Cinsel Yaşam Hayal kurarken sınırlarınızı zorlamayı severmisin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bu ilişkiye renk katar mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayal kurarken sınırlarınızı zorlamayı severmisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl fantezi kurmayı severim. Benim gibi olan hanımları da bekliyorum :) çekinmesinler kurgu iyidir :) 0 2 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sen sever misin? Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Severim var mı fantazin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hayalleriminin sınırı olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten de renk katıyorum. her şey benim istediğim gibiymis gibi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😉😉 Yorumla angaraliabaz +1 yıl Tam benim kafa Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Hayallerimi bir bilsen sınır diye bir şeyin olmadığını anlardın 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsellikte hayal kurmam, sizin hayal ettiklerinizi ben rica ediyorum😃 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cok zorlamam beni tatmin eden en iyi olay neyse onun hayalini kurmayi tercih ederim 0 0 Yorumla
kmlaslnmkrlink Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sinirim yok mesela normalde asla yapmayacagim bicok seyi yatakta dusunuyorum 0 0 Yorumla
ismailkya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl belli bi sınır olması lazım yoksa saglık problemi olabilir 0 0 Yorumla
barmen544 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl mastürbasyon o yuzden guzel ya sınırsız hayaller 0 0 Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Evet özellikle yasak aşk beni benden alıyor 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Hemde ne biçim 0 0 Yorumla
Toprak34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 79% +1 yıl Ben seviyorum da partnerim sevmesi onemli 0 0 Yorumla
birsaglikci111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Biri var mı hayatında 5 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani birsaglikci111 +1 yıl Yani aktif bir cinsel hayat8n var mi Soran +1 yıl Herşeyi burada konuşmak 😊😊😊 hoş sonuçlar doğurmaz birsaglikci111 +1 yıl Nerden konuscaz😂 Soran +1 yıl Mesaj kutusu 😂😂 Soran +1 yıl Acık acık konuşalım burada istersen 😊😇😇 birsaglikci111 +1 yıl Yazzz
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. katar elbette hayalsiz seks mi olur :D 0 0 Yorumla
Çılgınkız19 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Tabii ki. 2 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Meselaa Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet hemde nasıl etkiler 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet sınırları sevmem zaten 0 0 Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Hayalde sinir olmaz 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Severimmm 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Zorlarim. biraz 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
fantezi kurmayı severim. Benim gibi olan hanımları da bekliyorum :) çekinmesinler kurgu iyidir :)
Sen sever misin?
Severim var mı fantazin?
Ben hayalleriminin sınırı olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten de renk katıyorum. her şey benim istediğim gibiymis gibi
Yani
😉😉
Tam benim kafa
Hayallerimi bir bilsen sınır diye bir şeyin olmadığını anlardın
Cinsellikte hayal kurmam, sizin hayal ettiklerinizi ben rica ediyorum😃
Cok zorlamam beni tatmin eden en iyi olay neyse onun hayalini kurmayi tercih ederim
Evet dahae zevkli mesela ben annemi hayal ediyordum
Ewet çok severim özellikle gece uyurken birde sanal yaparken
Ne gibü mesela. Sert seks mi gurup me akraba ile mi 😁
Sinirim yok mesela normalde asla yapmayacagim bicok seyi yatakta dusunuyorum
belli bi sınır olması lazım yoksa saglık problemi olabilir
mastürbasyon o yuzden guzel ya sınırsız hayaller
Severim zorlarim
Hemde çok sınırları kaldırırım
Evet özellikle yasak aşk beni benden alıyor
Hemde ne biçim
Ben seviyorum da partnerim sevmesi onemli
Tabii ki öyle olmalı Sen nasılsın