Fuckbuddy niz oldu mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
.
Seks insanın bu dünya üzerinde yaşayabileceği en büyük zevktir.
Ancak bunu sevdiğiniz biri ile yapmazsanız, mutlaka eksik kalır.
Sevmediğim birine asla dokunamam,
Ki daha fazla ileriye gitmek söz konusu bile olamaz.
Tok iken sevmediğiniz bir yemeği zorla yemek nasıl mümkün olabilir ki?
.
evet oldu ama o beni kullanıyordu galiba kadın boşanmıştı duldu haftada bir kaç kez arardı onu mutlu ederdim hepsi o ama severdim keratayı şimdi evlendi artık görüşmüyoruz
Eski sevgilim yeni fuckbuddym olmuştu, sadece yatakta anlaşıyorduk bizde ayrıldık fuckbudyy olarak devam ettik
İlginç. Ne kadar sürdü? Kim teklif etti önce?
4 ay sürdü o teklif etmişti
Yanlış anlama böyle şeylere yabancı olduğum için soruyorum. İlişki nasıl bitiyor? Artık seks zevk vermiyor mu ne oluyor? Selamı sabahı da mı kesiyorsunuz?
O birine aşık olduğunu söyledi öyle bitti
Teşekkür ederim yorumun için 😊
Rica ederim :)
Cevap
69Cevap
Su ahir omrumde bir kere oldu tadi hala damagimdadir teklif olmadi cekim oldu
Neden?
Nedeni neye dwdin ki
Pardon yanlış anladım
Çekim olmadı diye okudum
Zaten ikimizin de baska sevgilileri vardi baglantili firmalarda calisiyor her gun hemen hemen berabdr calismak zorumda kaliyorduk ten cekimk var birbirimizi surekli frenledik bir gun aksam calisirken kimse kendini tutuamadi
Peki sevgilinle cinsellik yaşamıyor muydun?
Fazla değil o bakire idi zaten ayrildik sevgililerden. ikimiz 2 yil kadar devam ettik
Soramadigin sormak iatedigin bisiler olursa yaz beklrrim
Sevgilin varken onla birlikte olunca sevgilini aldatmis olmadın mı?
Oldum. tabiki zaten bu yuden ayrildim aldatmayi sevmiyorum. ama o. anin cekimine karsi koymak yer cekimli ortamda uc. akdan daha zor
Peki neden ayrıldığını söyleyebildin mi?
Aldattigimi soyledim zaten kolay olfu duyunca kizdi bagirdi cagirdi gittk
Anladım
Ben de bakireyim ve evlilik öncesi cinsellik istemiyorum. Ama böyle şeyler de duyuyor insan işte
Mesaj atabilirskn eger isterssn
Istemiyorum burdan yaz cevap vermek istersen
Sorfugun her soruya cvp verdim istersen dedim zaten israr yok :)
Tamam teşekkür ederim 😊
Rica ederim :))
42 erkek evet demis. Emin ol 40 tanesi yalandir ya :D :D
Ben çok karşılaştım emin olun hepsi değilse bile çoğu doğru oyluyor
Bunlara sorsan cogu fuckbuddy nin ne oldugunu bile bilmezler neyini dogru oylayacaklar. Hayal aleminde yasayan abaza burdakilerin cogu.
iki soru sorarsin cevap verirler sen altina yorum yazarsan hemen mesaj at takip at konusalim görüselim diye abazaliga baslarlar.
Neyine inaniyorsun bu üc kagitcilarin?
Bilmiyorum belki de
Ama gençlerin %50 sinin var onu diyim
Tabi bubbulunduğunuz çevre ile de alakalı olarak değişebilir
valla ben yurtdisindayim ve burda se*x turkiyeden daha özgür yasanmasina ragmen bu tür seyler cok az. Ben kendim sadece bir defa böyle tecrübe edindim cevremdede 25 -35 yas arasi cok genc var türk ve baska miletlerden onlardada böyle seyler belki aralarinda 1-2 kiside vardir.
Sence bu kadar imkan bollugunda milet yapmazken türkiye gibi biryerde okadar cok olmasi sana inandirici gelyiormu?
Palavra hepsi inanma. Cogunu görüyoruz sanal alemde alsan kesiliyor ciplak kadin görseler utancindan kafasini bile kaldiramaz. Ama lafa gelince sanarsin dünyaya se*x icin gelmisler. Yani laf cok icraat yok ;)
Ben deyurtdisindayim gerçi okulsebepli o yüzden hem yurtdışını hem de Türkiye yi biliyorum. sizin de dediğiniz gibi örneğin Almanya da bu tarz şeyler daha az. Ama orda toplum baskısı da yok onu unutmamak gerekir. Ayrıca zaten sevgilileriyle cinsellik yaşıyorlar o yüzden fuckbuddy ihtiyacı olmuyor.
Türkiye de de üniversiteye giden açılıyor aileden uzaklasinca baskı uzaklasiyor ve doya doya seks yapmanın peşine düşüyorlar. Böyle şeyler çok çok gizli yapıldığı için biz de bilmiyoruz neler dönüyor.
En basitinden uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü bildiğiniz sikis yuvası afedersiniz
o bahsettigin ülkedeyim. Bende okul amacli geldim, uni ortamlarini cok gördüm. Bircok uniye gittim egitim amacli , Gerek party gerek disco hepsinide gördüm. Fakat eger farkettiysen toplum baskisi olmamasian ragmen yinede herkes kendini ortalara atmiyor. Kimse kimseye sarkintilik etmiyor. Yapanlarda yine yabancilar. Özelliklede türk kizlar, avrupada yetismelerine ragmen bircogu biraz daha tertipliler.
Simdi türkiyedekileri kötülemiyorum mutlaka iyileride vardir ben buradaki okuduklarima ve yasadiklarima göre yaziyorum.
Bursa yi bilmem hic görmedim orasi hakkinda yorum yapamam. Sen görmüssünki biliyorsun ve yaziyorsun.
Ne bileyimsonucta herkesin kendi bilecegi birsey, büyük konusmamak lazim.
Tabi bir de bence türkiye de özellikle erkekler hayata seks odaklı bakıyorlar
Ama Almanya da bu normal herhangi bir şey gibi
Haklisin ama türk erkeklerin cogu heryerde ayni ülke felan farketmiyor. Bizim uni partilerine disardan gelenlerin %80 türklerdi ve evli olanlari biliyorum. Tek amaclari kiz tavlamak. se*x yapmak. Böylesi ac bir toplum hicbirzaman düzelmez. Ha tabi birde arap ve rus yobazlari unutmamak lazim. Onlarda bizimkilerden geri kalmiyor, araplarida hadi yokluktan gelyiorlar diye düsünüyorumda bu ruslara noluoyr onlari anlamyiorum. Bebek gibi kizlar dolu ülkeleri bu salaklar sidikli almanlarin pesinde. :D
Niye çünkü ruslar para delisi ;)
Nerde okudun sen?
İlginç yani karşılasmamiz
hangi birini sayim? Ffm, Stgt, Bingen, münih.. :)
Almanya büyük yer nasil karsilasacaktik? :) Ismini bile bilmiyorum yoksa arardim bak cidden :P
Hayır yani burda Almanya da okuyan birine denk gelmek
Anladın mı?
burda var birkac kisi daha. ama genelde gizli takilioyrlar.
Sen nerde okudun?
Son sınıfım ben
Okuyorum Stuttgart taraflarında
aha stgt taraflarinda demek. KA? PF? ES?
ne okudun?
Bilgi vermesem 😀
korkma gelip bulacak halim yok seni. Senin gibi her bölümde yüzlerce türk var sanki bilmiyormusun? Devlet sirrimi bu allah askina.
Tamam bölüm söyliyim endüstri
hayirli olsun. Zaten türk kizlar genelde onu ya da biyomedikal okuyor.
Almancami okudun ingilizcemi?
Amin uzattım ben de Okulu zaten
Almanca okuyorum
Sen doktora mi ne yapıyorsun?
ben ara verdim 5 yil sonra tekrar basladim bitirdim simdi master yapiyorum munih tarafindayim. Ama stgt tarafinda okudum bende makine. Oralari iyi bilirim yani :)
Anladım ben hiç sevmiyorum Stuttgart ı ya :)
sevilecek tarafi yokki, cok pahali firmalar desen zaten imkan vermiyor. Ama insanlari bayene ve hessene göre daha iyi daha sicak kanlilar. 3 Yil kaldim oralarda.
Praktikumu nerde yaptin?
Türkiye de yaptım
İşte ben de Bachelorarbeit öncesi ya da sonrası 6 aylık staj yapmak istiyorum Daimler da filan
Gizli den çıksan da konuşsak?
cikacam takip at
Benim 10larca oldu ama uzun süreli hiç olmadı tek gecelik ilişki genelde benim tercihim
Hayır ama istiyorum ama turkıyede cok zor yanı tabu
hayır olmadı :D merak ediyorum nasıl teklif ediliyor gel fuckbody mi olalım deniliyor :D
Aynen o da ayrı bir merak konusu :))
Belki biri cevap verir burdan
Hayatta istemem. Sevgi olmadan bir anlami olmaz.
Evet var eski sevgilimle arda buluşup sevişiyoz sadece
Olmadı, olmasın da. Duygusuz sekse karşıyım.
Aynen katılıyorum
Olmadı sevdiğim vardı onunla birlikte oluyorduk. Şimdi ayrıyız birini bulmam gerek kendime sadece ihtiyaçlarımızı karşılıklı gidermek icin
evet oldu bazen süreklı baznede arada bı kaç kez görsütügüm senın oldumu
Hayır
anladım ama söyle dusun yanı burdan yazmak ıstmeıyorum yanı f*ck badıy olayın detyalarırnı
Kimseyi birşey yazmaya zorlamiyorum soru sordunuz cevapladim
yazamak ıstersen ya kosnsuruz
Olmadı ama kabul etsem netten çok evli denk geldi. Bir de şehirleri uzaktı hem de evli diye görüşmedim
Netten nerden hangi site?
Şehir olarak daha kolay olsun istiyorsan siberalem. com vs olabilir ya da twitter dan hesap açabilirsin. Tumblrdan da olabilir. Şehir neresi senin
Fuckbuddy arayışında değilim
Sadece insanlar sanaldan nasıl buluyorlar onu merak ettim
Ama önce tanımak lazım bunu yapanlar çok cesur. Özellikle evli olanlar. Bekarım ana evliyle yapmak ters yoksa bu siteden bile 4 5 evli denk geldi kabul etseydim
Anladım
👍bence de evli biriyle yapmayın
Yok yapmam ama site de evli kaynıyor bekar yok.. aşağıdaki arkadaşla görüştünüz mü Almanya Almanya
Mesajlastik noldu ki?
Yok yorumları okuyunca merak ettim.. Türkiye'de uni ortamında fuckbuddy çok mu
Ben türkiye de okumuyorum
Benim çevremdekilerin yok ama
Genele bakarsak evet öyle malesef
Aile baskısından kurtulup çoğu fuckbuddy buluyor
Grup olayı da hiç az değil nette çok görüyoruz
Bilmiyorum kim ne yaparsa yapsın
Bana ters
Sen sadece sevgiliyle yaptın
Hiç kimseyle yapmadım
Yaş kaç masturbasyon şimdilik yetiyor sanırım.
23
Inancim gereği evlenmeden önceccinsellik yaşamak istemiyorum
Anladım. Yurt dışında kişiler ya türkiye'den daha iyi inancına uygun yaşıyor ya da hepten çok uçuk oluyor. Ortası yok
Ben Almanya doğumlu değilim
Dinle alakam 18 imde başladı
Allah herkese düşünmek için sebep veriyor
Görmek isteyen görüyor
Bursada kampüs seks yuvası dedin de ondan sordum nerdesin diye
Bursa ile bağlarim iyi
Adı çıkmış Görükle Kampüsünün
Ormanlık alan falan sanırım. ağaç altları meşhur desene
Yo ondan da değil çok agaclik değil de
İşte fuckbuddy lik çok yayginlasmis
Herkes yapınca normalleşiyor o şey herkesin gözünde
Yurt dışında var mı bilmiyorum ama şimdi tinder diye bir uygulama çıkmış millet ordan partner buluyor
Tinder çıkalı çok oluyor o Global bir uygulama
2 gün Ankaradayim canım sıkılıyor. Numara falan yazmak şart mı ne tür bilgiler istiyor emin olamadım. Memur olunca gizlilik şart benim için
Hiç bilmiyorum ben o işleri
Teşekkür ederim.. şansıma artık.. laptop getirsem sohbet siteleri oluyordu da cepten olmuyor
nasıl gidiyor hayat
f*ck buddy si olan 13 tane kızı. merak ediyorum ;) bilginize deneyiminize ihtiyacım var :)
İki tane biri 3 yıl biri 2.5 yıl surdu
Süre olarak uzun değil mi? Baglanmaz mi insan?
İlki baglandı o zaman İpler koptu ıkıncıde baglandı ondada İpler koptu cınsellıkde level atlayınca oyle oluyor
O kadar süre geçince normal bence kadınlarda
Kadınlar cinselligı duyguları ıle yasıyor o yuzden kaynaklanıyor
Evet var daha sabah yaptik
Ne kadar süredir var?
bakirim ben çarpılırım :)
Hayir olmadi nasil olunulur bilmiyorum
bir bodyim bile yok bırak fuck'ı.
olmadı be güzelim ne yapalım şimdi
hayır, nerde bulabilirim?
Hayır demiseksuelim bunlar bana ters
olmadı ama aradım bir zamanlar
Evet var ama bitirmeyi dusunuyorum
Sebep?
Artık yeterince birbirimizi tatmin edemiyoruz.. grup veya esli gibi istekleri oluyor
Ne kadar süredir f*ck siniz?
Fuckbuddy Pardon
Altı aydan daha fazla.. başka birileri de olsun dediğinde benimde aklıma yeni birisi olması gerektiği geldi ama onsuz .
Siz gruba sıcak bakmıyorsunuz anladığım kadarıyla
Doğruyu söylemek gerekirse biraz ego yapıyorum galiba.. aptalca olduğunun farkındayım ama olursa da ben tek olurum diye düşünüyorum.. başka bir adamım yani basimda orasını burasını gormek ve beni gormesini istemiyorum :)
Peki 2 kadın 1erkek
Ya da
2+2?
İki kadın bir erkek olabilir.. ama 2+2 nedir? İki kadın iki erkekse hayır :)
Anladım teşekkürler
Nedir sizdeki bu ilgi? :) Dusunur musunuz?
Hayır ben duygusuz sekse karşıyım.
Sadece fuckbuddyligi daha yakından tanımaya çalışıyorum. Gizli şeyler ya bunlar reelde öğrenmesi zor
Birşey daha sorayım fuckbuddy nizi nerden buldunuz?
Seks partneri bağlanma sorunu olan insanlar için caziptir.. biz elbette ki duygusuz yapmıyoruz bu işi.. sevişirken dokunurken öperken duygu olmuyorsa bu zaten sadece boşluğa girip çıkarak boşalma oluyor ve ben bunu mast yöntemi ile de giderebilirim.. benim partnerim patronumum baldızı.. tesadüfen karşılaştık
Fuckbodylik size soğuk geliyorsa lovebodyliği deneyebilirsiniz :)
Tamam ama sonuçta birlikte oluyorsunuz işin bitti yallah olmuyor mu?
Seks esnasında illa ki duygu olur. Ama sonrasında iki sıradan insan gibi değil misiniz?
Evet öyle oluyor ama bunu siz tek taraflı belirlemiyorsunuz.. ben olaya bu kadar hayvanice bakmiyorum..
Nasıl oluyor peki anlatır mısınız?
Lovebody friends with benefits hiçbiri bana göre değil ben birşeyler hissettiğim kişiyle yapmak isterim
Herşey duygu ile başlıyor.. kim kimi gorur gormez biseyler yaşamadan herhangi bir etkileşim olmadan doğruca yatağa gidiyor? Biz p*rno cevirmiyoruz :) sadece olayın sonunda iki taraf birbirinden beklenti içini girmemesi gerektiğini anlıyor ve kabul ediyor..
Siz kaç yaşındasiniz?
23 yaşındayım
Peki nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize?
Mesela ben uzun yıllardır birine aşığım ve hayatıma ondan başkasını alıp sevip gelecek adına biseyler düşünemiyorum.. ben böyle hissederken cinsel arzum ve ihtiyacım yok mu oluyor? Hayır.. ben kimseyi rahatsız etmeden çözümü böyle sağlıyorum ve muhtemelen bu hep böyle sürecek
Sevgiliniz var yani?
İlişki sırasında mi?
İlişki sırasında o an ne hissediyorsak öyle hitap ediyoruz. Normal de isimlerimizle
Hayır bir sevgilim yok..
Sizin daha once hiç cinsel deneyiminiz oldu mu? Bakire misiniz?
Bana şu saçma geliyor
Mesela o an O kadar yoğun hisleriniz var ki partnerinize kadınım, bebeğim, aşkım diyorsunuz ancak 1 saat sonra iş biter gitsen mi artık x?
Bakireyim hiçbir cinsel yakınlığım olmadı
Evet insanlar bu olaya duygu ve ahlak yönüyle bakınca iğrenç gorundugumuzun farkındayım.. ama inan ben de istemezdim bu kadar kirlenmeyi.. cinsel ilişkinin ruhu ve atmosferi başkadır.. bunları hissetmez ve soylemezseniz zevk alamazsiniz..
Ben sizin bakire olusunuzu ve duygusal bir bağ olmadan, hatta evlilik olmadan ilişkiye sıcak bakmamanızı saygı duyuyorum ve taktir ediyorum..
E sevdiğiniz kıza acilsaniz ya da başka birini bulsaniz sevgili gibi?
Herkesin hayatına kimse karisamaz ancak ben duygularıntüketilmesine şu tüketim dünyasına karşıyım
Sevdiğim kadın su an bekar olsaydı bunu yapardım.. ancak kimse kimsenin hikayesini ve nereye ne şartla geldiğini bilemez..
Beni de sadece kendi çevrem ilgilendiriyor kim kimle ne yapmış umursamam. Hatta bu tarz şeyler iyi bile belli en azından bir kesim cinsellige doyuyor
Sevgilim olsun istedim tabi ki.. denedim.. ama kalbin atmayinca kimseye duygusal olarak verebilecegin birşey olmuyor
Haklısınız tabi
Siz kapıyı açık bırakın da umarım o bir gün sizi bulur 😊
Maneviyatı bu kadar kirlenmiş bir adamı hangi kadın alıp ne yapsın :) veya o alsa da ben onun yüzüne bakabilir miyim? Sanmıyorum.. kimsenin vebalini günahını alıp kimsenin sebebi olmak istemiyorum
Ama benim kalbim hergun biraz daha kararıyor ruhum biraz daha kirleniyor.. ben bunu biliyorum
Maneviyatinizin kirli olduğunuzu düşünmeniz fuckbuddy olayından dolayı mı?
Büyük oranda evet.. çünkü neresinden bakarsan bak ahlaksızlık.. herşeyin ruhunu öldürüyor.. insanı bir noktadan sonra amaçsız bırakıyor ve kendine olan saygını kaybediyorsun.. sonuç olarak nefsi arzun için inancını ve ahlakını bozuyorsun.. ben biri böyle dinle zina ile ilgili bisey anlatırken lafi ondan alıp vaaz veriyorum ama gel gor ki asıl suçu ben isliyorum.. bundan ovunuyormusum gibi gelmesin tam aksine utanç duyuyorum :)
E madem öyle niye mast ile yetismediniz fuckbuddy lige bulastiniz?
Dediğim gibi bazi şeyleri siz tek başınıza belirleyemiyorsunuz :) konuşurken ahkam kesmek kolaydir ama gerçek olayların akışı içinde bu kadar iradeli olamıyor veya bir kadının sizi kendinden geçiren parfüm kokusuna güzelliğine seksiligne ona dokunma ve sahip olma arzunuza soz geciremiyorsunuz :) bizim iliskimiz ilk başladığında zaten normal olarak başladık.. bir sure sevgililik denedik ve yaşanmışlıklarin üzerine cinsel olarak birlikte olduk.. sonra birbirimize duygusal olarak vereceğimiz şeylerin olmadığını fark ettik durum bu hale geldi
Siz nasıl duruyorsunuz peki? Mast yapmaktan kendinizi alikoyabiliyor musunuz? Eğer bundan bile geri duramiyorsaniz benim gercek bir seksten neden vazgeçemediğimi de anlarsınız :)
Anladım yargilamiyorum sadece bulundugunuz durumdanaaslında hoşnut olmadiginizi düşündüğüm için sordum
Şimdi de sanırım fuckbuddy siz yapamazsınız?
Manevi olarak huzursuzum ama nefsimi tatmin ediyorum.. onsuz yapabilir miyim evet yapabilirim fakat gerçek bir kadının sıcaklığını ve bedenini ozledigimde, seks yapmak istedigimde onu arayabilirim :)
Ama sonuçta mast ile ilişki arasında da fark var 😊 ilişki zina bildiğiniz üzere. Ha bu dediğim birileri için birşey ifade etmeye de bilir herkes aynı değil.
Kendim de çok azgın olunca yapıyorum mast. Namaz kılarim bazen o da nefsime her anlamda fayda sağlıyor
Namaz kılıyor olmanız kendinize hakim olmanız çok hoş :) ben memnun oldum şahsen... Mast ilişki arasındaki farkı gerçek bir ilişki yaşadığinizda anlarsınız :) olaya kabaca bakildiginda namaz kılan ve muhtemelen kapalı olan genç bir kızın çok azginlaşip mast yapması bile kulağa tuhaf gelir değil mi :) veya bu soruyu açık profille soramaz sormuş olsaydınız bile konu üzerinde bu kadar detaylı konuşamaz ve çok azginlaşip mast yaptığınızı soyleyemezdiniz :) işte benim ki de böyle.. olması gereken ile olan arasındaki çelişkiyi ben de biliyorum ama her seferinde nefsime yenik düşüyorum
Kapalı biri değilim namazı da canım isteyince kılıyorum. İlişkiye girmeme nedenim de tamamen inanç. Kaldı ki bir kere o tadı alınca insan devamlı yapmak ister. Herkesin azgın olduğu zamanlar vardır yani napalım dediğiniz gibi her doğru olanı yapamıyoruz her zaman.
Ama şunu biliyorum ki yanlışlara giderek de doğrudan uzaklasiyoruz ama doğruya dönme ihtimalimiz de var her zaman
Evet sen sanslisin ki iradene sahip çıkabiliyorsun.. umarım bu özel anı da helalin olan adamla yasarsin..
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :) umarım bir gün açık profillerimizle karşılaşıriz :) memnun oldum boyle kaliteli bir sohbet yapmaktan :)
Ben de 😊
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun 😊
İnsallah demekten bile utanır oldum 🙈 😂 tesekkur ederim güzel dileğin için
Hayır yaa adam öldürmediniz ya 😀
Adam ölüyor işte bundan daha kötüsü mu var 😂
Ya ama üzüldüm şimdi cidden...
Belki de ufaktan nefsinize karşı savaş acabilirsiniz?
Belki de.. bilmiyorum..
reis ikinizin muhabbetini dinledim.. reis bende senle aynı şeyleri düşünüyorum.. benim de fıck buddy olayım olmadı ama senin geldiğin duruma dediğin gibi mantıken ters düşse de gelinebildiğini biliyorum.. Önceden anlayışsız bakardım bu olaya fakat şu an farklı bakıyorum olaylara.. yazdıklarının çoğuna katılıyorum.. bende böyle bir yazışmayı okuyunca farkındalık anlamında iyi oldu.. Bir noktayı da beliirtmek isterim.. Ruhunuzun karardığını falan düşünmeyin yani bunu düşünmek ve duaya yönelememek de şeytanın bir oyunu.. Bu zinciri kırabilirsiniz.. Evlenene kadar fuckbuddy olayını yaşasanız bile inançlı olun ve güzel bir evliliğinizin olacağına inanın.. Hayatınızda mutluluklar..
Kardeşim tese ederim güzel düşüncelerin için.. bende kurtulmak istiyorum inan bana
bak şöyle söyleyim kurtulmaya çalışma.. Bırak akışına.. Sen sadece iyi şeyler olması için dua et.. Olacağına da kesinlikle inan.. Ben iyi şeylerin başına geleceğine inanıyorum.. Şeytanın en büyük oyunu bu.. bu şekilde düşündürtmek sana.. yani ruhum kararıyor vs. diye
Tavsiyeni dinleyecegim kardeşim... Evet doğru söylüyorsun.. bakalım gittiği yere kadar gidecek.. inşallah hepimizin başına iyi şeyler gelir..
Kesinlikle üstteki yoruma katılıyorum
Bir yerdenbaşlanmali 😊
Bugün onu reddettim ve bunu sizle paylaşmak istedim
👏👏 sevindim sizin adiniza
Sağol :)
oo reddettin :D
Evet kardeşim.. istemediğimi söyledim.. cumaya gittim vs
iyi Allah kabul etsin.. reis dua et... ama dediğim gibi bundan kaçmaya harcama enerjini.. tam tersine başka şeylerin oluşması nı hayal et hareket et.. yani mesela arıyı kaçırtmak için uğraşsan arı daha beter sokar seni.. yani bunla cebelleşme... tamamen rahat bırak bu olayı ve sen iyi şeylerin hayalinde ve hareketinde ol :D
@smartengineer Allah kabul etsin 😊
Yavaş yavaş oturacaktir bence sizde o ışığı gördüm. Hayırlı olsun
Pardon yanlış etiketlemisim
bende bir hayır işledim onu mu kutluyorsun dedim etiketleyince :D :D iyi bakalım.. soruyu soran sende sadece meraklı biriymişsin.. merak ettiğin şeyleri soruyorsun.. soruyu soranlar genelde arayış içinde olurlar ama senin samimi biri olduğuna inanıyorum :D
@smartengineer aa onun içinde tebrik edebilirim :D aynen meraktan sordum
evet bende senin gibi meraklıyım :D
@smartengineer profil fotob niye acik sacik birsey?
ya reis afedersin de sanane ya :D
@smartengineer tamam
bence burda güzel muhabbet oldu burda bitirelim :D
@smartengineer aynen iyi aksamlar
Ee nasıl gidiyor haber et bakalım
Sen beni yola getirmeyi kendine vicdan meselesi yaptın sanki 😀
İyi gidiyor çok şükür :) senin nasıl gidiyor?
Yok ya kişi kendi istemeden hiçbir şey olmaz :D merak ettim napayım 🙈
Devam edip etmediğimi mi merak ettin yoksa içerigi mi?😀
Devam edip etmediğini
Devam ediyoruz
Anladım
beyler bu muhabbet bitmemiş miydi ya :D
evet bir kaç fb var
Nerden buldunuz fb?
hayır olmadı. gerekli bişey mi
Kişiye göre değişir bence değil
Sevgilim bile olmadı. Çok şükür
bir kaç tane oldu..
2 kısı oldu zevkını bılen kızlar sıze asıgımm
anlamı ne la onun bilsem bende olcam
seks arkadası
shdjdgd
soruyu sorana sor shdjdhd
Olmadı ama çok isterim
Hayat FB ile güzel! 👍
Hey buddy! No-buddy!
Olmasını cok ıstiyorum ama
Olmadı bekliyoruz bakalım :)
Hayır midem kaldırmaz
hayir
Şu an var ama görüşemiyoruz
Neden sevgilisi mi var?
Evet çıkamıyo fazla
Senin var mı?
Hayır istemiyorum da
olalım demeyecektim zaten var mı diye sormuştum :D
Yok anladım ben de olmadığını ve öyle bir şeyin bana uygun olmadığını söylüyorum
peki efendim sorun yok <3
Benim oldu oldukça iyi ve eğlenceli
Ewet oldu en sevdiğim ilişki türüdür
evet maalesef var
Neden malesef
Oldu ama çok iyi değildi
Olmadı büyük kayıp mı şimdi :)
olmadı
En guzeli
Tabi sebebe göre de degisebilir
Herkes farkli seyleri yasiyor sana göre dogru o olabilir
Nerden buluyorsunnuz. Söyleun bizde bulalım :)
benim neden yokkkkkkkkkkkkkkkkk :(
şu an var
Nerden buldugunuzu sorsam ayıp mi olur?
Sanaldan
Bunların siteleri mi var?
Hayır sohpet sitesinden tesadüfen tanıştık
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
Hayır istemedim
nasıl buluyor millet şaşırıyorum
evet var Şu an
ne kadar süredir?
@Burkinofaso 1 yil olmak üzere
woaw iyiymiş, benim daha yeni :D
@Burkinofaso Zaman Cabuk geciyor, ben bile Şu an sasirdim düsününce
dimi, daha hiç birlikte olamadık ama bekleyişimiz devam ediyor. Sevgilisinden dolayı. Ya bide farklı bir durum var özelden sorabilir miyim?
@Burkinofaso burdan yaz bir zahmet
uzun süredir birlikte olmadığım için erken boşalma durumu söz konusu olabilir. Sizde böyle bir durum mevcutmuydu? Çözdünüz mü? Hiç olmadı mı? Çözdüyseniz nasıl?
@Burkinofaso uzun Zaman iliski yasamadiysan erken bosalmak normaldir
bir sonraki iliski ama normal olur
genel anlamda erken bosalma sorunu varsa farkli yöntemler gerekli olabilir
mesela iliski de tempoyu ara ara yavaslatmak gibi veya kisa molalar yapmak gibi
ya aslında sorunda orda, girer girmez boşalmaktan korkuyorum. kimyasal kullanmakta istemiyorum, geciktiricili prezervatif kullanıyorum normalde o baya etki ediyo ama prezervatif olmadan o duyguyu da tatmak istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Gir 10 sn sonra çık bekle bu şekilde olsun da istemiyorum.
ayrıca gördüğün üzere sana yürümeyecektim DM'den :D
@Burkinofaso biliyorum ama burayi tercih ettim yinede
o Zaman ilk geciktirici prezervatif kullan ikinci tur normal dene
Geciktirici prezervatifin üzerindeki kremi sürmeyi planlıyorum belki etki eder.
@Burkinofaso denemekte fayda vardir
aynen sağol teşekkür ettim ayrıca ^^
@Burkinofaso rica ederim
yok olmadı
oldum yaşadım daha önce ve güzel bir deneyim oldu
Hayir olmadi olsun isterdim
Keşke olsa ihtiyaç tavan
Oldu vucudunu begenmedigim icin biraktim. sen?
bulamadım çılgın motor seven bişey :)
Olmadı
hayır
evet oldu üst komşumla
burda arayan çok
hayır olmadı
Olmadi da keske olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar