Cinsel Yaşam Partner yokluğunda libido artışı hiç düşmez mi? Asprin0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ha deyincede bulunmuyor ki tatmin olasın bu zor durumu yaşamak neden zor? Güncellemeler+1 yıl Bu zor durumda günde kaç kez mastürbasyon yapıyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Hskslendjsşekejjr Partner yokluğunda libido artışı hiç düşmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bos kalma, duser 1 57 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Nasıl boş kalmıcam ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir seylerle oyalan surekli bos vaktin kalmasin iste Yorumla Asprin0080 +1 yıl Yok ya yine aklımdan çıkmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sen kendine böyle mi hakim oluyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hakim olmuyorum Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sevgilin varsa iyisin partner sıkıntısı olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Asprin0080 +1 yıl Beğendin kişiyle mi? İlişkiye giriyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iliskiye girmiyorum Yorumla Asprin0080 +1 yıl Bakiresin canın hiç çekmiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok cekiyor Yorumla Asprin0080 +1 yıl Napıyon mastürbasyon yeterli oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetinmrye calisiyorum Yorumla Asprin0080 +1 yıl Vibratör alsana kendine analdan zevk alırsın Yorumla Asprin0080 +1 yıl Tadını almadığın için kendine hakim kalabiliyon bi tadını alsan derim sana ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilgimi cekmiyor o Yorumla Asprin0080 +1 yıl Niçin yakalanma korkusu olduğundan dolayı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yakalanmasi, kim neyi yakalayacak Yorumla Asprin0080 +1 yıl Aillienden biri mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi yakalayacaklar yahu Yorumla Asprin0080 +1 yıl İlgimi çekmiyor dedinya yakalanma korkusu mu var vibratör için kast ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal icin dedim onu. Ayrica ahirda yasamiyoruz, herkesin odasi var Yorumla Asprin0080 +1 yıl İç çamaşırında hangi renk seviyon Yorumla Asprin0080 +1 yıl Bqzıları korkuyorda o yüzden sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of sıktın valla Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sadece sordum hangi renk seversin diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah Yorumla Asprin0080 +1 yıl Siyah ve beyaz çok yakışıyor bayanlara Yorumla Asprin0080 +1 yıl Cinsel ilişkide sertmi seversin soft mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Softtan harda dogru Yorumla Asprin0080 +1 yıl Aynı düşüncedeyim Yorumla Asprin0080 +1 yıl Çalışıyormusun Yorumla Asprin0080 +1 yıl Neyse sohbetin için teşekkürler daha fazla rahatsız etmiyim seni Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sadece oral yapılmasını istermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Isterdim Yorumla Asprin0080 +1 yıl Dilini içinde gezdirip vajina dudaklarını emmesi ne zevk verir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum Yorumla Asprin0080 +1 yıl Bir taraftanda sen okşucan penisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi fikir Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sonra memelerini emdirip vajinanı okşattınmı of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cozuttun sen ha Yorumla Asprin0080 +1 yıl Özelde konuşsak olur mu çoğu zaman şikayet etmekteler o yüzden Yorumla Asprin0080 +1 yıl Ne ettim anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen baska boyuta gectin. Gerek yok Yorumla Asprin0080 +1 yıl Nedemek yani cozuttun Yorumla Asprin0080 +1 yıl Anladım Yorumla Asprin0080 +1 yıl İsim ne Yorumla Asprin0080 +1 yıl Utangaçmısın Yorumla Asprin0080 +1 yıl Hayal etsene çamaşırın üstünden yalarken indiriyor çamaşırını kalçalarını okşayıp oral yaparak boşaltıyor seni partnerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi abartma ya tamam Yorumla Asprin0080 +1 yıl Of tamam Yorumla Asprin0080 +1 yıl İsim neydi buarada Yorumla Asprin0080 +1 yıl Çekingen bağyan Yorumla Asprin0080 +1 yıl Hoşçakal sana isimsiz bayan Yorumla Asprin0080 +1 yıl Tanga giyiyon mu Yorumla Asprin0080 +1 yıl Anal yapılmasını istermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bos kalma, duser
Nasıl boş kalmıcam ki
Bir seylerle oyalan surekli bos vaktin kalmasin iste
Yok ya yine aklımdan çıkmıyor
Tamam
Sen kendine böyle mi hakim oluyon
Ben hakim olmuyorum
Sevgilin varsa iyisin partner sıkıntısı olmaz
Yok
Beğendin kişiyle mi? İlişkiye giriyon
Iliskiye girmiyorum
Bakiresin canın hiç çekmiyor mu
Cok cekiyor
Napıyon mastürbasyon yeterli oluyor mu
Yetinmrye calisiyorum
Vibratör alsana kendine analdan zevk alırsın
Tadını almadığın için kendine hakim kalabiliyon bi tadını alsan derim sana ozaman
Ilgimi cekmiyor o
Niçin yakalanma korkusu olduğundan dolayı mı
Ne yakalanmasi, kim neyi yakalayacak
Aillienden biri mesela
Neyi yakalayacaklar yahu
İlgimi çekmiyor dedinya yakalanma korkusu mu var vibratör için kast ettim
Anal icin dedim onu. Ayrica ahirda yasamiyoruz, herkesin odasi var
İç çamaşırında hangi renk seviyon
Bqzıları korkuyorda o yüzden sordum
Of sıktın valla
Sadece sordum hangi renk seversin diye
Siyah
Siyah ve beyaz çok yakışıyor bayanlara
Cinsel ilişkide sertmi seversin soft mu
Softtan harda dogru
Aynı düşüncedeyim
Çalışıyormusun
Neyse sohbetin için teşekkürler daha fazla rahatsız etmiyim seni
Sadece oral yapılmasını istermisin
Isterdim
Dilini içinde gezdirip vajina dudaklarını emmesi ne zevk verir
Bilemiyorum
Bir taraftanda sen okşucan penisi
Iyi fikir
Sonra memelerini emdirip vajinanı okşattınmı of
Cozuttun sen ha
Özelde konuşsak olur mu çoğu zaman şikayet etmekteler o yüzden
Ne ettim anlamadım
Sen baska boyuta gectin. Gerek yok
Nedemek yani cozuttun
Anladım
İsim ne
Utangaçmısın
Hayal etsene çamaşırın üstünden yalarken indiriyor çamaşırını kalçalarını okşayıp oral yaparak boşaltıyor seni partnerin
Abi abartma ya tamam
Of tamam
İsim neydi buarada
Çekingen bağyan
Hoşçakal sana isimsiz bayan
Tanga giyiyon mu
Anal yapılmasını istermisin