Lgbt yi yoğun bir şekilde aşağılayan ve ötekileştiren kişilerde yoğun bir değersizlik, özgüven eksikliği vardır. Bak mesela benim için tehlike oluşturmuyor gayler veya translar. Topluma zararları yoksa istedikleri şekilde yaşasınlar.
Çünkü insan gay veya trans olduğu için kötü olmaz. Karakteri öyle olduğu için onu dışarı aktarır. Kerimcan gay olduğu için cinsel organını göstermiyor, sınır problemi olduğu için veya içinde eksiklik bulunduğu için böyle bir davranış sergiliyor.
Özetle karakter meselesi bu. Lezbiyensen ve insanlar hakkında olumsuz yargılara sahipse sırf bu yüzden, yukarda dediğim şeyleri hatırla
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme bu gibi düşüncelere sahip olan bir tek siz değilsiniz.
İnsanoglu bazı konularda istediğini elde edemeyince hep çamur atmayı alışkanlık haline getirendir.
Lezbiyen ve gay arkadaşlarım var.
İnsanları cinsel tercihlerine göre bu yaşıma kadar yargılamadim.
Hep merak etmisimdir bu şekilde tercihi olan insanları.
Üni zamanında çoğu kez oturup hepsiyle sohbet ederdik ama iş ve sektör araya girince sadece telefondan konferans yapar olduk.
Sizin durumunuz da gerçekten zor.
Bunu sadece çevrenize değil kendi ailenize de kabul ettirmek zorundasınız.
Zor gercekten zor bir hayatınız var.
Kolaylıklar dilerim.
Size ve sizin gibi insanlara.00 Yorumla
+1 yılTürkiye Anayasası'ndan iki alıntı:
X. Kanun önünde eşitlik
MADDE 10- Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
VII. Düşünce ve kanaat hürriyeti
MADDE 25- Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir.
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.
Bazı insanlar doğuştan veya sonradan hormonal olarak farklı cinsel tercihlere sahip olabiliyor. Saygı duyuyorum.
49 Yorumla- +1 yıl
Lan tekrardan okudum ne guzel yazmışım düşüncelerimi eleştiren aileme anayasa 10 ve 25 maddelerini gözden geçirmelerini tavsiye edeceğim. Tabi anlama ve saygı duyma kapasiteleri varsa 👋
- +1 yıl
10. Madde saçma olmuş.
Çünkü Türkiye de 2 cinsiyet var o ibare erkek ve kadınlar için. İkiden fazla olsa eşcinsel evlilik yasal olurdu zaten yasak olmazdı. - +1 yıl
@GhostlyKisses 3 aylık bebege tecavuz eden ve onu kan kaybı ve acıdan olduren adamın şu an hala dısarıda gezmesi yasal mı :)
- +1 yıl
Değil tabi ki soru mu bu dışarda değil içeride de gezmemeli gebertmeli. Ama konuyla alakası nedir kdöfkf
- +1 yıl
@GhostlyKisses off diyorum ki iki erkek veya iki kadın ilişkisi bir bebege zorla sahip olmaktan daha medeni ve insanca bence yani zorlama yok kisisel tercih. ama sapıklık bir ruh hastalıgı
- +1 yıl
ve zorlama var
- +1 yıl
Haklısın canımın içisi seninle yarışmıyorum yanlış olmasın sadece o ibareye açıklık getireyim dedim gud nayttty
- +1 yıl
@GhostlyKisses gudnayttttttttt
- +1 yıl
@GhostlyKisses sizede
Sana böyle hissettirenler insan değil, zor bir şey değil saygı duymak ne var bunda yani yönelimin farklı olabilir kime ne zararın var ki, sanıyorlar ki lgbt bireylerinin tek amacı cinsellik sapkınlık ne yani LGBT bireyleri diye onların duyguları hisleri kalbi yok mu? Sen bakma onlara boş ver hayat senin hayatın ve saygı göstermek zorundalar.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen lgbt saygı duyuyorum ve destekliyorum. herkes insandır önemli olan iyi olmak
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHomofobik olmayan, LGBT bireylere karşı da nötr duran heteroseksüel bir erkek olarak, cinsel yöneliminin hiç kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorum. Eşcinsel kadınlar için de, eşcinsel erkekler için de, "insan değiller" gibi söylemler çok ağır, çok çirkin, çok da çağdışı. Bu kafadaki insanların çoğunun dini inançlarına saplanıp kaldıkları için, din eşcinselleri lanetlediği için bu kadar LGBT karşıtı olduklarına inanıyorum. Aşkın, sevginin cinsiyeti olmaz. Eşcinsellik de sapıklık, sapkınlık değildir. Sapıklık arayan, pedofillere, zoofillere, "ölen kadının bedeniyle kocası ilk 6 saat seks yapabilir" diyen nekrofil Arap ulemaya baksın.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMüslüman bir ülkede insan fıtratına aykırı. İran'da olsanız bu kadar dile getirip bir de yürüyüş yapmaya çalıştığınız için toplu katliama maruz kalırdınız. Türkiye yine iyi davranıyor size sürekli abaza isteklerinizi dile getirdiğiniz için. Eş cinsel isen içinde yaşa ne diye tüm toplumda algı operasyonu yapıyorsunuz. Gidin Hollanda'ya göç başvurusu yapın. İstediğiniz hayatı yaşayın. Müslüman ülkesinde kaşınmayın toplumun ahlakını da bozup gençleri tuzağıza düşürmeye kalkmayın. Küçük yaşta çocukların beyinlerine hemcinsçilik işleyerek bozuk nesil oluşturmak yerine. Sizin gibi hazır bozuk olan Avrupa'ya göç başvurusu yapıp gidin. Hem kendi hayatınızı kurtarın hem de ülke gençlerini rahat bırakın
20 Yorumla
+1 yılCinsel obje ile ne alaka ya. Cinsel obje dediğin şey insanların birini motor görmesidir. Eşcinsel herkesi motor gören mi var.
