Cinsel Yaşam Gerçek penis dokusunda vibratör var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Gerçek penis dokusunda vibratör var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Penis kılıfları variçine bişey koyarsın. Hissi hissedersin 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. vibratör hiçbir zaman gerçek penisin yerini tutamaz 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Umarım yoktur 😄 sonra gidin vibratörlerle sevişin değil mi teknoloji bu kadar gelişmemeli hahahah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapay hissi olmayan bulursan bana da söyle jsjsjd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl link atan cikmadi of hahaha Yorumla Tahacansiz +1 yıl www.dolunayshop.com/crowleys-19cm-realistik-gercekci-kalin-penis-vantuzlu-vibrator Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bildiğim kadarıyla tene en yakın şekilde var ama ten hissini yakalayamadılar daha 0 0 Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Umarım yoktur fkfkcjdkdmntkfj 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hahhahahahah Yorumla furkanndd +1 yıl Yoktur dimi ya 🥺 Yorumla Soran +1 yıl umarim vardir erkolara ihtiyac kalmaz artik sfghsfgh Yorumla furkanndd +1 yıl Hayııır suuuuusss 😭 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Titreşimli tavsiyeederim 2 5 Yorumla Spesifik27 +1 yıl Oooo tecrübe konuştu Yorumla Soran +1 yıl titreşimliyle mastürbasyon yapmayı önermiyorlar gerçek cinsel ilişkide öyle bi durum olmayacak çünkü Yorumla Spesifik27 +1 yıl İçine girmezse titretmedi bi iş yapmaz ki Yorumla Soran +1 yıl @Spesifik27 içine neden girmesin Yorumla Spesifik27 +1 yıl Girmesi gerek işte ondan bahsediyorum Yorumla
loxeys Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Var tabi linki de var 0 1 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl 😂😂😂haha Yorumla
Eskilerdenbiri0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zor olsa da çok pahalı olur bebeğim 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. evet çok yakın dokularda var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne gerek var gerçeği varken 0 6 Yorumla Soran +1 yıl gerçeklerine güvenmiyorum başkalarıyla ilişkiye girmiş vs olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç girmemiş biri olsa peki Yorumla Soran +1 yıl o zaman iyi yani ilki ben olayim diye değil hijyenden dolayı diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum, sen daha önce yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl evet tek eşliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet iyi, devam ediyor musunuz düzenli mi ilişkin Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Penis kılıfları var
içine bişey koyarsın. Hissi hissedersin
vibratör hiçbir zaman gerçek penisin yerini tutamaz
Umarım yoktur 😄 sonra gidin vibratörlerle sevişin değil mi teknoloji bu kadar gelişmemeli hahahah
Yapay hissi olmayan bulursan bana da söyle jsjsjd
link atan cikmadi of hahaha
www.dolunayshop.com/crowleys-19cm-realistik-gercekci-kalin-penis-vantuzlu-vibrator
Bildiğim kadarıyla tene en yakın şekilde var ama ten hissini yakalayamadılar daha
Gerçeğinin yerini tutmaz
Umarım yoktur fkfkcjdkdmntkfj
hahhahahahah
Yoktur dimi ya 🥺
umarim vardir erkolara ihtiyac kalmaz artik sfghsfgh
Hayııır suuuuusss 😭
Titreşimli tavsiyeederim
Oooo tecrübe konuştu
titreşimliyle mastürbasyon yapmayı önermiyorlar gerçek cinsel ilişkide öyle bi durum olmayacak çünkü
İçine girmezse titretmedi bi iş yapmaz ki
@Spesifik27 içine neden girmesin
Girmesi gerek işte ondan bahsediyorum
Nası yani ya😮😄
Var tabi linki de var
😂😂😂haha
Zor olsa da çok pahalı olur bebeğim
teknoloji gelişmiştir bulursun :D
evet çok yakın dokularda var.
Gerçek penis dokusunu bilmiyorum whshshgsvodtj
Ne gerek var gerçeği varken
gerçeklerine güvenmiyorum başkalarıyla ilişkiye girmiş vs olabilir