+1 yılMerhaba,
Ne yazık ki bu günümüzün belki de en büyük sorunlarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz, zira erkeğin geçmişi söz konusu olduğu zaman ne yaptığı ne halt yediği önemli değil ama söz konusu kadın olduğu zaman herkes bir araştırma içinde oluyor.
Şahsen böyle bir sorunu varsa böyle bir kadınla neden evlilik yapıyor? Haydi diyelim ki yapıyor neden şüphe içinde yaşıyor?
Çünkü geçmişte bir şeyler yaşamayan ne kadın var ne erkek var, bence bu konuyu eşinizle konuşun, eğer baktınız çözüm olmuyor aile büyükleriniz bunu konuşsun. Baktınız olmuyorsa o adamdan eş olmaz aksi takdirde insanında psikolojisinin bozulmasına neden olur.01 Yorumla- +1 yıl
Rabbim hakkında hayırlısını versin
En İyi Cevaplar
Geçmişini merak edip sorabilir, o sormadan senin de anlatmak istediklerin olur belki ki senin isteyerek anlatman her zaman en doğrusudur. Ama anlatmışsın zaten dürüst olmuşsun ve bu anlattığın öğrenebileceği en son şey bence zaten daha sorgulaması yanlış. Düzgünce konuşmak lazım sana güvenebileceğini, dürüst birisi olduğunu, merak ettiklerini sana sorabileceğini ve arkandan işler çevirmemesi gerektiğini söyle kesinlikle.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum soledim ayrılma eşiğine geldik bu ona ders oldu öyle düşünüyorum ya da beni kandıriyo geçmişi acmayacam diyip hala bnden gizli gizli kurcaliyo soyadını solesem gidip bulacak hukuki sürec tekrar çıkacak ailemin tekrar haberi olacak olay büyüyecek kimseye bı şey olmazken olan bsna olscsk evlenecegimden de emin değilim yani evlilik meraklisi değilimde insan içine çıkartmayscskksr o kötü bı travma
+1 yılBir kişinin geçmişini bilerek gelecek kararı almak her bireyin hakkı. Anlat doğruları, travmatik bir durumu kabul edip etmemek de onun en doğal hakkı. Acıtasyon yapma doğruları anlat ki saçma sapan kurcalama yollarına sapmak zorunda kalmasın. Bu bile zaten sana güvenmediğinin kanıtı.
07 Yorumla
Soran+1 yılHukuki süreci solemedim korktum ailem bilmiyor dedim çünkü olan bana olacak
- +1 yıl
Biliyor mu yani anlamadım
Soran+1 yılTecavüze uğradığını biliyo sadece onun 3 ay hapis kaldıgini hukuki süreci ailemin bildiğini bilmiyo
- +1 yıl
Neden yalan söyledin? Yani en zor olanı tecavüzü anlattın da ailenin bildiğini niye anlatmadın ki onu anlamadım
- +1 yıl
Bu arada yanlış anlama başına gelen şeyden ötürü üzgünüm sadece empati yapıyorum çünkü Allah korusun benim için aynı durum geçerli olsa ya herşeyi bilmek isterim ya da hiçbir şeyi. Ileride öğrenirsem en azından neden saklanildigini anlardım ama yarım yamalak söylenince insan didikliyor ister istemez
Soran+1 yılAilem bu konuda beni sıkı uyardı kimseye söyleme diye bnde korktum ailemin karşısında bu durumu solerse diye
- +1 yıl
Sen de haklısın çok zor bir durum ne denilir bilmiyorum
Takıntı derecesinde bunu sorup duruyorsa, ki öyle gibi biraz zor gibi. Çünkü bu durum sürekli karşınıza çıkacak ve tartışmalarınızın ana kaynağı olacak.
"Kesinlikle eş olmaz" diyemem ama çok zor bir eş olur. Bu durum isteyerek başınıza gelmemiş. Bunu anlaması lazım ama o'nun içinde kabullenmesi zor, senin için de.
