Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum
Çapkın erkek olur da çapkın kız olmaz mı?
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

Bu işe arkadaşımı aldatan birinden intikam almak için başladım 😄😄😄Mesela ben aşırı çapkın kız kategorisine girerim herhalde her önüme geçene mavi boncuk dağıtıp onlarla dalga geçerek bütün kadınların intikamını alıyorum
Çapkın erkek kavramı birçok kadından ilgi gören ve bunu değerlendiren erkek için geçerlidir. Kimsenin yüzüne tükürmedigi adamlar karıya kıza salça oldukları zaman çapkın değil abazan oluyorlar. Seninki de abazanligin kadın versiyonu oluyor işte.
Sorum gerçek değildir
Bu düşüncede olanlara genel söylüyorum
onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır diyen olur elbet ama çapkınlık herkese sökmez genede sana ben medeni bir şekilde bu adım attığın bu yolda başarılar dilerim 👏👏👏🙄
Benim bu yolla işim yok😀
Tüh okadar destekleyecektim ya dedim kadınlar da artık farkındalık oluştursun artık yeter bu gidişat demiştim neyse bari 😂
Mavi boncuk dağıtmak kolay😉
Tabiki de kolay ama farklı tarz olmalı klasik şekilde yapmadan fark oluşturarak yapmak gerekir
😄😄😄
Bak gel yeni tarz olsun ve herkese örnek olsun diğer boncukcular da nasıl başarısız olduğunu anlasın hem yeni bir akım olur 😁 düşün gerekirse bende düşünüp fikir katarım
ABD mavi boncuk yapmak kolay değil okul tatilinde gelince bu yeni tarzı senden yardım alarak başlatacağım😉😄
Seve seve aslında orada da yaparsın bizleri temsil ederek daha iyi olurdu ya bence bu konuyu detaylı şekilde düşünüp harekete geçelim kolları sıvama vakti geldi 😂
Çok komiksin
Teşekkür ederim
Aşka ve cinselliğe olan açlığın, bastırılmamış haline çapkın olmak denir! Bu duygusunu bastırmayana ise cinsiyetine bakmaksızın çapkın deriz ;)
Cevap
38Cevap
Evet olur tabi ki
Erkek çapkın oluyor diye kızlarda olacak diye bir kaide yok. Ayrıca bu insanın kişiliği ve karakteri ile alakalı bir durum. Çapkın olmaktan kim sonsuz mutluluk elde etmiş ki? Çapkın biri olursan ve çevren tarafından bu fark edilirse kötü bir izlenim ortaya koymuş olursun ki bence hiç hoş bir şey değil.
Çapkınlık diye bir şey yoktur. Haysiyetsiz insan vardır. Çapkın dendiği zaman iki cinsiyet için de vaay, demek hayattan zevk almayı bilen karizmatik ve yaramaz biri gözüyle bakılıyor. Halbuki bu kelimenin hakaret olarak kullanılması gerekirdi. Eski sevgilim beni aldatmıştı, akraba ve arkadaşlarımdan da aldatılan oldu, uzaktan bir akrabam bu yüzden intihar etti. Siz insanların duygularıyla oynayacaksınız veya bir insana sadık olamayacaksınız diye kimse acı çekmek zorunda değil. Çapkınım diye övünen biri varsa en ağır hakaretlerle anarım onu. Çapkın kız da çapkın erkek de olmamalı. Birazcık şerefiniz olsun.
Bu yol iyi bir yol değil. Benim de gençliğimde böyle hatalara düştüğüm dönemler oldu ama geriye dönüp vicdan muhasebesi yaptığımda bunun sadece kebdime olan saygımın azalmasına neden olduğunu gördüm. Bu farkındalık oluştuktan sonra da bu çapkınlık hadisesine son verdim..
Aslında ben sadece can sıkıntısı ile yapıyorum ilk başta arkadaşımı aldatan o pislikten intikam için yapmıştım. sadece onları kandırıyorum
Ben de yaptım bunu. Ben de bunu yaptığım zamanlar buna intikam için başlamıştım. Dediğim gibi bir süre sonra kendini tanıyamaz noktaya geliyorsun. Senin de yolun sonunda geleceğin nokta bu. Haa ben bunu kendim yaşayarak keşfetmek istiyorum diyorsan ona bişey diyemem, sadece saygı duyarım..
Teşekkür ederim Artık sıkıldım bırakıyorum zaten insanların adlarını karıştırmaya başladım eğitimime odaklanmak daha mantıklı aksi takdirde intörn sürem uzayacak
ABD okuyorum Bıraktım artık zaten benlik değil bu durumlar artık
Amerika
Çapkın kız isminde şarkı varsa pek âlâ çapkın kız da olur.
Teeeee 1968'den veri varmış çapkın kızlar ☺ Daha evvelden de var olmuş olabilirler, geçmişten günümüze dek.
Sizi tanıyorum. Bilgisayarla ilgili bir işde çalışıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.🙂
Hayır tıp fakültesi öğrencisiyim
Hem meslektaşımsın hem bir trolleyici haaa yakıştıramadım.🤪😂😂
Yaaa meslektaşız bi rde can sıkıntısından yapıyorum derslerden sıkıldım birazcık 😄😉
Komiteler adamı mahvediyor. Ya tamam ben de itiraf ediyim. Bir dönem burada kız hesabı açıp mod uber kim varsa trollemiştim.😂😂
Evet halimden anlayan biri varmış 😀😄
Sende fenaymışsın 😉
Olur olur olmasına da erkeğe çapkın derler ama kadına hayat kadını damgasını vururlar maalesef burası Türkiye.
Çapkın kız çapkın kız benim adım çapkın kız aşk yalan diyorlarr
sen bensin bende çok çapkınım gözüme kestirdiğimi ayartıyorum kendime
bu şekilde kadınların intikamını nasıl alıyorsun ki? erkeklere vererek ancak hizmet etmiş olursun.
Hayır onları kendime aşık ediyorum sonra yüz üstü bırakıyorum aramda hiç bir şey geçmiyor
bir sürü kadınla oldum ama mastürbasyon yaparken hep seks yapmadığım kadınları düşünüyorum. seks yapmışsam olmuş bitmiş ama hayalde ise hani aşık olursun cilveleişrsin tam sevişeceksin ve kadın seni yüz üstü bırakmıştır. bu tip kadınlarda erkeklerin fantezi alemini süslerler..
senin erkeklere intikam dediğini erkekler için zevkli bir anıdır.
bence sen intikam almıyorsun da kaşar peynire yeni bir ad vermeye çalışıyorsun :)
Ona kaşar diyorlar işte. Ne kadar saçma aslında. Erkek yapınca niye ayıplanmıyor, anlamış değilim.
Olur elbette. Sen de çapkın birine benziyorsun.
Bu yaptığınla gurur duyuyor birde buna kadınların intikamı diyerek kılıf takıyorsun. Ama bence bunun adı başka..
sen daha cok ağır hastalıklı bi tipsin. intikam aliyormus kıro tipiyle kezo. 🤣🤣
Soru gerçek değil
bidaha olmasın
Tamamdır 😄
Hey maşallah hey maşallah yürü be
Çapkınlık benim gözümde hayasızlıktır
kizlar daha capkin artik
Evli kadın var tv lerde çok çapkın görüyoruz çocukları kocasından çıkmayanlar i
Kızlar erkeklerden daha fena
Resimdeki kız afet ya
Sanirim eski sevgilimde oyleydi
Oğğğ ne çapkın hatınlar var
Olmazmı niceleri var
Beni, kandıramazsın ama okur tabi.
Benden alamazsın işte
Kadınlar daha çok kişiyle konuşuyor zaten
Çapkın kızlar daha kuduruk olurmuş
Flörtöz kızlar çok
Çapkın kızlar hırçın parçalayıcı olur dehşet olur
Yatağımda olacaksan ben kanmaya hazırım.
Çapkınlık derken bu kişilerle yatıyor musun
Hayır ne münasebet
Anladım
Olur neden olmasın
çok bilmem
Zaten kandırmam merak etme
Tamam tamam sakin ol
Yok sorum gerçek değildi o yüzden
Yok kırılmadım kendinize iyi bakın ☺️
Kadınlar sklr bırakılır
Psikolojisi bozuk ucuz biri, ciddiye almayiniz
Sensin o