öpüştüğümüz insanların dna'sı 6 ay boyunca ağzımızda kalıyormuş aynı zamanda 80 milyon bakteri geçiyormuş öpüşürken dil ve dudak emilmesi bana iğrenç geliyor acaba hiç yapmadığım için mi böyle diyorum yoksa aseksuel değilim bende haz alır mıydım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaz alırsın. Yoğun sinir ucu var bence dudakta. Öpüşmekten çok bir zarar olduğunu sanmıyrum. Öyle olsa sürekli öpüşmeyin, bu yanlış derlerdi covidde tokalşamyın dedikleri gibi. DNA'sı kalıyor kısmı bir palavra. Ağzını yıkayınca geçer. Eğer dediğin gibi olsa polisler bardaktan dna analizi yapsa bardakta iki dna bulurlardı cinayet şube sık sık dna analizlerine başvuruyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ön sevişmeyin olmazsa olmazı öpüşmekten. Öpüşürken benimki taş gibi olur bu öpüşen zevk alıyorum kazık gibi sertleşir. Sende onu demeyince hormonlar harekete geçip sulanacaksin detay istersen anlatiriz
013 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç denemedim
- +1 yıl
Sevgilin olunca bol bol yaparsın, iki partnerede büyük zevk ve heyecan verir, bu işi yaparken iyi zevk almak için iki tarafında dişlerini fırçalaması, kokan soğan sarımsak gibi yiyeceklerden iki tarafta uzak durursa o öpüşme ikimizde zevk verir. Bu konuda bilgilendirmek istedim
Soran+1 yılÖperken ne yapacağımı tam bilmiyorum karşımdaki beni yönlendirebilir mi acaba
- +1 yıl
Bir alt dudağını edeceksin bir üst dudağını edeceksin, dilini ağzına sokup emdireceksin o senin ağzına sokarsa onun dini edeceksin. Diller birbirine sarmaş dolaş temat edecek bu arada onun yanak çene ve boynundan öpeceksin, oda senin yanak gidik gerdan inerek oraları öpüp yalayıp senide onuda uçuracak daha ilerisini istermisin bilmem bu işler böyle gelişecek. Bunlar yapılırken ellerin adamın sırtında önünde aletini okşayarak oda senin göğüs kalça ve balkutunu okşayarak ikinizde uçacaksın. Daha ilerisini istermisin bilemem
Soran+1 yılHm anladım daha ilerisi o an gelişir artık yapıp yapmayacağımız ama tutkulu olursa ilerisi olur gibi
- +1 yıl
Aynen tutku bu işin zevkini daha çok artırır, tecrübeli biri olursa ona bırakırsın o zaten işin nasıl yapacağını iyi bildiğinden sana ona uymak kalır. Arada üstünlüğü sen alırsın emer yalar öper sessiz olmadığını sana teslim oluyorum ama bende bunu iyi yaparım hatırlatırsın. Bu işler böyle gelişir daha ilerisini birlikte karar verirsiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok yardımcı oldu 😇
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılKapalı mesajların
Soran+1 yılTamam istek atayım ama kabul etme yaz sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Aynısını düşünüyorum. Çok saçma ve zevksiz geliyor. Nasıl zevk verir anlamıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç zevk almıyorum ve iğrenç geliyor. Ama benim ki piskolojik eski nısanlımla öpüşürken haz alırdım ondan sonra almıyorum midem bulanıyor. Sevdiğin adamla opus..
10 Yorumla
+1 yılBunun bilimsel açıklaması vardır illaki ama bende o bilgi yok araştırmaya da zaman ayırmıycam :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevk meselesi, kız güzelse varya o tükürüğünün tadı, kokusu, dili dudaklsrı herşeyi güzel geliyor ve bana hiçbirşeyleri iğrenç gelmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sevgilim var ama hiç öpüşmedigimi beni yönlendirmesini söyledim acemi olunca ona zevk verebilir miyim
Cevap sahibi+1 yılBiraz istekli olmana bağlı, ben o an kendimi kaybediyorum 😊
Elbette haz alırsın. Ben oral yapıp yaptırıyorum. Hatta ağza boşalmak şahane. Acaba spermler ne kadar kalıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence harika bişey. Sadece cnsellik olarak değil romantik de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOdun olmayan her canlı zevk alır bundan
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç öpüşmedim umarım zevk alırım yoksa çok kötü
- +1 yıl
Bodozlama atlamadan yapılması baskadır
Soran+1 yılÇok merak ettim ya
- +1 yıl
Anlatılmaz yaşanır ve hıssettırılır
+1 yılBurdan anlatsam mo
10 Yorumla
+1 yıldılını emerek opusmek super oluyor
111 Yorumla
Soran+1 yılDiş falan değmiyor mu nasıl olacak
- +1 yıl
ısı bılırsen ne diş değer nu kuş az kısıyı usta yapmadım ızmırde ogrenmek ıstwermısdın detayıyla
Soran+1 yılYeni ordan biriyle tanıştım sevgiliyiz buluşunca onunla deneyeceğim
- +1 yıl
sen bana ozelden yaz gerısını bana bırak
Soran+1 yılOna da dedim daha önce öpüşmedim beni yönlendirirsin diye güldü bana
- +1 yıl
sen bana yazsana bırak sımdı o lavuğu ondan salataya soğan olmaz
Soran+1 yılÇok yakışıklı benim sevgilim tatlı biri
- +1 yıl
bende cırkın ordek yavrusu delım hadı yaz bana
Soran+1 yılKapalı mesajların
- +1 yıl
acık ya nası kapalı
- +1 yıl
tamam acık sımdı
+1 yılSanırım aseksuelsin sen
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır zevk alırım normalde libidom yüksek ama hiç öpüşmedim
- +1 yıl
Hissini bilmediğin şey için bu kadar emin konuşmamalisin o zaman
Soran+1 yılEvet belki çok severim hep isterim
- +1 yıl
Buna eminim
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok haz alırsın. inanılmaz güzel bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılHm teşekkür ederim denerim
Cevap sahibi+1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılHiç denemedim bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılManyak mısın ya sevdiğini opmemek olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var artık buluştuğumuzda öperim artık onu
Cevap sahibi+1 yılOp bir şey olmaz yani
Denemeden bilemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHic opustun mu peki
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç öpüşmedim
Güzel şeyler