Neyle başlanmalı ve oral sekste hangi bölgelere odaklanılmalı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seks de en çok dominant olmak ve sert davranmak dan hoşlanırım bu duruma ters olsa da oral yapmaya bayılırım oral da sadece penis vajina odaklanması yanlış geliyor bana eller testis lere göğüslere vs sürekli temas halinde olmalı ve göz teması kayıp edilmemesi gerekli olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
En İyi Cevaplar
En dayanamadığım şeh paçalı dondur.
Şalvarı çıkarıp, paçalı donu görünce bende film kopar.O anda krem rengi içliklerimi çıkarıp, dizime kadar sıvadığım çoraplarımı çıkarır taarruza geçerim. Hatunun sutyenine ulaşana kadar, kızın üstünden yaklaşık 4-5 kıyafet çıkarırım.
Tam her şey oldu bitti derken, bir bakmışız ki yorgunluktan uyuya kalmışız
fsdşkjfds
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşaldım abi allah razı olsun ksowğsşfm
+1 yılbence artık bu sembolik ve çok bedensel durumlardan uzaklaşmalıyız , cinselliğn ruhani ve zihinsel boyutuna bakmalıyız ben akıl oyunlarından fantezilerin zihinde yarışmasından ve birbirini kamçılamasından hoşlanırım zihin açığa çıktığında sadece öpüşmek bile en büyük seksten daha çok zevk verir
03 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ama sevdiğin bireyle birbirinizi zaten bu kadar arzularken cinselliğin de yaşanması zevki doruğa çıkarıyor bence
- +1 yıl
tabiki öyle ama bu yaşamadan önce zihinsel bir yükselme şart bence öyle en azından zihnim doymadan ruhumun doymasının imkanı yok
Soran+1 yılBence de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnce guzel opusme. Hem opusme hem ellesme. Siddetli karsi tarafin nefesini kesen.
Sonra yavas yavas elle asagi dogru gitmek ve hanimi yataga yatirip oksamak sevmek ve yalamak sonrasinda zaten gir cik ama bayan beni yalamasi pek hosuma gitmiyor benim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. İlk dudaklar sonra boyun sonra göğüsler sonra sırt sonra göbek popo sonra vajina dudakları klitoris yavaş yavaş hedefe ilerleyeceksin kıvama geldikten sonra içine gireceksin
00 YorumlaBana mı yapacan sanki awk? Biz anlatacaz, sen de bunu kıtıpiyosun tekinde uygulayacan. Hayatta bu sırrı vermem kfkfk
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek dayanışması kalmamış, yazık! Fnjsldmf
Soran+1 yılSenin manita ileride direkt sana mı soracak abicim, dök hünerleri faydalanak fmdhkdl
- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılCilveyle başlanmalı seduction ve actionla devam etmeli...
02 Yorumla
Soran+1 yılCilveden kasıt?
- +1 yıl
Kadın hal ve hareketleriyle erkeğini provoke etmeli
Oral onemli. Ozellikle tsaklari vakumlamalisin. Goz temasi kurarak saks0 cekmen gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani hayalimi söylersem hayalarla özel olarak ilgilen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEl yardımıyla mı dil mi? Ve erkekler de bacaklarının vesaire okşanmasından hoşlanıyor mu föhdfj
- +1 yıl
kesinlikle :)
el bile fena yapar bence ıslak dilin orada olmasını hayal bile edemiyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılT. saaklara odaklanirsan sper olur bide bas kismina svdigin kisiyemi yapmak istiyon yoksa her siradan erkegemi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral 69 olmalı o yaparken bende yapmalı tadına bakmalı sıcaklığını hissetmeliyim
00 Yorumla
+1 yılKalçalar. Kalça ve bacaklardır beni tetikleyen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah nereden geliyor bu istek ve arzular ya
06 Yorumla
Soran+1 yılGelmesin mi kardesim
- +1 yıl
Gelsin ama burada ulu ortada soru sormanın da bir üslup adabı vardır ya
Soran+1 yılNe alaka? Argo kullanmamışım ve olabilecek en düzgün seviyede sordum soruyu. Cinsellik de doğamızın bir parçası ve karşı cinse nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrenmek istediğim için sordum site içerisinde böyle bir kategori de olduğu için?
- +1 yıl
Bunu bilmiyorsanız buradaki saçma sapan yorumlarla mi bilgi sahibi olacağınızı sanıyorsunuz
Soran+1 yılNeyle öğreneceğim? :D herkesin zevk aldığı belli şeyler var, çoğunluğun tercihlerini görmek istiyorum ben de
- +1 yıl
Doğru şeyler alırsın inşallah 🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıluygulamalı gösterelim :)
00 Yorumla
+1 yılsert severim ben
00 Yorumla
+1 yılburada soylenmez ki
01 Yorumla- +1 yıl
neden gizli uyesin gizli uye olarak sormak kolay boyle bir soruyu
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. en çok beni kadının zevk alması tahrik eder
00 Yorumla
+1 yılAnlatılamaz. Yaşanır ve yaşatılır. Uygulamalıdır.
00 Yorumla
+1 yılOdaklanılacak te yer var, ordan başlamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılOn sevisme sonra oral sonra bütün pozisyone
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynen oral ile başlamak
00 Yorumla
+1 yılSarılmakla başlamalı her şey.
00 Yorumla
+1 yılOral
02 Yorumla
Soran+1 yılYani baş bölgesiyle mi, testisler mi yoksa tamamını ağza alarak veya el yardımıyla falan mı
- +1 yıl
Detaylı anlatamam burada
Oral ile başlamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani baş bölgesiyle mi, testisler mi yoksa tamamını ağza alarak veya el yardımıyla falan mı
+1 yılOmuz ve boyunda oralda vajina iyi yalanmalı
00 YorumlaBüyüyünce öğrenirsin
00 Yorumla
+1 yılOfff seslerden
00 Yorumla
+1 yılsndenn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi