Hep böyle yapıyor arayanlarda ablaları genelde orada özel bir anımız var içine ediyormuş gibi hissediyorum doğru mu sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTam kıvama geliyorsun. belkide orgazm olacaksın... o anda bırakıp gitmesi çok saçma... bulunduğun yere insana , kendini kötü hissettirir.. önemli bir şey yoksa.. bırakmamalı
06 Yorumla
Soran+1 yılÖnemlidir diye açıyor her Seferihisar kendisi de yarım kalıyor yani ne bileyim anlamıyor bunun saçma olduğunu
- +1 yıl
Çok önemli olsa mesajda atarlar... sexting kesintisiz güzel olur... yazarkende, seslide olsa... aynı reel seks gibi
Soran+1 yılÜstelik sesli yapıyoruz
- +1 yıl
En güzeli sesli... seste zevki hissederken. Yarım kalmakk😔😔😔kötü yaaa...
Soran+1 yılAmann kendisi bilir ne yapayım
- +1 yıl
Öyle tabiiki... sextingi seven birisin. Sanırımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılSeksting ciddiye alınacak bir şey değil, ergence. Ben olsam ben de açardım. Seks yaparken açarsa o zaman sıkıntı.
21 Yorumla
Soran+1 yılYa bu öyle bir şey değil bizim için çok zor buluşuyoruz bu da birbirimize anlam yüklediğimiz bir his mı diyim artık ergence herkes gibi olan bir şey değil yani
haklısın bu konuda acil bir şey yoksa açması sana değersiz hissetiriri
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum ama ona göre sorun değil bu
Neden sexting yapılmaması gerektiğinin örneği şekil a dklskdd
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha djskksls mecbur kalıyoruz yani zevkli de oluyor
+1 yılbenle devam edebilirsin kanka zaten o kişi adam olsa açmazdı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gibi değil bildiğin içine ediyor... Çok haklısın.. bende şu oluşur demek ki rol yapıyor o anı yaşamıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılAnıda yaşıyor hep kendisi istiyor fakat söz konusu ablaları iste...
Soran+1 yılBilmiyorum orada aman onlarala uğraşamam şu an sen varsın aklımda dese bile yeterdi baba
Soran+1 yılOf ne diyim bilmiyorum
Soran+1 yılEvet haklısın bir daha tekrarlarsa uyramam bile kendisi bilir ne diyeyim
Soran+1 yılHayırlısı
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. zaten yazışıyorsunuz. mesajlaşmak gibi bir şey
06 Yorumla
Soran+1 yılYok telefonla konuşurken yapıyoruz biz
Soran+1 yılHahaha evet
Soran+1 yılEvet öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı kızlar da kendisi boşalıp tatmin olduktan sonra telefonu kapatıyo o da çok kötü 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen önce boşalırsam kızıyo, Kendisi de öyle yapıyo, Ben onun bu huyunu bildiğim için uyanıklık yapıp boșalıyodum ama 😂
Muhtemelen kendisi tatmin olduktan sonra zaten soğuyor seni tatmin etmemek için de böyle bir yola başvuruyor
09 Yorumla
Soran+1 yılYok yok beni tatmin etmeden birakmaz asla o konularda sıkıntı hiç yaşamadık ama birisi arayinca açıyor konuşarak yapıyoruz
Soran+1 yılOf if bilmiyorum
Soran+1 yılO zaman biter işte 😏
Soran+1 yılGerçekte yaparken olmadı hiç öyle bir şey o yüzden dedim
Soran+1 yılAminn
Gerçekten içine etmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de öyle trip atinca da bir şey vardır diye açtım kapattım hemen yapma diyor ya
+1 yılGel benle devam edelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yapmış
012 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılKonuşmamalısın gerçekten saygısızca
Soran+1 yılDedim takmazsin diye düşündüm bir şey vardır diye açtım kapattim zaten hemen geri diyor ne diyin şimdi ben buna ki
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun o zevk anlıktır bölündükten sonra özrün ne önemi var
Soran+1 yılEbet o öyle yapınca bırakıyorum yapmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyosun ben öyle bir şey asla yapmam hoş değil nefret ederim sekstingin gerçek seksten tek farklı yanı kişilerin yeni temas etmiyor yoksa her şey aynı
Soran+1 yılEvet bizde öyle hissederek yapıyoruz ama sanki yatakta beni bırakıp gitmiş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle hissetmen doğru bir daha yapma bence seni saygısızca bırakan ile olmamalısın
Cevap sahibi+1 yılBazen bende yapıyorum hiç tanımadığım kız ile ama asla bu hareketi yapmam
Cevap sahibi+1 yılUmarım bir daha yarım bırakılmazsın
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊😊😊😊🔥🔥
Açmaması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO ne ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSektin ne
00 Yorumla