Eşimle dün denedik ama dur dedim durmadı yapma dedikçe daha sert olmaya başladı bu sefer kanadı ağladım yeter bırak diye. Benden kaynaklı mı bu kadar zor kendimi mi kastım acaba daha kolay olmasının bir yolu var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu işte acele ve sertlik olmaz eşin dar diye hızlandırma hızlanıp seni üzmüş cezalandır onu. Bu işi yaglayarak alıştıra alıştıra sende zevkini alacak şekilde yaparsa zevkli olur. Bu işte zevk 2 kişiliktir biri zevk alır diğeri acı çekiyorsa olmaz. Kanama olduysa 500 luk antibiyotik enfeksiyona karşı kullan. Bu işi tecrübeli biriyle yapmak önemli
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKayganlaştırıcı jel ile iyice yumusatması lazım. eldiven takıl parmaklarıyla içeriye girmesi lazım ufaktan actırması genişletmesi gerekiyor. Muhakka eldiven taksın bir de prezervatif kullanın yoksa hastalık kaparsa ömür boyu çeker acısını.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o kadar zor degil masaj yagı ile domalınca sen önce bir güzel yaglaması lazım parmak ile alıştırması lazım baya baya... öyle birden sokarsa belkide yırtıldı şu an... o kadar sert yapmasının anlamı yok
00 Yorumla
Ben ilişkide anal sevmiyorum çünkü anal kadında canını yakıyor isteksiz oluyor bazı kadınlar seviyor o ayrı ama harika bir bal yeri dururken orayı saatlerce emmek varken kim uğraşır bok çukuru ile
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
+1 yılbu eşinden kaynaklı. eğer kayganlaştırıcı kullanarak, alışptırarak ve insan gibi davranarak yapsaydı kanama falan olmayacaktı.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Önce lavman ile temizle bi anda alışamazsin önce parmakla genişletsin yavaş yavaş gidin kendini de kasma
42 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş düzgünce ilişki yapmak varken bu anal yapmak hem sağlık hem din açısından çok zararlı bişey neyin zevki bu ya hak deliği varken b*k deliği niye yani
02 Yorumla
Soran+1 yılÖldüm yaparken nolur öne geçelim diye yalvarmaktan
- +1 yıl
Nasıl bir ilişki bu ya istemeden bişeyi nasıl yapıyor bi insan karşı tarafı düşünmeyen sadece kendi zevkine göre hareket bencil insanın kurbanı olmuşsun
+1 yılİlk yaoista bacak omuza okursa acıt tabi.. biz 2 erkrk 1 kuz yapıyoruz kıza 3 er posta geliyoruz hala bisry yok..
00 Yorumla
+1 yılIlk once yavas yavas girip cikmasi lazim sadece kafasini alismasi lazimmm senin canini yakmamasi bi sure sonra illaki acilacakk
00 YorumlaHak yolu var iken bok yolu ile neden ugrasirsiniz ki.. he o işi yapacaksaniz hazirlaman lazım. kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var arkadaş, ne boş insanlarsınız. Kocan 31 çekerken eliyle darlaştırmaya alıştığı için bunu istiyor.
00 Yorumla
+1 yılSeni kivama getirmesi lazim mesela sana oral yaparak vajinana tabiki sonrada zevk suyuyla yavas yavas yuklenip girer sende kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılSenden kaynakli degil esin durmasini bilecektj acinda zorlamayacak rahatlatmaya çalisacakti...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhem kendini kastığın için hem de daha önce yapmadıysan normal ;)
01 Yorumla- +1 yıl
eşinin yerinde olmak vardı ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıleşinin düşüncesizliği için kınıyprum onu, beceriksiz ve özensizliği için de ayrı kınıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tam bir ö küz olduğu için bir kabus olmuş.
00 Yorumla
+1 yılKayganlaştırıcı kullansanız bile yine zor olacak orasının işlevi farklı çünkü
00 Yorumla
+1 yılKolay yolu yok kayganlaştırıcı olur falan da eşinde hiç acımamış kanata kanata yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerifin acele davranışı ve kabalığından...
Bir de bölgeyi yeterince ıslatmamıştır.
Vajinaya benzemez, daha kurudur ve daha çok ıslatmak gerek. Detaylıca👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece sen değil herkes zorlanır zamanla alışıyosun ama erkeğin çok dikkatli olması lazım ilk zamanlar benim eşim alıştı şimdi acı çekmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya çok dikkat edilmesi gereken noktalar var isterseniz sizin rahatlıgınız ve ilişkiden zevk almanız için söyleyebilirm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdamısınız?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKrem sürsün lak diye girer sende ohhh dersin 😀😀😀
02 Yorumla
Soran+1 yılSürdü zaten
Cevap sahibi+1 yılOzaman sen kendini kasıyordun bide vazelin deneyin 😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında çok basit yolu var ama anala yönlendirmek istemem kimseyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBir öküzle seks yapınca bu sonuç kaçınılmaz
50 Yorumla doğru yapmamışsınızdır
50 Yorumlaözele gel her şeyi anlatayım kız bir dahakine rahat edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin kasmaman lazım eşininde kibar ve şevkatli olması lazım.. ilk giriş önemli..
00 Yorumla
+1 yıl🤮🤮🤮 dötün yirtila emi Normal neyine yetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben istemedim zaten bacaklarım omzunda ellerimi tuttu engel olamadım ki
+1 yılgirdikçe açılır ve zevk alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBirazda senden kaynaklanmis
00 Yorumla Senin beceriksizliğin
00 Yorumla
+1 yılcok guzel deilmi dar oldugu icin zor
00 YorumlaAsla yapmam asla da yapmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. İlk defami denediniz
29 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKrem kullandık
- +1 yıl
sen kimle yaptın
- +1 yıl
önden mi yoksa arkadan mı daha sonra zevk almaya başladın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmayın bence sağlıksız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyu artık Necati abi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Pozisyonun yanlıştı.
00 Yorumlaİğrenç 🤮
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor degil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden o kadar acidimi
08 Yorumla
Soran+1 yılÇığlık attım artık önce yaraladı sonra devam etti
Cevap sahibi+1 yılKanadı yinemi devam etti
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYuh insan azincs o an duramamis ne kremi kullandınız
Soran+1 yılNormal krem vücut kremi
Cevap sahibi+1 yılYa bizim arkadaş yapmış baya jel sürüp tukurmus falan yavaş yavaş sokmuş sorun olmamış
Soran+1 yılBenimki biraz soktu sonra bacak omuza ellerimi de tuttu çakmaya basladi bir anda girdi ölücem sandim
Cevap sahibi+1 yılYuh ya o kadar birden dokukurmu baya aciliydi aglicsk kadarmiyfi
Gizli Üye(30-35)+1 yıligrencisiniz esinde sende sapiksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu kastın kendini?
00 Yorumla
+1 yılgiremedi mi
00 YorumlaKrem kullanin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem