrafında 40 tur atar. seninde gerdekte karı pert çıkarsa ne gülerim
- +1 yıl
Ben kendi uçkuruma sahip çıktım bakire birini istiyorum en doğal hakkım. daha uçkuruna sahip çıkamayan bir kadın hayat arkadaşı olamaz. birde bunu evlendikten sonra söylerse vay haline. evlenmeden önce söylese zoruma gitmez. en azından dürüst oldu derim konuşurum sorarım neler yaşadığını. belki affederim , belki affetmem.
+1 yılo an seks yapıyorsak bozuntuya vermem devam ederim ama daha sonra bana anlatmasını isterim ve tabikide bu yüzden evliliğimi yakmam
00 Yorumla
+1 yıleğer bende onunla evlenmeden önce ilişki yaşadıysam sorun etmeye hakkım yok ama yaşamadıysam bilmiyorum
00 YorumlaBana ilk sorduğumda doğrusunu söylesin. Gerisi öenmli değil
04 Yorumla
Soran+1 yılsöylememişse eğer?
Soran+1 yılbenden ayrılma diye söylemedim derse ayrılır mısın
Boşarim ama öncesi güzel bir dayak sağ çıkmayabilir
00 YorumlaBunu sevgililik döneminde illaki konuşursun ona güvenirsin. Ama seviyorsan şok olacak bir şey yok geçmişte yaptığı bir şey sevgimsen büyük olamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben bakirim evleneceğim kadın da bakire olacak yoksa olmaz
00 YorumlaEvlenmeden önce söylerse daha uygun olur evlilikte erkek bunu farkederse o yuva yıkılır
05 Yorumla
Soran+1 yılyuvayı sadece bir zar parçası mı yıkar
Soran+1 yıletmesen etme sana mı kaldık
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce anlat bu durumu belki o da yaşamış olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Önemsemem tabiki ben ne kadar masumum ki onu yargılayayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bakire çıkmıcak zaten evlenmeden önce sevişmiş olucaz çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende biliyorsun evde kaldigini diktirmek istemisin
18 Yorumla
Soran+1 yılfazla ilişki yaşadığın zaman dikilmiyor. tek seferlik ilişilerden sonra o işlem oluyormuş. benim iyice yok olumş
Soran+1 yıl@Laubali10 3 farklı sevgilimle yaptım çokca kez
Cevap sahibi+1 yılNeden Bakire olmadini soylemek istemiyon , skmye gelirse yapiyorsun
Soran+1 yılerkeker gereksiz yere kafaya takıyor. evlendikten sonra ayrılamayacağı için bakire oldğumu düşünsün yeter
Cevap sahibi+1 yılErkek cocugu Sana soru sordu
+1 yılSöylemiceksen git diktir ne uğraşıyosun
12 Yorumla
Soran+1 yıldenedim ama her zar dikime uygun olmuyormuş. tek sefer yapanların felan dikiliyor
- +1 yıl
Allah allah öyle bişey mi varmış. Saf biriyse ilişki öncesi sulandırılmış ketçap kullan :D
+1 yılEvlenmeden önce söyler zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılsana söylemediğini düşünerek cevap ver
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenince değil evlenmeden önce söylemen lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılır diye söylemeyi düşünmüyorum. iş işten geçtikten sonra öğrensin
+1 yılBenim için sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek boşar , tazminat davası açarım
00 Yorumla
+1 yıls. kerim sonra boşarım
02 Yorumla
Soran+1 yılnah boşarsın
- +1 yıl
neden
Herkez bir olmazki
02 Yorumla
Soran+1 yılsana söylemediğini düşün
+1 yılSöyleyin
00 Yorumla
+1 yılZi kerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsigortadan yenisini talep ederim.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Texaskiz lan şaka yaptım tabi ki :D
Eşim bana bunu önceden söylememişse onu boşayabilirim bile.
Ama önceden söylese hikayesini dinlerdim ve anlamaya, kaybetmemeye çalışırdım onu. Tabi saçma sapan bir hikayesi varsa soğurdum. Öyle herkezle yaşamışsa vs gibi saçma bir hikayesi varsa
Soran+1 yılmesela diyelim 26 yaşında. 26 yaşına kadar 5 tane sevgilisi olmuş bunlardan sadece 3 tanesiyle ilişki yaşamış bu sorun mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet sorun olur.
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılNedeni şu. Bunu bir alışkanlık haline getirmiş olduğunu düşünürüm. Ben bunu bir kere tecrübe ettim çünkü. Bir tane sevgilisi olmuş ve ilişki yaşamış birisi tarafından aldatıldım. Ona güvenmiştim halbuki ve ciddi de düşünebilirdim. Ama sonra gördüm ki, birisi bu tip ilişki yaşama olaylarını fazlaca yaşamışsa, karakterinde oynaklıklar oluyor. Yalan söylemek gibi, ölümüne usta bir yalancı olmak, ahlak-utanma-karakter-inanç gibi özelliklerini sıfırlamak gibi, tamamen dünyevi zevklerin esiri olmak gibi, samimi sevememek gibi. Burada seni tenzih ederek söylüyorum bunları. Herkes böyle olacak değil tabi ki ama ben yaşadığımı anlatıyorum. Evlenmiş-boşanmış olsun ama evlilik dışı fazlaca ilişkisi olmasın. Benim düşüncem bu yönde. Dediğim gibi sen bambaşka bir insan olabilirsin, herkes aynı değil, ben yaşadığımı anlattım.
Cevap sahibi+1 yıl@Texaskiz tam olarak anlamadım ne dediğini.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataktayken tokatlarnbabasinin kapısına birakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanında boşarım Allah korusun
00 Yorumla
+1 yılHoş şeyler olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılne olur
- +1 yıl
Büyük sözler söylemek doğru değil ama boşanırdım. Kendım gibi birini istemek hakkım olmalı. sende böyle bir yalan söyleme
patlak misin
02 Yorumla
Soran+1 yılevt
+1 yılDiktir sende
00 Yorumla
+1 yılBakire misin peki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam