Ciddiyim kime baksam birileriyle beraber 🤔 bazen özeniyorum sadece sevişsem yeter illa Hardcore bişeylere de gerek yok da ne biliiiiiimm böyle ölücez bu gidişle 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cidden bende hayret ediyorum sanki herkes dünden razı da bahtları açık karşılarına birileri çıkıyor, sosyal medya olasılığını düşük buluyorum. Ha imreniyorum orası ayrı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kızlar daha şanslı aslında bu işlerde. bi terslik var o zaman sende.
benimkilerden birinin 4 tane fbsi var mesela. kızı her seferinde takdir ediyorum bu yüzden
02 Yorumla
Soran+1 yılTakdir ettiğin şeye bak 😂 ya bende sorun var yok değil. Hem duygusalım duygusal ilişki istiyorum ama ciddi ilişki istemiyorum tam f*ck da değil öyle karışık bişey 😂
- +1 yıl
illa her fb senin düşündüğün gibi mi zannediyorsunki sen?
hepsinin karakteri farklı. ben hepsine aynı tarzda yaklaşmıyorum bu yüzden. ilişkiye başladıktan sonra kendin belirlersin zaten kuralları. baktın kafana uymuyor, bırakırsın olur biter. kendi ihtiyacını karşılıyormuş gibi düşüneceksin bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Benim uzun zamandır kız arkadaşım yok bazen bazı kizlarlar tanışıyorum sevgililik demiyim de öyle yakınlaşmalar felan oluyor sonra standart olunca kendileri çekip habersiz gidiyorlar 😂
00 YorumlaHerkeste aynı öerak nerden bulınuyor bu arkadaşlar?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaşmamak mümkün değil yemin ediyorum gözüm açık gideceğim öteki tarafa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. netten... sağdan soldan tanısmalarla.. gibi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini eşine saklasa ki evlenince very hard yaprsın ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum. 1 kere evlendim 6 yıl oldu boşanalı. Öyle kalakaldık işte.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım , sana böyle ruhsuz sevişme olmaz yalnız aşkla tutkulu bir sevişme daha iyi gelir
Soran+1 yılEvet aslında fb de bana göre değil. Ama ciddi ilişki de istemiyorum bakalım nolacak böyle 😬
Cevap sahibi+1 yılAslında bu konuyu detayla görüşebiliriz sakıncan yoksa :) çok fikirlerim var
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar daha kolay bulur aslında ama dikkat etmek lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılDikkat derken?
- +1 yıl
Güven olmalı, ağzı sıkı olmalı ve rahatsız etmemeli
Soran+1 yılYani bişeyler hissedersem rahatsız edebilir aslında:)) tam fb de değil biraz duygusal yaklaşım arıyorum aslında
- +1 yıl
Bulursun ya ama duygusallık olursa kıskançlık ta olur
Soran+1 yılEvet... Sanırım bana göre değil bu fblik kurumu 😂 yazarak karar vermiş oldum. Benimle olan başkasıyla da olur. Yok ben yapamiciimm 😢 :D
- +1 yıl
Elbette ilişkiniz seks ilişkisi olacağı için başkasıyla sa yapma olasılığı var önümüzden sadece seninle seks yapacak biri olmalı ana ı da haftada iki ya da üç kere yapman lazım 😅, yüzün fiziğin nasıl peki
+1 yılMillet çabalıyor biz üşeniyoruz 🤣🤣
10 YorumlaFb kötü ya. dostluk daha iyi
024 Yorumla
Soran+1 yılYa lafın gelişi zaten. Fb kötü bi ifade. Herkesin anlaması açısından.
- +1 yıl
Anladım anladım. Uygulamalar var oradan buluyor. Ben burada da çok buldum. Ama fb istemiyorum. Her önüne gelen ile yatan kişiler mide bulandırıcı. Anlaşabildiğim mantıksal uyumu sağladığım bir ya da en fazla 2 kişi yeterli. Karşımdaki de aynı özveride olmalı ve güvenmeliyim. Sürekli partner değiştiren birisini sağlıklı bulmuyorum. Hiç partneri olmayan ya da olmamış kişiler daha çekici geliyor.
Soran+1 yılEvet ben de öyleyim ama aynı şekilde ben de sizin gibileri herkesle ilişki yaşamış olarak görüyorum üstelik evlisiniz :)
Soran+1 yılÖzelden bi mesaj yazmıştın bana kopyala yapıştır ;) neyse iyi eğlenceler :D
- +1 yıl
Evli olsam karım beni doyuramıyorsa bunu ona söylerim. Çok genç yaşta aldatıldım ve o günden beri çok açık sözlüyüm. Kimseyi yalan dolan ile uğraştırmadışım için yalnız kalıyorum. Bu devirde kadınlar; yalancı, şerefsiz, haysiyetsiz, samimiyetsiz, güvenilmez, alkolik insanları seviyor 😇🙏
Soran+1 yılMesajlarıma bakıp buraya yapıştırıcan yazdığını tamam :)
Soran+1 yılYok hiç cevap vermemiştim evli olduğun için :)
Soran+1 yılMesajı bulamadım hala arıyorum :) ilk giriş mesajın herkese klasik attığın yahu :D
Soran+1 yılKonuşmadık diyorum :) sana yazıcam ama arkadaşça, bu kadar uzun emek verdin :) iyi uykular
Soran+1 yılEvliyim yazmamışsın bu arada nasıl aklımda öyle kalmış 😂 nick benzerliği galiba. Nickin de berbat bu arada gudubet nedir 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bulsam keske 😂
10 Yorumla
+1 yılGizli olmasan keşke
00 YorumlaKaç yaşına geldin
00 Yorumla
+1 yılBende sadece sevişecek biri olsun istiyorum
00 Yorumla
+1 yılOnu ben de merak ediyorum bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. sevişelim ama ilkin sen olcaksın bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana sanalda bile olsa yeter gdghffh
06 Yorumla
Soran+1 yılYok be sanal saçma.
Cevap sahibi+1 yılİşi bilen kadının sesi bile yetiyor
Soran+1 yılEee amaç seni mutlu etmek değil burada öyle bir görevim yok maalesef :)
Cevap sahibi+1 yılBenim amacım karşımdakini mutlu etmek 😏
Soran+1 yılİşte saçma yani ben sarılıp sevişmeden mutlu olamam diyorum çocuk. Neyse yastığıma sarılıp uyim :(
Cevap sahibi+1 yılYastığın ben olaydım keşke yavrummm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de sevişmeli ariyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrali sever misin peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyim yok bende de
00 YorumlaBende çözemedim.
00 YorumlaKolay be kral
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılharddd harika biseu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevrenden güvendiğin bi erkeği ayarla iştee
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok.
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Yalnız da çokk
00 Yorumla
+1 yılAh bi bilsem
00 YorumlaKurutma malzemeyi 😁
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında