Hahaha 😂 son cümlen güldürdü beni 😊 evet yaratılış nedeni bebek emzirmek ama olgun erkekler emiyor nedense 😂😅 sebebi şu, kendinde olmayan çekici geliyor. Ve kadınsı feminen. oldugu için etkileniyor.. bende severim şahsen dolgun. Küçük severim diyenler sapık, normal erkek büyük sever, çünkü kendinde yok feminen..
Ona bakarsan kadınlar da kaslı erkek seviyor. Halbuki kas cinsel organ değil 😂 sebebi şu kendinde olmayan çekici gelir. Erkeksidir. Büyük göğüs de kadınsı olduğu için çekici gelir. Cinsel organ olmasa bile na mahrem bölgedir kadınlarda. Orayı örtmek gerekir. En Ufak bir dekolte sexylik çağrıştırır 😊
Görevi bebek emzirmekse, bir insan sana memen güzel dese neden kızıyorsun sapik olarak görüyorsun? Elin güzel yüzün güzel demek varken memen güzel dese nasıl şaşırırsin çünkü meme cinsel bir organdır, evet doğurma görevi görmez ama dogurdukdan sonra bakma görevi görür... Madem meme cinsel organ değil, ozaman aç memeni gez ne diyim😅😂😄😆
Göğüs yazarken bile yazımız sansürlenir diye korkuyoruz. O halde nasıl cinsel organ olmasin bu. Meme yazarken bile söylemesi bile ayıp kaçıyor. Ama kimse bacak derken ya da kol derken ayip olmuyorda meme diyince ayıp kaçıyor.. bence meme cinselliğin parçasıdır. Ilerde kocan memelerini emmezse ozaman görürüm bu yorumunu 😄😆😂😅
Meme ikincil cinsel organdir hatta dokudur organ değildir Dollenmede (veya uremede) bir rol oynamadigindan cinsel organ değildir Meme kadinsiligi belli eder bu yüzden erkeklere cazip gelir bana da doğal olarak saçma geliyor çünkü erkek değilim Tek gorevi bebegi emzirmektir emzirme de biryandan çocuğu ilerdeki psikolojisini davranislarini kısaca ilk sosyal gelisimi için de önemli bir surectir Diğer "görev adlandirdiginiz" şey için değildir bu bir fetistir
@Emre3558123 toplumda normal bakilsa buna kadınlarda rahat olur bu konuda ama işte ayıp diyorlar erkek egemen sonuçta napalim ona kalirsa erkeklerinde göğüs ve omuzlari çekici onlar ama çıplak dolasiyorlar Yine hiç değilse denizde rahat oluyoruz bu konuda ama yine de ben bunu asamadim henuz
Denizde de rahat değilsiniz, sütyen mayo bikini takiyorsunuz. Biz üstsüz geziyoruz 😊 ayrıca haklısın her erkekte kas yok, bende var. Ama her kadında da göğüs yok. Ufacık travesti göğsü gibi 😅
r Dam üstünde un eler tombul tombul memeler Zalıma gelin Zalım Zalım Zalım m********* aç kaldırmış memeler baş kaldırmış Kavuşmuyor düğmeler Zalıma gelin Zalım Zalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Iki yuvarlak şeyden etkilenmeleri saçma geliyor aslında pek bi ozelligi yok onların
Dolgun olanları seviyorlar genelde C D gibi
neresi saçma, öpüp okşanıyor işte
Haklısın kız alt tarafı et parçası ayrıca göğüs bebek 🤱 emzirmek için yaratıldı erkeklerin sevmesi saçma
Hahaha 😂 son cümlen güldürdü beni 😊 evet yaratılış nedeni bebek emzirmek ama olgun erkekler emiyor nedense 😂😅 sebebi şu, kendinde olmayan çekici geliyor. Ve kadınsı feminen. oldugu için etkileniyor.. bende severim şahsen dolgun. Küçük severim diyenler sapık, normal erkek büyük sever, çünkü kendinde yok feminen..
Evet bence de saçma erkekler zaten çocuk gibi bence yani
Kendilerini koca bebek zannediyorlar neyini seviyorsun anlamış değilim keza göğüs cinsel organ bile değil ya sevmeleri saçma
Ona bakarsan kadınlar da kaslı erkek seviyor. Halbuki kas cinsel organ değil 😂 sebebi şu kendinde olmayan çekici gelir. Erkeksidir. Büyük göğüs de kadınsı olduğu için çekici gelir. Cinsel organ olmasa bile na mahrem bölgedir kadınlarda. Orayı örtmek gerekir. En Ufak bir dekolte sexylik çağrıştırır 😊
@Emre3558123 olabilir erkek olmak lazım herhalde bunu anlamak icin
Sende uzun kalın şeyden etkileniyon bu nasıl olcak akılım
@Ferdiii1907 o cinsel organ
İki yuvarlak şey cinselikle alakalı değilmi sence
@Ferdiii1907 meme cinsel organ degilki
Ve gorevi bebek emzirmek
Görevi bebek emzirmekse, bir insan sana memen güzel dese neden kızıyorsun sapik olarak görüyorsun? Elin güzel yüzün güzel demek varken memen güzel dese nasıl şaşırırsin çünkü meme cinsel bir organdır, evet doğurma görevi görmez ama dogurdukdan sonra bakma görevi görür... Madem meme cinsel organ değil, ozaman aç memeni gez ne diyim😅😂😄😆
@Emre3558123 hahahah ikinci cinsel organ sadece bana saçma geliyor dedim erkek değilim ben ne bileyim
@Emre3558123 konuyu abuk subuk yere çekmeyin göğüs cinsel organ değildir!
Göğüs yazarken bile yazımız sansürlenir diye korkuyoruz. O halde nasıl cinsel organ olmasin bu. Meme yazarken bile söylemesi bile ayıp kaçıyor. Ama kimse bacak derken ya da kol derken ayip olmuyorda meme diyince ayıp kaçıyor.. bence meme cinselliğin parçasıdır. Ilerde kocan memelerini emmezse ozaman görürüm bu yorumunu 😄😆😂😅
@Emre3558123 üff saçmalamayın ya değildir keza evlenmeyi düşünmüyorum da
Nerden sansürleniyor hiç de öyle olduğunu hiç görmedim bazı şeyler halk dilinde ayıp görünebilir abartmayın
Meme ikincil cinsel organdir hatta dokudur organ değildir
Dollenmede (veya uremede) bir rol oynamadigindan cinsel organ değildir
Meme kadinsiligi belli eder bu yüzden erkeklere cazip gelir bana da doğal olarak saçma geliyor çünkü erkek değilim
Tek gorevi bebegi emzirmektir emzirme de biryandan çocuğu ilerdeki psikolojisini davranislarini kısaca ilk sosyal gelisimi için de önemli bir surectir
Diğer "görev adlandirdiginiz" şey için değildir bu bir fetistir
Iyi tamam dediğin gibi olsun , aç memeni gez dolaş nasılsa cinsel organ değil, sütyenlere özgürlük 😅😂😆
@Emre3558123 o zaman erkeklerde üst giyinmesin kaslara ozgurluk (hepsinde yok buarada neyse)
Yazın giymeyen var walla. Sokakta yolda bile var. çok gördüm öyle
@Emre3558123 toplumda normal bakilsa buna kadınlarda rahat olur bu konuda ama işte ayıp diyorlar erkek egemen sonuçta napalim ona kalirsa erkeklerinde göğüs ve omuzlari çekici onlar ama çıplak dolasiyorlar
Yine hiç değilse denizde rahat oluyoruz bu konuda ama yine de ben bunu asamadim henuz
Denizde de rahat değilsiniz, sütyen mayo bikini takiyorsunuz. Biz üstsüz geziyoruz 😊 ayrıca haklısın her erkekte kas yok, bende var. Ama her kadında da göğüs yok. Ufacık travesti göğsü gibi 😅
@Emre3558123 yo denize ustsuz girenler var
r Dam üstünde un eler tombul tombul memeler Zalıma gelin Zalım Zalım Zalım m********* aç kaldırmış memeler baş kaldırmış Kavuşmuyor düğmeler Zalıma gelin Zalım Zalım
Etkilenir ilgi cekmek hosuna gitmiyosa bence bi tik daha gizli giyinmelisin cunku etkilenmeyen erkek cok az
Kimse için gizli giyenerek kendimi kısıtlatamam asıl onların bakmamaları gerek her şey kadından beklemeyin erkekler de gözlerine sahip çıksınlar!
Yaaa tabiki o konuda haklisin ama iste sonucta boyle tipler var ve ben rahatsiz oldugunu sandigim icin oyle dedim lutfen yanlis anlama
İlgiyi en aza indirgemene yardimci olucagi icin tavsiyede bulundum yoksa kesinlikle senle ayni fikirdeyim
%100 etkilenir orta veya büyük olacak taş gibi olacak sarkmayacak ucuda önemli tert ve ucu belirgin olursa 🤤
Görüntü önemli. Bugün akşam yolda birini gördüm mesela (kasıtlı yapmış kesinlikle) ciddi iyiydi tablo gibi
Genel olarak büyük dolgun dik olan göğüsleri severiz. Küçük seven istisnalar da var elbette
Beni göğüs kesmiyo ya direk vajina görmek istiyorum
Dik ve sert ota büyüklükte olmalı ve bir birine yakın olmalı
Diri olması önemli. Sarkınca çok iyi olmuyor.
En güzeli ellenmemişidir ona da emin olmak çok zor. Herkese sevdiğiyle mutluluklar...
Walla ben çok etkileniyorum ne yalan söyleyeyim. Çevremde çok görüyorum hem dolgun memeli hemde dekolteli. Bakmadan edemiyorum. Çok arzuluyorum
Küçük ya da büyük fark etmiyor orta boyut ta olabilir sadece uçları pembe olsun isterim
Ve güzel koksun
Göğüs çeşitleri vardır bunu tek tip olarak sınırlayamayız ama biliyorsun burası türkiye inek me mesi bile yeterli okan erkeklerde var
Çok büyük olmayacak kesinlikle ve sarkık olmamalı 😊
Doldun ve büyük göğüs severim, küçük göğüs kadında erkekmiş gibi bir hava veriyor şehvet duyamıyorum.
Orta halli olmalı. Ne aşırı büyük, ne de aşırı küçük...
Tavuk göğsünden başka göğüse etkilenen başına bela alır
Her erkek farklıdır, bunu anlayacak kadar beynin var mi? Anlamadıysan ona göre anlatacağım
Dolgun ele gelen sarkmamış göğüsleri severim
Orta ölçekli, göğüslerden etkilenirim. Beni, benden alırlar..
Maalesef böyle bir etki durumu var. Çıplak göğüs erkeği harekete geçirecektir.
85 b ölçüsü en ideal olanı bence bu etkiler Tabikide
İzmir'de bakmaktan cildrdm kudurdum artk goguslere. O kadr guzeller ki
Kucuk olan daha seksi
Buyukler cok azdirici offf
Evet etkilenir, ne çok büyük olsun ne çok küçük olsun, orta büyüklükteki memeleri seviyorum. Küçük olunca arasına sokup, gidip gelmesi zevkli olmuyor
Tutkularını yaşamak için en önemli olan kalçaların olur
büyük göğüs sevmiyorum ama genelde göğüşler dikkatimi çekmiyor
Gögüs fetishim var çok etkilenirim senin ki nasıl kaç b?
Meme delisi diyorlar😅 küçük olanlar ilgimi çekiyor.
Küçük göğüs erkekte de var
O göğüs evet ama meme değil işte. Bence küçükler çekici
Zevksizlere her şey çekici gelir
Büyük ve dik göğüslerden
Buyuk portakal gögüs etkileyicidir
Büyük böyle içinde beni boğsun
90d ye bayılırım meme fetişistiyim
Büyük sarkık göğüsten
Beyaz orta dolgun şekili arzulu parlak goğusler
fazlasıyla etkilenirim hem de ;)
büyükler en sevdiğim ;)
asla etkilenmezler 😂
Gorursem etkileyici veya degil derim
75-85 b cup dik göğüs
Her türlü göğüs etkilenmek için sebeptir
eli avucu dolduran dik güzel görünümlü :)
75-80 ve sarkık olmaması iyi bence
olgun ve dik göğüsler
Ben bayılırım. Eklersen sana görselli anlatırım
Dik ve dekolteli göğüslerden
Kadının en etkileyici yeri zaten orası
Orta boy diri göğüsler.
Orta boy sarkık olmayan...
Noormal ve yumusak 🙂
Küçük göğüs hanımefendi
Küçük göğüslerden etkilenirim
Küçüklerden evet
beni ufaklari etkiliyor