+1 yılCinsellik zevk almak ve üremek içindir. O Olmadan da zevk aldığı uğraşıları olduğu zaman arayış içinde olmayabilir. Birinden etkilenir veyahutta aşık olur falan o zaman yaşanılacak doğal şeydir. Sırf cinsellik peşinde olanlar içindeki herhangi bir yoksunluğu bastırmak içindir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. İnsan ne isterse, neye çabalarsa ona kavuşur. Ya hayırla ye şer ile ama kavuşur. Arayış içinde olmalarına neden olan şey bir dönemlik libido yüksekliği, sonrası zevkin alınması ile, izlenenlerin, karşılaşılanların, fırsatların etkisi ile, bu sefer libidonun yükselmesi. Bu da "tavukmu yumurtadan, yumurtamı tavuktan" döngüsünü başlatıyor. Paradigma denilen algılama düzeneğimiz, biz tok olduğumuzda, bir lokantanın yanından geçsek bile, farketmememizi sağlaya bilir ama çok aç olduğumuzda, 2 sokak öncesinde bile güzel yemekleein kokusu ile, lokantayı fark edebiliriz. Sürekli bir keyfin ya da zevkin peşine düşersek, artık bir zaman sonra aynı açlık olmadığı için, hobiye ya da skor yapma çabasına dönüşür. Bu da bizi skor yapmaya el verişli paradigmamızın bizi yönlendirdiği mahallelerde gezmeye yöneltir. Sürekli bir tecrübe deneyim, arayışta olan, yoksunluk çeken karşı cinsi cezbeder. Bir kere yapayım bari boşa gitmesin, bilinç altı belkide ama önceliği onlara verir. Sonrası bir, iki, üç derken o kişi içinde aynı şeyler olabilir. Ahmet Altan'ın "aldatmak" kitabını tavsiye ederim. Skor peşinde koşup, sırf "eğlencesine diyerek, başkasının yuvaların da onarılmaz delikler açmanın insanı ne hale getirdiğini anlatıyor. Fakat insan bu hep kendisine hak verecek bir şeyler buluyor, bunları yazan da.
11 Yorumla
+1 yılYüksek yüksek gezenler arıyor sanki..
Ya da arayınca yükseliyor.. Yükselirken de arıyor olabilirler.. Gezerken de arayıp...
Neyse kafam karıştı.. Bilmiyorum.. :/12 Yorumla- +1 yıl
Tamam.. :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi.. Libidosu yüksek olup yalnız olanlar da var, hayatında biri olmasına rağmen libidosu düşük olan da.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki ya güzel değildir ya da parası yoktur
10 Yorumla Bilmiyorum yalnızlık yaşamıyorum ama güzel zeki eğlenceli bir kadınla olmak tadına doyum olmaz vaktin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılbaşarısız ilişkilerden ve ümit vaat etmeyen aşklardan bıkkınlık gelmiş, umursamazlık seviyesi artmış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya ilişkiyide sadece cinselliğe bağladınız ya sevmek sevilmek sadece cinsellik içinmi yani
10 Yorumla
+1 yılZoruna gidiyordur bazı şeyler hayatında değişiklik yapmak istiyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkisi vardır muhakkak.. ama yalnızlık daha çok psikolojik bir durum.
10 Yorumlaİnsanlara kırgınlıktanda yalnız olabilir ve yalnızlık huzur vermeye başlamıştır.
10 YorumlaSanmıyorum ya. İlla bir şeyler paylaşmak da istiyorlardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok tercihinden bence yalnız kalmayı sectiği için libido farklı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılilgisi olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayır tercihi o çünkü
10 Yorumla
+1 yılBilmem öyle mi ki 🤔 arayan bulur elbet
10 Yorumla
+1 yılBu kişinin ne aradığıyla ilgili
10 Yorumla
+1 yılHayır benim yüksek ama yalnızım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir bağlantı kurma şekli böyle.
10 Yorumla Hayır ya alakası yok
10 YorumlaYüksek bence aşk lazım be
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bilemedim
10 Yorumla Belki de olabilir :)
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler