Cinsel Yaşam Kadınlarda sabah libidosu, hem cinse karsı cinsel ilgi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Özellikle sabah libidom yükselince hem cinsime sadece cinsel açıdan ilgi duyuyorum. Normalde erkeklere ilgi duyuyorum. sizde de oluyor mu? Güncellemeler+1 yıl Bu sabah deliriyorumm Kadınlarda sabah libidosu, hem cinse karsı cinsel ilgi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bu goruş dusuncenden kaybaklidir. Sabah sabah ayri baska zaman ayri demekki git gelli bir cins seçiciligin bulunmakta 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Libidon yukselince önüne gelen kim olursa olsun a an yeterki ateşini söndürsün düşüncesi ve hazı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabahlari bu istekle insan hiç aklına gelmeyen şeyleri düşünüyor🙈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cunku gördüğümüz her seyden zevk alir halde oluyoruz. Az evvel lez bir seyler mi izlesem diye geçirdim aklimdan sabahlari çok sıkıntı oluyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ateşle barut olalım diycem ama gizlisin , takipte atılmıyor sana ;) 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl boşlukdasın sevişcek kimsende yok en yakında kim varsa ona atlayım diyorsun 0 0 Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bende strapon merakı oluyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi hiç Yorumla Ssmart +1 yıl Hayır parmaklattım en fazla Yorumla Soran +1 yıl Güzel o da Yorumla Ssmart +1 yıl Evet çok güzel oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ekledim seni Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. sabahları yanında olmak vardı ;) 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl nasip olur mu ;) Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl İtfaiye lazım seni söndürmeye be güzelim 0 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. O an uçana kaçana demekki 0 1 Yorumla Bad2645 +1 yıl Istek atsana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an bir kadına ihtiyacım var 😂 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok fena delirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl of off keşke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sesli şey yaplrdi telegram var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi lütfen Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bisexsin sen 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Nedenn ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasl yani 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Normalde erkeklerden hoslanıyorum , ama bszen hemcinsimle ufak tefek cinsel seyler yasayasım geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm bazen banada oluyor ama reel olarak hiç olmadı sadece hayalde kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende reelde değil hayalde seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladm tatlm Yorumla Soran +1 yıl 😘 Yorumla
xjssusus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aynı mı bu sabah 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla xjssusus +1 yıl İlginç Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla xjssusus +1 yıl Hemcinsinle napabilirsinki Yorumla Soran +1 yıl Anlatırım istersen 😂 Yorumla xjssusus +1 yıl Instaaa vereyim yazzz olur mu Yorumla Soran +1 yıl Instagram'ım fake yokki Yorumla Soran +1 yıl Beğenir misin sorumu Yorumla xjssusus +1 yıl Al çıktım gizliden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu goruş dusuncenden kaybaklidir. Sabah sabah ayri baska zaman ayri demekki git gelli bir cins seçiciligin bulunmakta
Libidon yukselince önüne gelen kim olursa olsun a an yeterki ateşini söndürsün düşüncesi ve hazı var
Sabahlari bu istekle insan hiç aklına gelmeyen şeyleri düşünüyor🙈
Evet doğru
Cunku gördüğümüz her seyden zevk alir halde oluyoruz. Az evvel lez bir seyler mi izlesem diye geçirdim aklimdan sabahlari çok sıkıntı oluyor
Ateşle barut olalım diycem ama gizlisin , takipte atılmıyor sana ;)
boşlukdasın sevişcek kimsende yok en yakında kim varsa ona atlayım diyorsun
Bende strapon merakı oluyor
Denedin mi hiç
Hayır parmaklattım en fazla
Güzel o da
Evet çok güzel oluyor
Ekledim seni
sabahları yanında olmak vardı ;)
nasip olur mu ;)
İtfaiye lazım seni söndürmeye be güzelim
O an uçana kaçana demekki
Istek atsana
ihtiyacindir evet
Olmuyo ama seninki normal
şu an bir kadına ihtiyacım var 😂
çok fena delirdim
of off keşke
sesli şey yaplrdi telegram var
hadi lütfen
Bisexsin sen
Sapıksın
Hayır olmuyor
Nedenn ki
Nasl yani
Normalde erkeklerden hoslanıyorum , ama bszen hemcinsimle ufak tefek cinsel seyler yasayasım geliyor
Hm bazen banada oluyor ama reel olarak hiç olmadı sadece hayalde kalıyor
Aynen bende reelde değil hayalde seviyorum
Anladm tatlm
😘
Memeler çekici geliyor mu sana da 😂😋😋
Yokkk
Aynı mı bu sabah
Evet
İlginç
Neden
Hemcinsinle napabilirsinki
Anlatırım istersen 😂