Peki ya siz ilişkiyi yöneten tarafmi yoksa hükmedilen taraf mı olursunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlişki iki kişiliktir o yüzden dolayı baskın taraf olmaması lazım yani erkek mesela kadınla ön sevişme yapar ikisini de yapacağı farklı şeyler vardır ilişkiye değişik fanteziler katarsın bir gün onun dediği olur Bir gün senin dediğin olur yani baskın taraf olması yanlış baskın tarafı olması demek baskın tarafın yapan kişinin daha çok zevk alması diğer kişinin Z azalması demektir bence yanlış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar erkeklerin yatakta dominant olmasını sever. bu konuda dikkat edilmesi gereken noktalardan en önemlisi baskın olmakla kaba olmak arasındaki fark. baskın olmak kötü davranmakla, şiddet kullanmakla aynı şey değil; baskın olmak, güçlü olmak, kontrolü elinden bulunduran kişi ve özgüveni yüksek olmak demek. yatakta baskın taraf olmayı nasıl başaracaksınız ve belki de en önemlisi buna partnerinizi nasıl ikna edeceksiniz? güvenini kazananın tarafın bariz bir şekilde dominant olduğu seks için, kadın ve erkeğin arasında ciddi bir güven ilişkisi olması gerekiyor. bu yüzden de baskın taraf olmayı tercih ettiğinizde hiçbir kurala bağlı olmadığınızı ve istediğiniz her şeyi yapabileceğinizi düşünebilirsiniz karşılıklı rıza ve zevk ile.
dominant olmak, bunu karşı tarafın zevk alması için kullanabildiğinizde mümkün olur. kısacası partneriniz size güvenmedikçe “boyun eğmesini” bekleyemezsiniz. eğer 20 yıldır evliyseniz ve renksiz bir seks hayatınız varsa bir anda, yatakta ipleri elinize alamazsınız. öncelikle bu fikrinizi karşı tarafla paylaşıp, onu ikna etmeniz gerekiyor. istemediği bir şeyi yaptığınızda, durmanız için söylemesinin yeterli olduğunu bilmeli. böylece kendisini size bırakması kolaylaşır önce dilinizi değiştirin yatakta dominant olmak illaki, partnerinizi bağlayacağınız, sert hareketler yapacağınız ya da seks oyuncakları kullanacağınız anlamına gelmez. hatta bu aşamalara geçmeden önce biraz alıştırma yapmak için önce yatakta kullandığınız dili değiştirmeniz daha iyi olacaktır.
partnerinize ne yapması gerektiğini, nelerden zevk aldığınızı, durması ya da harekete
geçmesi gereken zamanları söylemekle başlayın. zamanla biraz daha sert bir tonla
konuşun, hatta istediğinizi yaparsa karşılığını alacağını ya da tam tersi onu
cezalandırabileceğinizi söyleyin. ilk başlarda cezalandırmak sizin için zor olsa da en
azından sözel olarak bunu belirtmeniz bir adım olacak. konuşmalarınız sertleştikçe, bu hareketlerinize de yansıyabilir. doğru pozisyonu bulun yatakta dominant olmanın en kolay aşamalarından biri pozisyon seçmek. erkeğin kontrol ettiği misyoner, doggy gibi pozisyonlar yerine kontrolü sizin elinize alacağınız pozisyonlardan birini seçin. ilk akla gelen, kadının üstte olduğu kovboy pozisyonu başlangıç için iyi olabilir. ayrıca, erkeğin oturduğu kadının da kucağına oturduğu pozisyon, partnerin hareketlerini kısıtlamak için güzel bir seçenek. bu pozisyonlardayken, partnerinizin ellerini tutup hareketlerini engellemek, biraz daha sert davranmak ve konuşmak da size yardımcı olabilir., oyun oynayın başlangıç için seks oyunlarından yardım almayı deneyin. genellikle erkeğin baskın olmasına alışkınsanız, birkaç basit oyun seks hayatınızı bambaşka bir boyuta getirebilir. partnerinize bir sonraki sevişmenizde, onu memnun etmek için her istediğini yapacağınızı ancak ses çıkarmaya izni olmadığını söyleyin. bu oldukça basit ama kontrolün sizde olduğunu gösteren bir oyun. ya da bir sonraki aşamaya geçerek erkeği fiziksel olarak sınırlayın. ellerini tutmak basit olabilir ancak ellerini bağlamak başlangıç için sert olabilir. böylece size dokunmasını engelleyerek daha çok istemesini sağlarsınız hem de kontrol tamamen sizde olur. ellerini çözmek içinse önce size istediklerinizi vermesi gerektiğini söylemeyi bilin ve bu kıyağımı unutmayın.
ama özünüz de dominantlık yoksa bunlar asla işe yaramaz her zaman dediğim gibi yapmacıklıktan öteye geçemez ve elinize yüzünüze bulaştırırsınız bir dahaki tura dikilecek bir organınız bile kalmayabilir..02 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne katılıyorum ... yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim..: )
+1 yılTabiki önce hükmeden ve hırçın baskın olan taraf ben olurum genelde, fakat partnerimde ister ise eger sonrasında ipleri ele almayı, seve seve ona da o hazzı doyasıya yaşatmak isterim
018 Yorumla- +1 yıl
Bir ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli erkek hukmetmeyi kadında hükmedilmesini sever erkek kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır zaten... buda benim nacizane görüşüm... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Heee olur olur yeriz minnoş hanım kopyala yapıştır yap sen yeriz ama güzel kızarmış sözler cidden tıpkı seksin son virajındaki doggy pozisyona geçip, hakimiyeti tamamen ele almış şekılde sert ve seri git gellerin verdiği haz hırçınlık ile, kalçaların arka arkaya sert şaplaklandıgı kızarıklık gibi kızarmış yeriz efenim😄
- +1 yıl
Ne alaka Gökhan kopyala yapıştır
- +1 yıl
Sadece görüşümü belirtttim erkekler hikmeti sever TC kadınları da hikulmesinden hoşlanır diyorum. Bunun neresi kopyala yapıştır söylermisin bana
- +1 yıl
Vallaha yanılmıyorsam eger profilinizde öyle gezinirken denk geldigimi düşünüyorum direk aklıma öyle yer etti de, değilse eğer sorry efenim🙏💐
- +1 yıl
Sen benim fikrime katılırsın ya da katilmassin ama bunu söylemen beni üzdü açıkçası burada çok görüş bildiren oldu ve ben herkesin görüşüne katilmassmda saygı duydum sayfama bakarsan bunu rahatlıkla görebilirsin
- +1 yıl
Bak sen görüşünü yazdın ben saygı duydum aynı şeyi sevmek , düşünmek aynı fikirde olmak zorunda değiliz ki
- +1 yıl
Ben size yanlış bir yorum yaptınız gibisinden asla bşrley demedim ki sadece daha önce denk geldigimi düşündüğüm bir yorumunuz olduğu için öyle dedim, evet kadınlarımız kesinlıkle baskın ona hükmeden erkegin altında kolları arasında çok haz alır orası öyle tabi, ama sonrasında da veya tam kıvama gelip coşuldugu esnalarda da, kadınımın ipleri eline az almasını ve gönlünce içşnden geldiği gibi rahat o hazzı sürmesini isterim ki yeterki partnerim haz alsın, onun aldığı haz bana daha fazla zevk katar
- +1 yıl
Aaaq vallahi tamamen yanlış algı üzerinden yürüyorsunuz ama, hep aynı şeyi dile getirmişimdir bende kesinlıkle bu zamana kadar, ne haddimize bea ve yorumlarınız da gayet hoş güzel bir anlatım ile yansıtıyorsunuz, başka bir yerde gördügümü düşündüğüm yorumunuzu sadece olduğu gibi buraya cevap olarak yakıştırdığınızı düşündüm sadece hepsi bu🙏
- +1 yıl
Ee ben ne dedim Gökhan farkı bir şey mi söyledim sadece bir jac kusiyede aynı görüşü yazdığım için sen bunu bu şekilde algılamıssın
- +1 yıl
Evet aynen öyle yorumların benzerliği diyelim efenim katılmamak söz konusu degil gerçekler onlar yani
- +1 yıl
Ee ozaman kopyala yapıştır gibi bir tabir kullsnman doğru mu sence kopyala yapıştır ne demektir internette bir söz ezberlersin bunu yazarsın kopyala yapıştır budur ben her katagoride soru soran herkese cevap veren biriyim herkesle de uzun bir konuşma yapıyorum herkesin görüşüne saygı duyuyorum ve kimseye de saygisizligim olmaz. ben Lafımın arkasındayım herzaman bunu yorumlara bakarak ta gorebilirsin verdiğim cevaplarda çoğunlukla mizah amaçlı dir herkese saygı çerçevesinde laf yetiştirmekte herkesin harcı değildir Gökhan 🤗
- +1 yıl
Evet kesinlıkle haklısınız üslübunuz çok yerinde çizginiz, yanlış algı yarattım sanırım kırıcı olduysam, çok çok özür diliyorum sizden affınıza sığınıyorum o halde efenim, hiç hoşnut olmam kırıcı olmamak için hassasiyet göstermişimdşr genelde hep bu yaşıma kadar cidden, yapıcı olmaktır hep pusulam ama tekrardan özür diliyorum kusura bakmayınız 🙏🙏👑
- +1 yıl
Estafurullah olur öyle şeyler insanız sonuçta teşekkür ederim iyi akşamlar 🤗🤗
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋👏
- +1 yıl
Nezaketinize anlayışınıza kurban gönlünüzce olsun her şey efenşm eywallah teşekkür ediyorum 🙏💐👑👑
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏
- +1 yıl
Eywallah Efenim saygılar sevgiler sunuyorum siz değerli hanımefendicigime 💐👑👑👑
+1 yılhangisinin daha fazla olması gerektiğini bilemem de bildiğim tek şey ; kadın orgazm olmadan 2 dakıka önce üste çıkacak at gibi binecek işte o zaman ortaya çok güzel hava yayılacak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu konuda erkekler de, kadınlarda aktif olmalılar. Böyle olunca o ilişki elbette daha iyi olur
03 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi iki taraf tabiki aktif olacak yoksa ilişki nasıl olacak 😂😂 ama bir taraf baskın olmalı bu konuda da genel olarak erkekler yönetmeyi seviyior kadın hükmedilmeyi sever yapi gereği erkek hükmeder kadında bu yonetime yardımcı olması gerekmektedir arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... buda benim nacizane görüşüm.. sizinde görünüşümüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim...🙋🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim 🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için kadın baskın olmalı, ama herkesin fikri başkadır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha çok dominant olmalı gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiler bir strateji platformu değildir
Tarafların duygusal ihtiyaçlaına göre karşı taraf doğal olarak yönetme fikir verme destek olma savunma çabasını ortaya koymalıdır
Cinsellik konusunda ise karma bir felsefe keyif verici olacaktır17 Yorumla- +1 yıl
Bir ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli erkek hukmetmeyi kadında hükmedilmesini sever erkek kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır zaten... Buda nacizane benim görüşüm... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Hükümden ziyade saygıyı savunuyorum
Kadın saygı ve aidiyet hissettiği sürece hükmetme doğal gelişir çabaya gerek kalmaz - +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
Hükmeden benim tabi saygı duyacaksın
Hööyyt😜 - +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
Tm reis sakin ol 🤣 saygılar 🖐️
- +1 yıl
😀😀😀🙏🏼🙏🏼
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEşimle bu konuda sürekli çatışma halindeyiz ben baskın olmalıyım.🤷
512 Yorumla- +1 yıl
Neden peki çatışma içersine giriyorsunuz bir gün o baskın olur birgün sen
- +1 yıl
İzin vermiyor sürekli kendi baskın olmak istiyor 🤦
- +1 yıl
@tiarasman dominant görünüyorum dimi 🤷😂
- +1 yıl
@tiarasman 😂😂 bilir kişi konuştu kişilik analiz uznanımısın bee mübarekk 🤣😂😂
- +1 yıl
@tiarasman huysuzum sadece
- +1 yıl
- +1 yıl
@YUSUF8533 önce ben 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaskın taraf erkek olmalı, başka türlü zevk alamıyorum, altında evirip çevirip inlete inlete t*şşaklarını şlaap şlap vurdura vurdura vahşice ve çok hızlı kökleyerek yapacak, ama mutlaka köklemesi lazım tamamen
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle. düşmanıymış gibi s2erım partnerimi. döve döve. acımasızca. sert sert. saatlerce. küfür ede ede. domine ederim. iyice skp becerdikten sonra yorgunluktan uyur ah uh diyerek
Baskın olmaktan ziyade ikisi birbirini tamamlamalı ve ikisini zevk alacağı şekilde daranılmalıdır. Bir tarafın baskın olması sadece kendi isteklerini öncellemeye sebep olabilir
00 Yorumlaben baskınım yatakta dışarda farklı sıkıntı yok ama seks konusun da affetmem alırım altıma parçalarım saygılar tabi hatun bulabilirsem:D
03 Yorumla- +1 yıl
tamam reis eyvallah 😂😂 gayet açıklayıcı ve net olmuş ben anladigima göre herkes anlamıştır 🤣🤣 yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar efendim ✋
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yıltek taraflı baskınlık biraz bencillik olur ama örneğin sert sekste baskınlığın biraz erkekte olması ve buna partnerin eşlik etmesi lazım diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılValla o an kimin olduğunun benim için önemi yok ikimizden biri baskın olabilir yani kasmam bu konuda benim ben olacağım diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde erkek baskın olmalı sonrası akışa göre
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar hükmedilnesini severler Erkeklerde hükmetmek ve yönetmekten gücün kendinde olduğunu hissetmesinden hoşlanırlar bu sebebten dolayı erkek yonetmeli kadın da bu yönetime yardımcı olmalıdır arada sırada bu yönetme şeklini değiştirmekte ilişkiye hem heyecan hem farklı bir boyut kazandırmış olur karışıklıkli anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır.. buda benim nacizane kendi görüşüm... Yorumun için çok teşekkür ederim...🙋🙋
+1 yılBen hüküm sürerim her tanesine
Bandır bandır ye beni doyamazsın tadıma ne işin başka yerde bandır bandır ye benim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Genelde yönetirim baskınlık ilişki anında değişiyor yerine göre
03 Yorumla- +1 yıl
Bence bir ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli yönetmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalı çünkü yapı gereği kadınlar hükmedilnesini severler erkek gücün kendinde olduğunu hissetmesi adamı menopoliize eder ve bu duygusunu da kadınina yansıtır ilişki içerisinde de arada bir yonetim şekli değiştirilmeli ki ilişkiye farklı bir boyut ve heyecan katabilsin buda nacizane benim görüşüm tabiki... yorumun için çok teşekkür ederim reiss 🤣
- +1 yıl
🤗🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde erkekler baskın oluyor ve kadınlar da erkeğin baskın olmasını istiyor
05 Yorumla- +1 yıl
Bak bu konuda çok haklısın aslan parçası kadınlar hükmedilneyi seviyor kısa ve net 🤗
- +1 yıl
kesinlikle öyle :)
- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılBence kadın baskın olmalı çünkü kadını tatmin edersen o hazzı yaşarsa yasatirsan şayet kadın erkeğine yasatacaklarinin bı tarifi yok yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBrence pozisyonuna göre değişir bu. Ancak genel manada erkek baskın olmalı, yönlendirmeli..
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gayet açıklayıcı ve net olmuş çünkü kadınlar genelde hükmedilmesini seviyor erkeklerde yönetmeyi... yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek baskın olmalı ama kadında yattığı yerde kalmamalı hareket vermeli karşılık vermeli..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle erkek hukmetmeli sevet kadında hükmedilmeyi ilişkide erkek baskın olmalı kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... buda benim görüşüm nacizane yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Erkek hükmetmeyince sadece kadını araç olarak kullanınca kadın bu yakınlaşmadan sadece acı duyar sonuçta... rica ederim... güzel yorumunuz için bende teşekkür ederim..
+1 yılİsteyen kimse o baskın olur. İlla erkek olacak diye şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılSanki dönem dönem roller değiştirilirse daha eğlenceli gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. uyum olmalı bence.. ama tabi hükmetmeyi daha çok seviyorum ;)
00 Yorumla
+1 yılyönettim bu gune kadar ama yonetılmek de guzel olurdu sankı
00 YorumlaKarsilikli istek arzu olunca kimin baskın olduğunun önemi yokki iki tarafta bulutların üstünde olur o an baskinlik akla bile gelmez sadexe nefes sesleri duyulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek baskın olmalı. Kadın erkeğin gücünü hissetmeyi sever
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü kadınlar genelde hükmedilmesini seviyor erkeklerde de hükmetmek ve yönetme dürtüsü ağır basıyor... yorumun için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
🙋🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadın yönlendirmede yardımcı olmalı çünkü erkek kadının tepkisine bayılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. baskın ve kaşif olan erkek olunca daha da zevkli gibi oluyor
00 Yorumla
+1 yılBence kadın baskın olmalı.
04 Yorumla- +1 yıl
Neden kadın baskın olmalı peki
- +1 yıl
Çünkü bende fıtık var her yola gelemiyorum, çıksın tepinsin işte. 😂 😂
- +1 yıl
😂😂 at kostursun diyorsun 😂 meydanı boş bulunca
- +1 yıl
İleride göklere uzanan bir pembelik görecek, onunla takılsın ama kırmasın nolur içim gene cız. 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen teslim alan tarafım
02 Yorumla- +1 yıl
Bir iliskide erkek baskın olmalı kadına hükmetmesini bilmeli çünkü erkek hükmetmeyi kadında hukmedilmesini sever arada bu roller değiştirilmeli ilişkiye farklı bir boyut ve heyecan kazandırılmalı karşılıklı anlayış ve empati kurmak bu sorunu ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Arada tabiki teslim oluyorum (laf aramızda 😜)
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılErkek baskin olmasi lazim
021 Yorumla- +1 yıl
Gelebilirmksin
- +1 yıl
Hayır gülüm
- +1 yıl
Tamam hayatim sorun yok.
- +1 yıl
Teşekkür ederim anlayışın icin 🤗
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz 🤗 iki stres atıyoruz işte 🤗
- +1 yıl
Musait oldugun da haber ver
- +1 yıl
🤗🤗
- +1 yıl
Komsusun haberimiz yok ☺️
- +1 yıl
Valla yaa şaşırdım açıkçası
- +1 yıl
Hiç beklemiyordum burada oturcagini
- +1 yıl
Ben doğma büyüme buraliyim
- +1 yıl
Bende 2005 ten beri burdayim.
- +1 yıl
Doğrudur gülüm
- +1 yıl
Gulum diyen agzini opim 😉
- +1 yıl
Şşdt reiss sakinn ol
- +1 yıl
Gunaydin cadicim
- +1 yıl
Ooo kimleri görüyorum aman efendim hoş geldiniz hoş geldiniz sayinpukopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Günaydın reiss
- +1 yıl
Piskopat kelimesini yanlış yazdım 😂🤣 cahilligime ver reis 😂
- +1 yıl
Est cadicim nerdrsin saat kac oldu
- +1 yıl
Gonya yolundayım gonya yolunda 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta olsa olmaz mı 😂
015 Yorumla- +1 yıl
Sence olur mu reiss 😂 Türkiye cumhuriyetini bile bir kişi yönetiyor iki kişi değil diğerleri sadece yönetime yardımcı oluyor 🤣
- +1 yıl
Bir koltuğa iki karpuz sığmaz derler agaa 🤣
- +1 yıl
O zaman başkan ben olayım 😂
- +1 yıl
Vercem kırbacı 😂
- +1 yıl
Bende kalem müdürün olayım mı nolur nolur 😂😂 sen söyle dersin bana yaz kızım asgari ücreti en minimum seviyeye cikarticaz 🤣 KDV oranını % 5 seviyesine indiricez ekektrikte %27 oranında sayaç okuma bedelini kaldırıcaz 😂🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Öyle başkan değil be yaz kızım dediğim de mini etek olacak çıtır Bi sekreter 😋
- +1 yıl
Ne biliyim başkan ben oluyum diyince ülkeyi yoneticeksin sandım 🤣😂🤣
- +1 yıl
Oo ne adamsın sen yaa 😂😂
- +1 yıl
Yaz kızım 😋😂😂😂
- +1 yıl
🤣😂😂
- +1 yıl
Yazımda hata popoya şaplak 😂
- +1 yıl
Reiss tamam sakin 😂🤣
- +1 yıl
Sus cevap verme kırbaç geliyor yaz kızım 😂
- +1 yıl
Şşşttt sakin reiss
- +1 yıl
Bak bak kaşınıyor yine 😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski savaşlar :)
00 Yorumla
+1 yılErkek baskın olmalı.
00 YorumlaBazen ben, bazen sevdiğim kadın...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki yönde eşit ilerlemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ol en baskını 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde eşit oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsteyen taraf. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkek oluyor genelde
012 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü kadınlar genelde hükmedilmesini seviyor erkeklerde de hükmetmek ve yönetme dürtüsü ağır basıyor ... yorumun için çok teşekkür ederim...
Saygılar 🖐️ - +1 yıl
Ama bizim seks anlayışimiz garip, bizde biraz yatakda bencillik var, yani erkekler kadının genelde sadece bacak arasıns yöneliyor, gir çık boşal bitti, buda kadını mutsuz ediyor daima biraz bundan kurtulmak lazım. Rica ederim hayatda başarılar
- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın hatalarınizi biliyor olmanız da iyi bir şey en azından bunun farkındasınız dediğiniz gibi kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır sonuç odaklı değil detay odaklıdır sarılmak öpüşmek iki güzel söz duymak ister beyni ona odaklıdır önce ruhuna hitap edilmesini ister bizlerdeki bu cinsel çatışmanın tek sebebi de budur karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır bir kadının önce ruhuna sonra bedenine hitap edilnesi sonucunda iyi petformans görürsünüz aksi takdirde kadın sizin beklentinizi de karşılayamaz sizin tabirinizle inek gibi yatar kalkar. Buda benim nacizane görüşüm... Söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤗 sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Aynı fikirde olmak güzel, buraya olgunun biraz herkesin cinsellik anlayış farklıdır tabiiki ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Rica ederim hayatta başarılar 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim sevgiler
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
🖐️🖐️
- +1 yıl
Bir ilişkide erkek baskın olmalı erkek hukmetmeyi kadında hükmedilmesini sever erkek kadına hukmetmesini bilmeli kadında bu yönetime yardımcı olmalıdır arada bir yonetim şekli değiştirmeli ki ilişki farklı bir boyut ve heyecan kazanmalıdır karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır.. buda benim nacizane görüşüm yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim beni kıskandırmayı cok seviyor baskasıyla
03 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa neden peki reiss 🤣
- +1 yıl
Benim kıskanmam onun daha cok hoşuna gidiyomus
- +1 yıl
Senin buna tepki noluyor peki ben onu merak ettim
+1 yılKarşılıklı
10 Yorumlakadın heyecanı yükseltir
00 Yorumla
+1 yılErkek olmalı
00 Yorumla
+1 yılErkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılErkek 😎
00 Yorumla
+1 yılYoneten asla olmamali... Uyum olmali ve de haz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kendi düşüncem erkek olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhükmeden tarafım
087 Yorumla- +1 yıl
Reiss yorumunu okuyunca bunu anlamak hiçte zor olmadı benim için öyle bir söylemissinki beni dövüceksin sandım 🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
Cevap sahibi+1 yılevet reis. yorumu oku ve hükmettiğimi anla
Cevap sahibi+1 yılrica derim.
- +1 yıl
Eyvallah reiss 😂🤣
Cevap sahibi+1 yıl:D
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılsende durumlar nasıl
- +1 yıl
Hangi durumlar reis 😂
Cevap sahibi+1 yılhükmeden mi hükmedilen mi
- +1 yıl
burada konu benmiyim peki beyefendi 😂
Cevap sahibi+1 yılymm özelden yaz merak ettim sadece :D
- +1 yıl
Aşk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣
Cevap sahibi+1 yıltamam yazma başkan D:
- +1 yıl
Kadınlar hükmedilmeyi sever kısa ve net
- +1 yıl
Yeterli bir cevap oldumu bu senin için reiss 😂😂
Cevap sahibi+1 yılher şekilde mi
- +1 yıl
Genelde hükmedilmesi ara arada hukmeymeyi severler
Cevap sahibi+1 yılara ara da olmamalı tam itaat gerek
- +1 yıl
Oyuzden ilişkide erkeğin baskın olmasi , yönetmesi kadının da bu yönetime yardımcı olmasi gerekir ki bu gücü ona hissettirebilsin
- +1 yıl
Söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤣
Cevap sahibi+1 yılcanımı çektirme şimdi başkan
Cevap sahibi+1 yılgüç yüklenmeye başladı yine xd
Cevap sahibi+1 yılekledim seni
- +1 yıl
Şşştt reisss sakin 😂
Cevap sahibi+1 yılxdddddddd
Cevap sahibi+1 yılözelin de kapalı
- +1 yıl
Bunu anlaman beni duygulandırdı açıkçası 🤣😂
Cevap sahibi+1 yıl:D aç aç
- +1 yıl
Reiss benim özelim kapalıdır
Cevap sahibi+1 yıloooo tamam
- +1 yıl
Bana ulaşmak istiyorsan öncelikle kara yolları ve ulaşım bakanın dan izin belgesi , ayrıca arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu , 2 adet de resim bu belgeleri alman gerekiyor reiss🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılhükmeden biri ulaşmaya çalışmaz ulaşılır. sen bana ulaşmak istiyorsan gereğini yap.
- +1 yıl
tamam peki
- +1 yıl
Sohbetin için çok teşekkür ederim 🙏🙏 kendine iyi bak Allah'a emanetsin 🤗 ... Saygılar 🖐️
Cevap sahibi+1 yılxddd
Cevap sahibi+1 yılsende öyle. bu arada çoğu cevabı espiri olsun diye yazdım yanlış anlama hiçbrişeyi. k. i. b.
- +1 yıl
Bir gün bende böyle sen gibi kendimi gizliycemmm 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbaşta gizli değildim sonradan gizledim kanka xD
- +1 yıl
Estafurullah gülüm neden yanlış anlıyım eğlenmek için burdayiz öyle degilmi sıkıntı yok 🤗
- +1 yıl
Sen kendini gizlersen ben seni bulamam reiss 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılyaz sen başkan açtım
- +1 yıl
Yaa çok romantiksin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılxD
- +1 yıl
Bak şimdi gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yemin ederim benide güldürdün hee 🤣😂
Cevap sahibi+1 yıl:D:D:D
Cevap sahibi+1 yılbaşka şeyleri de çalardım da çalmıyorum
- +1 yıl
Leynnn bir gizlenip bir çıkma başımı döndürdün 😂🤣
- +1 yıl
Saklambac oynamiyiruz burada reiss burası ciddi bir müessese 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D sus itaat et
- +1 yıl
Vuuuuu laflara bak 😂🤣🤣 sen neler söylüyorsun böyle çılgın şeyyy seni 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılsöylerim ben :D
- +1 yıl
Ben seni bilmezmiyim az hınzır değilsin sen 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D nereden biliyosun yahu hangi semttensin sen
- +1 yıl
İstanbul'un göbeği parisi GÜNGÖREN den
- +1 yıl
Ben seni nerden tanıycam reiss az mantıklı ol
Cevap sahibi+1 yıloooo severim güngöreni :D
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun kimlerdensin 😂
- +1 yıl
Semt çocuğuyuz agaa 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılaga benim biraz beylikdüzü tarafı.
- +1 yıl
Biraz ne Laa 😂😂
- +1 yıl
Bende biraz Güngören tarafı 🤣🤣
- +1 yıl
Ooo ne adamsın sen yaa 😂😂 i
Cevap sahibi+1 yıltamam lan :D
- +1 yıl
Reiss sekul şukul yapma bana 😂🤣 aklını alırım senin 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılalsana xd
- +1 yıl
Tm pikiii 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbende alırım
- +1 yıl
Neyi alırsın 😂😂 reiss
- +1 yıl
Alışın kuvvetliyse alırsın tabii reisss 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılaklını alırım başkan :D
- +1 yıl
Başka ne olabilirdi ki 🤣 bende öyle düşünmüştüm reiss 😂
Cevap sahibi+1 yılxD başka şeyleri boş ver
- +1 yıl
Tm peki reiss sen nasıl istersen öyle olsun idolümsünn 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılaynen kanka. şimdi uslu ve sakin ol. biraz dinlen.
- +1 yıl
Niye Laa yoruldun mu 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılevet yordun beni :D
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣
- +1 yıl
Vallahi dalılımmm 😂🤣
- +1 yıl
Yürüyen cazibe seni 🤣
Cevap sahibi+1 yılçok yorulum mola :D
- +1 yıl
Sana çay yolladım hararetini alır 😂😂 kıymetimi bilmezsin valla ☕☕☕
- +1 yıl
Böylede düşünceli bir insanım işte 😂😂
Cevap sahibi+1 yılyolla yola hararetimi alsın
- +1 yıl
Ok. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbaşka türlü hararetimin düşeceği yok
Ikisideee
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın hükmetmeli
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel birliktelikte sizce kadın mı yoksa erkek mi baskın bir karakter olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler