Soruna cevap verecektim ama; Az önce bir soruya cevap vermek isterken baktım cevap uzadı gitti ben de bunu bir #bence olarak kaleme aldım Bence burada Şimdi senin soruna da cevap vermek istedim ama galiba bu da bir benceye sığar :D şimdi düşünüyorum yazsam mı yazmasam mı :D
Hayır ne olduğunu bile sonradan araştırdım öğrendim merak etmiyor değilim ama sanrm bana göre bir şey değil çünkü ben cinsel ilişki yaşadığım kıza aşık olabilirim sevebilirim bağlanabilirim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok sacma degilmi birbirinizi her an tatmin edecek birinin olması aranızdaki iliski ise sadece zevk s*KS ilişkisi olması
Şaka bir yana ama Olsa hayır derim Tek seferlik ilişki hiç olmadı o kadar aktif olmama rağmen ve üniversite ortamında bile olmadı böyle şeyler bana ters belki saf belki canım diyeceksiniz ama bana ters karşı cinsten çıkarları peşinde koşan insanlar kişiliksizdir benim gözümde
Yani ben son zamanlarda duygu hissettiğimden ayrılmak istemiştim. Sevgilisi vardı ayrılırsan olur ancak ben kabul etmem dedim. Ayrıldığını söylemişti ayrılmamış. Nişanlandığını öğrendim sonrası da olmadı. Evlendi benim de ciddi ilişkim var geçenlerde yine bana ulaştı
Evet nişanlıyken de 7 ay beraberdik. Tabi ben bilmiyordum evindeki nişan magnetini buldum. Sonra Evlendi yine bana ulaştı konuştuk yine arkadaşça. Sevgilim oldu yine ulaştı sosyal medyamda sevgilimle fotom olmasına rağmen. Asla böyle yapacak biri değil ama bana zarar verecek bir şey yapmaz görünürde eli yüzü düzgün ve manipüle eden biri gözünü karartmış demek ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Soruna cevap verecektim ama;
Az önce bir soruya cevap vermek isterken baktım cevap uzadı gitti ben de bunu bir #bence olarak kaleme aldım
Bence burada Şimdi senin soruna da cevap vermek istedim ama galiba bu da bir benceye sığar :D şimdi düşünüyorum yazsam mı yazmasam mı :D
Yaz yaz
Yukarıdaki Bence'ye küçük bir etkileşim vermelisin bence :) sonrasında neden olmasın
Sorunun cevabı çok basit eline çakmakla ateş tut 1 sn den fazla durabilirsen devam et f*ck muck işlerine
Bu kızlar için evet doğru çünkü daha duygusal canlılarız ama erkekler için de böyle mi? İlişki yaşadığın birine sevgi hissedebilir misin?
Olabilir her iki cins içinde
Sorduğun soruyu bi okur musun ne anlıyosun çok merak ettim
Anlatmak istediğim şeyi anlıyorum ya sen. d
anlasaydım buraya yazmazdım 🤐
FB ilişkin oldu mu yani sadece cinsellik için görüştüğün? Nasıl bi duyguydu ve o kişiye karşı ne hissediyordun soru bu
Hayır ne olduğunu bile sonradan araştırdım öğrendim merak etmiyor değilim ama sanrm bana göre bir şey değil çünkü ben cinsel ilişki yaşadığım kıza aşık olabilirim sevebilirim bağlanabilirim :)
Çok sacma degilmi birbirinizi her an tatmin edecek birinin olması aranızdaki iliski ise sadece zevk s*KS ilişkisi olması
Hayır olmadı olmasın da
Neden
şu an ki devirde güvenilecek kişi göremiyorum ben herkes çıkar peşinde
E tamam işte bunun amacı da bu zaten. Tatmin olup yoluna bakıcaksın, alan mutlu veren mutlu, sıfır beklenti mis
Öyle birileri bize denk gelmez 😂
Bak demek ki olsa hayır demezmişsin. Bide her erkek aynı değil derler mk
Şaka bir yana ama Olsa hayır derim
Tek seferlik ilişki hiç olmadı o kadar aktif olmama rağmen ve üniversite ortamında bile olmadı böyle şeyler bana ters belki saf belki canım diyeceksiniz ama bana ters karşı cinsten çıkarları peşinde koşan insanlar kişiliksizdir benim gözümde
İlişki ihtiyac olabilir ama bunu mastürbasyon yaparak veya evlenerek giderilebilir
Olmadı ama olursa da bağlanacağımı sanmıyorum
O sana bağlanırsa?
Uzaklaşırım muhtemelen
yurt dışı projeleri yaparken oldu.
Maakesef keşke şu an biri yazsa
Hayır nde atan bile yok
Ben illa ki bağlanırım
Sonrasında evlilik düşünür müsün peki seversen
Evet mutlaka düşünürüm
Abi ciddi misin trol mü ya ndjsjjd
Çok ciddiyim neden trol yapayım
bu çok absürt mü sence çok oldu
bir kural var kim kimi neye göre seçmeli hata içermemeli
Bağlanmak istesem sevgili bulur sürünürdüm.
lazım mı sana?
Var kanka sağol
Olmadı.
Yok olmadı
Evet olldu
Oldu
Nasıldı peki sen ne hissediyordun
Yani ben son zamanlarda duygu hissettiğimden ayrılmak istemiştim. Sevgilisi vardı ayrılırsan olur ancak ben kabul etmem dedim. Ayrıldığını söylemişti ayrılmamış. Nişanlandığını öğrendim sonrası da olmadı. Evlendi benim de ciddi ilişkim var geçenlerde yine bana ulaştı
Evlı oldugu haldemı ulastı yuh
Evet nişanlıyken de 7 ay beraberdik. Tabi ben bilmiyordum evindeki nişan magnetini buldum. Sonra Evlendi yine bana ulaştı konuştuk yine arkadaşça. Sevgilim oldu yine ulaştı sosyal medyamda sevgilimle fotom olmasına rağmen. Asla böyle yapacak biri değil ama bana zarar verecek bir şey yapmaz görünürde eli yüzü düzgün ve manipüle eden biri gözünü karartmış demek ki.
Senin var miydi peki
Besmele çekip kabul edersem olucak, etmezsem olmicak dkdkdj
Besmele mi. İlişkiye girmeyi dusunuyor musun peki
Girdim zaten kanka
Vaktin var mı takip edebilir misin
Hayır
İ * finding fb 😛
isim olmaz.
maalesef
Neden maalesef peki
olmadı çünkü
Hııı oldu da pişman oldun sandım bi ümitlenmiştim ksjdjd
Pisman olmamdan sen neden umitleniyosun
Var hali hazırda
Onunla cinsellik yaşadığını başka birine anlattın mı peki
Hayır, özelimi kimseye anlatmam
Adam be 🥹
İki kişi arasında olanlar özeldir, başka hiçbir canlıyı ilgilendirmez.
Şimdi ben FB’me nasıl güvenicem ama kimisi de anlatıyor işte kızla şöyle yaptım diye. Ben de anlatmam ama karşıdakine güvenemiyorum o sıkıntı
Mevcut arkadaşımda da bu var, sonlandıracağım bu işi. Ben öezel şeylerin paylaşılmasından hoşlanmam
olmadi bee reiss
Nerdeeeee