Bu durum çoğu zaman biz erkekleri daha fazla çok azdırır..
Peki kadinlar ne hissederler?
Peki kadinlar ne hissederler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her iki cinsi tahrik eder bence. kadinlar kucuk memelerinin olmasindan utaniyorlar nasil ki erkekelr kucuk penislerden utandiklari gibi. mesela ben bir kadinla eskortla cinsel iliski yasadim ve uzerinde ne var hepsini cikrtmisdi bi tek kucuk 0 olcu sutyenini cikrtmamaisdi ben de hanimcazin uzerine gitmedim iliskinin tadi kacmasin yaniiii anladim durum nasilmis. kadin utaniyor kucuk memesinin olmasindan iliski sirasinda doggi pizisyonundaydik ve ellerimle oksuyordum yani buyusun diye😂. bu gercek bir anim.
Seks öncesi kadının klitorisi dil ile kenar , üstten hafif hareketleri ile ıslanan vajinadan sonra cowgirl pozisyonda hareketlenen partnerin dolgun göğüsleri ile inip kalkmasi neticesinde çıldıran kadın sallanan göğsün yüze çarpması , uçları emmek ayrı bir keyif veriyor.
Kadınlar da zevk suyuyla birlikte kayganlaşmış vajinasıyla üstüne üstlük göğüslerin hareket etmesiyle de birlikte bu hareketi hissediyor ve partnere de bir haz verdiğinden dolayı zevke gelir. Şehvetlenir.
O nasıl betimleme be 😂
Memenin sallanması kadına bir etki yapmaz
Sadece kendini kadınsı hissettirir. Görsel uyarım erkeklere ait bir his. Kadın erojen noktalara dokunulma ile uyarılan bir varlıktır
🙏👍
Cevap
5Cevap
Bence kadının sekste en büyük silahı iri göğüs. Bu ozguvenlerini doğrudan etkiliyor
Büyük memeli bir arkadaşım fazla sallandığında elleriyle tutmuştu. Sorduğumda rahatsız olduğunu söylemişti. Sanırım kişiye göre farklılık gösteren bir durum.
Nasil sallandigi onemli tabi
sallanıyorsa iridir :) sallanmayanlar üzgün
Yohh daha memeler 😅
Tahrik edebilir ama şimdi ne kadar sarkık ne kadar sallanıyor falan hani ne bileyim 😅Şekil de önemli bir ayrıntı. Etmeyebilir de. Yok Meme ucu gözüme gözüme girip çıkıyorsa artık canıma tak eder "bana haaaa? bana?" diye geçer sanırım 😂herhalde sinir olurum 😅
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?