Karşına alıp tekrardan konuşmayı dene. Oturup güzelce tekrardan konuşmayı dene.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz tabi ki
00 Yorumla Hanım Efendi öncelikle çok üzüldüm. Allah bu durumu atlatmanızı ve iyi bir aile kurmanızı nasip etsin. Konuya gelir isek. Bırakın böyle kötü bir durumu yaşamayı. Kendi rızanız ile yapsanız ve sonra pişman olsanız da. Erkeği ilgilendiren bir durum değildir. Ayrıca bu durumu neresinden tutsanız mantıklı bir tarafı yok. Dini olarak hassasiyeti olan insanların dahi bilmesi gereken bir durum değildir. Ayrıca böyle bir durum varsa sanki ayrılmanız daha mantıklı. Feyk hesap açmak ne demek.
Yani bunu bir şekilde öğrenirse bu durumda sizi daha çok kötüye sürükleyecek bir duruma gidebilir. Ben kendi adıma. Allah görüyor ya. Kesinlikle Öğrendiğimde tepki göstermezdim. Kendisi durumu açıklamak isterse dinlerdim. Ancak ikili ilişkilerde Kadın genelde kötü anlaşılır. Oysa erkeklerden o kadar gayrimeşru iş yapıp bakire isteyen insan maalesef çok fazla. Bence bu bir kıstas değildir. Kaldı ki bir erkek böyle bir durumda daha çok sahiplenmeli ve eşinin üzerine titremelidir. Tabi bu durumu biliyorsa. Yani Hayatın akışını bozmadan devam etmek lazım. Bu sizin bir kusurunuz falan değil içinizi rahat tutun derim.
10 Yorumla
+1 yılBelli ki sevgilin veya nişanlın artık kimse çok takıntılı biri. Benim en büyük korkularımdan biri evleneceğim insanın daha önce tecavüze uğramış olmasıydı. Çok üzücü ve elden bir şey gelmeyen bir durum çünkü bu.
Arka Sokaklar Zeynep'i oynayan oyuncu eskiden saçı açık biriydi. Kadın şimdi kapanmış ve kendisine saçını açık gördük, daha önce şöyle şöyle yapmışsın vb diyenlere çok güzel bir cevap vermiş: "Benim geçmişim bir çöplüktür. Çöplüğü sadece kedi ve köpekler karıştırır."
Bence yol yakınken sevgiline:"Böyle devam edersen seni bırakırım. Bana tecavüz edeni bulsan bile napacaksın öldürecek misin? Benle ilgilen, desteğe ihtiyacı olan benim." demelisin. Ben yine de o kişiyle ilişkini bir daha düşün derim.46 Yorumla- +1 yıl
Elalemi ilgilendirmez ama evleneceği adam elbette ki herşeyi bilmek ister en doğal hakkıdır. Erasmus partilerinde kucaktan kucağa oynayıp kapanıp "geçmişim çöplük sen kedi köpeksin" diyip geçiştirmekle o iş olmuyor. Elalemle değil sevdiğiyle evleniyor ve sevdiğinin de herşeyi bilmek en doğal hakkı. Kandırılan sevgili de mutlaka terk eder bir gün öğrendiğinde.
- +1 yıl
Tabiki. Evleneceği adam her şeyi bilsin buna lafım yok. Eskiden hayat kadını gibi olan biri de hiç cinselliğe bulaşmayan biriyle evlenmemeli. Benim verdiğim örnek soruyu soran kişi gibiler için geçerli. Kendi seçimi olmadan bir defaya mahsus olan durumlar için o kişi suçlanmamalı. Bunu kaldıramayacaksan o kişiyle evlenmezsin bu kadar basit.
- +1 yıl
Haklısın. Ve tabii ki suçlanmamalı yazık kıza ancak herkes de travma geçirmiş birisiyle yapamayabilir. Bence buradaki en önemli şey adamın kızı ne kadar sevdiği ve ne kadar muhtemel travmatik atakları göze aldığı. Ben empati yapıyorum şahsen böylesi hassas bir konu ya bana en ince detayına kadar anlatılsın ya da hiç anlatılmasın ileride öğrensem en azından nedenini anlarım. Yarım yamalak anlatılınca aynı bu arkadaş gibi işte herşeyi didiklemeye itiyor.
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Sağolun arkadaşlar. Sadece empati yaptım başıma gelse ne yapardım diye.
+1 yılYa herkes çok mu saf arkadaşlar. Adamın niye böyle yaptığını söyleyeyim. Eğer sen böyle bir olay yaşadın ve kanuni olarak bir yola başvurmadıysan kusura bakma kimseyi inandıramazsın. Nedenini de söyleyeyim, bu çok klasik bir yalandır. Üzerine ne masallar ne ninniler söylenmiştir. Binlerce yaşanan olay vardır. Canı yaprak çeken abla gider istediği gibi her haltı yer sonra ben tecavüze uğradım diye kocasına bir yalan ile işin içinden sıyrılmaya çalışır.
Kusura bakmayın, yaşadığınız olayın hukuki bir sonucu doğmamış ise zaten iki seçenek vardır. Ya siz yalan söylüyorsunuz (ki %90 olaylar böyle gelişiyor) ya da böyle bir olaya sessiz kalmışsanız daha büyük sorunlar vardır. Evlenmeyi değil tedavi olmayı düşünmelisiniz. Zira gerçekten tecavüze uğrayan vakaları bir araştırın, öyle elini kolunu sallayarak bu konuya böyle yaklaşamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de başvurdum mahkemelik olduk 3 ay hapis kaldı hukuki süreç çok zordu ailem daha büyük sorunlar daha çok uzatmadan onu çıkardık bu sefer de kadın savcı bana dava açtı 3 ay hapis bıraktım diye çok kızıyorum aileme o zaman benim bı sözüm geçmiyodu o yüzden travmalarim çok fazla evleneceğim kisiyede hukuki süreci solemedim korktum ailem bile bilmiyor dedim ama bu kadar araştırmasına sinir oldum
+1 yılSen ona karşı dürüst olup hayatını anlatmışsın. O ise sana güvenmeyip seni fake hesaplardan sorguluyor yani neyin sorgusunu yapıyor anlamış değilim. Ben bana bu kadar açık sözlü yaklaşan birinin güveninde hiç şüğhe etmem erkek arkadaşının mantığını anlamadım ama onunla oturup güven meselesini düzgünce konuşman gerekiyor, aksi halde evlilikte çok büyük sorunlar oluşur aranızda.
00 Yorumla
+1 yıl
Ne yazık ki bu günümüzün belki de en büyük sorunlarından türk kizlari artık her alltı yiyor tacize ugradim tecavuze ugradim yalani atiyor simdi gercekten bir kiz taciz tecavuz yasasa biz ona inanmasak ne olacak. Kızlık zarini bekaret zannedip diktiriyorlar ben bir turk kiziyla evlenmeye kalksam doktorlara gotururum inanip guvenmiyeceksin gecmis gecmiste kaldi diye bir sey yok kiz herhalti yiyecek baskalariyla kendini kakalamaya yamamaya calisacak yok oyle bir dunya o zaman şeyine sahip cikacak yapmayacak yapiyorsa da sonucuna katlanacak en iyisini yapiyor bu konuyu eşinizle konuşun, eğer baktınız çözüm olmuyor aile büyükleriniz bunu konuşsun. Baktınız olmuyorsa o adamdan eş olmaz aksi takdirde insanında psikolojisinin bozulmasına neden olur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sonuna kadar hakli sen yalan konusmmussundur ona inanmamistir senden eş olmaz turk kizlari artik herhslti yiyor tacize ugradim tecavuze ugradim yalani atiyor simdi gercekten bir kiz taciz tecavuz yasasa biz ona inanmasak ne olacak lafa gelince turk kizlari meydana cikip amm gott yirtiyor icratta gelince sifir tabi kizlik zarini bekaret zannedip diktiriyorlar ben bir turk kiziyla evlenmeye kalksam yedi ceddine kadar arastirir bakarim doktorlara gotururum turk kizina inanip guvenmiyeceksin gecmis gecmiste kaldi diye bir sey yok kiz herhalti yiyecek baskalariyla kendini kakalamaya yamamaya calisacak yok oyle bir dunya o zaman amminaaa sahip cikacak yapmayacak yapiyorsa da sonucuna katlanacak en iyisini yapiyor
10 Yorumla
u +1 yılAraştırma elbet yapılır. Ancak güvenin olmadığı yerde sevginğn önemi yoktur. İleride çok başınız ağrıyabilir. Özellikle her konuda didikleyici bir yapısı varsa çok iş açaçacaktır başınıza. Kısıtlamaya eve kapatmaya ayrılmaya kadar bile gider bu temkinli olmanız gereken bir süreç. Sağlam adımlarla iyi bir gözleme tanımaya çalışın ardından makul kararı verirsiniz. 🎐
10 YorumlaSadece 1 kişiye mi söyledin olayı eşin olacağina düşündüğün kişiye? İsim neden verdin peki? Hadi isim verdin diyelim , hiç düşünmedin mi aklini kuralar diye.
Bunu da geçtik demekki aklinda hala şüpheler var. Belkide sana tam inanmadi.
Geçmişi kurcalamak kelimesi biraz şeffaf olmamiş. İnsanlar evleneceği kadın ya da erkeğin az çok neler yaptiğin , neler yaşadiğini bilebilir. Sorabilir. Eksik yanliş bilgiler insani sonradan pişman eder. Geçmişim beni ilgilendirir diyip bir şey sorunca bundan koca ya da kadın olur mu sorusu sordurtur.
Durumun kısa sürede gönlünce çözülür umarim10 Yorumla
+1 yılBırak tecavüzü, isteyerek girdiğin bir ilişki bile olsa kurcalamaması lazım. Ama şöyle bir durum var, belmi adam durumuna üzüldü ve sadece meraktan soruyor. Eski bir travmanı onunla paylaşmanı istiyor ve o yüzden soruyor da olabilir. Bunları konuşmak istemiyorum diyebilirsin.
00 Yorumla"Es" olsa bile cok uzun bir "gelecek" olmaz.
Bir sorun varsa cozersin, cozulecek bir sorun degilse unutursun... Unutamiyor ve cozemiyorsan onunla uzaga gidemezsin. Eninde sonunda bunu onume koyup canini yakacak endisesiyle yasanmaz. Yasanmamli!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılcanına yazık ya bu sana psikolojik şiddet yaşatır zaten sıkıntı yaşamışsın bir de bununla savaşmana ne gerek var ki erkek adam dediğin güven huzur verir saçının teline kıyamaz kendine kazık atma derim ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun ne sende ne de onda. Sen eğer dürüstsen zaten problem yok onun inanmamasi da şöyle normal günümüzde bekaretini veren kitlenin büyük çoğunluğu ya zarım esnek ya da tecavüze uğradım diyerek kızların klasik yalani algısı yarattı. Onu da anlayabiliyorum bu yüzden. Ne zamandan beri tanisiyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar zamandir tanışıyorsunuz? Sence inanmadığı için mi yoksa sana tecavüz edeni bulup cezasını vermek seni mutlu etmek için mi araştırma yapıyor?
Bu sorulara göre en doğru sonuca kendin ulaşmak zorundasın, bazı şeyler gizli kalsın istiyorsan daha önce hatırlamak istemediğim bir ilişkim oldu ve zara önem vermeyen bir erkek arıyorum diyerek olayı en baştan çözerek ona göre seçim yapmak kesin çözüm olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani taciz değil tecavüze ugrasmissin bildiğin tövbe estağfurullah kim yaptıysa verdin mi mahkemeye ve etrafa mesaj atması doğru değil ama merak edip araştırıyor demek ki kim olsa merak eder bilmiyorum baskası da aynısını bundan eş mi olur diyeceksin madem öyle evlenme bu psikolojiyle nasıl evlencen yaşiycan sen
00 YorumlaZaten takıntı yapmış ileride başın daha çok ağırır hatta şiddete dahi dönüşebilir en iyisimi sen bu kadar çok takıntı hatta hiç takıntı yapmayacak mülayim ve sevecen bir başka insan bul, bulunmaz deme bulunur.
10 YorumlaGeçmişini bilmek istemesine saygı duyman gerekir. Söylemek istemezsin bu durumda da onun sana saygı göstermesi gerekir
10 Yorumla
+1 yılBöyle hassas bir konuda senin acini hafifletip.. bu duruma destek olmak varken.. bu soruyu soruyorsan.. bence olmaz!
Öncelikle destek al büyük bir travma yasamissin.. gecmis olsun.. merhametli ve hassas bir insani tercih et 😘00 Yorumla
+1 yılOnun gibi adamın ben... Sende buna eş mi diyorsun. Tecavüze uğradığını söylemen yanlış, bu zamanda yanlış çünkü hiçbir erkek bu zamanda aşırı dürüst olmayı hak etmez çünkü hiçbiri kendi kirli geçmişini sana anlatmaz emin ol...
01 Yorumla- +1 yıl
belki haklısınız ama şunu bilin ki evlilik ciddi birşeydir kız anlatmasa bile yarın öbür gün ortaya çıkmayacağını düşünme elbet biryerde çıkar ortaya sonra ne olacak söylüyüm mü sana ayrılıp ortada kalacaklar çocuklarıyla beraber ayrıca kimsenin üstüne elinde kanıtın olmadan suç atma kanıtla sonra suçu atarsın
+1 yılNe olursan ol evlendin geçmiş geçmişte kalmalı dürüstce geçmişini anlattın kabul etti evlendi ise geçmiş geçmiştir hala kurcalıyorsa sindirememiş veyahut başka şeylerde var mı diye merak ediyordur olmaz
00 Yorumla
+1 yılHangi evin temelsiz inşa edildiğini gördün?
Ya da şöyle sorayım :
Dünyaya geldiğinde henüz 1 yaşında mıydın?
Sorum 'geçmiş kurcalanmaz' diyenlere.
Sana ve yanındakineyse yalnızca üzülürüm.00 Yorumla
+1 yılEşi olacağı kişinin geçmişini bilmek isterken senin psikolojonide düşünmeli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir şey.
Kesinlikle olmaz. Bu tür insanlardan uzak dur.
Bi ara benim de vardı. Kimi takip etsem veya konuşsam illa bir şey arıyordu. Şükür ki kurtuldum.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. O isimle neyi nasıl öğrenebileceğini düşünüyor acaba? Şikayetçi olmadın sanırım. Bu kadar kurcalıyorsa aklında daima soru işareti kalır, canını yakar. Eş olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEş olmasına olur da sorun nasıl bir eş olacağında. Devamlı kafasında kurup seni suçlar. Huzurun olmaz. Bence yol yakınken sana inancı olmayan birinden ayrıl. O olmazsa başkası olur.
00 Yorumlasakın bulaşma evlenince hayatın mafolur. seni simdiden geçmisini araştırıyorsa inanmıyordur kesinlike. Sana tekrar tekrar tavsiyem asla bulaşma hemen bitir ilişkini.!
00 Yorumla
+1 yılGecmisi gecmiste birakamayan biri daha kendisine olan saygisini ve guvenini asamamistir. Iliskiler hakkinda olumsuz yorum yapmaktan olabildigince kacinirim ama senin anlattiklarindan o iliskinin nasil sonuclanicagi cok net belli oluyor.
10 YorumlaSakın öyle bir hataya düşme o kişi naptigini bile bilmiyor gecmisi kurcalayinca gecmis degismiyorki ee ozaman ne diye kurcaliyor?
10 YorumlaÇok üzerine gelicek ve seni yıldıracak bıktıracak ve sonunuz hiç parlak görülmüyor çok özür dilerim 😔
00 Yorumla
+1 yılBence hayır ya bu saplantılı bi davranış. Üzülmesi ve bunu yapana sinirlenmesi çok normal olsa da böyle bir arayış sağlıklı değil fake hesaplar vs
00 YorumlaOlmaz bu arada gecmiş olsun umarım o serefsizler cezasız kalmamıstır
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay hapis kaldı
+1 yılBöyle bir konuda hassas olması gerekirdi. Bir cacık olmaz bundan.
10 YorumlaEvet diyenin aklını sorgularim gerçekten. Çok igrenc bir durum. Uzak dur
10 Yorumla
+1 yılBunu dert edecek insanın ak pak olması lazım. Yoksa karşımda hiç şansı yok jdjasjdjsd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla sırf bu yüzden bir çok kişiyle evlenmekten vazgeçtim, aslında kurcalamaya gerek yok ama geçmişi bir zaman sonra karşısına çıkıyor ve sorun yaşatıyor
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle ya saplantılı aşığı gelip dert çıkarsa uğraşılmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBilmek hakkı, araç alırken bile geçmişini öğrenmemiz lazım
00 Yorumla
+1 yılAyril bence geçmişini sorgulayandan bir cacık olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli takıntı yapar , huzurlu olmaz dolayısıyla da huzur vermez;)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır geçmiş geçmişte kalmıştır geleceğe bakmak gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz ilerde kesin sorun yaşarsın hiç girme bu evlilik işine
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Bana yalan atıyorsun gibi geldi kurnazlık yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılO karaktersizden eş olmaz sana kardeşim yol hakınken dön
00 Yorumla
+1 yılAsıl öyle insandan olur. Sözde özgürlükçüler hayır demiş
01 Yorumla- +1 yıl
Sana geçmişini soran birine sana ne mı diyeceksin yani?
Sana inanmadigi için sorguluyor farkindasin dimi hiçbir şey olmaz ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz. Her zaman geçmişte bir noktaya illaki takılacaktır.
00 Yorumla
+1 yılŞizofrenmi bu ya sanki sen kendi isteğinle bunu yapmışsın gibi bide arastorıyor mu ayrıca kendi isteğinle yapsan bile ne değişir hayatındaki insanı ondan öncesi alakadar etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef çok kötü bir durum. Aynı durumu ben yaşadım. Yaşıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek herşeyi dürüstçe söylemişsin ve gerçekten çok takdir ettim herkes dürüst davranamaz bu adamın derdi ne Allah için bundan eş felan olmaz ileri de başının etini yer senin bence yol yakınken dön
10 YorumlaToxic insanlardan nefret ederim. Yuva yıkmak istemem ama evlenip boşanırsan kene gibi dadanır çıkmaz hayatından
00 Yorumlagecmişini her zaman kurcalayaktır demektir bu da evin içinde sürekli tartışma çıkaracaktır
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ilerde sana çok zarar verir sürekli başına kakar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Fazla takilmis sanirim dahada kotu olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
kötü olur tabi ya adamı vursa kız ortada çocukla kalsa birsürü dert
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ondan gizlersen oda arastirir tabikii hakki yani
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@abk0kba sana tecavüz eden kişi seninle evlenmek mi istedi eski sevgilin mi nedir anlamadim
Cevap sahibi+1 yıl@abk0kba benim kafam yandi benim icin ne konusuyordun anlamadim ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence geçmiş geçmişte kalmalı.
00 Yorumla
+1 yılÇok yorar insanı
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Bu hisardan acilen kurtulmalısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben her zaman haklı cıkarım tatlım.
+1 yılDurum hoş değil, sindiremiyorsa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş ten geleceğe kişiye kişilere göre değısiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Vay be neler neler oysaki kimse bilmezler 🤐
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadarına kadar giriyorsa sağlıksız bir durum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılTez xamanda yol ver gitsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne