En en en uç fanteziyi soruyorum.. nedir, denediniz mi? Pişmanlık oldu mu veya keşke daha önceden deneseydim dediniz mi? Nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evli kadınla olmaya karşıydım, lakin bir gün bir kadınla tanıştım. 40’larıydaydı, anlaşılmamış ama kendini tanıyan bir kadındı, farklı heyecanlar seviyordu ama hep tanınmadığını söylüyordu ben onu tanıdım, hislerini ve sevdiklerini çözdüm. Benimle sınırsız birine dönüştü ve zevk konusunda çok uçlarda, üstte biriydi. Erkeğine bağımlı diyebilirim. İlgiyi ve ilginin ondaki hisleri harekete geçirmesi muhteşemdi, dokunduğun an ıslanmaya başlıyor ve ıslaklığını asla kaybetmiyordu, defalarca arka arkaya orgazm olup, devam etmesi ve penis sevmesi muhteşemdi. Penis ona hayat veriyor gibiydi, penise hayrandı ve beni emerken sanki uçuyor gibiydi, içerdi, zevkle yapardı bunu, zevkle içine akmamı isterdi ve sayemde anal seksi keşfetti. Onunla oyuncak kullandım, ilk defa normalde karşıydım ancak müthiş zevkini katlamak istedim. Tek adam seviyordu ama hazza ve zevke çok bağlıydı. Öyle bir iki senemiz geçti, sonra başka şehire gitti. Zaman zaman halimi hatrımı sorar. Şimdi 50 lerinde ama hala daha çok arzulu, istekli ve aynı şeyleri yapabilir. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşimle 2 senedir tatillerde açık evlilik yaşıyoruz isteyen istediği kişiyle seks yapabiliyor hatta grup bile yapıyoruz pişman değilim
27 Yorumla- +1 yıl
Harika
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo niye ki
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo 20 küsur senedir evliyim monoton oldu artık ikiniz içinde değişiklik oluyor sadece tatillerde
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo Aldatma değil bu biliyorum yaptığını hatta aynı yatakta yanyana yapıyoruz bazen niye aldatma olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç sevmediğim bir nüşterimin boşandıktan sonra eski eşi ile yattım
16 Yorumla- +1 yıl
Detayını dinlemek isterim anlatmak isterseniz
- +1 yıl
Burdan değil devami buraya fazla
- +1 yıl
Okay
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo
Görece fantezi
Gizli Üye(36-45)+1 yılçadır da açık alanda veya otelde iki kadın tarafından straponla becerilmek ve sonra dan diğer kadınla yan yana domalıp öbür kadının bizi becermesini isterim
10 Yorumla
+1 yılGrup seks tabikide ama pişman olmadım hatta gayet güzeldi
10 YorumlaAnal delikten de girmek.. Henüz hiç girmedim. Hatta kadinsi cd pasif poposu da yapabilirim, çünkü birçok kadindan daha seksi arzulu ve güzel olabiliyorlar. Kadinlar anal seviyor mu acaba?
00 YorumlaYaptıktan sonra keşke yapmasaydım dediğim bir anım var.
02 Yorumla- +1 yıl
Nedir
+1 yılYaptığım oldu ve keşke daha önce yapsaymışım 2 fantezimi de
02 Yorumla- +1 yıl
Nedir
- +1 yıl
Yazmıştım sana daha önce mesajda
Denemedim ama şu jimnastik yapan arkadaşlar var çok esnekler😂
10 Yorumla
+1 yılAmcaoglunun karısını ve birzamanlar baldızım dediğim kızi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılGelin kaynana. ama olamadi olmaz da galiba...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellikle outdoor yerlerde sevişmek, çadır ya da tatil beldelerindeki mağaralarda.
00 YorumlaÇok uöuk dersen Thresome var eşim için
12 Yorumla- +1 yıl
Denediniz mi
Grup seks
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karşı olmanıza rağmen ilginizi çok çeken mutlaka bir sefer denemek istediğiniz en uç fantezi var mı varsa nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat