• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Cinsel birliktelikte sizce kadın mı yoksa erkek mi baskın bir karakter olmalı?

r_engarenkyollar
r_engarenkyollar Takip Et
Master Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
014
Peki ya siz ilişkiyi yöneten tarafmi yoksa hükmedilen taraf mı olursunuz?
Cinsel birliktelikte sizce kadın mı yoksa erkek mi baskın bir karakter olmalı?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Corlu5944
    Corlu5944 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

İlişki iki kişiliktir o yüzden dolayı baskın taraf olmaması lazım yani erkek mesela kadınla ön sevişme yapar ikisini de yapacağı farklı şeyler vardır ilişkiye değişik fanteziler katarsın bir gün onun dediği olur Bir gün senin dediğin olur yani baskın taraf olması yanlış baskın tarafı olması demek baskın tarafın yapan kişinin daha çok zevk alması diğer kişinin Z azalması demektir bence yanlış

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• -Kral1BoGa-
    -Kral1BoGa- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar erkeklerin yatakta dominant olmasını sever. bu konuda dikkat edilmesi gereken noktalardan en önemlisi baskın olmakla kaba olmak arasındaki fark. baskın olmak kötü davranmakla, şiddet kullanmakla aynı şey değil; baskın olmak, güçlü olmak, kontrolü elinden bulunduran kişi ve özgüveni yüksek olmak demek. yatakta baskın taraf olmayı nasıl başaracaksınız ve belki de en önemlisi buna partnerinizi nasıl ikna edeceksiniz? güvenini kazananın tarafın bariz bir şekilde dominant olduğu seks için, kadın ve erkeğin arasında ciddi bir güven ilişkisi olması gerekiyor. bu yüzden de baskın taraf olmayı tercih ettiğinizde hiçbir kurala bağlı olmadığınızı ve istediğiniz her şeyi yapabileceğinizi düşünebilirsiniz karşılıklı rıza ve zevk ile.

dominant olmak, bunu karşı tarafın zevk alması için kullanabildiğinizde mümkün olur. kısacası partneriniz size güvenmedikçe “boyun eğmesini” bekleyemezsiniz. eğer 20 yıldır evliyseniz ve renksiz bir seks hayatınız varsa bir anda, yatakta ipleri elinize alamazsınız. öncelikle bu fikrinizi karşı tarafla paylaşıp, onu ikna etmeniz gerekiyor. istemediği bir şeyi yaptığınızda, durmanız için söylemesinin yeterli olduğunu bilmeli. böylece kendisini size bırakması kolaylaşır önce dilinizi değiştirin yatakta dominant olmak illaki, partnerinizi bağlayacağınız, sert hareketler yapacağınız ya da seks oyuncakları kullanacağınız anlamına gelmez. hatta bu aşamalara geçmeden önce biraz alıştırma yapmak için önce yatakta kullandığınız dili değiştirmeniz daha iyi olacaktır.

partnerinize ne yapması gerektiğini, nelerden zevk aldığınızı, durması ya da harekete
    geçmesi gereken zamanları söylemekle başlayın. zamanla biraz daha sert bir tonla
    konuşun, hatta istediğinizi yaparsa karşılığını alacağını ya da tam tersi onu
    cezalandırabileceğinizi söyleyin. ilk başlarda cezalandırmak sizin için zor olsa da en
    azından sözel olarak bunu belirtmeniz bir adım olacak. konuşmalarınız sertleştikçe, bu hareketlerinize de yansıyabilir. doğru pozisyonu bulun yatakta dominant olmanın en kolay aşamalarından biri pozisyon seçmek. erkeğin kontrol ettiği misyoner, doggy gibi pozisyonlar yerine kontrolü sizin elinize alacağınız pozisyonlardan birini seçin. ilk akla gelen, kadının üstte olduğu kovboy pozisyonu başlangıç için iyi olabilir. ayrıca, erkeğin oturduğu kadının da kucağına oturduğu pozisyon, partnerin hareketlerini kısıtlamak için güzel bir seçenek. bu pozisyonlardayken, partnerinizin ellerini tutup hareketlerini engellemek, biraz daha sert davranmak ve konuşmak da size yardımcı olabilir., oyun oynayın başlangıç için seks oyunlarından yardım almayı deneyin. genellikle erkeğin baskın olmasına alışkınsanız, birkaç basit oyun seks hayatınızı bambaşka bir boyuta getirebilir. partnerinize bir sonraki sevişmenizde, onu memnun etmek için her istediğini yapacağınızı ancak ses çıkarmaya izni olmadığını söyleyin. bu oldukça basit ama kontrolün sizde olduğunu gösteren bir oyun. ya da bir sonraki aşamaya geçerek erkeği fiziksel olarak sınırlayın. ellerini tutmak basit olabilir ancak ellerini bağlamak başlangıç için sert olabilir. böylece size dokunmasını engelleyerek daha çok istemesini sağlarsınız hem de kontrol tamamen sizde olur. ellerini çözmek içinse önce size istediklerinizi vermesi gerektiğini söylemeyi bilin ve bu kıyağımı unutmayın.

ama özünüz de dominantlık yoksa bunlar asla işe yaramaz her zaman dediğim gibi yapmacıklıktan öteye geçemez ve elinize yüzünüze bulaştırırsınız bir dahaki tura dikilecek bir organınız bile kalmayabilir..

0
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne katılıyorum ... yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️

Yorumla
    • -Kral1BoGa-
      -Kral1BoGa-
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim..: )

Yorumla
  • gokmenseyhan0101
    gokmenseyhan0101 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki önce hükmeden ve hırçın baskın olan taraf ben olurum genelde, fakat partnerimde ister ise eger sonrasında ipleri ele almayı, seve seve ona da o hazzı doyasıya yaşatmak isterim

0
    18 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bir ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli erkek hukmetmeyi kadında hükmedilmesini sever erkek kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır zaten... buda benim nacizane görüşüm... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Heee olur olur yeriz minnoş hanım kopyala yapıştır yap sen yeriz ama güzel kızarmış sözler cidden tıpkı seksin son virajındaki doggy pozisyona geçip, hakimiyeti tamamen ele almış şekılde sert ve seri git gellerin verdiği haz hırçınlık ile, kalçaların arka arkaya sert şaplaklandıgı kızarıklık gibi kızarmış yeriz efenim😄

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ne alaka Gökhan kopyala yapıştır

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sadece görüşümü belirtttim erkekler hikmeti sever TC kadınları da hikulmesinden hoşlanır diyorum. Bunun neresi kopyala yapıştır söylermisin bana

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Vallaha yanılmıyorsam eger profilinizde öyle gezinirken denk geldigimi düşünüyorum direk aklıma öyle yer etti de, değilse eğer sorry efenim🙏💐

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen benim fikrime katılırsın ya da katilmassin ama bunu söylemen beni üzdü açıkçası burada çok görüş bildiren oldu ve ben herkesin görüşüne katilmassmda saygı duydum sayfama bakarsan bunu rahatlıkla görebilirsin

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bak sen görüşünü yazdın ben saygı duydum aynı şeyi sevmek , düşünmek aynı fikirde olmak zorunda değiliz ki

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Ben size yanlış bir yorum yaptınız gibisinden asla bşrley demedim ki sadece daha önce denk geldigimi düşündüğüm bir yorumunuz olduğu için öyle dedim, evet kadınlarımız kesinlıkle baskın ona hükmeden erkegin altında kolları arasında çok haz alır orası öyle tabi, ama sonrasında da veya tam kıvama gelip coşuldugu esnalarda da, kadınımın ipleri eline az almasını ve gönlünce içşnden geldiği gibi rahat o hazzı sürmesini isterim ki yeterki partnerim haz alsın, onun aldığı haz bana daha fazla zevk katar

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Aaaq vallahi tamamen yanlış algı üzerinden yürüyorsunuz ama, hep aynı şeyi dile getirmişimdir bende kesinlıkle bu zamana kadar, ne haddimize bea ve yorumlarınız da gayet hoş güzel bir anlatım ile yansıtıyorsunuz, başka bir yerde gördügümü düşündüğüm yorumunuzu sadece olduğu gibi buraya cevap olarak yakıştırdığınızı düşündüm sadece hepsi bu🙏

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ee ben ne dedim Gökhan farkı bir şey mi söyledim sadece bir jac kusiyede aynı görüşü yazdığım için sen bunu bu şekilde algılamıssın

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Evet aynen öyle yorumların benzerliği diyelim efenim katılmamak söz konusu degil gerçekler onlar yani

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ee ozaman kopyala yapıştır gibi bir tabir kullsnman doğru mu sence kopyala yapıştır ne demektir internette bir söz ezberlersin bunu yazarsın kopyala yapıştır budur ben her katagoride soru soran herkese cevap veren biriyim herkesle de uzun bir konuşma yapıyorum herkesin görüşüne saygı duyuyorum ve kimseye de saygisizligim olmaz. ben Lafımın arkasındayım herzaman bunu yorumlara bakarak ta gorebilirsin verdiğim cevaplarda çoğunlukla mizah amaçlı dir herkese saygı çerçevesinde laf yetiştirmekte herkesin harcı değildir Gökhan 🤗

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Evet kesinlıkle haklısınız üslübunuz çok yerinde çizginiz, yanlış algı yarattım sanırım kırıcı olduysam, çok çok özür diliyorum sizden affınıza sığınıyorum o halde efenim, hiç hoşnut olmam kırıcı olmamak için hassasiyet göstermişimdşr genelde hep bu yaşıma kadar cidden, yapıcı olmaktır hep pusulam ama tekrardan özür diliyorum kusura bakmayınız 🙏🙏👑

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Estafurullah olur öyle şeyler insanız sonuçta teşekkür ederim iyi akşamlar 🤗🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🙋🙋🙋🙋👏

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Nezaketinize anlayışınıza kurban gönlünüzce olsun her şey efenşm eywallah teşekkür ediyorum 🙏💐👑👑

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Rica ederim asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      +1 yıl

Eywallah Efenim saygılar sevgiler sunuyorum siz değerli hanımefendicigime 💐👑👑👑

Yorumla
  • devletbaba34
    devletbaba34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

hangisinin daha fazla olması gerektiğini bilemem de bildiğim tek şey ; kadın orgazm olmadan 2 dakıka önce üste çıkacak at gibi binecek işte o zaman ortaya çok güzel hava yayılacak

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

45

Cevap

• novel
    novel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bu konuda erkekler de, kadınlarda aktif olmalılar. Böyle olunca o ilişki elbette daha iyi olur

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Beyefendi iki taraf tabiki aktif olacak yoksa ilişki nasıl olacak 😂😂 ama bir taraf baskın olmalı bu konuda da genel olarak erkekler yönetmeyi seviyior kadın hükmedilmeyi sever yapi gereği erkek hükmeder kadında bu yonetime yardımcı olması gerekmektedir arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... buda benim nacizane görüşüm.. sizinde görünüşümüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim...🙋🙋🙋

Yorumla
    • novel
      novel
      +1 yıl

Görüşünüz doğru. Bazı kadınlar ise sadece kendi egemen olmayı ister. Ben teşekkür ederim ✋️

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Rica ederim 🙋

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Benim için kadın baskın olmalı, ama herkesin fikri başkadır

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

Kadın daha çok dominant olmalı gadası

0
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.

İlişkiler bir strateji platformu değildir
    Tarafların duygusal ihtiyaçlaına göre karşı taraf doğal olarak yönetme fikir verme destek olma savunma çabasını ortaya koymalıdır
    Cinsellik konusunda ise karma bir felsefe keyif verici olacaktır

1
    7 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bir ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli erkek hukmetmeyi kadında hükmedilmesini sever erkek kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır zaten... Buda nacizane benim görüşüm... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • Tendenönceruh
      Tendenönceruh
      +1 yıl

Hükümden ziyade saygıyı savunuyorum
      Kadın saygı ve aidiyet hissettiği sürece hükmetme doğal gelişir çabaya gerek kalmaz

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗

Yorumla
    • Tendenönceruh
      Tendenönceruh
      +1 yıl

Hükmeden benim tabi saygı duyacaksın
      Hööyyt😜

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm reis sakin ol 🤣 saygılar 🖐️

Yorumla
    • Tendenönceruh
      Tendenönceruh
      +1 yıl

😀😀😀🙏🏼🙏🏼

Yorumla
  • ölümmmeleğiii
    ölümmmeleğiii Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.

Eşimle bu konuda sürekli çatışma halindeyiz ben baskın olmalıyım.🤷

5
    12 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Neden peki çatışma içersine giriyorsunuz bir gün o baskın olur birgün sen

Yorumla
    • tiarasman
      tiarasman
      +1 yıl

Evet profil resminden anlaşılıyor zaten

Yorumla
    • ölümmmeleğiii
      ölümmmeleğiii
      +1 yıl

İzin vermiyor sürekli kendi baskın olmak istiyor 🤦

Yorumla
    • ölümmmeleğiii
      ölümmmeleğiii
      +1 yıl

@tiarasman dominant görünüyorum dimi 🤷😂

Yorumla
    • tiarasman
      tiarasman
      +1 yıl

Evet öyle görünüyorsun zor kadınlardan yani :)

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@tiarasman 😂😂 bilir kişi konuştu kişilik analiz uznanımısın bee mübarekk 🤣😂😂

Yorumla
    • ölümmmeleğiii
      ölümmmeleğiii
      +1 yıl

@tiarasman huysuzum sadece

Yorumla
    • tiarasman
      tiarasman
      +1 yıl

Bilirkişi değilim ama hergün yaklaşık 20 kişiyle mülakat yapıyorum iddalıyım bu konuda :)

Yorumla
    • ölümmmeleğiii
      ölümmmeleğiii
      +1 yıl

@tiarasman 🙋

Yorumla
    • YUSUF8533
      YUSUF8533
      +1 yıl

adamı rahat bırak da adam zevk alsın

Yorumla
    • ölümmmeleğiii
      ölümmmeleğiii
      +1 yıl

@YUSUF8533 önce ben 👍

Yorumla
    • YUSUF8533
      YUSUF8533
      +1 yıl

anlaşın sizde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

baskın taraf erkek olmalı, başka türlü zevk alamıyorum, altında evirip çevirip inlete inlete t*şşaklarını şlaap şlap vurdura vurdura vahşice ve çok hızlı kökleyerek yapacak, ama mutlaka köklemesi lazım tamamen

2
    1 Yorumla
    • sametusluuuuu
      sametusluuuuu
      +1 yıl

aynen öyle. düşmanıymış gibi s2erım partnerimi. döve döve. acımasızca. sert sert. saatlerce. küfür ede ede. domine ederim. iyice skp becerdikten sonra yorgunluktan uyur ah uh diyerek

Yorumla
  • YEkseni
    YEkseni Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Baskın olmaktan ziyade ikisi birbirini tamamlamalı ve ikisini zevk alacağı şekilde daranılmalıdır. Bir tarafın baskın olması sadece kendi isteklerini öncellemeye sebep olabilir

0
    0 Yorumla
  • hebelehop
    hebelehop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

ben baskınım yatakta dışarda farklı sıkıntı yok ama seks konusun da affetmem alırım altıma parçalarım saygılar tabi hatun bulabilirsem:D

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

tamam reis eyvallah 😂😂 gayet açıklayıcı ve net olmuş ben anladigima göre herkes anlamıştır 🤣🤣 yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar efendim ✋

Yorumla
    • hebelehop
      hebelehop
      +1 yıl

peki efendim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗🤗

Yorumla
  • öğretmen_12
    öğretmen_12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

tek taraflı baskınlık biraz bencillik olur ama örneğin sert sekste baskınlığın biraz erkekte olması ve buna partnerin eşlik etmesi lazım diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Ykslbyr1905
    Ykslbyr1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 81%
    +1 yıl

Valla o an kimin olduğunun benim için önemi yok ikimizden biri baskın olabilir yani kasmam bu konuda benim ben olacağım diye

0
    0 Yorumla
  • kakilakuku u
    kakilakuku Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 44%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Genelde erkek baskın olmalı sonrası akışa göre

0
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar hükmedilnesini severler Erkeklerde hükmetmek ve yönetmekten gücün kendinde olduğunu hissetmesinden hoşlanırlar bu sebebten dolayı erkek yonetmeli kadın da bu yönetime yardımcı olmalıdır arada sırada bu yönetme şeklini değiştirmekte ilişkiye hem heyecan hem farklı bir boyut kazandırmış olur karışıklıkli anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır.. buda benim nacizane kendi görüşüm... Yorumun için çok teşekkür ederim...🙋🙋

Yorumla
  • ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ
    ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 80%
    +1 yıl

Ben hüküm sürerim her tanesine

Bandır bandır ye beni doyamazsın tadıma ne işin başka yerde bandır bandır ye benim

0
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.

Genelde yönetirim baskınlık ilişki anında değişiyor yerine göre

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bence bir ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli yönetmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalı çünkü yapı gereği kadınlar hükmedilnesini severler erkek gücün kendinde olduğunu hissetmesi adamı menopoliize eder ve bu duygusunu da kadınina yansıtır ilişki içerisinde de arada bir yonetim şekli değiştirilmeli ki ilişkiye farklı bir boyut ve heyecan katabilsin buda nacizane benim görüşüm tabiki... yorumun için çok teşekkür ederim reiss 🤣

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      +1 yıl

Rica ederim canım

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗

Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.

genelde erkekler baskın oluyor ve kadınlar da erkeğin baskın olmasını istiyor

0
    5 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bak bu konuda çok haklısın aslan parçası kadınlar hükmedilneyi seviyor kısa ve net 🤗

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      +1 yıl

kesinlikle öyle :)

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗🤗

Yorumla
  • demekoyle27
    demekoyle27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Bence kadın baskın olmalı çünkü kadını tatmin edersen o hazzı yaşarsa yasatirsan şayet kadın erkeğine yasatacaklarinin bı tarifi yok yaşarsın

0
    0 Yorumla
  • CeryanMühendisiii
    CeryanMühendisiii Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Brence pozisyonuna göre değişir bu. Ancak genel manada erkek baskın olmalı, yönlendirmeli..

0
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle gayet açıklayıcı ve net olmuş çünkü kadınlar genelde hükmedilmesini seviyor erkeklerde yönetmeyi... yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️

Yorumla
  • Learnedman
    Learnedman Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Erkek baskın olmalı ama kadında yattığı yerde kalmamalı hareket vermeli karşılık vermeli..

0
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle erkek hukmetmeli sevet kadında hükmedilmeyi ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... buda benim görüşüm nacizane yorumun için çok teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • Learnedman
      Learnedman
      +1 yıl

Erkek hükmetmeyince sadece kadını araç olarak kullanınca kadın bu yakınlaşmadan sadece acı duyar sonuçta... rica ederim... güzel yorumunuz için bende teşekkür ederim..

Yorumla
  • BerkaySamet
    BerkaySamet Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

İsteyen kimse o baskın olur. İlla erkek olacak diye şey yok

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.

Sanki dönem dönem roller değiştirilirse daha eğlenceli gibi

0
    0 Yorumla
  • referee10
    referee10 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.

uyum olmalı bence.. ama tabi hükmetmeyi daha çok seviyorum ;)

0
    0 Yorumla
  • bunlar_hep_meraktan
    bunlar_hep_meraktan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

yönettim bu gune kadar ama yonetılmek de guzel olurdu sankı

0
    0 Yorumla
  • Muratby33
    Muratby33 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Karsilikli istek arzu olunca kimin baskın olduğunun önemi yokki iki tarafta bulutların üstünde olur o an baskinlik akla bile gelmez sadexe nefes sesleri duyulur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkek baskın olmalı. Kadın erkeğin gücünü hissetmeyi sever

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle çünkü kadınlar genelde hükmedilmesini seviyor erkeklerde de hükmetmek ve yönetme dürtüsü ağır basıyor... yorumun için çok teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🙋🙋

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence kadın yönlendirmede yardımcı olmalı çünkü erkek kadının tepkisine bayılır

0
    0 Yorumla
  • SırrıYok
    SırrıYok Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

baskın ve kaşif olan erkek olunca daha da zevkli gibi oluyor

0
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bence kadın baskın olmalı.

0
    4 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Neden kadın baskın olmalı peki

Yorumla
    • carsngirls
      carsngirls
      +1 yıl

Çünkü bende fıtık var her yola gelemiyorum, çıksın tepinsin işte. 😂 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

😂😂 at kostursun diyorsun 😂 meydanı boş bulunca

Yorumla
    • carsngirls
      carsngirls
      +1 yıl

İleride göklere uzanan bir pembelik görecek, onunla takılsın ama kırmasın nolur içim gene cız. 😂

Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Ben teslim alan tarafım

0
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bir iliskide erkek baskın olmalı kadına hükmetmesini bilmeli çünkü erkek hükmetmeyi kadında hukmedilmesini sever arada bu roller değiştirilmeli ilişkiye farklı bir boyut ve heyecan kazandırılmalı karşılıklı anlayış ve empati kurmak bu sorunu ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Arada tabiki teslim oluyorum (laf aramızda 😜)

Yorumla
  • kuralsiz_pisikopat
    kuralsiz_pisikopat Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.

Erkek baskin olmasi lazim

0
    21 Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Gelebilirmksin

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Hayır gülüm

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Tamam hayatim sorun yok.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Teşekkür ederim anlayışın icin 🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Eğlenmek için burdayiz 🤗 iki stres atıyoruz işte 🤗

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Musait oldugun da haber ver

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Komsusun haberimiz yok ☺️

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Valla yaa şaşırdım açıkçası

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Hiç beklemiyordum burada oturcagini

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben doğma büyüme buraliyim

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Bende 2005 ten beri burdayim.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Doğrudur gülüm

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Gulum diyen agzini opim 😉

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Şşdt reiss sakinn ol

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Gunaydin cadicim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ooo kimleri görüyorum aman efendim hoş geldiniz hoş geldiniz sayinpukopat beyefendi 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Günaydın reiss

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Piskopat kelimesini yanlış yazdım 😂🤣 cahilligime ver reis 😂

Yorumla
    • kuralsiz_pisikopat
      kuralsiz_pisikopat
      +1 yıl

Est cadicim nerdrsin saat kac oldu

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gonya yolundayım gonya yolunda 😂😂

Yorumla
  • gönlü-kırık
    gönlü-kırık Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

İki tarafta olsa olmaz mı 😂

0
    15 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sence olur mu reiss 😂 Türkiye cumhuriyetini bile bir kişi yönetiyor iki kişi değil diğerleri sadece yönetime yardımcı oluyor 🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bir koltuğa iki karpuz sığmaz derler agaa 🤣

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

O zaman başkan ben olayım 😂

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Vercem kırbacı 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bende kalem müdürün olayım mı nolur nolur 😂😂 sen söyle dersin bana yaz kızım asgari ücreti en minimum seviyeye cikarticaz 🤣 KDV oranını % 5 seviyesine indiricez ekektrikte %27 oranında sayaç okuma bedelini kaldırıcaz 😂🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Öyle başkan değil be yaz kızım dediğim de mini etek olacak çıtır Bi sekreter 😋

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ne biliyim başkan ben oluyum diyince ülkeyi yoneticeksin sandım 🤣😂🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Oo ne adamsın sen yaa 😂😂

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Yaz kızım 😋😂😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤣😂😂

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Yazımda hata popoya şaplak 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Reiss tamam sakin 😂🤣

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Sus cevap verme kırbaç geliyor yaz kızım 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Şşşttt sakin reiss

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Bak bak kaşınıyor yine 😂😂😂😂

Yorumla
  • Yerin7katdibi
    Yerin7katdibi Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Eski savaşlar :)

0
    0 Yorumla
  • Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ
    Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek baskın olmalı.

0
    0 Yorumla
  • AteistCan
    AteistCan Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bazen ben, bazen sevdiğim kadın...

0
    0 Yorumla
  • v0lkn
    v0lkn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

İki yönde eşit ilerlemeli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen ol en baskını 😅

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

genelde eşit oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İsteyen taraf. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın.

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Erkek olabilir

0
    0 Yorumla
  • Olgun_1_kişi
    Olgun_1_kişi Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 77%
    +1 yıl

Erkek oluyor genelde

0
    12 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle çünkü kadınlar genelde hükmedilmesini seviyor erkeklerde de hükmetmek ve yönetme dürtüsü ağır basıyor ... yorumun için çok teşekkür ederim...
      Saygılar 🖐️

Yorumla
    • Olgun_1_kişi
      Olgun_1_kişi
      +1 yıl

Ama bizim seks anlayışimiz garip, bizde biraz yatakda bencillik var, yani erkekler kadının genelde sadece bacak arasıns yöneliyor, gir çık boşal bitti, buda kadını mutsuz ediyor daima biraz bundan kurtulmak lazım. Rica ederim hayatda başarılar

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bu konuda çok haklısın hatalarınizi biliyor olmanız da iyi bir şey en azından bunun farkındasınız dediğiniz gibi kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır sonuç odaklı değil detay odaklıdır sarılmak öpüşmek iki güzel söz duymak ister beyni ona odaklıdır önce ruhuna hitap edilmesini ister bizlerdeki bu cinsel çatışmanın tek sebebi de budur karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır bir kadının önce ruhuna sonra bedenine hitap edilnesi sonucunda iyi petformans görürsünüz aksi takdirde kadın sizin beklentinizi de karşılayamaz sizin tabirinizle inek gibi yatar kalkar. Buda benim nacizane görüşüm... Söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤗 sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • Olgun_1_kişi
      Olgun_1_kişi
      +1 yıl

Aynı fikirde olmak güzel, buraya olgunun biraz herkesin cinsellik anlayış farklıdır tabiiki ben böyle düşünüyorum

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • Olgun_1_kişi
      Olgun_1_kişi
      +1 yıl

Rica ederim hayatta başarılar 🙏

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

Yorumla
    • Olgun_1_kişi
      Olgun_1_kişi
      +1 yıl

Rica ederim sevgiler

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🙋🙋🙋

Yorumla
    • Olgun_1_kişi
      Olgun_1_kişi
      +1 yıl

🖐️🖐️

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bir ilişkide erkek baskın olmalı erkek hukmetmeyi kadında hükmedilmesini sever erkek kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır.. buda benim nacizane görüşüm yorumun için çok teşekkür ederim 🙋

Yorumla
    • Olgun_1_kişi
      Olgun_1_kişi
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • delmeyisevenadam
    delmeyisevenadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.

Sevgilim beni kıskandırmayı cok seviyor baskasıyla

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Haydaaa neden peki reiss 🤣

Yorumla
    • delmeyisevenadam
      delmeyisevenadam
      +1 yıl

Benim kıskanmam onun daha cok hoşuna gidiyomus

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Senin buna tepki noluyor peki ben onu merak ettim

Yorumla
  • tuğbaatuğba
    tuğbaatuğba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Karşılıklı

1
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

kadın heyecanı yükseltir

0
    0 Yorumla
  • Goldenfireball06
    Goldenfireball06 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Erkek olmalı

0
    0 Yorumla
  • deryaisilim
    deryaisilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek

0
    0 Yorumla
  • tehlikelibiri
    tehlikelibiri Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.

Erkek 😎

0
    0 Yorumla
  • Psikolog_sırdaş
    Psikolog_sırdaş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yoneten asla olmamali... Uyum olmali ve de haz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Benim kendi düşüncem erkek olmalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hükmeden tarafım

0
    87 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Reiss yorumunu okuyunca bunu anlamak hiçte zor olmadı benim için öyle bir söylemissinki beni dövüceksin sandım 🤣🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yorumun için çok teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet reis. yorumu oku ve hükmettiğimi anla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

rica derim.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Eyvallah reiss 😂🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sende durumlar nasıl

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Hangi durumlar reis 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hükmeden mi hükmedilen mi

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

burada konu benmiyim peki beyefendi 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ymm özelden yaz merak ettim sadece :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aşk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam yazma başkan D:

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Kadınlar hükmedilmeyi sever kısa ve net

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yeterli bir cevap oldumu bu senin için reiss 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

her şekilde mi

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Genelde hükmedilmesi ara arada hukmeymeyi severler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ara ara da olmamalı tam itaat gerek

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Oyuzden ilişkide erkeğin baskın olmasi , yönetmesi kadının da bu yönetime yardımcı olmasi gerekir ki bu gücü ona hissettirebilsin

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canımı çektirme şimdi başkan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

güç yüklenmeye başladı yine xd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ekledim seni

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Şşştt reisss sakin 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

xdddddddd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

özelin de kapalı

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bunu anlaman beni duygulandırdı açıkçası 🤣😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D aç aç

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Reiss benim özelim kapalıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

oooo tamam

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bana ulaşmak istiyorsan öncelikle kara yolları ve ulaşım bakanın dan izin belgesi , ayrıca arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu , 2 adet de resim bu belgeleri alman gerekiyor reiss🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hükmeden biri ulaşmaya çalışmaz ulaşılır. sen bana ulaşmak istiyorsan gereğini yap.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

tamam peki

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sohbetin için çok teşekkür ederim 🙏🙏 kendine iyi bak Allah'a emanetsin 🤗 ... Saygılar 🖐️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

xddd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sende öyle. bu arada çoğu cevabı espiri olsun diye yazdım yanlış anlama hiçbrişeyi. k. i. b.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bir gün bende böyle sen gibi kendimi gizliycemmm 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

başta gizli değildim sonradan gizledim kanka xD

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Estafurullah gülüm neden yanlış anlıyım eğlenmek için burdayiz öyle degilmi sıkıntı yok 🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen kendini gizlersen ben seni bulamam reiss 🤣😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaz sen başkan açtım

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yaa çok romantiksin 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

xD

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bak şimdi gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yemin ederim benide güldürdün hee 🤣😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D:D:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

başka şeyleri de çalardım da çalmıyorum

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Leynnn bir gizlenip bir çıkma başımı döndürdün 😂🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Saklambac oynamiyiruz burada reiss burası ciddi bir müessese 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D sus itaat et

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Vuuuuu laflara bak 😂🤣🤣 sen neler söylüyorsun böyle çılgın şeyyy seni 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

söylerim ben :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben seni bilmezmiyim az hınzır değilsin sen 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D nereden biliyosun yahu hangi semttensin sen

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İstanbul'un göbeği parisi GÜNGÖREN den

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben seni nerden tanıycam reiss az mantıklı ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

oooo severim güngöreni :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen nerde yaşıyorsun kimlerdensin 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Semt çocuğuyuz agaa 😂🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aga benim biraz beylikdüzü tarafı.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Biraz ne Laa 😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bende biraz Güngören tarafı 🤣🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ooo ne adamsın sen yaa 😂😂 i

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam lan :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Reiss sekul şukul yapma bana 😂🤣 aklını alırım senin 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

alsana xd

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm pikiii 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende alırım

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Neyi alırsın 😂😂 reiss

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Alışın kuvvetliyse alırsın tabii reisss 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aklını alırım başkan :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Başka ne olabilirdi ki 🤣 bende öyle düşünmüştüm reiss 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

xD başka şeyleri boş ver

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki reiss sen nasıl istersen öyle olsun idolümsünn 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen kanka. şimdi uslu ve sakin ol. biraz dinlen.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Niye Laa yoruldun mu 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet yordun beni :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Deme öyle deme öyle 🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Vallahi dalılımmm 😂🤣

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yürüyen cazibe seni 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok yorulum mola :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sana çay yolladım hararetini alır 😂😂 kıymetimi bilmezsin valla ☕☕☕

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Böylede düşünceli bir insanım işte 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yolla yola hararetimi alsın

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ok. 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

başka türlü hararetimin düşeceği yok

Yorumla
  • mert3525
    mert3525 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ikisideee

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kadın hükmetmeli

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel birliktelikte sizce kadın mı yoksa erkek mi baskın bir karakter olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