Yeni tanıştığım bir erkek var beni gerçekten çok seviyor değer veriyor bel altı yaklasmıyor beni benden çok düşünüyor bakire değilim fakat bunu problem etmez gibi bir izlenim aldım. Sizce ilerleyen süreçlerde sorarsa söylemelimiyim veya onunla evlilik yolunda ilerlemek istersem öncesinde bisey yasamamalımıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim benim eşimde tanıştığımızda bakire bir bayan değildi kendisi bana karşı aşırı dürüst olmuş bir kimse ben onu çok sevdiğim için bakire olmamasının kafaya takmadım kafamda tek bir soru vardı bunu onada ilk zamanlar söyledim benden önce sevgili olduğun kimseler seni sonradan ararmı sorar mı bu benim kırmızı çizgimdi bu konuda kendisinin eskisi ile bir irtibatının kalmadığı söyledi bana bu benim için çok önemliydi biz evlendik ve aramızda bir sorun yok fakat sana gelince ben eskiden bayan arkadaşlara dürüst olun diye yazardım fakat bu dürüstlüğün fayda vermediğini geç anladım genel olarak dürüst olup söylemek iyi netice vermiyor yani anlayacağın geçmişine onu ortak etme bence sen ne yaşadıysan sende kalsın kardeşim
Bunu problem etmez bir izlenim aldım demişsin bu durumu sen bir açıklama yapmadan bilmen bilmemiz imkansız bir durum anlayacağın her şey tersine dönebilir bir anda ilerleyen zamanda söylemek veya söylememek sana kalmış bir durum ama bence söyleme neden abi dersen durum eşim ve benim gibi sonuçlanmaya bilir ve üzülürsün o yüzden geçmişine onu ortak etme çünkü o eskiden yoktu yanında sakın abi vijdan yaparım deme bu konu senin iç dünyan ve sıkıntısı yaşarım dersen sen yaşayacaksın o değil bir husus ta şu söylememeye karar versen şayet geçmişinde kim ve kimler olduysa bunlar ile en ufak bir iletişim bırakma sosyal medya tel mail vesair aklına ne geliyorsa kaldır ve bu eski olduğun kimse veya kimseleri engelle eğer iş ciddiye binerse sosyal medyanı değiştir bilirsin biz erkekler eskiyi kabul etsek bile en ufak iletişimi kabul etmeyiz ve sorun yaratırız sende geçmişi gizlersen sonradan eskinden gelecek en ufak bir ms herşeyi maaf eder bilirsin birşeyler yaşamamalıyım demişsin yaptığım yoruma istinaden yaşamaman gerek bence sevgili kardeşim aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ben bu yoldan geçtim nede olsa yardımcı olabilirsem ne mutlu yanlız ben özele gelmiyorum bilgin olsun burada cevaplarım çekincem yoktur ne istersen cevaplarım her şey gönlünce olsun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence böyle planlar yaparak bir yere varmak zor ve yapmacık olur. Birde yeni tanıştığın birisine çok fazla güvenme kim bel altı muhabbeti açar ki yenj tanıdığı beğendiği birisine bence normal flört ya da sevgililik olarka devam et ve akışına bırak derim. Bekaretten çok karaktere önem veriyordur inşallah. ya da bakire olduğunu söyle bir şeyler yaşamak ister ya da yakınlaşmaya çalışırsa sen istemeden belli ki niyet farklı
00 Yorumla
+1 yılAh hâlâ şu bekâret olayı devam mı ediyor? Hayatına giren biri kendi gibi birini istiyorsa anlarım. Yani bakirse ve bakire istiyorsa hiç lafım olmaz çünkü o böylesini hak ediyor. Ama kendisi yapmış ve karşı tarafın yapmasını istemeyen tiplemelerden ise anlamam. Yahu senden önce ne yaptığı neden bu kadar önemli? Mühim olan sen varken ne yaptığıdır. Lütfen açık açık söyle. "Ben böyle bir şey yaşadım, sen yaşadın mı bilmiyorum. Beni geçmişimle kabul etmeni istiyorum etmiyorsan da canın sağolsun."
Bunu demen gerek. Genelde namusu iki bacak arasında arayan bir toplum olduğumuz için kızlarımız ya diktirme işlemi yapıyor ya da saklıyor. Lütfen dürüst olun. Hayatınıza girecek olan o şahıs sizi olduğu gibi kabul etsin. Yalan temelli bir ilişki çok da uzun sürmez.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa biraz zaman geçirin, ileri yönelik düşüncelerini ve gelecek planlarını öğrenin ve yavaş yavaş bekaret konularıyla alakalı neler düşündüğünü sorun derim.. Sonrasında eğer bekarete önem veriyorum gibi söylemlerde bulunursa uzak durursunuz.. Çünkü önem veren biriyse eğer kabul etse bile ileride mutlaka sorun çıkacaktır.. Keyifli günler..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
79Cevap
seni yadirgamayacak ise bunu ön plana atip seni kullanmayip anlayacak yapıda ise söyle.. diğer türlü ise anlamaz ve rencide eder. ama bana kalsa sevip güveniyorsam evlilik düşünüyorsam saklamazdim ve soylerdim yani bunu kaldırmayacak ise Yola devam etmezdin
00 Yorumla
+1 yılValla bu işler belli olmuyor, bence söylemelisin. Yani direk bakire değilim değil de hayatında hiç bir kadınla ilişki yaşadın mı diye sor, oda söyleyecek. Sanada sorarsa direk yaşadım dersin. Seni seviyor ise zaten geçmişine takılmaz. Sormaz ise de normaldir ya bende yaşadım geçmiş sonuçta de yüz ifadesine bir bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden kendin söyle ondan gizleme yaptiginin bedelini cekeceksin artik basta yapmayacaktin seni kabul ederse eder etmezse etmez kimse seni kabul etmek zorunda degil sen de kendini zorla kabul ettirmek zorunda degilsin büyük ihtimal çok üzülecek ama yapacak bir şey yok türk kızları artık böyle namus kalmadı ortalik o. buu kayniyorr ben uzak oldugum icin turk kizlarindan rahatim sorun yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç, o çocugun canı fena yanacak. Evlilik dùsünüyorsa bir şey yaşamayacakmış, ulan düsünürsen yaşaman gerekir zaten. Gidip serseri çocuklara s. ktirip iyi çocukları da manipüle ediyorlar namusluyum diye. Midem bulandı.
10 Yorumla Kimsenin geçmişi ve özel hayatı kimseyi alakadar etmez...
Lakin; her zaman doğruluk ve samimiyetten yanayım...
41 YorumlaEğer karşındaki kisinin dürüstlüğünden eminsen, bunu sana karsı kullanmayacagina inaniyorsan. Bu traz seyleri baslangicta konusmak onemli bana gore.
20 Yorumla
+1 yılOndan öncesi onu ilgilendirmez. Tanıştıktan sonra ne yaptığın, nasıl davrandığından sorumlusun. İlla söyleyeceksen seni tanıdıktan sonra söylemende fayda var. İlişkinin başında söyleyince anlamsız tepkiler alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılböyle şeyi ilişkinin başlarında duygular oturmadan söylemek sağlıklı sonuçlar ortaya koymaz bence , erkeğin yaklaşım tarzını değiştirir. bu senden kaynaklanan bir problem olmamakla birlikte sorun yaratır maalesef
00 Yorumla
+1 yılKonu elbet ona gelir. Geldiği zaman söylersin. Yaşadıklarını parti tuvaletlerinde değil de sevdiklerinle yaşadıysan bunu takmaman gerekirdi. Sakladığın başka şeyler de varsa bir gün gerçek elbet çıkar yol yakınken söyle belki seni öyle de kabul eder.
00 Yorumlasecım senın kısılıgıne baglı dursut olman her zaman daha ıyı söyleyebılırsın :) ama cok zekı bırıyse ve bunu anlarsa senden sogut test edıldı ve kalp kırıldı :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bu konulara yavas yavas sen gir konuyu caktirmadan getir oraya ve soyle. Baslarda her erkek onemli degil der ama zamanla degisebilir. Sende temkinli ol
00 Yorumla
+1 yılBenim için değerlisin, geçmişte birşeyler yaşadım bakire değilim ve bu seni rahatsız edecekse birkez bile lafını edeceksen şimdiden bitsin de
10 YorumlaKanka soyle ne varsa en baştan belli olsun evlilik yolunda soylersen hayal kırıklığı yasarsin çünkü
19 Yorumla- +1 yıl
saçmalama ne gerek var
- +1 yıl
bekaret saçmalıktan ibaret, söylerse ilişkisi bitecek belki de. ne gerek var herşeyi mahvetmeye ki
- +1 yıl
@engnnnnlyda aynen adam açınca gormeyecek ne gerek var demi ya bı akıllı olun ! İnsanların haklarına girmenin ne anlamı var gözünde yalancı itibari bırakacak mecbur o kız onu söyleyecek yarın ilişkileri olduğunda adam görmeyecek mi hangi kafada yaşıyorsunuz siz ya dalma bidaha yorumuma atlama git kendi fikrini kendin başka yerde belirt
- +1 yıl
eski sevgililerimin bir kısmı şu an evli ve gerçekten çok mutluluar, bir kısmı da muhafazakar insanlardı, geçmişte yaşadıklarımızı eşlerine anlatsalardı emin ol ayrılırlardı, ama söylemediler ve yuvaları kurtuldu, kiminin çocuğu bile var mutlu mesut yaşıyorlar
- +1 yıl
@engnnnnlyda aynen soylemedikleri için yuva kurtuldu kimsenin hakkına girmediler yani bugün elalemin namusu hakkında bi zamanlar birşeyler yaşadık diyorsun bak demekki çokta basit bir mevzu değil bu. Her neyse doğrusu yanlısı beni alakadar etmiyor. Söylemek zorunda evlendiği gün gördüğünde bazı şeyleri çok iyi şeyler olmayabilir enazindan ona göre rotalarını çizsinler belki anlayışlı olur bilemeyiz. Eski sevgililerin de çok muhafazakarmis cidden 👌
- +1 yıl
ya çok önyargılı konuşuyorsun
- +1 yıl
tanımadığın insanlar hakkında
ben olsam direkt söylerdim. bakire olacak illa derse de bırakır yoluma giderdim
20 YorumlaDert etme her şey oluruna bırak sana değer veriyorsa seviyorsa umursamaz senden önceki hayatın seni ilgilendirir başkasına değil
00 Yorumla
+1 yılBence daha fazla bağlanmadan bakire olmadığını söyle Daha fazla bağlanırsın bağıramadığını söylersin Aman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi hiç bir erkekle ilişkiye girmemiş olsa kızlar, böyle durumlara da düşmek zorunda kalmazlar.
011 Yorumla- +1 yıl
ben şunu anlamıyorum, bu karşısındaki erkek acaba ben bakir değilim ne der diye düşünüyor mu? çok yüksek ihtimal hayır. e o zaman kızlar niye düşünmek zorunda. erkekler yaptığında böyle bir duruma neden düşmüyor oluyor. yani kızlardır erkeklerdir şöyle düşünmeyi bi bırakın ya. herrr şey erkeklere mübah çünkü (!)
- +1 yıl
@ketçaplıkabak kızı erkeği yok bunun. Zina evlilik öncesi kıza da haram erkeğe de ben burada erkekleri savunmuyorum. İki tarafta uçkuruna sahip çıkmalı İslam'a göre. Fakat Türkiye de kızlık zarı olgusu yıllardan beri topluma yerleşmiş olan bir adettir. Ve örf ve adetler öyle kolay kolay hiç bir toplumdan silinmez isteseniz de değiştiremezsiniz. Almanya da toplum içinde sesli osurmak çok doğal iken geğirmenin ise dışlanması olgusu topluma yerleşmiştir. Bunu değiştiremezsiniz. O yüzden bizim toplumda da kızlık zarı topluma yerleşmiş namusu simgeleyen bir âdettir. O yüzden kızların erkeklere göre daha dikkatli olması gerekiyor çünkü erkeklerde zar diye bir olgu yok. Yani ilişki yaşamış mı yaşamamış mı belli edecek bir fıtrat yok erkek de. O yüzden kızlar evlilik öncesi hiç bir erkekle ilişkiye girmese ileride böyle sorunla karşılaşmaz. Ama erkeğin böyle bir derdi yok çünkü bir kızlık zarı olmayan bir kız ben ilişkiye girmedim dese evlilik sonrası yalanı ortaya çıkar iken aynı yalanı erkek söylese evlilik sonrası ortaya çıkacak bir olgu yok ortada erkek için. Fakat bu erkeğe evlilik öncesi zina yapma hakkını vermez. Allah yasak koymuş iki tarafında uyması gerekir.
- +1 yıl
Katılıyorum zina zinadır ben buna destek vermiyorum. Ancak toplumsal yerleşti diyr bu sorumluluğun kıza yüklenmesini desteklemiyorum. Yıllardır kadınlar evde oturcak bebek bakıcak da toplumsal kabul edişti ancak neyseki zamanla değişmeye başladı. Tıpkı öyle bunun da değişmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar tesettür kadınlara farz derken ilk ayet tesettür için erkeklere indi mesela. Bu da toplumsal bi yanlış kabul. Bir sürü örneği var ve bunlaro söyledikçe düzelecek. Tek bir tarafa yük bindirmeye anlam veremiyorum
- +1 yıl
@ketçaplıkabak anlamı açıkladım zaten sen yüz elli sene de sonra öleceksin ama bu âdet devam edecek. Yerleşmiş hiç bir adet silinmez. Şimdiki erkeklerin bir çoğu kızlık zarı olmayan kızlara yataklık ilişki olarak bakıyor. Sen zamanla değişecek sanabilirsin ama sadece kendini kandırırsın. Bu olgu her geçen gün daha da güçleniyor çünkü erkeklerin bir çoğu her haltı yese de evleneceği zaman ilişkiye girmemiş kızların kapısını çalıyor. Yani bu kızlık adeti bin sene sonra da yüz sene sonra da devam edecek. İnsanlar ölür ama örf ve adetler devam eder
- +1 yıl
katılmıyorum. gayet de değişen örf ve adetler mevcut. zamanı uzun sürer kısa sürer ama değişmeyrn tek şey değişimdir. en basitinden eskiden kadın erkek farklı sofralarda yemek yerdi şimdi hiç de öyle değil. ya da dediğim gibi kadın ev işi yapardı erkek para kazanırdı şimdi tam tersine bile dönüyor. insanlar ses çıkardığı müddetçe her şey değişebilir
- +1 yıl
@ketçaplıkabak kadın erkek ayrı oturma devam etmiyor mu sanıyorsun 🤣🤣🤣 cemaatlere git bakalım bir erkekle yan yana oturup yemek yiyebilecek misin 🤣 örf ve adet silinmez boş yere uğraşma en fazla uygulayan kişi sayısı azalır ama hep devam eder 😀
- +1 yıl
hiç bi şeyi tam olarak yok edemezsin. ama 100 kişiden 90ının yaptığı düşündüğü şeyi 3 kişiye indirebilirsin. sence aynı oranda mı bu saydıklarım devam ediyor? öyle dersen iletişimi kesicem çünkü etrafına hiç bakmayan biri ancak böyle düşünebilir
- +1 yıl
@ketçaplıkabak ya da tam tersi de olabilir bilmezsin. Sen zannedersin ki gelecekte böyle olacak azalacak bir bakarsın artmaya başlamış. Örneğin Türkiye'nin demografik yapısı Araplaşmaya doğru gittiği için şu an senin tezinin tam tersi daha da artacak diyorum ben de
- +1 yıl
5 sene sonra görüşürüz o zaman :)
- +1 yıl
@ketçaplıkabak unutma bu yorumunu sakın 😂 ben 5 sene yaşamam ama sen adam harbiden haklıymış diyeceksin😀
- +1 yıl
görücez bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiyiminden davranışlarından senin bakire olmadığını seziyodur zaten
Ya bunu göremeyecek kadar aptal ya da herşeyin farkında senj seviyor da olabilir bilemedim
Zeki biri görüntüsunden kaç kilometre olduğu anlayabilir04 Yorumla- +1 yıl
Bakirelik kiyafetle belli oluomu
Cevap sahibi+1 yılGiyimiyle ve davranışları ile belli ediyor kendini
- +1 yıl
Nasıl mesela? . d. mden yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin aranızda gizli saklı hiç bir şey kalmamalı bunu en başından bilmesinde fayda var zaten senin dediğin gibi çok seviyor ve değer veriyorsa pek sorun haline getirmez zaten.. kaybediceksen de dürüstlüğü den kaybet derim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu problem etmez gibi bir izlenim almış olman bir şeyi değiştirmez. Evet bir yerde söylemen gerekecek ve önemli olan ondan sonra ki tavırları.
00 Yorumla
+1 yılEğer ciddi bir ilişkiye başlayacaksanız bence bilmeli.
10 YorumlaCiddi düşünüyor ise geç olmadan söylemelisin ileride çok kırılmasın.
İkiniz için doğru olanda bu10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç bir erkekten "ben bakire değilim" gibi saçma canım bir cümle duydun mu? Eee sen neden belirtme ihtiyacı hissediyorsun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle söyleyin zira sonradan öğrenirse onu kandırdığınızı düşünebilir.
10 Yorumla
+1 yılSöylemelisin kabul eder ya da etmez. Onun bileceği iş. Başka türlü öğrenirse sıkıntı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan söylemelisin. sorun olmazsa devam eder zaten. sorun olacaksa elbet bir gün olacaktır.
10 Yorumla Ben kadin hastalıklarında hemsireyim bu gibi şeyler çok geliyor baştan söyle sonra üzülürsün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. söyle bilmesi hakkıdır, seninde onunkini bilmen hakkındır madem evlilik amaçlı bir ciddiyet var, iki tarafta şeffaf olmalı. artık birbirinizi kabul etmek etmemek vicdanınıza kalmış.
00 Yorumla
+1 yılKaç kişi ile ve kimlerle yattın diye sorarsa cevap verebilecek misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılO sormadan söyleme söylersen fikirleri degişir seni kullanma amacına düşebilir
00 Yorumla Sorarsa söyle tabiki dürüstlük her zaman iyidr
01 Yorumla
+1 yılBence söyle sonra ortaya çıkarsa daha kötü olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılolmayacaksa bastan olmasın soylemek daha iyi olur sanırım
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden söyle ki bilsin hatta bir süre sonra ilişki yaşa ki uyumu yakalayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılciddi bir yola girmeyi düşünüyorsan bunu bilmeye hakkı var. söylemen daha doğru olur
00 Yorumla
+1 yılsorarsa ya da bu konunun onemine deginirse soyle tabi.
00 Yorumla
+1 yılSöylemezsen evlendiğin günün sabahı nefesi adliyede alabilirsin
00 Yorumla
+1 yıldurustsen onurluysan soylemelisin sana bagli aslinda soylemesen de anlasilir anlar
00 Yorumla
+1 yılGeçmişime önem verirmisin diye sor bence şüphelenirmi sence bu soruya
00 Yorumla
+1 yılSöleme bence hem bu devirde hala bunu dert eden var mı gerçekten
011 Yorumla- +1 yıl
@BrighLord motor derken nasil yani tanıyo musun
- +1 yıl
@BrighLord ama bilmediğin tanımadığın insanlar icin öyle konuşmamak lazim öyle olsa bile yani
- +1 yıl
@BrighLord hımmmm anladım
- +1 yıl
@srkn61 ya bi sm. tir git
Kendin evlisin eskortlarla yatıyorsun
Gelmiş bide ahlakla ilgili maval okuyorsun
Yapıştın kaldın siteye cahil herif
Bir şekilde söyle. Sonra bir sorun çıkarsa ihale sana kalır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eder eder. Bugün etmezse senle olduktan sonra başının etini yer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBi dene hele bakire degilim de bakalim sorun edecekmi etmicekmi
00 Yorumla
+1 yılEvlenen erkeklerin %99.9 bakire ister nokta hayır saygı duyarım diyende yalan söyler
00 YorumlaÖğrendiğinde tavrı değişecektir illaki kafaya takıcak
00 Yorumla
+1 yılSöylemen lazim çocuğun duygularıyla oynama bencil olma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet söyle de durduk yere söyleme akli cinsellikte degilken cinsellige kaydirirsin. Sorunca soylersin problem ediyosa ayrilirsin çekilmez o tipler
01 Yorumla- +1 yıl
Durduk yere kaydırma kendine diyon yanı
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence düzgün adam bakiremisin diye sormaz ama ilerde elbet anlayacaktır. O anlamasan sen bunu bir şekilde ona söyle seviyorsa böyle sevsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle. Sonra hayal kırıklığı olur. İsteyecekse zaten bildikten sonra da ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin söyleme git kalıcı dikim yaptır. Burası türkiye burada doğru söyleyen dokuz köyden kovulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence simdi soyle. Yol yakinken dusunsun tasinsin olcsun tartsiz bicsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olup olmadığı nasıl anlayabilirki sen söylemeden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGecmise takili kalip kalmadigjni anla boyle iyi erkekler de bazen bekarete cok takilabiliyor
01 Yorumla- +1 yıl
bu devırde takılan cok az hele sevıyosa
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCok dert etmişsin öncesi olan olmuş sana özel sonrası onemli onlada yasa seviyorsa zaten sorun etmez
00 Yorumla söylediğin an seni zükmeye başlayacak ve sonra da sıkılınca bırakacak..
00 Yorumla
+1 yılOna ney ki. Bu senin özelin. Onu hiçç ama hiç ilgilendirmez.
01 Yorumla- +1 yıl
sevgı varsa onemsememlı
+1 yılgercekten sevıosa senı her sekıl kabul eder
20 YorumlaSöyle bakalım ne yapacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. söyleme süpriz olsun sevinir
10 YorumlaSöylemelisin bence
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beni çok seven birisiyle tanıştım, bakire olmadığımı bilmiyor. Söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler