Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Ne zaman uykun geliyorsa o zaman yatarsın ne zaman acıkırsan o zaman yersin.. Kimse bunu şu saatte yapıyor diye yapmazsın.. O yüzden sende ne zaman istersen o zaman yaşa kim ne zaman yaşamış ipleme... Sen istiyorsan yap yaşa... Bunu yapmak marifet değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır, kesinlikle geç kalmadın. 18 yaşında hâlâ bakir olmak çok normal ve bunun için hiç acele etmen gerekmez. Herkesin cinsellik deneyimini yaşama zamanı ve şekli farklıdır. Önemli olan, kendini hazır hissetmen ve bunu kendi isteğinle, güvende olduğun bir ortamda yaşaman.
Toplumun dayattığı bazı beklentiler olabilir, ama unutma ki cinsellik kişisel bir yolculuktur ve kimse seni acele etmeye zorlayamaz. Kendine zaman tanı, kendi duygularını ve isteklerini dinle. Hangi yaşta olursan ol, önemli olan kendini iyi hissetmen ve kararlarının sana ait olması.
Kısacası, 18 yaşında bakir olmak hiç de geç değil. Zamanı geldiğinde her şey yoluna girer, endişelenme.
00 Yorumla
Sen tam tersine o kızlardan daha iyisin onlar artık kız değil kadın olmuş ve artık onlar bunu süreklilik halinde yapıyor sen özel birine saklıyorsun bunu düşün ve bekle 👏🏻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl18 yaşındasın daha yeni doğmuşsun ne geçi. ayrıca göbeğin onlarla mı kesildi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl29 yaşındayım bende hiç yaşamadım, hep sabrettim. Gerçekten sevdiğin biriyle evlilikte yaşanmalı bence. Sonra çok pişmanlık duyarsın, kendini kullanılmış hissedersin ve bakir gerçekten temiz bir erkek seninle evlenmekte istemez, kendini koru bence kullandırma
20 YorumlaBir kısmı yalan söylüyor bir kısmı da erken ilişkiye girmiş şenlik bı geç kalmışlık yok yapılması gerek diye bir şey yok doğru insanla doğru zamanda yapılıyor bir gereklilik eksiklik fazlalık belirtisi değil yaşım geçti yapmadım diye
20 Yorumla
1 yılBi söz vardır "sı*çtığın b*ok daha denize varmadı" derler. Ne ilişkisi daha çok küçüksün
20 YorumlaLan manyak mısın lan 18 yaş daha yeni yetişkin olmuşsun millet kafayı sıyırmış
30 YorumlaGeç değil ama çokta bekleme ilerde pişman olma sonra
14 Yorumla
Soran1 yılkeske elimden gelen bisey olsa bekledigim icin degil ki isteyen biri olmadigi icin
Soran1 yılnasil gorunfugumu bilsen oyle demezdin
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılNeyse sen de yrak almasan da buradan 20 civarı erkek ilgisi alırsın artık. Kadınlar için ilgi zaten yrak dan daha değerlidir 😉
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılZaman herkese farklı akar
Yaşamak istesen bir şekilde bir şeyler sen de yaşarsın. Sorun değil o. Doğru zamanı beklemişsin belli ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe geçi ya daha ağzın süt dötün b. k kokuyo büyü biraz acele etme
51 Yorumla- 1 yıl
16 18 arasi kizlar cok istekliler yaaa
Hayır doğru olanı sen yapıyorsun, onlar evlenirken sorun yaşayacak veya yalan söyleyecekler evlilik boyunca.
032 Yorumla- 1 yıl
Ben zina yapmam tavrım ise her şeyi yapmış burada ahlâk dersi veren erkeklere. Saçma sapan konuşma dini nedenden anlamışsan artık işinize geldiği gibi dini bir yerlerinizden anlıyorsunuz zina en büyük günahlardan evlilikten önce her iki cins içinde en büyük günahlardan. Dini kendi çıkarınıza göre algılamayı kesin Allah'a şirk koşmayın. Gelmiş bana ne örneği veriyor zavallı. Ayrıca bakire olmasam açık açık söylerdim bir erkek gibi 😃 çünkü kadının da erkeğin de aynı bok.
- 1 yıl
Ayno döğördö döğöldör, gay misin oğlum? Kadın yapmasın diyorsunuz bir äm için kendi karakterinizi 5 para ediyorsunuz bir kızı yatağa atmak için türlü türlü entrikalar yalanlar çeviriyorsunuz kul hakkına giriyorsunuz. Her şey ol ama karaktersiz olma aq resmen kendinizle çelişiyorsunuz ben bakir olmayan erkeği insan yerine koymam mesela ahdjshjxjsshhdsjcksjd belli ki sen de zinakarin önde gidenisin
- 1 yıl
Lan yürü git ekonomik güçmüş kadın ekonomik gücü kendi için değil doğacak çocuk için istiyor hani anne doğum yapıyor ya hani anne bebeği büyütüyor ya fakir erkek çocuk istemesin o zaman ajjdhs zinayla maddi durumu bir tutamazsin toplummuş hah bu toplumu dinleyecek olursak 2 adım ilerleyemiz
- 1 yıl
@pleiionex bunun gaylikle alakası ne tamamen saldırmak için saçmalıyorsun. sôyledigin davranışları doğru bulduğumu nereden çıkardın. Kızların çoğu tecrübesiz yerine yatakta iyi erkekleri tercih eder buda kesin olarak bilinen bir şey kadınsın daha iyi bilirsin. Fikrini savunmak için saçma sapan konuşma 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki geç kalmış değilsin 18 yaşındaysan hayata daha yeni başlıyorsun 18 yaşından küçük bir şeyler yaşamak doğru değil zaten
00 Yorumla
1 yılKesinlikle böyle düşünme lütfen, asıl doğru olan bu. Emin ol asla ama asla pişman olamzsın:)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce izleyerek bişiler öğren ki... Yaparken daha çok zevk alabilirsin.
00 Yorumla
1 yılKeşke senin gibi yapsaydım. Tadını daha net alacaksın buna emin ol. Farkında olarak yaşa her şeyi
00 Yorumla
1 yılNeyin geç kalması bu saçmalama aksine uzak kal yani böyle şeyleri düşünerek kendini mahvetme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok daha o işe ilk adımını atmışsın libidon nasıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBunun doğru zamanı sana bağlı pişman olmıcaksan istediğin zaman ysp
00 Yorumla
1 yılİlla deldireceğim diyorsan yaşın önemi yok, delecek çok kişi vardır çevrende
00 Yorumla
1 yılAferin onlarla yarışa gir sen birseyl3r yaşamayı marifet gormeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılonlar gibi olma sakın temiz kal , çoğu baksan afedersin orspudur Ztn daha reşit bile değiller aw vermişler mi
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@pleiionex yo ne alaka
Cevap sahibi1 yıl@pleiionex böyle konuşmamın sebebi çoğu öyle oluyor etrafimdan gördüğüm kadariyla , hemcinslerine nasil böyle diyorsun saçmaliğini söyleme sakin
Gizli Üye(18-24)1 yıllan ne geç kalması bende 18 im siz şimdiden vurdurmaya başladıysanız biz evlilik hayali kurmayalım patlaklar sayısını artıyor
10 YorumlaHerşeyin zamanı var, belliki daha gelmemiş.. kim ne yaşamışsa yaşasın.. senin için doğru olan ne ise onu yap, bana kalırsa erken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 29 yaşindayim hala biseyler yapmadım yapmayı da düşünmüyorum öpüşme dahi yapmadım...
915 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@pleiionex 30 dan sonra evlendiysem yaparım tabiki kocammmla🤭
Cevap sahibi1 yıl@pleiionex bunu nasıl anlıcaz ki
Cevap sahibi1 yıl@pleiionex akıllı zeki biriyim aslında ama yinede bir kaç tüyo versen
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabi 10 yaşında yasamaliydin
İyice Avrupa'ya ozendiniz
Acele ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rahatlık batiyorsa yap tabi. Neyin acelesi bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. acelen ne daha çoook zamanın var vermek için 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşında bakireyim ve bu soruya güldüm👍🏼
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır tabiki tam yaşı. Nasıl bir erkek aday istiyorsun mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO sırada 27 yaşında bakir olup soruyu okuyan ben…🥲
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılHayır sen doğrusunu yapıyosun onlara bakma
50 Yorumla
1 yılYaşadığın yere çevreye göre değişir yapmak için yapma sevdiğin birini bekle gerçekten değecek birini
00 YorumlaKoş koş hemen atla birinin üstüne..
10 Yorumlahayır doğrusu sensin uyma khpelere
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılDaha cok gencsin gec kaldigin hiçbir şey yok
00 Yorumla
1 yılyo niye geç kalasın sanki yaşın 40
00 Yorumla
1 yılHayat senin hayatın ne yapmak istiyorsan yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok yaşarsın bıkarsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha erken bence 21 22 iyidir
00 Yorumla
1 yılevet geç kalmışsın bul birini artık
00 Yorumla
1 yılSaçmalama kızım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok geç kaldın evet bitti artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Daha ağzin süt kokuyor doyarsın korkma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Daha işin başındasın geç kaldığın yok
00 Yorumla
1 yılSürü psikolojisi o yaptıysa ben de yapım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte
İçlerinde en temizi senmişsin00 Yorumla Evet çok geç kalmışsın yazık sana 🤦♂️🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erken henüz yanlış kararla verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBiz galiba amerikada yaşıyoruz ve ben bilmiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. 23 yasinda bakirim
00 Yorumla
1 yılAbarmayın aw çocukluktan yeni çıkmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılya ne zaman siteren onu yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaşa sonra gel bize pişmanlık hikayeni anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtkileşim uğruna böyle saçma sorulara ne gerek vardı bacımsu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsaçmalama görende 38 sanar yaşını deli ya ben 26 yım ben bisey yaşamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ne aceleniz var zamanınızı bekleyin biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDur dur :) acele etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlgun ve tecrübeli bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz. ☺️
00 Yorumla
1 yılBiz de bakiriz ne kaybettik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılSaçmala sana bunu söyeyenlerden uzak dur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılYoo lalmadın öyle iyisin
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne