Cinsel Yaşam Seks sonrası tavana bakarken ne düşünürsünüz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bu kadının derdi neydi acaba 😀seks sonrası tavana bakarken ne düşünürsünüz? Seks sonrası tavana bakarken ne düşünürsünüz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sevgilimi düşünürüm 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Seyermeye devam eden bacaklarımı, hala arasından süzülen ıslaklığımı, kalp atış ritmimi, heyecanımı, kontrolsüz nefesimi ve yanımda dağılmış duran benzerimi düşünürüm 🚬 2 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Keske aklimdaki yanimdaki olsaymis bakisina benziyo 😂😂 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Abi mesajimiz seyini silmissin artik bisey yazamiyoz 1 1 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl "Acaba yanımda ki ne düşünüyor?" Diye düşünürüm. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Biraz önce olanları.. 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bu avize ne güzel ya falan. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hee bide kaça aldın diye sor 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl Belki benim evimdir Yorumla Soran +1 yıl Sustum 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne iyi skldm ama diye düşünüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ ol kdkfmcmc Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sakinleş diyerek telkin ediyorum kendimi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilimi düşünürüm
Seyermeye devam eden bacaklarımı, hala arasından süzülen ıslaklığımı, kalp atış ritmimi, heyecanımı, kontrolsüz nefesimi ve yanımda dağılmış duran benzerimi düşünürüm 🚬
Keske aklimdaki yanimdaki olsaymis bakisina benziyo 😂😂
Abi mesajimiz seyini silmissin artik bisey yazamiyoz
😁😁😁
"Acaba yanımda ki ne düşünüyor?" Diye düşünürüm.
Biraz önce olanları.. 😄
😀
Bu avize ne güzel ya falan.
Hee bide kaça aldın diye sor 😀
Belki benim evimdir
Sustum 😀
Ne iyi skldm ama diye düşünüyorum
Afiyet olsun 😀
Sağ ol kdkfmcmc
Duşta mı devam etsek😁
Gelecek kaygısı ndnsnsns
Sakinleş diyerek telkin ediyorum kendimi.
Kalkıp nasıl gusül alcam şimdi diye 😂
Oje çıkar , abdest al , fön çek djsjsjdj
Ne zaman yeniden başlayacağız?