Erkekler ihtiyacı oldukları için, bayanlarla ilişkiye girdiklerinde, sevgilisini veya sevdiğini o an düşünür mü? :)
Bu sorum size erkekler. :)))
Bu sorum size erkekler. :)))
Sebebi her ne olursa olsun , bir insan birini severken bir başkasıyla bırak sevişmeyi , duygusal anlamda gözlerinin içine bile bakmaz , eğer yapmışsada gerçek bir sevgiye sahip olduğundan şüphe duyarım. Mecnun bilseydi GALATASARAY sevgisini , severmiydi Leyla zillisini .p
İşin doğrusu, bu iş adamına göre değişir. Başkasıyla beraber olmasının tek sebebi, ihtiyaçlarının giderilmesi olabilir. Bu durumda tabi ki sevdiğini düşünür. Fakat gözü doymaz biri ise malesef böyle bir şey söz konusu değildir; sadece anın tadını çıkarır.
Sevdiklerini çok düşünseler gidip de bi anlık zevkleri için sevgilerinden taviz vermezler. Onu yapmayı göze alıcak birinin o an sevdiqini düşünceqni hiç zannetmiyorum.
Cevap
9Cevap
bir kadini severken baska kadinlarla oldum ancak nedeni onun dostum olmasi ve unutmak zorunda olusumdu. o gozle ona bakmamaliydim. tabi ise yaramadi. hic bir kadin onun yerini tutamadi. pisman oldum, kendimden tiksindim o aklima geldikce
Ne ihtiyacı yaa ? ben bi kadına ciddi aşıksam eğer asla başka bi kadınla beraber olmamki ihtiyaç varsaa kendim görürüm yada sevgilimle. Ama ihtiyaçtan yaptım falan palavra yani öyle bişi yok
ekmek arası pişmanlıkla zevk arasında bir şey düşünür hele ki sex sonunda cıgarayı tüttürürken keşke yapmasaydımlarda geçiyor tabi ara ara ama oldu bi kere yapacak bişey yok :(
1-)kız arkadaşyla yada karısıyla yapmak isteyipte yapamadığı fantazileri yapıyorsa düşünür
2-)Kız arkadaşı sex yapmaya karşıdır evlenmeden olmaz tribindedir ama erkek çok istiyordur onun hayalini kurar böyle bir durumdada başka bir kadınla ilişkiye girdiğinde ya da mastürbasyon yaparken sevdiğini düşünür...
3-) düşünmediği tek zaman aldatırkendir bence...
1 ve 2 'yi yaptığında aldatmış olmuyor mu?
"Kadınlar başkalarıyla sevişirken, sevdiklerini düşünür mü? :)"
Senin sorunu değiştirip sana soruyorum... :))))
Aklımın ucundan bile geçmediler.. Sadece ne yalan uydururumun derdindeydim..
sen şimdi bir restorant ta lüfer yerken başka bir lüferi düşünür müsün? biz erkekler basit mantıkla böyleyiz zorlaştırmayın meseleleri
lanet olsun gözlerimi hep kapattığımda angelina jolieyi düşünüyorum :)
Düşünmezler ama aşıksa o an sadece o işi görürler aşkları hep aklındadır
Ne aşk ne aşk. Aşkta ihanete yer yoktur !
Öyle sanıyorum , çünkü doğru olan budur. Senin sevgilin başkalarıyla birlikte olsa hoşuna gider misin?Empati yap biraz ve de kendine yapılmasını istemediğin birşeyi asla başkasına yapma.Tabi insanın kendine saygısı olmayınca yapar mı yapar
şahsen ben o anda kimseyi düşünmem ama sonrasında pişman olurum tabi
nasıl boynuzluyorum onu diye mi düşünürler .
+1
ekmek arası pişmanlıkla zevk arasında bir şey düşünür hele ki sex sonunda cıgarayı tüttürürken keşke yapmasaydımlarda geçiyor tabi ara ara ama oldu bi kere yapacak bişey yok :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar