- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekleri bilmiyorum ama kadınlar için mükemmel bir şey eğer ki cinsel ilişki yaşayacağım kişi senin aynı zamanda duygusal olarak bağlı olduğun birisi sen zevki kat kat kat artıyor çünkü hem seviyorsun üstüne titriyorsun hem de ilişki yaşıyorsun ihtiyaçlarını gideriyorsun ve öyle bir tutku ortaya çıkıyor ki onu görmemek hissetmemek mümkün değil tadını çıkartmak lazım sarılırken kendine bastırmak lazım sıkı sıkı uyurken sarılmak lazım uyanırken boynundan öpmek lazım duş yaparken sürpriz yapılabilir bir kadın severse bir erkeği öyle memnun edebilir ki ama ilk önce dediğim gibi gerçekten sevmesi lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim adamla da denedim çok güzel evet. Yani özellikle sevişirken ona ait gibi hissetmek... Ama mesela şu an bir duygu beslemediğim birisiyle birliktelik yaşadım o da çok zevkliydi aklımdan çıkmıyor... Tekrar istiyorum. Bence kadınlar da tipi iyi olan birisiyle sırf haz için yapabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Kadınların özeti
Cevap sahibi+1 yıl@gannicus06 ne oldu siz erkekler yaparken iyi?
- +1 yıl
Genelde tersı bi izlenım oluyo ya o sebeple
- +1 yıl
Aynen oyle erkeklere ait bi hakmis gibi sanki bakiliyo resmen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük ölçüde duygusallık yönünde ama her zaman istediğimiz olmuyor maalesef bazen de duruma göre sadece zevk odaklı o anın tadını çıkarmak için de yapabiliyoruz bu soruya tamamen duygusal olmalı veya olmamalı diyemeyiz şartlara ve duruma göre değişebiliyor bu da sadece erkeklere özgü değil kadınlar için de geçerli bu
00 Yorumla
Bugüne kadar hiç yaşamadım Sadece sevdiğim kadınla yaşamak istiyorum arada duyguların olması iki taraf içinde son derece önemli bence yoksa bı değeri olmaz ki yapılan şeyin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
zaten herturlu zevkılı ama sevdıgım kadınsa asık olurum :D bırde guzel parfum kullanıyorsaa aklımdan cıkmaz o olmasa bıle hatırlarım o kokuyu her hıssettııgmde :)
00 Yorumlaevet sevdiğinle gerçekten bambaşka ben sevmediğimle yapamam ya utanırım ya o kadar da değil her şeyin bir şeyi var :D
00 Yorumla
+1 yılDuygusal var tabi ama olmuyorsada yanardöner bencil tipleri çekmektense başkaları ile sadece zevk işine bakarız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz sevince s.. kemiyoruz. Bizim kafalar sizin gibi çalışmıyor
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğum kadınsa tabiki seks bambaşka haz verir, ama diğer türlü sadece zevk odaklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusallık mi kaldı tüm duygusal yanımi mipp attılar.
00 Yorumla
+1 yılBazıları düşünüyor elbette
00 Yorumla
+1 yılDuygusal düşündüklerini sanmıyorum
00 YorumlaBir çoğumuz zevk odaklı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Genelde duygusal düşünülmüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamla sevişirken mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBambaşka bir duygu benzeri yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah düşünüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBncede muthis sen deniycenmj cidden sevdiginle
00 YorumlaDüşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişiyor zaman ve isteğe göre
00 Yorumla
+1 yılKesınlıkle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026