Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlahi penis tek başına değil çünkü hareket eden bir insan var üstünde bir boğa gibi tepınıyor ikisi bir bütün oluşturuyor. ve kişiler konuşuyor nefes alışverişi sağlanıyor penis bütünleştirici
57 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin iyi anlasilan
Cevap sahibi+1 yılYa da vibratör daha hızlı ya vibratör altta erkek de kadınla öpüşsün bu daha iyi erkek hızlı olamıyor ya ee vibratör de erkeğin nefes alışverişini dokunma vs veremiyor ikisi bir arada
Soran+1 yılÇok fenasın sen
Cevap sahibi+1 yılNe dedimki
Soran+1 yılFanzazin fazla biraz
Cevap sahibi+1 yılKötü mü:)
Soran+1 yılHayır ama corba ettin sana tavsiye bir erkek ilişkide vibratör bile kıskanır bizi anlayamazsın bu konuda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence fark eger erkek sadece seksi git gel olarak yapmiyorsa (cunku git geli ben vibratorlede yaparim) ayni zamanda kulagima sözler, iliski esnasinda dokunup, dudaklarimi, bir taraflarimi öpmesi ayri haz verir. Erkek sadece gitgel yapip duygusuz dokunmadan sadece kendi icin sevisiyorsa vibratoru tercih ederim. En azından aldigim zevki kendim ayarlayabilirim
21 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur zamanla olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mesela biriyle sanal yapmak yerine video açıp yapiyorum. Insanlarla uğraşmak istemiyorum. Bu yorum biraz farkli oldu ama neyse..
38 Yorumla
Soran+1 yılÇok fenasın ben seni çok sevdim olgun ve zeki insan farklı oluyor
Cevap sahibi+1 yılKötü olansa yalnızlığı sevip Baskasiyla mutlu olamamak
Soran+1 yılVarya şu an yeminlen gözlerim doldu kalbime bisey oldu aynı ben nick benim karizxxxxxx konuşmak istersen yazabilirsin ya da yazma sen bilirsin yorumunu beğendim ama son yorumun beni çok etkiledi
Cevap sahibi+1 yılNe var ki yorumda
Soran+1 yılYanlız olmanın kötü olduğunu ve başkalarıyla mutlu olamadığını istemek ama olamamak etkilwdi
Cevap sahibi+1 yılBeni anlayan çıkarsa ancak o zaman...
Soran+1 yılŞans verirsen olur
Cevap sahibi+1 yılIşim olmaz
O sıcaklığı/ tutkuyu vermediği için yerini tutamaz tabi.
Fantezi amaçlı kullanımda güzel.21 Yorumla
Soran+1 yılHâlâ çozemdim ama odun gibi bizim erkekler deniyor
Kızlar Ne Diyor
Tabiki vibratör... istediğin zaman açıyorsun istediğin zaman kapatıyorsun.. garip istek ve tripleride yok üstelik... çok kullanışlı
41 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün ve senin ruhunu okşayan hiç erkeğin olmadı mı?
+1 yıltamamen psikolojik. biz kadınlar hislerimizle yaşıyoruz.
31 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü duygusal anlamda sevdiğim adamla yapmak beni daha mutlu eder
45 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta yorumun dogru
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta derken?
Soran+1 yılBekarsın en azindan
Cevap sahibi+1 yılDirek bakireyim de bununla alakası yok bence
Bir insan bunu kafasından da bulur yani bir et parçası için evlenmiyoruz cinsel hayat için de evlenmiyoruz bizi seven koruyan ilgi gösteren biriyle evleniyoruz önemli olan insanın içi
Soran+1 yılAynı fikirdeyiz sakin ol tamam haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis canli ya oburleri seni opmuyor oksamiyor adi usdunde oyincak
22 Yorumla
Soran+1 yılBulut olayı erkeğe bağlı değil mi? Sana örnek vereyim 35 yaşında bir kadın vardı 3 erkek arkadaşı olmuş hepsi vibratör olmuş ona benle beraber oldu ben yeni hayata başladım dedi birazda erkekte sorun olamazmi
Vibrator candır
45 Yorumla
Soran+1 yılPeki secim yapsan mükemmel vibratorden daha hızlı çalışan bir 35 yaşındaki erkek mi vibrasyonmu?
Soran+1 yılKocan olmadığında vibratör bence yanlış kesinlikle bu benim şahsi fikrim tamamen yanlışta olsa söylemek zorundayim
Soran+1 yılTeşekkürler açık görüsunuze
+1 yılVibratör ne 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılBosver sen daha o yaşa gelemdin
- +1 yıl
😑niye
Soran+1 yılPeni. s var ya onun oyuncak hali
Soran+1 yılSana gerek yok bu yasta
- +1 yıl
😑😑😑😑
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri