Fb neden bulamıyoruz fb kızların hepsi bağlanıyor sonra ne yapmalı?

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım ben, bakımlı ve ortalama üzeri yakışıklı sporcu bir gencim, sekste de hayatta da tecrübeli ne istediğini bilen olgun bir insanım, boyum 191 kilom 90, İstanbul'da yaşıyorum , Malum cinsellik önemli bir ihtiyaç, güvendiğim ve düzenli hayatımda olan bir partnerle sağlıklı bir beraberlik düşünüyorum, her türlü paylaşımda bulunabileceğim birisi olsun istiyorum hayatımda, Herşeyi seks olarak gören bir insan değilim, güzel bir ten uyumu ve kaliteli bir seks elbette önemli ama öze önem veren çok güzel arkadaş olacağımız bir dostum olsun istiyorum, Özel hayata müdahale etmeden çok samimi arkadaş olabiliriz diye düşünüyorum Birbirimizi rahatlatır ihtiyaçlarımızı gideririz, çok güzel Oral ve masaj yaparım, Ama böyle görüştüklerim hep aşık olıyorlar ben aşk istemiyorum, sorumluluk istemiyorum ne yapmam lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
* Zamanında bu paylaşımları Yapan, Ve Günahkar olan ben, aslında özüme hep yabancı yaşadım, Kötü bir ahlakla ecnebiler gibi sadece zevk ve sefahetle yaşadım, Ve bir ömür sadece acı çekerek suni eğlenceler de teselli aradım, Sonra özümü buldum, Ve Allah rızası için hayatımı sürdürmeye karar verdim şu an da çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüyorum, gerçek mutluluğu arıyorsanız...
Rad suresi 28. ayet: "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
Fb neden bulamıyoruz fb kızların hepsi bağlanıyor sonra ne yapmalı?