Erken boşalmayı geciktirmek içim hap, sprey, krem kullananlar.. Sonuç ve bilgi paylaşımı yapabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve sorunun kaynağı kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılKendinde ogrenebilirsin zaman alir partnerin varsa kolaylasir
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir şey. Kendini kontrol etmeyi öğrensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim prezervatif kullanıyor geçiktiricili bazen iki tane takıyor ama diğer türlü denemedik başka
23 Yorumla- +1 yıl
Peki erken boşalma bunlarla gecikiyomu
- +1 yıl
Teknikleri var bunlardan baslangic seviyesi 7 kere git gel yaptiktan sonra sabit bekesin uc kere nefes alsin sonra tekrar 7 git gel tekrar nefes kontrolu
- +1 yıl
Prezervatifle aldigi zevki sifirlamasin bosuna
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek ilişki esnasında derin derin nefes alıp aldığı sürenin iki katı sürede vermeli. yardımcı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici prezervatif iyi gelir
00 Yorumlaİlki erken oluyorsa ikinci gec olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet piskolojik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilininmi erken boşalma sorunu var
00 Yorumla
+1 yılKafada biter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri