Şimdi Olay Şu Bizim Evin Yan Tarafında Suriyeli Bir aile var birde kızları Var Birisi 6 7 8 Yaşlarında Biriside 13 Yaşlarında Falan Beni Nezaman Görseler Saçlarımın Güzel Olduğunu Benim Güzel Biri Olduğumu Söylüyor Hep Dün Akşam Balkonda Oturuyodum Kahve iciyorum bir yandan da netflixe bakıyordum Baktım Aşağıda Suriyeli Olan Kızlar Yoldan Gelip Geçenlere Güzelsin Gibi Şeyler Söylüyolar Erkek Olsun Kız Olsun Hatta Sordum Neden Herkese Böyle Diyorsun Dedim Para Verirler Many Many için Diyordu gerçi kim verir ama Aklımada Şu Geldi Madem Para İçin Bende Ona Ücret Teklif Etsem Benle Cinsellik Yapar Mı Diye hatta dün balkonda Otururken Telefonumu istedi 2. katta oturuyorum Telefonunu Atsana Bana Dedi Benle Sürekli Konuşmaya Çalısıyor Sizce. benimle cinsellik Yapar mi Söylesem Kabul Eder Mi Onu Görünce Konuşunca Azgınlığım Geliyor Sizce Kabul Eder Mi Ona Bunu Nasıl Söyleyebilirim?
Bir Kız ile ilgili Cinsellik Konusu Sorum Var Sizlere?
Beğen
Paylaş
Takip Et
GökhannnGökk sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
13 yaş doğru mu gördüm? Adamlar erken yaşta evleniyor diye hemen aklına böyle şeyler mi geldi hemen kullanabileceğini mi sandın napıyosunız siz ne yiyip içiyosunuz siz ya