Ek olarak ülke de her lezbiyenim diyen 10 kişiden 1'i gerçekten lezbiyen bisex vs vs. Geri kalan 9'u iQ düşüklüğünden ötürü farklı ve marjinal görünme amaçlı özenti tipler.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
u +1 yılEşcinsellik bir hastalık değildir ya da bir bulaşıcı hastalık ta değildir herkesin cinsel görüşü farklıdır şu hayatta buna kimsenin karışmaya hakkı yok hayat senin hayatın kendini kesinlikle somutlama lez sevgilin var mı bilmiyorum ama kesinlikle ayrılma benim bir erkek arkadaşım var eşcinsel erkek sevgilisiyle evlendi 17 yıldır evliler ve o eşcinsel diye ilişkimi kesmedim ve bir keresinde gözümün önünde sevişmeye doğru gittikleri halde yani uzun lafın kısası bunu kafaya takma
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme bana göre lezbiyenler iki çeşittir trans olanlar kısa saçlı kendini kadın hissetmeyen diğeride kendini kadın gibi hissedip dış görünüşte eşcinselliğini belli etmeyen ama yönelimi de hemcinsi olmasıdır. Lezbiyen yapan faktörler nelerdir sizce?
10 Yorumla
+1 yılNe olursan ol da ben böyleyim diye bağırırsan insanlar tabii laf eder zaten laf edilecek bir toplumdasın ne olursan ol normal insan bile ol yine bir şey buluyorlar ama sen tutup da normal hale laf edenlere karşı böyle bağırır çağırırsan ben böyleyim ben böyleyim diye tabii ki laf ederler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkimse kimsenin insanlığını belirleyemez ne olduğunu bilemez bu bakış açısı atanların pis işkembecil tutumları hayatı nefes almayı bile keyfsiz hale getiriyor herkesin kendine has bir hali durumu var birtakım şeyleri ön yargı belirli kalıp sıfatlandırma katı tutum ve karşı taraftan savunma saldırısı vs derken işin içinden çıkılmaz hale getiriliyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılBence kimseye zarar vermiyorsan ve lezbiyen olmayanlara lezbiyen olmanın güzel olduğunu söyleyip eğilimlerini bu yönde yapmalarını istiyorsan eğer pek doğru değil ve ben böyle kişilere karşıyım ( ki benim çocuğum olursa ve ona özendirilmeye çalışılırsa tepkim bu yoksa zerre umrumda değil kim kimi ne yapmış) diğer türlü kendi halinde ve senin gibi lezbiyen sevgilinle yaşayıp gidiyorsanız ben dahil kimseyi bağlamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada lezbiyen olduğundan değil her kadın birçok erkek tarafından öyle görülüyor emin ol. Mesela bana iki yakın adam öyle düşünüyordu kadınlar için birine szktiri verdim diğerine vermek üzereyim
+1 yılSenin tercihin insansın tabikide. Ne yapalim yani bizimle sevişmek istiyorsan. Ama seninle sevisemem ben lezbiyen değilim sen de bana saygi duyarsin olur biterki
22 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin kızım yaaa ben de zaten seninle sevişmek istiyordum sanki.
- +1 yıl
😂 komikim belki ne biliyon
İnsansın. Öyle görmeyene de dümdüz söv çünkü medeni bir tartışmaya girilmez o sığırlarla.
31 Yorumla
Soran+1 yıl🙃
Evet. Erkeğin cinsel objesi kadındır. Bir kadındandaha iyisi birbirini dilleyen iki kadındır. Kusıra bakma kuzum, olay bu. Kimse eşcinselsin diye de gotğne dinamit takıp salmıyo seni. Bıktık yapay sorunlarınızdan awk
20 YorumlaBeni ilgilendirmez istersen bardağa ilgi duy
11 Yorumla
Soran+1 yılOluşan tabuları yıkmaya çalışıyorum sadece.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de homoseksüel veya transseksüel olmak çok zor anlıyorum seni. İsteseler de istemeseler de insanlar bizi böyle kabul etmek zorundalar. Her şeyden önce insanız biz.
20 Yorumla
+1 yılNormal şeyler bana göre bendede az bişey vardı fakat hoşlantı uzaktan ve bi arkadaşım var durumunu çok kişiye açıklayamıyor benle konuşmazlar diye oysa insan olan konuşur 😊
20 YorumlaSana bu duyguyu hissettirenler, bu cümleyi yazdıranlar asıl insan değil. Herkesin tercihleri kendinedir. Birinin bir diğerine zararı yoksa herkes kendi hayatına baksın. Tercihler sorgulanamaz.
20 Yorumla
+1 yılOlabilir Tatlım Sende Bi İnsansın Nihayetinde Seni İnsan Olarak Görmeyenlere Ben... Diyorum
30 Yorumla
+1 yılCinsel yönelimini kimseye söylemeyeceksin burası türkiye ve kız kıza ilişki yaşayanları direkt taciz ederler
10 YorumlaGayler ve lezbiyenlerin veya transların vs kısaca normal grupta kabul edilmeyen kişilerin dışarıdan cinselliğe karşı aşırı istekli gibi göründükleri için öyle bir algı oluştu
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışın var ne halt olursan ol kadınsan ve deliğin varsa bu ülkede cinsel objesin.
20 Yorumla
+1 yılTercih meselesi kimsenin hayatına kimse karışamaz :)
10 Yorumla
+1 yıllezbiyenlerin erkekler tarafından dışlanacağını sanmıyorum
kadınları bilemem10 Yorumla
+1 yılYa kızım kimseye bir şey açıklama zorunda değilsin ❗
Olmadı ggizli yap10 YorumlaHayır kanka aslında eşcinseller bunu "cinsel obje" haline getiriyor. Sürekli cinsel kimliğinizi, eğilimlerinizi açıklamak zorunda değilsiniz
10 YorumlaOlabilir. yani herkesin şeyine kimse karışamaz sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılHaklısın keşke bende feminen bir erkek olarak etekle ojeyle dışarı çıkabilsem
10 Yorumla
+1 yılHayır ama bana soracak olursan doğuştan gelen bir sağlık sorunu.
10 YorumlaZilyon tane lezbiyen arkadaşım var hepsiyle aram çok iyi sana denk gelen cahiller sanırım
10 Yorumla
+1 yılkendi kendinizi ötekileştiriyosunuz sonra da buna karşı çıkıyosunuz, tek öne çıkan yanın senin lezbiyen olman mı? kimsenin umrunda bile olmadığına eminm
00 Yorumlaben de lezbiyenim seni çok iyi anlıyorum yaşamak çok zor bize ya bıktım artık
12 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim lezbiyenlik kadın kadına ilişki demek. Sende lezbiyenim diyorsan o zaman kadınsın veya kendini kadın hissediyorsun.
+1 yılGayet normal lütfen kötü yorum yapanlara aldırış etme. Cahiller işte canım
13 Yorumla- +1 yıl
Müslüman bir ülkede insan fıtratına aykırı. İran'da olsanız bu kadar dile getirip bir de yürüyüş yapmaya çalıştığınız için toplu katliama maruz kalırdınız. Türkiye yine iyi davranıyor size sürekli abaza isteklerinizi dile getirdiğiniz için. Eş cinsel isen içinde yaşa ne diye tüm toplumda algı operasyonu yapıyorsunuz. Gidin Hollanda'ya göç başvurusu yapın. İstediğiniz hayatı yaşayın. Müslüman ülkesinde kaşınmayın toplumun ahlakını da bozup gençleri tuzağıza düşürmeye kalkmayın. Küçük yaşta çocukların beyinlerine hemcinsçilik işleyerek bozuk nesil oluşturmak yerine. Sizin gibi hazır bozuk olan Avrupa'ya göç başvurusu yapıp gidin. Hem kendi hayatınızı kurtarın hem de ülke gençlerini rahat bırakın
Şu arkadaşa bir cevap verelim. Yorumu kapatmış artı gizli. Madem çok özgüvenlisin bunu yazan arkadaş ne diye gizlendin yorumu kapattın bilmiyorum ama Türkiye Müslüman ülke değil. Ailevisi var sünnisi var ateisti var hristiyanı var. Sen kimsinki de insanları elinde olmayan bir sebepten dolayı dışlıyorsun? Ben çocukken eşcinselliğe dair bir şey yoktu ki de eşcinsel duygularım var bu kadar cahil olmayın lütfen. İran’da olsaydınız öldürülürdünüz Türkiye’de iyisiniz demişte kaç tane lgbti bireyi öldürüldü senin haberin var mı? Rahatsınız diyor bir de. Öldürülmeyince dövülmek sövülmek eziyet olmuyor mu? Gerçekten beyin israfısınız - +1 yıl
Soran şu gizli arkadaşa tek sen cevap verebiliyorsun. Bir iletiver bakalım
- +1 yıl
Bu homofobik yorumu yapan arkadaşa cevabım ;
Yorumu kapatmış artı gizli. Madem çok özgüvenlisin bunu yazan arkadaş ne diye gizlendin yorumu kapattın bilmiyorum ama Türkiye Müslüman ülke değil. Ailevisi var sünnisi var ateisti var hristiyanı var. Sen kimsinki de insanları elinde olmayan bir sebepten dolayı dışlıyorsun? Ben çocukken eşcinselliğe dair bir şey yoktu ki de eşcinsel duygularım var bu kadar cahil olmayın lütfen. İran’da olsaydınız öldürülürdünüz Türkiye’de iyisiniz demişte kaç tane lgbti bireyi öldürüldü senin haberin var mı? Rahatsınız diyor bir de. Öldürülmeyince dövülmek sövülmek eziyet olmuyor mu? Gerçekten beyin israfısınız
Eşcinsellik saçmalık kadın erkek dururken niye hemcinsin bizim toplumumuzda yeri yok isteyen hollandaya gider
30 Yorumla
+1 yılmaalesef bircok yerde oyle ama insana gore degisir bu arkadas olacagin kisileri onyargili ve homofobik secme
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Ben saygı duyuyorum sizin lezbiyen olmanızı gayleri de saygı duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılCinsel tercihiniz sizi ilgilendirir, insanlığınız beni.
10 Yorumla
+1 yılbu sorunun temelinde sizin tayfadan olan bazı seksomanyakların eşcinselliği sürekli seksle bağdaştırması var. ayağınıza sıkıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBende kadınsı erkegim kadınlara pasifim biriyim ilk defa lez kız arkadaşım tarafından becerildim ayol
11 Yorumla- +1 yıl
Tansmk isterim snele ayol
+1 yılSeni buna iten şey neydi
12 Yorumla
Soran+1 yılBir şey itmedi.
Keşfetme değil de, kabullenme sürecim oldu. Yani ben zaten kadınlardan hoşlanıyordum, arzuluyordum o şekilde.- +1 yıl
Çok ilginç yahu. Kadınlardan hoşlandığını nasıl anladın ki. Hiç mi bir erkek arkadaşın falan olmadı
+1 yılTroll mu🙄 Sitenin yarısı lezbiyen, bisex çıkıyor ya la 🤔
Troll troll
10 Yorumla
+1 yılçok takma kafana, denizin üzerinde yürüsen yüzme bilmiyo derler
10 Yorumlainsansın herkes hayatını yaşamakta özgür lezbiyen olman kötü bir şey değil
00 YorumlaDaha alınacak çok yol var
30 Yorumla
+1 yılBöyle düşündürenin ta..
30 Yorumla
+1 yılsadece tedavi olması gereken bi insan
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılİnsansın tabii, lezbiyenlik normal bir şey
20 Yorumla Hepimiz lezbiyeniz cCc
20 Yorumla
+1 yılDeğilsin. Sana insan diyenin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sende bir insansın her şeyden önce
20 Yorumla
+1 yılSana böyle hissettirenin..
20 Yorumla
+1 yılYadırgamıyorum , insan yadırgadıklarıyla sınanır..
10 Yorumla
+1 yılİslam'a göre değilsin.
10 YorumlaYa bırak sen o geri kafalıları
10 Yorumla
+1 yılBenim saygim var insanlarin tercihlerine karşi
10 Yorumla
+1 yılKendi tercihin ama bu yanlış bir seçim
10 Yorumla
+1 yılLez kadınlara hastayım ya çok ilgimi çekiyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Bizim gibi hulk erkekler varken hemcinle nedennn?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana iftira atıldı öyleyim diye ama ben öyle değilim psikolojim bozuldu
10 YorumlaSadece homo sapiens sapiens sin fazlasi değilsin.
10 Yorumla
+1 yılbeni niye aranıza almıyorsunuz :(
10 Yorumla
+1 yılgünah işliyorsun ondan sevmezler seni
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım