dün gece sevgilimle telefonda konusyorduk. hiç uykum olmadığını söyledim şimdi yanında olsaydım biraz yorulur sonra uyurduk dedi.bende haklsiin aşkım seni çok özledim dedim. ben yanındaymışım gibi düşün kendine dokun benim yaptıklarımı yap dedi.ben tabiki ilk olduğundan hiç bişey yapamadım yani ona belli etmek istemedim ne bilym utandım telefon seksi ilk defa ve normalde de birlikte olmadık.. sonra senin gibi olmuyor canım neyse kapatmam lazm seni seviyorum deyip kapattım telefonu ne diyeceğimi bilemedim çünkü bu akşam kesin o arayacak ne yapçam ne söyliçem :S
Cevabın nedir?
genelde bu uygulamaları sevgilileriyle bazı seylerı yaşayamamış olan çiftler seçer,ya utanma duygusundan yada bazı kurallardan isteselerde dusuncelerı aktıvıtelere geçiremezler.bu durumda ilk akla gelen ve en klolay yol olan sanal sexi secerler.aslında bu durum tamamen karsınızdakı ınsanın size nasıl duygular beslediğini ve neler yaşamak ıstediğinin bir göstergesidir.aslında erkek için bir zayıflıkdır bence tabiki.ben hiç telefonda bu işlere girmedim sex telefonda yapılmıcak kadar güzel ve duygu yoğunluğu olan bir eylemdir.sanal sexte ise bu duyguları yaşamanız imkansızdır ve sexi yanlış tanımanıza neden olur.bence en kısa zamanda erkek arkadaşınızla gercek anlamda bişeyler yaşamalısınız buda benım nacizane fıkrımdır.
00 Yorumla
böyle ucuz numaralara prim verme.tamam sex güzel bişey ama bu kadar düşürülmez.samimi bi öpücük bile bu tür konuşmalardan daha güzeldir.
01 Yorumla
sanal sex yapan erkeklerde cok kor karim
cünkü böyleleri baskalariylada yapiyo
hani esim var sevgilim var felan diyor sonra
sanala baslamalar bunu aldatma da olarak görmüyolar00 Yorumla
En iyisini yapmışsın bu nedir yaa sapıklık diz boyu masallah. Kız arkadasla telesex çok komik :) Aradığındada önce normal konuş sonra kesinlikle rahatsız oldugunu dile getir bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
+1 yılo muhabbete girerseniz bir daha çıkamazsınızz :))) karşı taraf sürekli istiyorrr :)
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılKafana taktığın şeye bak. İstiyorsan yap... Farklı bir histir. Seversen devam edersin... Olmadı babam geldi de kapat telefonu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal bişi önceden ilişkiye girenler için tabi uzakta olanlar için benimki kamera açtıramazsa bana msnden o zmn telefondan yapalım diyo ama ilk olduğu için utanman normal.yapmıyorsanda yapıyormuş gibi yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbu dirty talking olayından hiç hoşlanmıyorum bende çok itici
00 Yorumla utanıyorum biz daha ergeniz böyle şeyler konuşmayalım de , o da anlar
00 Yorumlayapmadığınız bişeyi konuşmayı niye istediki..çok saçma...birlikde olsaydınız normaldi..ama en iyisi söyle bir daha o konuyu açmasın.
00 Yorumlaçocuk belki utanıyor canlısını istemekten :)): telefonda ön hazırlık yapıyordur :)
00 Yorumlatelefon faturası cok gelicek ondan kapadım dersin:D
00 Yorumlasevmiyorum de gerçekte yapmak varken buna ne gerek var de
00 Yorumla
+1 yılBence Dene Derim ama dürüst davran utanıyorsan utandım de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam gibi söle bu nasıl iş filan de madem utandın sana böle şeylerle gelmesin artık ozaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Bu konulara girmeyelim olay bitmiştir de.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz deseydin yaaa :)
00 Yorumla
+1 yılHiç bulaşma...
Yoksa durması çok zor olur.00 Yorumla
+1 yılaldatılmayı hak etmişsin sen
02 Yorumla
+1 yıltelefon sexi nedir arkadaş ya :D
00 Yorumlabırak gitsin yapacak bir şey yok başka
00 Yorumla
+1 yılBen de kaparım suratına ne lan o
01 YorumlaHuzuli masraf fatura çok gelir falan.
00 Yorumla
+1 yılo nasıl bir istek öyle ya :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılaçıp continue yap
00 Yorumla aferin : )-
00 Yorumlaen iyini yapmışsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim telefon seksi yapmak istedi bense telefonu kapattım, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat