Amacı cinsellik miydi?

Birkaç ay aynı yerde çalıştık ve ben okulum için bıraktım orayı. Karşı karşıya çalışıyorduk ve sürekli bana bakıyordu sonra oradaki ablalara sormuş onlarda bana söyledi sonra bir şekilde instagramdan ekledi ve konuştuk. Ben kapalı birisiyim ve biraz zaman geçince benden saçlarımın gözüktüğü bir fotoğraf istedi bende sinirlendim o da gerçekten bilmiyorum kötü bir şey mi istedim, özür dilerim dedi. Neyse zaman geçince benimle bir gece geçirmek istermiydin gitmeden dedi. Hayır dedim. Bir kere buluştuk iş dışında, iş yerinde hiç konusamiyorduk sadece bakisma gulusme falan oluyordu. Neyse buluştuk bir kez sarıldık ve gideceğim güne yaklaşırken "bu pazar ikimizde bosuz beraber bizim evde vakit geçirelim" dedi ben bunu sebebiyle beraber söyledim aramızda yakınlaşma olur istemiyorum diye o da" illa aynı evde olunca seks mi yapmamız gerek sanki" dedi. Kapattık konuyu gitmedim tabi. Okuduğum şehre geldim konuşuyor ediyorduk falan sonra bı buz girdi resmen aramıza. Günaydın nasilsindan ibaret oldu mesajlarimiz. Geçen gün mesaj attım nasılsın diye çünkü o ara bayağı kötüydü, görmedi mesajımı sonraki gün merak ediyorum seni dedim. Merak edicek bir şey yok işteyim dedi peki dedim onu da gormedi Kaç gündür bakmıyor. Beni cinsellik için mi kullanmak istedi acaba. Çokta masum tatlı bir çocuk bu aralar sorunları var işle alakalı bunu ona mı baglamaliyim yoksa.
Amacı cinsellik miydi?