Sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama penisin pek estetik bir görüntüsü çekiciliği yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu dediğin ile yaratana şirk koşuyorsun. Bende vajina için aynı düşüncedeyim. Av filmdeki yaratığa mı benziyor yarasayamı benziyor belli değil. Ne yapalım yani onu mu sorgulayalım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de yaradana şirk koşuyorsun demektir bu sjjs neyseki ben inançlı biri değilim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen dediğiniz doğruda o olmasa insanlık olmaz. Dünya sizinki ile bizimkinin etrafında dönüyor. Onlara sizde bizde iyi davranıp okşayıp öpmeyi yalamalı memnun etmeliyiz öyle degilmi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görüşü yazarken açtım aynanın karşısına geçtim. dakikadır bakıyorum gerçekten haklısın odun gibi bir şey bu
010 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kabul etmiyor bunu genelde şaşırdım
Soran+1 yılGey eğilimi olanlar çok begeniyor sanırım kxk
Soran+1 yılBence yapiyorlardir nsms
Soran+1 yılXjjdj sen bide görüşleri oku nasıl hak verirsin bana shjs
Soran+1 yılSjjs öyle tabi ama penisini bu kadar güçlü savunan erkek grubunu da ilk kez görüyorum genelde onlar da beğenmez nsks
Hee buruşuk marıla benzeyen A.. M'dan daha estetik olduğu kesin. En azından akarı kokarı leş gibi nemi yok. Koca bir çınar gibi dik ve gururlu duruyor.
122 Yorumla
Soran+1 yılYamuk penisliler sizi jdjs hiç görmesek inancaz
- +1 yıl
O nem için ölüp bitenler var. İslak olmayan vajina iyi bir sey mi saniyorsun cidden?
Soran+1 yılAyrıca gey falan misin yoksa kendinle ilişkiye mi giriyorsun ne bu beğenme ejd
- +1 yıl
Vajina kendini temizleyen bir organ diye gecer ve bu yuzden cogu kisi sabun bile onermez. İslakligi da yapisal. Opusme de o zaman, kizin agzi da islak iyykk
Soran+1 yılJsjsjs sevgililerimde gördüğümü kim söyledi. Sglikciyim ve görüyoruz baya burada kendini abartmayi bırak hepinizin aynı b. k
- +1 yıl
Diş bakımı iyiyse nefesi rutubetli değilse öpüşürüm. Ama kukulettasını yalamam. Orası nemli ve nem olan yerde yoğun bakteri vardır. Doğanın kanunu bu. Hele regl aklıma gelince midem bulanır hiç yalayamam. O regl ne pis bir şey ya boktan farkı yok. Bir de utanmadan sürekli adet muhabbeti yapıyorsunuz. Yani bu afedersiniz tuvalete sıçmamızı anlatmak gibi bir şey
Soran+1 yılAnnen de regl olsaydı da o gün seni yapmasalardi keşke...
- +1 yıl
İgrendigin vajinadan cikmadin mi sen? Annen regl olamasaydi 1000 kez de seks yapsaydi sen olamazdin. Bekaret kani olsa tiksinmezsin ama regl olunca kusarsin degil mi? Sizin penisinizden bal akiyor sanki. Birak yikamayi da tuvalette peceteye bile silmeden sidikli sidikli boxerini cekiyor cogu erkek. Gelmis hijyenden bahsediyor allahimm
Soran+1 yılÜcretli değil muayene cahil djdj ya neyse abartabilirsin opedebilirsin kendini umrumda değil
- +1 yıl
Adet kanini da icmeyeceksin ama konuya dahil ettin. Ben bekaret kanindan bahsedince mi icmez oldun? Konu sündürmekte ustune yok :) ayrica her kizda da koku olmuyor. Zaten saglikli bir vajina da kotu koku ve kotu akinti olmaz. Sadece normal islaklik olur. Asil sen nasil kizlara denk geldiysen on yargi olusmus.
Soran+1 yılLan adet olmasa sen de olmican bu kadar cahil olmayın ya. Kanama aynı yerden oluyor aynı tutan kafa diyor bide ya cidden iyi sacmaliyorsun. Anladık penisine aşıksın ama saçmalama kardeşim
- +1 yıl
Adette yumurtaliklar temizlendiginden oturu bir tik agir koku olur hepsi bu. Ama kezzap degil. Yalamadigin surece o gun, hicbir sey olmaz. Bir tik beklemis kan hepsi bu. Sut bile bekleyince koku da farklilik oluyor. Ama icmezsen bir sey yapmiyor degil mi? Kime ne anlatiyorsam. Tamam sizin penisinizden bal, bizimkinden zehir akiyor.
- +1 yıl
Kadina kari diyen birinden kadina saygi ve deger bekleyecek kadar manyakmisim haklisin. bye cidden
Yani kadın cinsel organı da erkek cinsel organı da normal modda baktığında çekici değil. Onu sana çekici gösteren senin libidon
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl
Aklıma bu geldi lsjkds
10 Yorumla Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.
Anlayan anladı.
15 Yorumla
Soran+1 yılBu insanlar için denir penisler için değil. Tabi kendini sadece penisten ibaret görüyorsa bilemem ksis
- +1 yıl
1. Kadın estetik yaratılmış bir canlıdır ama vajina estetik ve hijyenik bir uzuv değildir.
2. Hepi topu 5-6 çeşit penis şekli varken 46 çeşit vajina şekli vardır. Bunların bir çoğu erkeklerce de beğenilmemektedir.
3. Penis estetiği diye operasyon yapılmıyor dünyada da yaptıran yok ama iç dudakları dışa fırlamış iğrenç görüntülü ya da siyahımsı vajina için estetik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
4. Penis bir maşrapa su ile tertemiz olacak şekilde estetik iken vajina nasıl temizlersem temizle hem kokar, hem bakteri yuvasıdır hem de akıntı yapar.
5. Hiçbir peniste kan kokusu yoktur. Vajina ise aybaşı döneminde bırakın cinsel ilişkiyi burnunu bile kapatmak zorunda kalırsın.
Daha yazayım mı küçük hanım?
Kadın estetik bir canlı ama vajinası çirkindir.
Erkek kemikli bir canlı ama penisi estetiktir.
Soran+1 yılKadının vajinasıni temizlemek için ekstra bişi yapması gerekmiyor ki. Bayim yetersiz bilginiz var. Ayrıca kadınlar dış görünüşlerine çok takım olduğu için estetik yapıyor oralarini da yani sizin için değil sadece
Soran+1 yılYa hadi ordan saglikciyim ben baya da bilgiliyim bu konuda. Bilip bilmeden atıp tutacaksın sonra da köşeye sıkışınca bay bay aynen kanka sen buranın baya herbokologusun
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılvalla kadınlara görünüş bakımından nedense hoş gelsede ben bile kendiminkine anca tahammül ediyorum ldkfsjflksj
00 Yorumla Ne vajina ne penis estetiktir. Bence göğüsler ve testisler estetiktir.
04 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsler evet de testis katilmam
Soran+1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılSana kötü geliyor ama kimisi kırı avuçlayıp yiyor 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Kırıp demek istedim
Hmm ama banada çirkin geliyor penis aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizinkine göre çok daha düzgün. Ne o öyle hani bir tarafın kesilir kocaman bir yara olur ama gidip doktora dikiş attırmazsında kendi kendine biçimsiz şekilde kaynar, aynen öyle işte sizinki
03 Yorumla
Soran+1 yılJdjzjsjs sen o şekilsiz şeyden çıktın çok da şey etmemek lazim
Cevap sahibi+1 yılPeki sen o beğenmediğin şeyin tohumundan olmadın mı akıllı? :)
Bak kendinde diyorsun şekilsiz işte.
Soran+1 yılAneninki şekilsizmis işte sadece onu gördüğün için normal karsiladim
Gizli Üye(18-24)+1 yılErekte halindeyse güzel gorunenleri var gayet estetik
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl değmeden hareket ettiriyor eşim bayılıyorum bence güzel ve iri
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki çirkin küçük bir problemden dolayı fakat cinsel organlar genel olarak öyle değil mi göğüs hariş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatinda kaç defa gordun penis herkesin şeyi bir olacak değil onunki kisa incedir bununki kalin uzundur boş ver zevk almaya bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence benim ki güzel kusursuz bi renk kusursuz bir görüntü :)
00 YorumlaPeki sen nasıl bir penis istiyorsun Aklındaki hayalin
02 Yorumla
Soran+1 yılRenkli böyle daha güzel görünen bişi olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle pembe ve beyaz yani açık tonlu kılsız, dudak gibi penis ler var prnolarda görmüştüm. Onlar harbi güzel. Kapkara mosmor olanlar iğrenç.
212 Yorumla- +1 yıl
Vay be açık renk olsun yani dudak gibi , zencilerin şeyi gibi olmasın
Cevap sahibi+1 yıl😂 Evet kadife gibi olsun
- +1 yıl
Biraz daha anlatsana
- +1 yıl
Penisle ilgilenen kadın başkadır
Cevap sahibi+1 yılBu kadar başka yok :) ilgilenmiyorum aslında. Sadece 1-2 güzel penis görmüştüm işte pembe tonlarda. O kadar :)
- +1 yıl
Bakmanın dışında bişeyler olmadı mı?
Cevap sahibi+1 yılVideoda gördüm 😬
- +1 yıl
Hımm , hiç canlı görmedin yani , bakiresin
- +1 yıl
Sürekli yorumdan mı yazacağız
Cevap sahibi+1 yılHayır bakire değilim penis sevmiyorum normalde. Evlisin %1000 o yüzden özelden yazmam 😂
- +1 yıl
Ben bekarım.
Asdasdasd şansımı denedim kimse kızamaz 😅 - +1 yıl
kıymet bilen başka ya...
O delikte işe yarıyor görüntü önemli değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNsjsms
Soran+1 yılEtli vajina mi🙄 vajinada kemik yok zaten
+1 yılEvet solucan gibi iğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden yani 🤮
Kişiden kişiye değişir.
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani siyah bir uzanti altta da başşak bunun neresi güzel
Soran+1 yıltestis*
Soran+1 yılKoyu renk ama tam siyah olmasa ne olur
Soran+1 yılÖyle ama gördük biliyoruz
Soran+1 yılSaglikciyim görmek için yatmak gerekmiyor aklınıza neden hep başka şeyler geliyor derler adama
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimisinde çekiciliği varda kimisinde yok
01 Yorumla- +1 yıl
Peki erkeklere neden bu şeftalinin her türlüsü çekici geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAna hergun bakınca siz güzel gorunuyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYok be neresi iğrenç
00 Yorumla
+1 yılNe oldun istiyon 🤦🏿♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. nasıl bişey isterdin?
00 Yorumla
+1 yıl:) estetik taraflarini sayarmisin
00 Yorumla
+1 yılSen de sorun var bence
00 Yorumla
+1 yılBenimkisi çok estetik ama 🙂
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir o, bakım şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde vajinayı çirkin bulurlar şaşırdım
06 Yorumla
Soran+1 yılVajina da çok güzel organ değil ama penis cidden berbat
Cevap sahibi+1 yılVajina pis bir organ ama
Soran+1 yılEmin misin ordan çıktın da sen nsjs
Cevap sahibi+1 yılÇıkmayla ne ilgisi var. Akıntı kanama mantar iltihap ne ararsan oluyor.
Soran+1 yılSağlık sorunu olan birinde olur yani kaldı ki açıklık var yani tabiki olud
Cevap sahibi+1 yılPenisi içine aldığında çirkinlik falan aklına bile gelmez :D
Katılmıyorum ufaklık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınların Camı çok mu güzel yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki gayet estetik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kötü olanlara denk gelmişsindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel senin gorduklerin biçimizdir
00 Yorumla Şanslıyım o zaman
00 YorumlaBenimki güzel bikere
00 YorumlaAynen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireliktendir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo değil ben seks kötü demiyorum estetik olarak cidden kötü yani
Cevap sahibi+1 yılbelkide seni etkilemeyi başaran olmamıştır bazı şeyler belki sana sevdirir bir erkeğin neden vajina sevmesi gibi bişi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur bişey denmez
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hepsi değil.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler