sevgilimi seviyorum ama cinsellikte hep sorun yasiyorum. normalde libidom yuksektir. bu benim ilk sevgilim. cok da duygu beslemiyorum acikcasi. sizce sorun nerede? ve ben ne yapmaliyim onunla daha tutkulu sevismek icin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çünkü kendini daha çok cinsel birleşmeye adapte ediyorsun, bu kanıya"çok ta duygu beslemiyorum açıkçası"cümlesinden varıyorum.
Bir kere en başta planlanmış birliktelik yerine spontane bir birliktelik yaşamaya çalış. Libidonun yükseldiğini veya onun libidosunun yüksek olduğunu görürsün farkedersen ona cinsel sinyaller gönder bunu davranışlarınla telefon konuşmalarında iltifatlarınla belli edebilirsin. Ve muhtemelen sevişme ihtimalin olan o gün gelir karşı tarafla daha sevişlecek yere giderken cinsel sohbetler elleşmeler öncesinden başlamalı, ve foreplay yaparken asıl olay öpüşme olmamalı, bi kere öpüşmeyi zaten sadece dudakla yapmayacan, ara ara vücuttaki erojen bölgelerle temas edip araya hoş konuşmalar sıcak nefes alış verişleri girmeli ♨️
Bu erojen bölgelere yapılan hamlelere erkeğin boynundan tutmak, onun seni belinden kendine çekerek öpmesi, öperken ara ara kasıklarını okşaması yavaş yavaş alt tarafı ineceğini sinyallerle sana haber vermesi, yavaş yavaş pantolonunun fermuarını açman gibi birçok farklı hareket ve erojen bölgelere temas tensek uyumu ve birleşmeye hazırlığı olumlu yönde etkiler02 Yorumla
Soran+1 yıldogru tespitler. cok tesekkur ediyorumm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel olwrak edindiğim acı bir tecrübeye sahibim cinsellik konusunda. 23 Yaşındayım ve sevgili edinebilecegim zamanın büyük bir kısmında yalnızdım. Ancak sevgilim de oldu. Bu yalnızlığım süresince para ile yapılanı tercih etmedim. Birkaç defa haricinde. Çünkü onun para ile yaptığını bilmek iyi hissettirmiyordu, oysa ki ben iyi hissetmek için ona para veriyordum. Ki neyse anlatmak istediğim konu bu değil. Yalnız dönemlerimden bir gün ki çoğunluk bu şekilde. Hub sitelerinden birindeyim, acayip hırslı, sırtı dik ve savasa hazır haldeyim. Acayip iyiyim. Karşıma bir spartalı gelse onu bile alırım o derece. Genellikle yalnızken modum bu. Sevgilimin olduğu farklı bir zamana ışınlanalım. Onun evinde yalnızız , sohbet ediyoruz , sonrasında yakınlaşıyoruz ve ufak ufak öpücük kondurmalar. Nazikçe dokunma seansları , sonra ise girismeye hazırlık derken benim Spartaküs uykuda. Ne yaptım ne ettim, ancak kambur bir hale geldi. Çok heyecanlı değildim, kaygılı değildim, endişeli değildim yav hasta bile değildim. Noldugunu anlamadım. Ve bu olay bir kere paralı sürümde de gerçekleşti. Bilen biri çıkarsa bende burada yerimi aldım. Belki birisi ne olduğunu biliyordur.
00 Yorumla
+1 yılO kişiye karşı cinsel arzun olmadığı için oluyor. Çünkü sende bunun farkında değilsin o yüzden arzun var ama uyumlu kişi o değil partneri değistirmelisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu senin ilk sevgilinse normalde libidom nasıl yüksek oluyor? Başka şeylerden ya da başka kişilerden tahrik mi oluyordun. Bence kendini kasiyorsun ya da düşündüğün gibi libidom yüksek değil. Bir de yer mekan uygun değilse ondan bir şey hissetemezsn. Benim de libidom yüksek ilişkiye girmedim ama sevgilimle ne zaman yan yana gelsek direkt öper koklar rahat bırakmam o da benim gibi zaten. Belki ten uyumu da olmayabilir aranızda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bir söz var ön sevişme seksi bitirir diye bu sanırım doğru😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun senin duygularında kadın sevmeli ki tutkulu cinsellik yaşayabilsin. Diğer türlü kadın da uzak kalıyor sekse. Erkekte kadın beni doyuramıyor uzak kalıyor diyor. Bu yüzden kadınlar aşık olmadığı sevmedigi erkek ile evlilik yoluna özellikle girmesinler. Sonu hüsran iki taraf içinde çekilmez bi cinsel hayat oluyor
10 Yorumla
+1 yılDaha tutku gelmesi gerekir aslında. Zıtlık var aranızda sehvet ve istek gb bir şeyler dağılıp gidiyor bunu engellemen gerekir. Cozumu de sorunun icinde. Birbirinizi yanıyorsak ve on sevişmeyi doğru yaparak düzelebilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmek bence bir sanat.
Eğer siz bu sanatın sanatçısı değilseniz.
Gerisi sadece boş bir tualden ibaret olarak kalır.
Bu durumda kadından çok erkeğe iş daha fazla düşüyor.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşünce etkilenmiyorsan ten uyumu yok demektir bırak adamı
30 Yorumla
+1 yılSadece öpüşürken libidonuz düşüyorsa fanteziniz yok o zaöan dukuklarını ısırması ya da dil kullanması gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz 6 senedir beraberiz ilk zamanlar o kadar tutkulu olurdu ki sevişmeler anlatamam ama şimdi çok sıkılıyorum inanılmaz istekliyim ama onunlayken bişey hissetmiyorum bazen yaparken o kadar sıkılıyorum ki yarıda bırakasım geliyo
12 Yorumla- +1 yıl
Evli misiniz
- +1 yıl
Peki neden devam ediyorsunuz
+1 yılAslında tam tersi olması lazım. İnsan öpüşünce daha da ateşlemeli ve seksi arzulamalı.
20 Yorumla
+1 yılSevgili olmak zaten günah seviyosan adam gibi evlenilmeli vakit kaybetme eğer birbirinizi seviyosanız gerçekten ciddiyseniz evlenin hemen
052 Yorumla- +1 yıl
Kardeşİm anlıyom seni evet ama napalım şimdi evlenicek birini bulamadın diye en büyük günahlardan biri olan zinamı yapıcan hiç değmez sakın ha dikkat et ahirette azabı çok kötü ve şimdi nasıl burada dünyada kendimizi hissediyosak ve irademizde varsa ordada öyle
- +1 yıl
Hesabındaki yaşın doğrumu merak ettim
- +1 yıl
Evet gençsin daha doğrusu genciz bende 24 yaşındayım hesabımdaki yaşım yanlış
- +1 yıl
Evli çocuklu görünce sinirin bozulmasını anlarımda ama sevgili görünce bozulmasına şaşırdım çünkü sevgili olmak zina yapmak büyük günahlardan ve azabı çetin yani olmaması gereken bişey zaten yanlış ondan sevgilileri görünce sinir olma
- +1 yıl
Sanalda hatalar ettim. evet ama evlenmek icin bile aileler ya da kızlar kriter koyuyor ben kriterlere uymuyorum simdi napim mutlu yuvam annem babam sağ şükür onlar olmasa ben insanloktan çıkarım piskolojim bozulur hastanelerde yatarım ya da belki intahara düşerim herkes beni anladığını sanıyor ben bir günde bu hallere düşmedim
- +1 yıl
Dalga geçenler olursa ve varsa takma sende boş ver ne diye onların dediklerine kendini boşuna sinir ediyon 25 yaşındasın evli değilsin diye 1 yıl sonrada evli olmicaksınmı demek hayır tabikide bilemezsin ne zaman evleniceğini bazı insanlar 27-32 yaşında evleniyo daha büyük olanlarda bu arada bazı dediğim bazı değil bi çok insan var 25 ten sonra dvlenen değilmi ama
- +1 yıl
Ah be yapma dicem ama seni anlıyomda bi yandan
- +1 yıl
Heralde tabi bi günde düşmemişsindir bu hale bende başkalarıda oldukları kötü hallere veya alışkanlıklara ya da psikolojinin kötü etkilenmesi hepsi bi günde olan şeyler değil ama elden geldiğince yapmamaya çalış
- +1 yıl
Aynen sosyal medyadan evlenilmemeli sakın çünkü aldatma ihtimali daha yüksek heleki bu zaman oyüzden aileden çevreden ve komşulardan evlenilmeli
- +1 yıl
Tabi uzak aktabaylada evlenilebilir
- +1 yıl
Akrabaylada demek istedim
- +1 yıl
Daha sosyal medyayıda bırakcam hayatta zorlanırsam bir şekilde artık ne kadar yaşarsam kötü bir şey yapıyorum. diye intahar etsem buda günaha giriyor mu sonuçta hayatım boyu pis gereksiz günahlarla yaşadım sonrası da böyle devam edip etmeyecwğini bilmeme ama sırf bu niyetle ontahar etmek günah mıdır
- +1 yıl
Belki bi kaç yıl sonra evleniceksin nerden biliyon sabret
- +1 yıl
İntihar sakın sakın asla yapma intihar ne durumda olursan ol intihar etmek olmaz öyle ya da böyle günah olur çok kötü bu arada müslüman intihar edince cezası ahirette unuttum neydi ya gene çok kötüydü ya da cennetemi giremiyodu yani sonsuza dek cehhennemdemi kalıyodu unuttum hatırlamıyom ama ahmet hocadan ya da kerem önder den bakabilirsin youtube tan
- +1 yıl
Rabbimiz kaderde evleniceğini yazdıysa evlenirsin hiç merak etme
- +1 yıl
Hani bazen bazı şeyler vardır uapılması gereken son çare artık onu yaparsın işte intihat etmek o durumda bile yapılmaması gereken şeydir yani yapılmaması gereken şey aklında bulunsun
- +1 yıl
Hahahaha 😁 hiç gülüceğim yoktu
- +1 yıl
Sevindim intihar edemiceğine ya da işte neyse
- +1 yıl
Şirkmi aaa unuttum ben çok daha önce izlemiş ya da okumuştum demek öyle
- +1 yıl
Doğru bilgiyse intihar etmek şirk oluyosa şirk edenler sonsuza dek cehennemd kalıcak ve ahirettede şimdili gibi hislerimiz ve irademiz var o zaman düşünsene şimdi koca fırın yakılıyo ve seni o ateşin içine zorla atıyolar bütün vücudun yanıyo çok kötü buna kimse dayanamaz hani ahirette ölümde yok bütün vücut yanıyo yok oluyo rabbimiz tekrar diriltiyo yaratıyo o vücudu ve öyle devam ediyo
- +1 yıl
Doğru bilgiyse intihar etmek şirk oluyosa şirk edenler sonsuza dek cehennemd kalıcak ve ahirettede şimdili gibi hislerimiz ve irademiz var o zaman düşünsene şimdi koca fırın yakılıyo ve seni o ateşin içine zorla atıyolar bütün vücudun yanıyo çok kötü buna kimse dayanamaz hani ahirette ölümde yok bütün vücut yanıyo yok oluyo rabbimiz tekrar diriltiyo yaratıyo o vücudu ve öyle devam ediyoo
- +1 yıl
Yorum attım ama takıldı geldimi yorum gördünmü doğru bilgiyse diye başlayan yorum
- +1 yıl
Aynen sen buna çare buldunmu zina konusuna tamamdır
- +1 yıl
Herkesin imtihanı sınavı farklıdır tabi aynı sınavı imtihanı yaşayanlarda var yani dmek istediğim tabbimiz seni belkide sınıyo sınav ediyo imtihan ediyo sabret
- +1 yıl
Azcık dur yerinde 😁
- +1 yıl
O zaman bu gibi yerlerde vakit geçirme bıtak siteyi sayfayı bidaha bu konu için girme sadece gerektiğinde bilemediğin bişey olursa sormak için girersin cevaplara bakarsın çıkarsın sonra
- +1 yıl
Yorum atmıştım bi 5-10 dakika önceki yorum ama gönderilmemiş takıldı heralde gene göndereyim
- +1 yıl
Doğru bilgiyse intihar etmek şirk oluyosa şirk edenler sonsuza dek cehennemd kalıcak ve ahirettede şimdili gibi hislerimiz ve irademiz var o zaman düşünsene şimdi koca fırın yakılıyo
- +1 yıl
ve seni o ateşin içine zorla atıyolar bütün vücudun yanıyo çok kötü buna kimse dayanamaz hani ahirette ölümde yok bütün vücut yanıyo yok oluyo rabbimiz tekrar diriltiyo yaratıyo o vücudu ve öyle devam ediyo
- +1 yıl
Yorumu 2 ye bölüm göndereyim dedim ilk kısmı gitmedi 2. kısmı gitti saçmalamaya başladı ya da takıldıda bendemi görünmüyo anlamadım
- +1 yıl
Mesaj olarak atıcam çünkü yorumun gönderildiğinden emin olmak için
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bence tam anlamıyla bu adamın sevmiyorsun öpüşürken eksik bir yönü aklına geliyor O an vajina dudakları iniveriyor 😁
00 Yorumla
+1 yılMoralin bozukken öpüşüyorsan isteğimde olmaz libidonda düşer.
10 Yorumla
+1 yılDuygu beslemiyorsan çok normal içinden gelmiyor demek ki ona yükselmiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılOnu arzulamıyorsun , arzuladığın kişiyi sevmesen bile sevişmek istersin
10 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yaptıgın gıbı heyecanlı değil demekkı karsındakı
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir endişen falan mı var o an aklına gelen bir şey
00 Yorumlaİçten içe toplumsal baskı vs seni durduruyor olabilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer sevişmede öpüşme olacak diye bir kaide yoktur. Öpüşmeden yakinlaşmayi dene
00 Yorumla
+1 yılBence sevmiyorsan o kadar daha iyi olmaya çalışmak cinsel işlev bozukluğu yapabilir
00 Yorumla
+1 yılBen her zaman söylerim
Sevmek başka şey
Seks başka şey.
O oğlanla olmaz o iş boşuna kasma.00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tut. Belki partnerin çok pasiftir. Onu da bir takip et bakalım.
00 Yorumla
+1 yılSeni etkileyemiyor sanırım. Yalatıyo musun kendini?
00 Yorumlalibidon yüksek olabilir ama karşı cinse karşı isteğin az olabilir bu birtakım erkeklerin cinsel ilişki yerine mastürbasyondan daha fazla zevk alması gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılopusmeyi bilen biriyle opusmuyorsun demek ki ya da karşındakini begenmiyorsun
30 Yorumla
+1 yılKendini bırakman gerekiyor sanırım utanıyosun o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSigara kullaniyorsa belki ondandır iyy
Beyler nolur içmeyin şunu valla opesim gelmiyor yaa20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ten uyumun yok senin onunla sadece onun görüntüsünü seviyorsun ondan bu istek düşüşü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar ileri gittiniz ne kadar ileri gitmeyi düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yok demek ki aranızda
20 Yorumla
+1 yılcevap cumlede gizli değil mi
20 Yorumla
+1 yılsorun sende değil partnerin seni çözemiyor bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi anlamda çözememek
- +1 yıl
cinsellik sırasında senin tepkilerini ve davranışlarını takip edip nasıl zevk aldığını neler yapılmasından hoşlandığını çözememek
Geçmiş travmalar olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil bir travma? cinsel bi travmam oldugunu sanmiyorum ama
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnda problem olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir
- +1 yıl
Tamam
+1 yılDeğişik bi durum bende uçuyor libidom
00 YorumlaÖpüşme ne sevişme ne sen neye göre ayırdın 🙄
00 Yorumla
+1 yılDuygu beslemiyorsan olmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yok demek
00 YorumlaO beceremiyorsa ne yapsan boş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. iş bitmiş sende o zmn
00 Yorumla
+1 yılKişiyle alakalı olabilir ya da cinsiyet
00 Yorumlaİlk kez öpüşüyorsan olabilir
00 Yorumla
+1 yılöpüsme ozaman dırek yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgini çekmiyor, seni heyecanlandırmıyor demek ki. Ne kadar zorlasanda o tutkuyu yakalayamacaksın.
00 Yorumla
+1 yılDemekki içinde korkuların var
00 Yorumla
+1 yılSeni tatmin edemiyor demek kş
00 YorumlaDuygu yoksa tutkulu sevismede olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldikkat daginikligi olabilir
00 Yorumla
+1 yılFazla zorlama herseyi akışına bırak
00 Yorumla
+1 yılKarşındakinden verim alamıyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılOpusme o zaman herseyin kolayi var
00 YorumlaDeğiştir bunu canım bundan is çıkmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu yoktur sevgi yoktur vs
00 Yorumla
+1 yılAranızda ten uyumu yoktur. Sevmek başka o başka
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Sen heyecanı bastiriyosun libidoyu da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyice canım kardeşim olmuşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılne olmusum ne
Cevap sahibi+1 yılK*vaşe
Soran+1 yıl😂hahs
Cevap sahibi+1 yılNe gülüyorsun insan sinirlenir. Kızar
Olmuyorsa zorlamamak lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini o anki zevke bırakmanız gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılodaklanamiyorum galiba
- +1 yıl
Aynen yani hiç bir şey düşünme
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin seni yeteri kadar besleyemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunun cevabı kendi açıklamanda mevcut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya çocuk pis ya da utanıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O heyecanı bulamıyorsun onda
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler