Ben benimkini çok seviyorum beğeniyorum baktıkça birine saplayasim surekli kalkık dik gezesim geliyo sanat eseri diyorum kızlar çok şanslı diyorum 😉☺ bnmkini görünce bazen keşke kiz olsaydım diyorum 😂😀😛😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu fotoğrafı daha önceden de gördüm yoksa sen o.. Tabi ya tanıdım seni.. Gece gece libido yükseldi tabi :)
011 Yorumla
Soran+1 yılAyy tanıdın beni 😄 Cinsellikten nefret ederim bu arada -_-
- +1 yıl
Tabi canım hepimiz nefret ediyoruz zaten maksat muhabbet :)
Soran+1 yılBu arada gerçekten nasıl tanıdın yaa.
Soran+1 yılBu fotoyu sitede sürekli bir kız paylaşıyo. Konuştuk onunla bayaği bir. Çaldim fotoyu.
- +1 yıl
Hedef şaşırtma girişimleri sanki ;)
Soran+1 yılTanimadiğin için tanidin falan dedim
Soran+1 yılBaska yerde gordun sandim ben daha yeni uye oldum
Soran+1 yılGormenin imkani yok
- +1 yıl
O. o bu nasıl bir Paradox :)
Soran+1 yılSen kimsin yaa? Orçoya benziosun :F
- +1 yıl
Orço kim yahu :S
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 erkek 1 kız yorumu :D süpersiniz erkekler :D insan kendi malını kötüler mi
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tatlım. Bana güzel olduğunu ispat etmeye çalışıyorlar kötülemiyorlar -_-
Cevap sahibi+1 yılkötüler mi dedim zaten :D
- +1 yıl
Biz kotuleyelim ki bazı kizar kötü yola düşmesin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkinde değil , estetikte değil bence.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyürü be demene gerek yok penisin görüntüsünü övmedim çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bu söylediğini ilettim, çok alındı.. O kadar da duygusal ads
20 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılasıl vajina çirkin dostum çok komplike yapısı var yok dış dudak yok iç dudak klitorisiydi rahmiydi penisin özü sözü bir dik bir duruşa sahip daha dominant
07 Yorumla
Soran+1 yılDimi kız :D Az önce müzik indiriyordum karşıma reklam çıktı midemi bulandırdı. Yoksa çirkin değil :D
- +1 yıl
hıı öyledir kesin:D
Soran+1 yılGizli kullanıcı yaptırdılar ya helal olsun -_-
- +1 yıl
böyle bir soruyu normaldan sorman hata zaten. hatta ve hatta böyle bir soruyu sormuş olman hata
Soran+1 yılAynen 😭 Affet beni :D
- +1 yıl
allah affetsin seni :D
Soran+1 yılAllahım affet beni 😭
kadınlara zevk vermek için yaratılmış bir organ onlar tabiki sevecektir. biz nasıl vajinayı severiz kadınlarda penisi sever.
00 YorumlaŞimdi sen erkeklerin fiziğine göre penisleri hakkında yorum yapıyosun. Nerden biliyosun onun penisinin temiz olduğunu?
12 Yorumla
Soran+1 yılTemiz mi? Güldürme beni temizlikle ilgili birşey söylemedim.
Benim için penis harika birşey. Ama her penis değil tabiki. İnsanı seksten soğutan penisler var.
00 Yorumla
+1 yılPenisin yapısı ve kime ait olduğuyla alakalı.. ama fizigi iyi birinin aleti seni hayal kırıklığına da uğratabilir..
07 Yorumla
Soran+1 yılBoşver. Sormaz olaydım.
- +1 yıl
Aynen... gereksiz bir konu
Soran+1 yılSormaz olaydım. Midem bulanıyor dedim. Sürtük damgası yedim.
- +1 yıl
Çocuğun fiziği müthiş penisi de midemi bulandırmaz demişsin ama :D
Soran+1 yılO çocuk benim aşkım 😍 Boşver sen -,-
- +1 yıl
Ok bro. :)
+1 yılne alakası var ki organın kendi estetiği vardır ölçüsü vardır kaş göz burun gibi düşün herkesin güzel değildir bazılarının çok iyidir. ki vajina da öyle kız çok güzel ama vajinası sarkık olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani doğru söylüyorsun kişiden kişiye göre değişiyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz heriflerin ki inanılmazrinanılmaz derecede midemi bulandırıyor.
