Cinsel Yaşam Göğsüm küçük, popom küçük ne olacak şimdi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Eee yani illa büyük mü olması lazım hayırdır Göğsüm küçük, popom küçük ne olacak şimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kişiden kişiye değişir, Ben zayıf kadınları daha çok seviyorum, göğsü küçük olmuş çok önemli değil, aynı zevki tadarsın. kilolulara karşı avantajları da çoktur. Hareket kabiliyeti vb.Zamanla zaten büyüyebilir, merak etmeyin. 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Ee ne güzel işte dogyy pozisyonu alinip bol bol şaplak atilip minciklanir gpgusler cokta o emli degil 0 0 Yorumla
TolgaCanakkale Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ben küçük severim zaten büyük seven de var küçük seven de takma hssh 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Dalgam küçük kiloluyum eeee nolcak şimdi ağlayın kızlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zarif ince belli küçük göğüslü kızlar her zaman öndedir kimseye bakma 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En mükemmel en sınırsız en unutulmaz sevişmeler için senin gibi bir fizik olmalı ki sınırları aşmaya böyle bir beden olmalı 0 0 Yorumla
AmagitmeLavinia_ Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Yoo küçük çıtı pıtı olunca da vura vura silkmek güzel oluyor 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır gerekmiyor seni de öyle beğenen çıkar elbette illa herkesin büyük veya küçük olması gerekmiyor herkes aynı olursa bir anlami olur mu 0 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Giderin yok yani o zaman 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yapacak birsey yok olanla jdare edeceksjn 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Görmeden yorum yapmak zor 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Küçük de güzel bence 😋 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Küçük seven seveceksin 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. illaki değil ama güzel olur. 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Poponun büyük olması lazım ya 1 0 Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Ne alaka kimileri küçük sevrr takılma onlara😉 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Yok hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kişiden kişiye değişir, Ben zayıf kadınları daha çok seviyorum, göğsü küçük olmuş çok önemli değil, aynı zevki tadarsın. kilolulara karşı avantajları da çoktur. Hareket kabiliyeti vb.
Zamanla zaten büyüyebilir, merak etmeyin.
Ee ne güzel işte dogyy pozisyonu alinip bol bol şaplak atilip minciklanir gpgusler cokta o emli degil
Ben küçük severim zaten büyük seven de var küçük seven de takma hssh
Dalgam küçük kiloluyum eeee nolcak şimdi ağlayın kızlar
Zarif ince belli küçük göğüslü kızlar her zaman öndedir kimseye bakma
En mükemmel en sınırsız en unutulmaz sevişmeler için senin gibi bir fizik olmalı ki sınırları aşmaya böyle bir beden olmalı
Yoo küçük çıtı pıtı olunca da vura vura silkmek güzel oluyor
Hayır gerekmiyor seni de öyle beğenen çıkar elbette illa herkesin büyük veya küçük olması gerekmiyor herkes aynı olursa bir anlami olur mu
Ben küçük seviyorum
Benim gibi düşünen çok erkek var
İyi böyle
Neresi küçük bee
Gayet güzel
Giderin yok yani o zaman
Ben bayılırım.
Yapacak birsey yok olanla jdare edeceksjn
Yoo küçük göğüs gibisi var mı lan
Kendi kendine niye atarlanıyon simdi
Görmeden yorum yapmak zor
Küçük de güzel bence 😋