Lütfen saçma şekilde yardım edeyim falan yazmayın kocam hemen boşalıyor ve arkasını dönüp yatıyor yıllardır böyle beni hiç
düşünmüyor nasıl çözerim? Onu asla aldatmak istemem ama bende insanım canım istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karı koca ilişkidinde uyum çok önemli. Ruh uyumu ve ten uyumu olmazsa olmaz. Ruh uyumu iki kişinin daha tenleri tanışmadan dokunmadan ruhen birbirini istemesi, özlemesi, cinsel ilişkiden beklentilerinin aynı olması ve konuşarak bunlarda uyum sağlayabilmesidir. Ten uyumu da birlikte birbirlerine dokunup, öpülüp, koklaşıp, hatta yalayıp emerken karşılıklı şekilde uyum içerisinde aynı ritim arzu heyecan şehvetle ve ahenkle anlayışla tepki verebilmektir. Bu ahenk olmazsa erken Boşalma olur. Yeri gelince kadın erkeğin gelmekte olduğunu hissedip yavaşlayacak, yeri gelince erkek kendine güvenip sertleşerek en sgresif pozisyonla kadınını mutlu edecek. Zamanlama, gaz ve fren ayarı çok önemli. Öğrenebilirsiniz emek çekmemiz sık sık birlikte ilişkiye girerek birbirinizin huyunu suyunu hassas noktalarını öğrenmeniz gerekiyor. Olmuyorsa bir psikoloğa ya da cinsel terapiste birlikte gitmemiz çok yararlı olur. Utanmayın gidin. Rahat olun. Haaaa fantaxşkeriniz de zengin olsun, yetişkin oyuncaklarını ihmal etmeyin ve birlikte eğitim amaçlı erotik ve p*rno film de izleyin. Keyifli günler. Yapabilirsiniz. 😎🌸🤗
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
önce senin vücudunu sevmesi lazım. sana benim uyguladığım tekniği uygulasın. önce ön sevişme başlangıç kısmını teknik olarak yazıyorum.
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yk. dilin yarısını yavaşcana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik avaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmaolarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜroloğa gitmesi gerekiyor eşinizin.. Bu sizin kendi başınıza halledeceğiniz bir durum değil maalesef.. Kendisi bunun bilincinde olmalı ve durumu kabullenmeli, kırmadan rencide etmeden oturup konuşun eşinizle ve mutsuz olduğunuzu belirtin.. Size saygısı ve sevgisi varsa zaten bir çabası olacaktır.. Keyifli günler..
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni başladı doktora gitmeye
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir üroloji uzmanına gitmelisiniz. Bir hormon testi yapılması gerekir. Belki bir ilaç tedavisi uygulanır.
00 Yorumla Aldatmak zaten bir çare ya da çözüm değil. Belki bir anlık hormonal bir karar ile böyle bir şey yaparsınız ama bunun vicdan azabını yıllarca çekebilirsiniz. En mantıklısı kendisi ile oturup konuşmak diye düşünüyorum. Belki bir uzman desteği de alabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılHani derler ya kalbi güzel olsun dış görünüş önemli değil. Bende hep derim ki insan beğenmediği insanı mutlu edemez yatağa girdiğinde her zerresini sapur suupur iştahla yalayıp yutması için beğenmesi gerek sarılıp uyuyabilmesi için beğenmesi gerek. Kalbi güzel olsun yetet dersen arkanı dönüp uyursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. kocanın oooh mis hemen 1 dk da bosaldım bunu yarın 30 sn ye indiricem hedefim ise 3 sn. böyle bir psikolojide oldugunu sanmıyorum. morali bozuluyordur ve bozuntuya vermiyordur. bosaldıktan sonrası normal. istek gider seks yapamaz erekte olmaz penisi. inceden söylemen lazım kırmadan adamı. kırılırsa erkeklık gururu kırılmıs bi kocan olur ki bence bu iyi değildir senin onu aldatabileceğin düşüncesi beynine girmesin. ince bi cizgibu. hallet bakalım.
00 YorumlaOnu asla aldatmak istemezsin ve seni zerre kadar düşünmüyor. Hani acemi olsa neyse. Aradan yıllar geçmiş. Hiç mi görmüyor senin sıkıntılı olduğunu? Görmez tabi. Çünkü sopayı göstermiyorsun. Hem bu şekilde şımartıp hem de şikayet edemezsin.
Müstehaksın...
Eğer adamı darlasaydın şimdiye kadar kendisi bir çözüm bulmak zorunda kalırdı.
00 Yorumlakondom kullanıyor mu? durexlerin klasik olanı beni çok geç boşaltıyor mesela kondomla falan geciktirebilirsiniz ama yenge bir şey dicem adam tüm gün yorgun falan kendi işinin görüldüğüne bakıyor cidden seni umursamıyor belli ki yani yorulmak falan istemiyor muhtemelen adam gibi söyle düzgünce yapacaksan yap yapmayacaksan ister 1 hafta bekle ister 1 ay bekle ama ikimizin de işi görülsün de dürüstçe
00 Yorumla
+1 yılBayanların da orgazm olduğunu biliyor mu, bilmiyorsa ona bir söyle, sonra kegel egzersizi yapsın veya yaptır hadi spor yapalım de, ilişkiye girmeye başladığınız esnada girsin çıksın biraz bekleyin böyle böyle süre uzar, ilişki esnasında sonuna kadar çıkıp girme olmasın mesafe biraz yakın olsun, organ hava ile temas ettiği zaman bilimsel mi bir şey diyemeyeceğim erken boşalma hissi geliyor, böylelikle uzar,
04 Yorumla- +1 yıl
Evet profesörüyüm, staj bile yaptım 😂 istersen kanıtlayabilirim
- +1 yıl
Akrep, içindeki ruhu ortaya çıkardı
Erken boşalmanın tedavisi var eğer 3 dakikadan az sürede boşalıyor ise erken boşalmaya girer ve bir uzman yardımıyla halledebilirsiniz he kocan buna yanaşmıyor ise bunu ona anlatmalisin yarım kaldığını doymadigini cinsel açlık çektiğini onuncok sevdiğini güzelce izah edip ikna etmeyi deneyebilirsiniz bence
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba bende mi öyleyim diye bazen kendime sorayım. Karım çok geç boşalıyor. Fakat ben dur bekle yaparak yarım saate kadar gecikebiliyorum ama hızlı giriş çıkış seviyor karım bende bunu en fazla 15 giriş çıkış şeklinde yapabiliyorum. Sonrasında durmasam geliyorum hemen. Buda karımı rahatsız ediyor napıcam bilemiyorum.
18 Yorumla
Soran+1 yılKarında rahatsız olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri doktora gitmeye zor ikna ettik. Bakıcaz artık.
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri varya ne denesek boş
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri değil özele gelebilir miyim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alcan karşına konuşcan ya da terapiste gideceksiniz erken boşalma sorunu çözülebilen bir sorun. ayrıca boşalınca arkasını dönüp yatmasıda bencilliktir en azından eliyle ya da yalayarak seni boşaltıp rahatlatması lazım bunları anlat ona. bunlara rağmen düzelmiyosa iki seçenek var birincisi başının çaresine bakcaksın vibratör vs şeklinde diğeride zaten aldatmaya giriyo tercih senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu eşinle karşılıklı konuşman lazım buraya yazmakla olmaz birlikte çözmelisiniz bu sorunu ama onu kırmadan konuş çünkü kendisi de mutlu değildir bu durumdan belki ama çekindiği için konuşamıyordur onunla güzelce konuş bence anlayacaktır seni.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba evlilikte bu tarz sorunlar insanı gerçekten evlilikten soğutuyor. Eşinizle bu konu hakkında konuşun. Ya da şart koşun yani öncelikle siz orgazm olmadan boşalmasın. Sonuçta bunu kontrol edebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle erkekler var... sorun erken boşalmak değil ikinciye kalkmiyorsa sorun... ben senin durumunda olan iki kadinla tanıştım ikisinde de hiç bir öneri çözüm olmadı ... sorunu başka türlü çözdük
00 Yorumla
+1 yılcozulecek bir sey degil. onunla konus bir dahakine yine duzelmemisse bir daha kesinlikle yapma onunla. aylarca yapma gerekirse.
35 Yorumla- +1 yıl
İyide kadin nasıl durcak aylarca çoğu erkek gerçekten kadina zevk vermeyi bilmiyor direk oraya odaklanmak yerine kadının bedeni ile ulgilense çoğu kadın bunu yaşamaz
- +1 yıl
kadin zaten bu zamana kadar bosalmamis farkinda misin?
- +1 yıl
Evet fark ettim ama en azından şu an azda olsa bir boşalma hissi yaşıyor dediğin gibi aylarca olmasa kadin iyice dolar
- +1 yıl
tavsiyelerinizi kendi gorusunuzde paylasabilirsiniz beyefendi. benim tavsiyeye ihtiyacim yok
- +1 yıl
Bilmiyorum olmadığını hanım efendi
Eşini ve ilişkini burada herkese malzeme edip rezil edecek karaktere sahip olmanın çözümünü bul önce
11 Yorumla
Soran+1 yılGizliyim farkettiysen
Dünya kadar çözümü var biraz deneyin. Ama anladığım kadarıyla bunu sadece sen sorun ediyorsun. Önce beyefendinin bir sorun olduğuna ikna olması lazım.
10 YorumlaCinsel terapi alabilirsiniz ama kesin etki edecek diye bir şey yok ayrıca geciktiriciler var onlardan kullanabilir. Daha fazla şey yazmak isterdim ama KS kaldırabilir
00 Yorumla
+1 yılkontrolü ona bırakmayı dene bir süre ! sorun devam ediyorsa kontrolü sen al denemeler yaparak kendini boşaltmaya odaklan başka çaren yok gibi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım tedavi olsun söyle konuş olabilir bu sorun yani seni de iyi anlıyorum isteğin arzun yerine gelsin istiyorsun ve bi de boşalıp arkasını dönüp yatanlardan nefret ederim hiç sevmediğim harekettir.
32 Yorumla- +1 yıl
gecıktırıcı kullandınız mı hıc
- +1 yıl
Sırtını dönmek , işim bitti bay bay demek gibi. Bende sevmem
Zevzeklik yapma.
İnsan ol ya da insan taklidi yap.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla konuşmanızı ve açık açık doymadığınızi belirtin. Ön sevişmeyi uzatın. Ufak seks oyunları ekleyin, in sevisme sırasında ufak oyunlar, ufak yaptık edici hareketler ile in sevimeyi her zaman isteyecek olmasını sağlayan çalışın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla ıslanıyorsanız bu bir etken olabilir öncelikle. Eşiniz direk ön sevişme yerine ihtiyaç giderme olarak görüyor olabilir. Bir başka etken ise çok fazla masturbasyona yöneliyor ise erken boşalma söz konusu olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. nefesini kontrol edebilirse cözüm gelir.. yoksa böyle giderse aldatmaya baslarsın seks onemli cunku istekli bir kadınsan bide
00 Yorumla
+1 yılŞeyi merak ettim yardim almadan nasil cozum bulmayi planliyorsun, sonucta burada biriyle konusup bilgi almak yardim
00 Yorumla
+1 yılYapay penis alacağını söyle ona belki kıskanır 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim zaten
+1 yılMerhaba, erken boşalma maalesef birçok erkeğin yaşadığı bir problemdir ve nedeni genelde psikolojiktir. Ne kadar süredir evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılİcine almadan disari attirsin 2_ posta sonra dewam edin
Sonra keske erken bosalsaydi diye yakinirsin 😁00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalması değil arkasını dönüp yatması daha büyük bir sorun bence, seni düşünmüyor bencil bir eşin var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak hiç bir şekilde ne tür ilişki olursa olsun çare değil. Alç@k bir insan aldatır.
Madem eşinizin bu konuda sıkıntısı var, siz yönetin. Farklı şeyler deneyin mesela. Onu da siz bulun artık.13 Yorumla- +1 yıl
İkisi de bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılEğer ilişkinizin arasını uzun tutarsanız erkekler hemen boşalır. Ama 1 gün arayla sık yaparsanız, geç boşalmaya başlarlar.
- +1 yıl
İşin sırrı sık sık mevzuyu fırına vermekte diyorsun
+1 yılDoktoru denediniz mi? İkna edip gorurmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılBu iş çözülmez bu öyle gelmiş böyle gider anca yaparım kıçını ona yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş. Konuşmak diye bsey var iletişim falan.
09 Yorumla- +1 yıl
Konuşa konuşa mı kaldıracak
- +1 yıl
@Anlarım3005 sorun kalkmaması değil ki bencil olması.
- +1 yıl
Onun bir tek çözümü var aslında , bencillikle yapmıyorlar , iktidarsızlığa benziyor kendine hakim olabilse sorunları kalmayacak , buda herkes için kolay değil.
- +1 yıl
@Anlarım3005 kadını tatmin etmenin Bi milyon yolu var boşalsa bile devam edebilir eşek değilse. Tam olarak bencillikle alakası var mevzu bu. Ben. Cil. Lik
- +1 yıl
Şimdi şöyle diyeyim , erkekteki durumun devamlılığı için bi kaç püf nokta var ve bir çok erkek bunları bilemediğinden doruğa ulaştıktan sonra sukoy veriyor , sen tabi erkeklerin bedensel tepkilerini hissetmediğin için bencillik olarak tanımlıyorsun.
- +1 yıl
@Anlarım3005 ben boşalmadan bahsetmiyorum ki inatla erken boşalmaya getiriyorsun konuyu. Kadınla ilgilenmiyormuş dokunması sevmesi lazım sadece. Ben içinde kaldığı süreden bahsetmiyorum te alam ya!
- +1 yıl
Güzel kardeşim , ilgilenmesi kendisi boşalana kadar sürüyor , erkeklerin bünyesi böyle , erken boşalmaya niye getireyim , bi dinle kendi aklındakini çağırıp durma, konuşma tarzın pek hoş değil , neyse daha fazla uzatmıyorum , erkekler bencil ok
- +1 yıl
@Anlarım3005 aynen haklısın de kurtul ne uzatıyorsun
Tip ilerledi doktora gidin
Terapiste gidin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yatakta kötü ve karakteri de garip, bencil birisi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki az veriyorsun adama sürekli versen süre artar
00 Yorumla Sevmeyen ve deneyimsiz olanlar böyle yapıyor genelde.
00 YorumlaAynısını arada ona yap. Deneyimsiz ya da sevmeyenler yapar bunu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlıkları değiştirmek kolay olmayacaktır
Bu konu üzrine kınuştunuz mu peki00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErken boşalıyorsa ne oluyor ki? Ben de ilkinde çok erken boşalıyorum ama 1 gecede 4 5 6 posta gider bu iş. Yani kızı 1 postada asla bırakmam. Yani ilkinde erken bosaldim diye dalga geçebilir ama sonra sabaha kadar neye uğradığını şaşırır. Demek ki kocanın cinsel gücü az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ona söyledin mi peki tedavi olmasını ya da ilaç yöntemi valla seni çok iyi anlıyorum merak etme bende evliyim aynı şeyleri yaşıyorum ama nereye kadar bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz geç boşalmanın ilacı. İcat edilmedi. Bencillik yapmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitsin tıbbi destek alsın. Çeşitli yöntemler var. Spor vs de yapsın
00 Yorumla
+1 yılBunun için senin yapacağın bir şey yok erkek kendini kontrol etmeli üzgünüm
00 YorumlaSeks hayatın olmayan biriyle evlenmek ne tür bir düşük zeka ürünü lan
00 Yorumlacozulmeyecek genetık bır durum ama takvıye alabılır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfiziğin çok mu iyi seks sırasında fazla heyecanlanıyor olabilir mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet fiziğim iyi
Cevap sahibi+1 yılkocanın ilki sen misin acaba zamanla tecrübe kazandıkça boşalma süresi uzayabilir belki? kendini nasıl tatmin ediyorsun o boşalıp uyuyunca
Soran+1 yılEdemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbu da seni gergin bir insan haline mi getiriyor..
Cevap sahibi+1 yılinsan sürekli yarım kalınca mutsuz olur gün boyu
Soran+1 yılHayır yapıyor bırakıyor ben rahatlamadan
Cevap sahibi+1 yılona yetmediğini ima ettin mi peki hiç ya da oturup konuşmayı denedin mi
Soran+1 yılDenedim napıyım buyum diyor
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Karşına alıp konuştun mu hiç beni neden düşünmüyorsun diye
23 Yorumla- +1 yıl
Konuşunca kalktığınıda yeni görüdüm
Soran+1 yılÇok konuştum
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kocanın sorun olduğunu anlamasi gerek tedavisi var önce sorun olduğunu anlamalı konuşmayı denednmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef ilk günden beri mi böyle
00 Yorumla İlgi ve kendine olan bakımın ve cilven bunları düzgün yap eğer olmuyorsa sıkıntı dahada çözülmez
00 Yorumla
+1 yılsenden kaynaklı bir durum olabilir yani giyimin ile vücudun ile sekste ki performansın ya da değişik seks pozisyonların kötü olabilir
00 Yorumla
+1 yılDoktora bir gitseniz. Gerçi erkekler böyle şeylerde burnundan kıl aldırmıyor.
10 Yorumlaikinici üçüncü nedne yapmıyor saygılı olmalı
00 YorumlaSlmm. Onceliklee. Bunu. İlaci varr esinizi ikna. Edin hastaneye gitsin. Tedavisi varr
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirinin eğitmesi gerekiyor kocanı
53 Yorumla
Soran+1 yılNasıl Olcak o
Cevap sahibi+1 yılKonuşarak
Ona hatalarını anlatacak yapması gerekeni anlatacak birde gözünü korkutacak o yapmazsa başkası yapar fikri hizaya getirir yoksa bencillikten vazgeçemez
Cevap sahibi+1 yılGarip geldi demi
Ama İnan ki ayaklarını bile yalar işi bilse
+1 yılgecıktırıcı sprey var 40 dk çakar sana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbi yardım alın
00 Yorumla En kısa çözüm aldatacaksin gibi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDr gitceksiniz heycanini yenmesine yardimci olcaksin
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!