Soran+1 yılSözcük tahmini kurbanı olan ben -_-
Cevap sahibi+1 yılGenelde en çok sünnetsizlere bakmıyorum ben tuhaf duruyor hayvan penisi gibi aynı göze hoş görünmüyor canım.. Bağzende küçük falan görüyorum bir çirkin görünüyor insana
Çirkin mi bilmem de çok dikkafalı. Başımıza ne geliyorsa bundan geliyor.
00 YorumlaBu Gizlinin Kim Olduğunu Biliyorum Ben.
Hep Aynı Resmi Dolaştırıyo...02 Yorumla
Soran+1 yılAyy o kızı biliyorum ben. Ondan aldim. İyi cocuk dimi?
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünsene kol ile penisin yer değiştirdiğini? 😪 ya da vajina ile ağızın? :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAman tanrım 😱
- +1 yıl
O yüzden buldumu kıllısını aramamak lazım.. (Sözüm herkese) halimize şükredelim👍
Soran+1 yılHaklısın adamım -,-
- +1 yıl
Soruya cevap vermedik ya la 😪 bence gayet estetik. Kendimden biliyorum😪
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki sana öyle geliyor olabilir ;-) ama senin vajinanda resmen marul gibi ya Ayyy :-D :-D yani çok güzel, şöyle dil darbesi atası geliyor insanın. ağzım yorulana kadar emmek isterdim vajinanı :-D
08 Yorumla
Soran+1 yılAllah belanı versin.
Cevap sahibi+1 yılniye öyle diyorsun ki :-D bunu sende istiyorsun biliyorum. naz yapma işte
Soran+1 yılBu sorunun cinsellikle alakası yok !! Sadece çirkin mi dedim. Midem bulanıyor diyorum. İstiyorsun diyorsun. Sırf abazanlar mesaj atıyor diye gizli kullanıcı oldum.
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman. Buna doğru cevap ver ▶ bakire misin?
Soran+1 yılDefol git.
Cevap sahibi+1 yılal işte sen böyle kazık gibi cevap verirsen bende hemen önyargılı davranır ve seni istiyorum derim. Çünkü aklımda soru işareti bırakıyorsun
Soran+1 yılPenis midemi bulandırıyor diyen bir kıza asılmak ne kadar mantıklı acaba? Bir düşün.
Cevap sahibi+1 yılbelkide haklısınız ama. siz Penis falan filan deyince benim aklım fikrim direk oraya geliyor ama ne yapayım ki, otomatik olarak bende sende kini düşünüyorum acaba Nasıl bişey diye. bana bir sorun hiç yakından gördün mü diye
Hayır cidden görmedim ama bu konuları siz benden daha iyi biliyorsunuz. Örnek siz bende bulunan Penisi gayet iyi biliyorsunuz, ama ben sizde bulunan vajinayı tam iyi bilmiyorum :-(
- Cinsellik konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılilişki içindesin ve internette penis resimlerine bakıyorsun? çüş ! yazık o oğlana
010 Yorumla
Soran+1 yılYazıklar olsun sana. Müzik indiriyordum birden karşıma reklam çıktı o da midemi bulandırdı. Bilmeden yorum yapma.
- +1 yıl
yok artık? hangi siteymiş o acaba? ben hiç denk gelmedim de
Soran+1 yılMobilmuzik. mobi
- +1 yıl
erkeke arkadaşın bu sitede bu soruyu paylaştığını görse ne der acaba? resmen bu çocuğun penisinden tiksinmem diye güzel fizikli erkek resmi koymuşsun
Soran+1 yılSanane?
- +1 yıl
klasik verecek cevabı olmayan suçluluk psikolojisi cevabı. gizli kullanıcı sorusu yapmışsın bir de :D :D :D
Soran+1 yılNe yapayım? Allah ın cezaları mesaj yağmuruna tuttu.
- +1 yıl
hakikaten kendini ''penis delisi abazan kız'' durumuna düşürecek yanlışa nlaşılmaya müsait bir soru sormuşsun haksız mıyım yani?
Soran+1 yılAllah belamı versin. Sormaz olaydım.
- +1 yıl
yok vermesin öyle deme tabi :D
gene mı aynı muhabbet sırf cocugu gostermek ıcın penıs konusu acmıs tobeee
15 Yorumla
Soran+1 yılYaa sanane çok taş :D Az önce müzik indiriyordum birden karşıma reklam çıktı o bulandırdı midemi -_-
Soran+1 yılYaa lanet :D Çocuğa fena taktım -_-
Soran+1 yılHmm , tamam -_-
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu şu manken deilmi ya? Aa pardon galiba yine sensin :))
04 Yorumla
Soran+1 yılNe seni yaa ilk defa paylasıyorum. Bir kızdan aldım onunla mı karıştrdin yoksa?
Cevap sahibi+1 yılPardon o zaman resimdeki ünlü biri olduğu için herkes olabilirsin ben karıştırdım heralde. Ayrıca penis bence çirkin değil. Yani gerçi bazılarında kötü duruyo olabilir ama genel olarak çirkin değil :)
Soran+1 yılBir kızdan aldim bu fotoyu. İyi çocuk degil mi?
Cevap sahibi+1 yılYani beğenen çok olduğuna göre iyidir heralde :)
+1 yılKim olduğunu tahmin ediyorum ve artık her türlü abazandan nefret ediyorum.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kızım. Çocuktan tanıdın değil mi?
Keşke sormasaydım çirkin mi? dedim sürtük damgası yedim.- +1 yıl
Ablacım çirkin ya da değil insanın soyunu devam ettirebilmesi için gerekli bir organ sana çekici gelmiyor olabilir gelmesinde zaten ama inşallah nasip olurda biriyle evlenirsen o ilişki esnasında o organın şeklini vb kafana takmayacağına eminim. ayrıca sende gerçekten taktın bu çocuğa telefonunu bulup veresim geldi :D
Soran+1 yılÇok memnun olurum :D
- +1 yıl
Beni güldüren bunu paylaşıp bunu arzulayıp ilerde bir türk erkeğiyle evlenecek olman :D bence ilerdeki eşine haksızlık bu :D
Soran+1 yılBiz kızlar giovanni yi siz adriana ları düşünürsünüz ama cenazemize necdet gelir safiye gelir -_-
- +1 yıl
Valla bir erkek olarak normalmiyim bilmiyorum ama ne adrianayı ne de bir başka ünlüyü düşünüyorum ilerde düşüncelerimi bile sevdiğim kıza armağan etmeyi düşünüyorum ;) yaa bak sonunda anlamışsın giovanni gelip cenazende helva mı yiyecek :D
Soran+1 yılTamam. Bende cinselliği sevmem zaten. Öylesine sordum. Ve lanet olsun sürtük damgası yedim -_-
- +1 yıl
Bunun kaçınılmaz olduğunu bildiğini düşünüyorum ;)) ortalık abazan kaynıyo biliyorsun böyle bir soruya kayıtsız kalamayıp yavşama ve çamur atma operasyonlarına başlayacağınıda biliyorsun o zaman suç sende ;))
Soran+1 yılOff insanlar çok fesat.
- +1 yıl
Ekmeklerine yağ süren sensin ama tamam gizli olmuşsun zaten sorulara cevap verdikce daha çok moralin bozulur en iyisi soruyu katla ve kaldır ;)
Soran+1 yılNasıl kaldırılıyor gerçekten :/
- +1 yıl
Kaldırılmıyor sadece gelenlere cevap verip daha fazla hakaret almazsın o kadar ;))
+1 yılona bakarsan vajina da çirkin yarık birşey ile napıyorsunuz yav siz
01 Yorumla
Soran+1 yılO da çirkin.
+1 yılahhh bacım ahhh ya adamda yoksa. çd:DDD çirkn olsa nabıxaz kescek değiliz ya D
04 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değil kız :D Az önce müzik indiriyordum karşıma reklam çıktı o midemi bulandırdı. Yoksa no problem -,-
- +1 yıl
bende sana iğrenç kız şeyleri bulurum evlilikten soğur herkes :DD
Soran+1 yılVajina çok daha çirkin :P
- +1 yıl
şeftali gibi işte. D ama tipine göre değişir hem ayrıca yaratılışdan öyleyse laf söylemek düşmez bize aşağılamamda
Gizli Üye(30-35)+1 yılchatrulette. es bak burdan gır cok buyuk olanları gorup kıyaslarsın canlı canlı.
00 YorumlaArkadaşım erkeklerde penislerini estetik olsun diye taşımıyorlar.. Sadece kullanmalık...
00 Yorumla
+1 yılYani pek estetik değil ama ne yapalim kesip atalim mi estetik deilsin sen diye :))
00 YorumlaBence olay fizik degil gosterdigin adam zaten abercrombie mankeni tipe bak vucudu iyi olsa ne olmasa
09 Yorumla
Soran+1 yılAbercrombie ne yaa sitede bir kizdan buldum bunu?
Soran+1 yılHee. İlk defa duydum.
Soran+1 yılAdı ne ki bunun?
Soran+1 yılFalso ne?
Soran+1 yılHadi yaa aa
dun arkadasa. resim gonderdiydim bulursam sanada gondereyim bir ara bak,
00 YorumlaCinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. hele sunnetsizse tadindan yenmiyor.
25 Yorumla- +1 yıl
Sende ki bu sünnetsiz merakını ciddi anlamda merak etmeye başladım.. mesajda gönderemiyorum oysaki hiç sarkmadım sana?
- +1 yıl
@myyesildas cekici buluyorum hepsi bu.
- +1 yıl
Sünnetliler kötü mü sence? Yoksa sünnetsizin verdiği zevk mi fazla?
- +1 yıl
@myyesildas sunnetsizden daha zevk aldim.
- +1 yıl
Şaşırdım açıkçası.. Belkide sünnetsiz olan adam işi biliyordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlanmadıgın biriyle seks düşünmek bile mide bulandırır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu an bana gayet iyi eslik ediyor. Kerata bazen tukuruyo ama ne yapalim
00 Yorumla
+1 yıldış görünüşe mi endeksli yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D
+1 yılSünnetsizce çirkin olur. Sünnet olun beyler :D
03 Yorumla- +1 yıl
şimdi ben buraya yorum yapıyorum ya abazan gibi duruyor de mi
Soran+1 yılEvet. :D
- +1 yıl
Ahahaha :D
+1 yılBen seni biliyorum sanki..
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun m
- +1 yıl
Hiç.
Soran+1 yılBir kızla konuştuk bayağı sürekli yakışıklı erkek diye geziyor bu çocuğu da onun sayesinde tanıdım.
+1 yılKızlar tarafından guzel bulunur genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değil. Az önce müzik indirirken karşıma reklam çıktı birden. O bulandırdı midemi.
- +1 yıl
vajınanında penısınde ceşidi var Duzgun temiz oldukca mıden bulanmaz.
Kizlar icin gayet estetik duruyor ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek vücudunun estetiğini bozmuyor dedim zaten.
+1 yılKaslı erkek p*rnosu arayan kızın müthis buluşu.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım müzik indiriyordum ve birden karşıma iğrenç bir reklam çıktı.
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. kel kafalı keşişime laf söyleme...
00 Yorumla
+1 yılhiç alıcı gözle bakmadım
00 Yorumla
+1 yılSen benimkini görmemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfikre bak zikre bak allah sonumuzu hayır etsin
16 Yorumla
Soran+1 yılPenis çirkin mi dedim. Yaa çok istiyorum demedim. Ne fikrinden bahsediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılsen çirkin buluyosan milletin fikrini ne soruyosun hadi arkadaşlar toplanalım penise çirkin diyelim hahah ne kadar eğleniyoruz değilmi mantığa bakın
Soran+1 yılSeni ilgilendiren birşey olduğunu sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın penise ilgim yok buyur senindir :)
Soran+1 yılCinselliği sevmiyorum. Bu sorununda cinsellikle alakası yok. Sadece çirkin mi sizce dedim o kadar. Hayy sormaz olaydım.
Cevap sahibi+1 yıltamam bişey demedim ben gidiyorum rahatsız ettim pardonnn
+1 yılbilmem elimde hoş duruyo :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesinki sevilmiyo cidden:D
Mide bulandırıcı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin nickinin baş harfi ne
02 Yorumla
Soran+1 yılD ile başlıyo niye ki?
Cevap sahibi+1 yılGörüyorsun sitede ne çok abaza olduğunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin olsa ağızlarına almazlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo olmasa kimse olmazdı :D
00 Yorumla
+1 yılİğrenç. Kesip attım.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi yaptın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ki sana göre içine al
00 YorumlaHayır :/
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?