Gençken hep çekingen ve kendisinden utanan biriydim. Yani vücudumdan utanırdım. O yüzden iş cinselliğe geldiğinde erkeklerden genelde kaçtım. Şimdi o kadar pişmanım ki. Kızların gençlik anılarını dinliyorum neler neler yaşamışlar. çok kıskanıyorum. bunlar hep hayatını yaşamayı bilen kadınlar. Keşke zamanı geri alabilsem ve ben de öyle yaşayabilsem. Çok pişmanım. Şimdi 27 yaşındayım. Biraz eğlenerek, tadını çıkararak hayatımı yaşamak için geç bir zaman mı? Cinsellikten bahsetiyorum burada daha çok flörtten değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunları söylemek isterim : Nefes aldığımız sürece geç kalmış sayılmayız çünkü insan yaşam boyu öğrenir anlar bu da yaşamakla olur ve hayatın içerisin de olan sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa, bizler için var önemli olan şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendine olan inancı güveni kaybetmemesi gerekir diğer türlü bunun üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz düşe kalka büyüyoruz ayrıca yaşınız itibariyle gençsiniz zaten umudunuzu yitirmek yerine, geçmişe bir sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayabilirsiniz bu sizin elinizde olumsuz düşünceler ile enerjinizi tüketmeyin karamsar olmayın dik durarak, önünüze bakarak ilerleyin ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize, gider bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKendine ortak çevreni tanımayan, ağzı sıkı birini bulursan sadece aktivite arkadaşlığı gibi bir düzen kurabilirsin. İşin içine duyguları karıştırma alacağın keyiften de olursun. Zevk işi zevk için yapılmalı. Bol şans diliyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Duygularımı katmam zaten, arkadaş olabildiğim etkilendiğim birilerini bulurum. ama bu yaşta artık f*ck body isteyen erkek var mıdır ki? Herkes yaşamış hayatını :((.
- +1 yıl
Yaş olayına takılma kendinden küçükle de takilabilirsin sonuçta amaç belli. Ama senle aynı yaşta veya daha büyük biri de bunu kabul edebilir bir şeyler öğretmek hoşuna gidebilir. Genelde yaş ilerleyince tecrübe aransa da gerçek bir tecrübesiz fantezi de aşırı çekici gelebilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılBana sorarsan o dediğin şeyi gerçekten sevdiğin biri olursa yaşa aksi taktirde çolds güzel bişey olmuyor misal ben sevmediğim insanla da yaşadım ama ne bilim hep Bi tuaftı pek güzel gelmedi bana
03 Yorumla
Soran+1 yıltabiki sevdiğim biriyle yaşarım. sevmediğim insanla niye yapayım. arkadaş olabildiğim biriyle yaparım. dürüst birisiyim, yalanlardan vs bahsetmiyorum eğlenmek derken ama biraz eğlenmek de istiyorum. Kız arkadaşlarım anlatıyorlar anılarını, dolu dolu yaşamışlar gençliklerini. kendimi eksik hissetiyorum ve gıptayla dinliyorum tecrübelerini. Onları yaşamayacaksam yaşamamın ne anlamı var falan der oldum son zamanlarda. 27 çok absürt bir yaş mı?
- +1 yıl
Saçmalama lütfen şu an en uygun yaşındasın Bi çok şeyi gördün duydun bilgin var Bi çok şey hakkında kendini bilen birisin ve diyemediğim bazı şeyler var ama dediğim gibi geç kaldığını düşünme ama karşındaki insanı da iyi seç derim çünkü sonradan pişman olma olasılığı var karşındaki insan her ne olursa olsun sonuna kadar yanında duracak biri ve sana sadık olacak biri olsun bazı şeyleri gördükten sonra kaçacak biri değil
- +1 yıl
Aşağıda fb bulurum kendime demişin ama yazık edersin kendine cidden neyse sana daha fazla bişey demiyorum kendine yakışanı yaparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir zaman geç kalmış sayılmazsın hayatı dilediğin gibi yaşa imkanın varsa
17 Yorumla- +1 yıl
keşke demektense iyi ki yapmışım dersin
- +1 yıl
Güvenebileceğin seni anlayabilecek sana ve hayatına saygı duyacak bir arkadaş edinebilirsin neyi ne kadar yaşamak istersen onunla yaşayabilirsin
- +1 yıl
Paylaşmak istediklerin varsa ne zaman isterseniz yazabilirsiniz
- +1 yıl
Konuşmak istermisiniz
Soran+1 yılamca profilinde evli yazıyor ya.
- +1 yıl
Ne farkediyor :)
- +1 yıl
Çoğunda yazmıyor ama bayan erkek çoğu evli :)
+1 yılGeç kalmış değilsin hatta daha çok ne istediğini bilen yaştasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden geç kalmış olasınız ki? Daha hala gençsiniz ve yaşayacak çok şeyiniz var :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de kendimi beğenmiyorum bu yüzden çekiniyorum erkeklerden hatta herşeyden
36 Yorumla
Soran+1 yılKııız senle aynıydım. Aşkım çekinme. Şimdiki aklım olsa da keşke zamanı geri alabilsem. Eğer hemen ilk seviştiğin erkeğe bağlanacaksan o zaman belki o psikolojin sıkıntı olabilir. Ama genel olarak seks yapmak sevişmek istiyorsan rahat ol. Bağlanmadan yapabileceksen yani. Dahası sen rahat olduğun için daha bile çekici geleceksin ister istemez. 18 lerime geri dönebilsem paso erkeklerle takılırdım. Burada eğlenmek derken erkekleri kullanmaktan, yalanlar söylemekten, duygularıyla oynamaktan bahsetmiyorum ama.
Cevap sahibi+1 yılEvet istiyorum ama hem kendimi beğenmiyorum hem de korkuyorum
Soran+1 yılkorku senin bileceğin iş belki bu konularda rahat bir kız arkadaş edinebilirsin ama yine de yanlış yönlendirmeyim. kendini bepenmeme olayına ise hiç takılma. o yaşlarda çok takıntılı olyuyor insan ama sonra geçiyor ne boş yere takmışım diyorsun ilerde.
Cevap sahibi+1 yılBu konularda rahat olamıyorum öyle bir arkadaşım da yok
Cevap sahibi+1 yılGüven sorunum var benim arkadaş sevgili herkonuda işte var
Soran+1 yılyaa yerim seni. bence kesinlikle terapiye gitmen gerekiyor. terapilerde pahalı gerçi ama para biriktirebilirsen 600-700 lira seansı. ama tek bir kere gitmek yetmiyor bir de iyi kişilere gitmek lazım.
https://www.youtube.com/watch?v=xDIFM8CI-DA
https://www.youtube.com/watch?v=kBLYcOPpCD8
bu psikoloğun videolarını öneririm sana. (dr. meltem kavcar sırmalı)
alanında uzman kişileri izle sadece. garip gurup kendisine kişisel gelişimci, hayat koçu falan diyen sahtekatları değil.
+1 yılyasin gecmemis daha gencsin ozelden yazarmiain
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani daha fazla yaşlı sayılmazsın ve daha önünde yol var
10 Yorumla Büyük kalın birini bulup zevki yaşa
16 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bulabilirim?
Soran+1 yılkardeş hiç büyük kalın gibi durmuyon kusura bakma da atıyon gibi. :DDD zaten boy o kadar önemli değil de tipim değelsen. :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbir şey için geç değil. Aradaki kayıp zamanı mutlaka kapatırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşşş.
Cevap sahibi+1 yılİstemek başarmanın yarısı
+1 yılGeç değil hemen başlayalım
10 Yorumla
+1 yılBull biri ni ve zevkini yasa doyy
10 Yorumla
+1 yıltanışılaım yaştalım gençliği aynı durumu bende yaşadım içine kapanık biriyım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGören de seni 50 yaşında sanır :D
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Benimde sorunum daha farklıydı bende yasayadim
02 Yorumla
Soran+1 yılneden yaşayamadın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bende de var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) yooo geç degil zaten aaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaşa knka niye geç kalasın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOha 27 geç kalmışsa beni gömsünler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo tam yaşların
10 Yorumla
+1 yılGeç değil
10 Yorumla
+1 yılYaş 27 en çıtır anındasın bol bol Seviş
10 Yorumla
+1 yılYazık üzüldüm adına
10 Yorumlaİstersen telafi edebiliriz. İstanbul'da isen tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİster misin FB falan
07 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılNasıl biri olsun istersin
Cevap sahibi+1 yılBende de aynı sıkıntı var kızlarla bu konulara nasıl girerim veya o ortamı nasıl ayarlarım bilemiyorum
Soran+1 yılyaaa gir ortamlara sohbet et konuş basit bir şey. arkadaşça yaklaş sadece. böylelikle rahat olursun. ilk flört amaçlı yaklaşma yani. alıştıkça flört etmeye başlarsın. hatalar yaparak öğreniyor bir de insan. reddedilmek, terk edilmek, hatalar yapmak falan, umarım yaşamazsın tabi ama bunlar da var hayatta her insan yaşıyor gayet doğal. rahat ol. eminim çok tatlı bir insansın sen sevdirirsin kendini.
f*ck body'im de tabikii 190 ve büyük penisli olsun isterdim. bir de saçlı ve sıkı vücutlu. fantezi tabi bunlar abartılı tasvirler :DDD
Cevap sahibi+1 yılOrtam yok işte ne tanımadığım grubun içine giripte benide aranıza alın demek garip olur.
Soran+1 yılhobin varsa öyle ortamlara girebilirsin. ben mesela lol oynuyordum mesela bir ara orada baya kızlı erkekli gruplar oluyordu. okul ortamında mı yok?
Cevap sahibi+1 yılUnideyim de kız yok
+1 yılgeç kaldın
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle... genç kızlar hayatınızı yaşayın. benim yaşıma gelince pişmanlıklarınız olmasın böyle. toplum sizin üstünüze gelse de kafanızın içinde özgürsünüz ve oraya kimse erişemez. kız arkadaşlarımın anlattığı tecrübeleri kıskanarak gıptayla dinliyorum ben şimdi.
+1 yılkac oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde ysiyorsnki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye karar verdin
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşıcam hayatımı :DD
Cevap sahibi+1 yılBen yaptım wen yapma, senle bi konuslm biz yaa sana instaami versem yazar mısın bana
Soran+1 yılkanka aşktan bahsetmiyorum. biraz yakışıklılarla hayatımı yaşamaktan, eğlenmekten bahsetiyorum. (ama erkekleri kullanmak, kalplerini kırmak, yalanlar söylemek değil burada eğlenmek derken bahsettiğim.) o yüzden sıkıntı değil. çoğu insan gençliğinde yaşamış bunları. ben ot gibi yaşadım bildiğin. şimdi anlattıkça onlar ben kıskanıyorum açıkcası "ne yaşamışım ki ben?" diye soruyorum kendime. hayatını yaşamasını bilen yaşıyor valla. biraz yaşamak lazım.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden senle konuşmakkk istiyorum kanka zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler