Cinsel Yaşam Erkekler seviştikten sonra mı gerçekten aşık olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 ben böyle gözlemledim Güncellemeler+1 yıl böyle kesinlikle Güncellemeler+1 yıl aşk sevişince aşktır Erkekler seviştikten sonra mı gerçekten aşık olabilir? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. genelde oyle oluyor seks erkekte daha cok baglayici oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl evet gerçekten. Yorumla samedjackson +1 yıl ozellikle ilk defa olduysa Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yani şöyle söyleyim. Bu güne kadar yattıklarım arasında sevgili olmamama rağmen 1 kişiye birazcık bağ hissettim.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o da senin günahın Yorumla
Cagataygndz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Degisir sanmiyorum sadece sevistik diye de asik olmam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sadece değil Yorumla Cagataygndz +1 yıl Sevmedigim biriylede cinsellik yasarim Yorumla Soran +1 yıl o günah oluyor baya Yorumla Cagataygndz +1 yıl Dogru diyorsun ama inan digerinden bi farki yok evli degilsem severek de sevmeyerek de yaptigin sey gunahtir o yuzden ben istekli bi kadinla durust biriyle f*ck buddy olarak takilmayi seviyorum Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl daha çok bağlanır devamı geleceğini bikdigi için 1 10 Yorumla Soran +1 yıl evet böyle gözlemledim Yorumla 25xburqk +1 yıl eğer bide istediği gibi ise ilişki off dibinden ayrılmaz Yorumla Soran +1 yıl gerçekten böyle aşkla bakıp özlüyorlar Yorumla 25xburqk +1 yıl aşk la değilde 😂başka bir şekilde 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl hayır aşkla Yorumla 25xburqk +1 yıl tam bakım aşk la olsun Yorumla Soran +1 yıl tamam :) Yorumla 25xburqk +1 yıl sen yaotin mı peki öyle mi baglandi sana Yorumla Soran +1 yıl evet genelde Yorumla 25xburqk +1 yıl hemm genelde anladım Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sevismek ile asık olmanın bir alakası yoktur 1 10 Yorumla Soran +1 yıl sevişmek aşktır Yorumla _Thanos_ +1 yıl alakası yok aşk iki insanın birbirini görünce hoşlanmasından oraya çıkan sevgi türüdür herşeye cinselliğe bağlamayın Yorumla Soran +1 yıl sevişmenin yaratma gücü bile var kutsal bir olay Yorumla _Thanos_ +1 yıl sen öyle san Yorumla Soran +1 yıl beyninizi yıkamışlar tabii bebeklikten beri Yorumla _Thanos_ +1 yıl ondanmı hep sevisiyorsun asık olsunlar diye Yorumla Soran +1 yıl he hep sevişiyorum Yorumla Soran +1 yıl kendim istediğim için ben en değerli olanım Yorumla _Thanos_ +1 yıl sana kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl amin Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğunda bu olmaz. Sevişmeyle aşık olunsaydı evli kadınlar aldatılmazdı. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çoğunda var Yorumla Soran +1 yıl nikahta keramet vardır Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Nikah olmadan doğru değil cinsellik. Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Alakası yok amaç zaten cinsellik Yaşar ve ayrılır 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır aksine uzaklaşır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ruhları yakınlaştırır Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Kadın için evet çünkü duygusal varlık ama erkek mantıksal varlık Yorumla Soran +1 yıl erkekler daha duygusal hemen bağlanıyorlar sevişince Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevişmeden önce ki biraz dha gerçek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl sevişmeden önceki bir yanılsama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevişince aşk meşk kalmaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl aşk seviştikçe tamamlanır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence aşkın büyüsü cinsellik ile bozulur Yorumla Soran +1 yıl tam tersi kutsal bir olay oluyortabii sevgi varsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence aşkla cinselliğin pek alakası yok tutku aranan arzu var sevmeden de bazı özelliklere denk gelen kişiler doruklarda yaşayabilir Yorumla Soran +1 yıl sevmeden sevişmemek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş bakış açıcı Yorumla Soran +1 yıl her yönden en dolusu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aradığın özellikleri sana verilmesi gerekenleri verecek birini bazı şeyleride severek zevk alarak yapanı bulursan sevilmeye gerek yok Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne alaka 1 4 Yorumla Soran +1 yıl sevişmek aşktan doğar Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Kimine göre kimine göre de sadece zevkine sevişiyor Yorumla Soran +1 yıl hem zevk hem aşk yanii Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl işte dediğim gibi kimine göre aşk kimine göre zevk almak için bunu sende çok iyi biliyorsun Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Farketmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
genelde oyle oluyor seks erkekte daha cok baglayici oluyor
evet gerçekten.
ozellikle ilk defa olduysa
Yani şöyle söyleyim. Bu güne kadar yattıklarım arasında sevgili olmamama rağmen 1 kişiye birazcık bağ hissettim..
o da senin günahın
Degisir sanmiyorum sadece sevistik diye de asik olmam
sadece değil
Sevmedigim biriylede cinsellik yasarim
o günah oluyor baya
Dogru diyorsun ama inan digerinden bi farki yok evli degilsem severek de sevmeyerek de yaptigin sey gunahtir o yuzden ben istekli bi kadinla durust biriyle f*ck buddy olarak takilmayi seviyorum
daha çok bağlanır devamı geleceğini bikdigi için
evet böyle gözlemledim
eğer bide istediği gibi ise ilişki off dibinden ayrılmaz
gerçekten böyle aşkla bakıp özlüyorlar
aşk la değilde 😂başka bir şekilde 😂😂
hayır aşkla
tam bakım aşk la olsun
tamam :)
sen yaotin mı peki öyle mi baglandi sana
evet genelde
hemm genelde anladım
sevismek ile asık olmanın bir alakası yoktur
sevişmek aşktır
alakası yok aşk iki insanın birbirini görünce hoşlanmasından oraya çıkan sevgi türüdür herşeye cinselliğe bağlamayın
sevişmenin yaratma gücü bile var kutsal bir olay
sen öyle san
beyninizi yıkamışlar tabii bebeklikten beri
ondanmı hep sevisiyorsun asık olsunlar diye
he hep sevişiyorum
kendim istediğim için ben en değerli olanım
sana kolay gelsin
amin
Erkeklerin çoğunda bu olmaz. Sevişmeyle aşık olunsaydı evli kadınlar aldatılmazdı.
çoğunda var
nikahta keramet vardır
Nikah olmadan doğru değil cinsellik.
Alakası yok amaç zaten cinsellik Yaşar ve ayrılır
Hayır aksine uzaklaşır
ruhları yakınlaştırır
Kadın için evet çünkü duygusal varlık ama erkek mantıksal varlık
erkekler daha duygusal hemen bağlanıyorlar sevişince
Sevişmeden önce ki biraz dha gerçek
sevişmeden önceki bir yanılsama
Sevişince aşk meşk kalmaz
aşk seviştikçe tamamlanır
bence aşkın büyüsü cinsellik ile bozulur
tam tersi kutsal bir olay oluyor
tabii sevgi varsa
Bence aşkla cinselliğin pek alakası yok tutku aranan arzu var sevmeden de bazı özelliklere denk gelen kişiler doruklarda yaşayabilir
sevmeden sevişmemek lazım
boş bakış açıcı
her yönden en dolusu
aradığın özellikleri sana verilmesi gerekenleri verecek birini bazı şeyleride severek zevk alarak yapanı bulursan sevilmeye gerek yok
Mantıklı dhhdhd
Ne alaka
sevişmek aşktan doğar
Kimine göre kimine göre de sadece zevkine sevişiyor
hem zevk hem aşk yanii
işte dediğim gibi kimine göre aşk kimine göre zevk almak için bunu sende çok iyi biliyorsun
Hayur
Farketmiyor
Belli olmaz