+1 yılKızım yani ya baştan söyleyecektim cinsel birliktelik yaşadığını , ya da doktora gidip diktirecektin.
Açıkçası 1. İhtimal daha iyi olurdu ama sen açıkça konusmamissin tüm erkekler öyle derler kızlar elde etmek sevgili olmak için o da oyle demiş elit gözükmek için..
Keşke söyleseydin en azından hani laf söz olmazdı direk ayrılırdınız , şimdi annesi babası öğrendi ordan senin anne babana gidecek ve bir şekilde akrabalar çevre öğrenecek.
Hani kötü hisset diye demiyorum ama evliliği kurtarmanın bı yolu varsa kurtarmaya bak ama anne babası tarafından hakaret vs. Olursa direk Ayrıl .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnem vermiyorum diyenlerin yaşayacağı durum bu olacak işte sevgili gibi takılırken elbette önemli değil iş ciddiye binince olacağı bu nasılsa önem vermeyen erkekler var diye kızlar böyle rahat rahat takılıyor ya eminim bu sorunu yaşayan bir çok kız olmuştur
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. demek ki iki bacak arasına bakıyormuş. boşwer salla gitsin cahili.. kurtarmaya çalışma bence. yoksa ilerideki her kavganızda bunu sana bahane edecektir.
12 Yorumla
+1 yılSende söyle herkes de kanamaz. Bu seks yaşadığın anlamına gelmez. Tabi daha söyleyebilecek durumun varsa. İlişki yaşadığını biliyor sanırım. ya da kendin bozdun de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin bakire kız bırakmayan kendileri bakire isteyen kendileri diktirelim mi ne istiyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅 güldürdün
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer söylediklerin gerçekse.. Bütün suç senin evlenemeden önce her şeyi konuşman gerekiyordu..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok klişe olmuş biraz renklendirseydin :D
40 Yorumla
+1 yılYa onun dava açmasını bekle. Ya da sen git ; Avukat tut, donuna kadar al. Bakire olmaman, Boşanması için, haklı neden teşkil etmez. Hangi şehirde yaşıyorsun? Avukat tanıdık varsa, yönlendirme yapabilirim. Ama Avukatsız, davanı takip etme. Zira hakkını, alamazsın..
10 YorumlaEn başta keşke ben bakire dglm deseydin açıkca o da ona göre davranırdı ve madem boşanmak istedi ortalig ayag kaldırmadan adam gbi ayrilamiyor da mı ailesine falan solemis çocuk gbi ne saçma. Bosandgna da üzülme eğer evlilign devam edecek olursa hem ailesi hemde o bı ömür yüzüne vurur bunu senin ve sana psikolojik şiddet uygular. Adam olsa zaten dedg lafın arkasnda dururdu
115 YorumlaŞimdi burada ikimiz de suçlusunuz bence eşinin seni cümle aleme rezil kepaze etmesine hiç gerek yoktu madem istemiyor boşanma davasını açıp boşanırdı orada burada kız çıkmadı diye senin hakkında konuşması doğru değil senin suçlu olduğun yer ise bunu açık açık söylememen evlenmeden önce alıp karşına konuşacaktın açık açık böyle bir şey var kabul ediyor musun diye o zaman böyle bir şey yaşamazdın eşinin sonradan düşüncesi değişmiş olabilir yani hatalı olan sensin bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılBi insana güvenip tüm sonuçların sorumluluğunu hayattan beklemeniz falan harika gerçekten. Ayrılmak, terk edilmek, aşağılanmak falan filan bu tarz şeyleri bir şekilde yaşıyoruz ve yapmamız gereken şeyi yapıyoruz. Bye o zaman diyorsun ve nereye gidiyorsan oraya gidiyorsun hadi aslanım
10 Yorumlaİnan şaşırdım bir o kadar da adına üzüldüm yani evlilik öncesi bunların net bir şekilde konuşulup karara bağlanması lazımdı her şey olmuş bitmiş o gecemi aklına gelmiş boşanmak bence namus iki bacak arasında değil kalptedir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik de ne olursa olsun her şeyi en baştan konuşmanız en uygunu olacaktır. Aksi takdirde sıkıntılar yaşarsınız.
Şu anda tek yapacağınız şey eşinize karşı dürüst olmaktır. Gerisi ona kalmış... Hayırlısı olsun.20 Yorumla Ahahah. Erkeğim diye de geziyor bu sığır. Bütğn derdi kendisşnden önceki herifin daha iyi performansı olması korkusu. Bunlar erkek değil. Hem yalancı hem ezik awk.
Boşa gitsin. Nafaka da kopar sığırdan.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ne kadar yalancı olduğunun ispatı. Sözleri ve eylemleri arasındaki tezatlığı. Bildiği halde kabul ediyor sonra kabullenemiyor. Üzücü bir durum.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kotu olmus senin icin. Manyak madem biliyordu neden onceden tepki vermedi ama iş isten gectiginde tepki verki anlamis degilim.
Keske diktirseydin de boyle bir olay yasanmasaydi.
Eşin tam oküz bir insanin hayatini karartmamak lazim.00 Yorumla
+1 yılbosan gitsin. karaktersiz. kendisi bakirdi sanki mk. bir de komplekse girmis kimde daha cok zevk aldin diye. ruh hastasi
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yaptığınız pişman olacağınız şeyleri yapmayacaksınız yaptıysanız sonuçlarına katlanacaksiniz
31 Yorumla
+1 yılŞerefsizlik yapmıs resmen. Ne demek onun altında mı daha çok zevk alıyordun benım altımda mı? Bu ne asagılık bi soru? Sonra da dürüst değilsiniz diyorlar diktirip evlenenlere.
11 Yorumla- +1 yıl
kızlar diktirin boşuna risk almayın
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerinde olsam altınları alır sırra kadem basardım. Bu ne çocuk oyuncağı mı bi öyle de bi böyle...
20 Yorumla
+1 yılresmen rezalet adam bozuk çıkmış ürünü iade et yenisine geç
30 Yorumla
+1 yılBaşta söylemişsin ama rol yapmış seni de kaçırmamak için boş ver boşan ondan koca falan olmaz. Her olayda başına kalkar artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bakire oldugum icin dogal olarak vajinam kanamadi" dogali bu degil. Bende evlenmeden iliskiye girmedim ama ilk yaptığımizda kanamam olmadı. Her kadinda kanama olacak diye bir sey yok. Bunu erkekler ve toplum kafasına soksa iyi eder.
13 Yorumla- +1 yıl
Bakire olmadığını söylemiş ki zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer evet soruyu anladim. Bakire olmadigim icin dogal olarak kanama olmadi yazmis. Yani bakire olsa illa kanayacak gibi bir kafa sezdim. Ayni kafa soranin eşinde de mevcut sen kiz degil misin diye. O yuzden yazdim. Bakire olunsa da kanayacak diye bir sey yok bu belirtmek istedim
- +1 yıl
Zaten trol soru. Ciddiye almaya gerek yok
+1 yılLaf ebeliği yapma net ve dürüst ol
Evlenmeden önce ben bakire değilim dedinmi demedimi her erkek arkadaşı olan bakirelik bozdurmuyor
00 Yorumla
+1 yılDetaylı olarak söylemiş miydin bakire değilim haberin olsun diye yoksa ''sevgilim oldu bazı şeyler yaşadık'' diye mi geçiştirmiştin?
00 YorumlaUlan buna inanıp erkeklere giydirmeye çalışır şimdi kadınlar.
Trollüğün de böylesi, yuh!
00 Yorumla
+1 yılYa varya burada yazan erkekler de dahil hepsi bu lafı kullanır kadına reziller ya Sen sıkma canını hiçbi halt olmaz
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et gitsin şerefsizi sende iftira ediyor de üste çık kalkamiyor penisi de adam değilmiş git mahkemeye ver
02 Yorumla- +1 yıl
@Sirac147 🌹🌹 teşekkürler canim
+1 yılO zaman sorsaymış iyice emin olmadan evlenmeseymiş suç burada sende değil ısrar ederse boşan gitsin
00 YorumlaAklına eski sevgilin gelmişse o gece yaşattığını gözüne eski sevgilinle de yapmışsın diye gelmşşse
Sonuçta kabul etmiş yeni bi pişman oldu00 YorumlaYaa evlenmeden hiçmi cinsellik yaşamadınız siz. Resmen kandırmış olursun adamı. Madem bakire değildün neden düğüne kadar bekledin cinsellik için?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını niye söylemedin. Bakirelige önem vermiyorum demiş olması senin bakire olmadığını bildiği anlamına gelmez sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanın ozaman gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıkmış bari boşanma sebebi olarak bunu protokole almayın
30 YorumlaBöyle biriyle ömür geçmez ayrılman en doğrusu
10 YorumlaMuhafazakar bir tip mi eşin bişey söyleyeceğim öyleyse
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş senin için üzüldüm önemsemedigini söylemiş sonra fikri değişmiş
10 Yorumla
+1 yılSende nafaka falan derken donuna kadar al da bir daha böyle şeyler yapmaması gerektiğini öğrensin!
141 Yorumla- +1 yıl
5 gün evli kaldı diye ömür boyu nafaka mı alacak 😅
- +1 yıl
@elifiniarayanpolat bir gün evli kalıp nafaka isteyen var 😂
- +1 yıl
O imzayı attı mı tamamdır zaten ha 1 gün ha 10 yıl
- +1 yıl
eşine hakaret davası açar
- +1 yıl
İşte o öyle değil 2 yıl altındakilere en fazla 5 yıl veriyor
- +1 yıl
Nafaka felan alamaz erkek belli bakire ister hep kızların aklında bulunsun %99 hep bakire kız ister erkekler istemiyorum dese bile inanmayın
- +1 yıl
bakire isteyecek erkekle bakir olmazsa o adamı da kimse istemez
- +1 yıl
Yok knk erkekte bakir istemeyen çok dediğimi yanlış anlama evli olup erkek sırf erkek olgun diye sevgili olmak isteyen evlenmek isteyen çok
- +1 yıl
ben istemem istemeyenlerde var
- +1 yıl
öbürleri de erkeği kullanma peşinde
- +1 yıl
Vardır haklısın ama bazı kızlar çok saf tecrubeli istiyor
- +1 yıl
AGA BU NE YA HERKES. burada AVUKAT KESİLMİŞŞŞ 😂
- +1 yıl
Kısa süreli evliliklerde ne nafakasi Allah aşkına zaten Bakire olmadığını saklamış kız kendisi suçlu giderler hastanede bakire değil raporu alırlar erkek haklı olur
- +1 yıl
nerde haklı lan söylemiş kız bakire olmadığını erkekte önemsemem demiş hem madem önemsiyordu sorardı zaten gene kendi haksız
- +1 yıl
kendi bakir değilse bakire kızda alamaz
- +1 yıl
ve artık bakir de değil
- +1 yıl
Haklısın ama erkekte bakire değilse kanitlayamaz 😂😅
- +1 yıl
kanıtlar bilgisinden hareketinden boşalma süresinden bile anlar
- +1 yıl
Ne alaka ya erkek girince anlamış bakire olmadığını yani o yaptığı olay dahilinde olmaz
- +1 yıl
Yok anlayamaz ya normalde de erken boşalıyor ise
- +1 yıl
ee kadın zaten demiş olmadığını düzgün okusana lan
- +1 yıl
ayrıca her kızda kan gelmiyor bile
- +1 yıl
Hey ben yaptığım yoruma tükürim ne de karıştı ortalık 😂
- +1 yıl
erken boşalma değilki sorun
- +1 yıl
Hayir knk dememiş üstü kapalı demiş bakire olmayan birisini takar mısın demiş erkek hayır demiş kız kendisi bakire değilim dememiş
- +1 yıl
Sevgilimle ilişki yaşadım demiş
- +1 yıl
Her kızda kan gelmez ama kızda gene belli oluyor dar olmasından erkekte imkansız anlaması 😅😂 onun için sapık erkek çop
- +1 yıl
bunlarda algılama sorunu var cidden
- +1 yıl
dar falan yalan kolay kolay vajina genişlemez bebek çıkıyor da bişi olmuyor sizin şeyinizden mi genişliceğini sanıyorsunuz
- +1 yıl
gayette anlaşılır erkekte
- +1 yıl
yapmasını bilmiyor zaten
- +1 yıl
afallayan çok
- +1 yıl
Yok erkekte anlayamazsın ki ne zar var ne başka bişey ama özür dilerim soruyu yanlış okumuşum jsjsjsj
- +1 yıl
tabikide anlarsın ben sevgilimde anlamıştım
- +1 yıl
hiç uydurma valla
- +1 yıl
Nasıl anladın
- +1 yıl
ilişki hakkındaki bilmediği şeylerden deneyimsiz olduğu bariz belliydi
- +1 yıl
Knk izninle sana soru sorcam
- +1 yıl
Engeli kaldırır mısın özür dilerim her şey için bişey sorcan
- +1 yıl
Dm atar mısın bi
- +1 yıl
Soru sorcam bi
+1 yılTrol bir soru ve sen bakireligi sorun etmeyecek yuzune vurmayacak aday ariyorsun umarim bulursun
00 YorumlaAçık açık söylemen gerekirdi, laf olsun diye söylemiş anlaşılan.
13 Yorumla- +1 yıl
Profil foton cok iyi
- +1 yıl
Pp çok güzell ve yaşına göre baya baya güzell
- +1 yıl
Kaçıncı seviye abazalıktır bu beyler nasıl bir yokluk beyninizle alttaki yermi değiştirdi ne oluyor böyle 😂
Bune böyle evlendiğin kişi senden intikamı alıyor yapma dediğin her şeyi yapmış.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılkiminle evlendigine dikkat etmenin faydaları işte
10 Yorumla Evlenmeden sevgili iken hersey laylay lom, sonrası 180 derece döner insanoğlu bu işte
00 YorumlaBir de ne de bilitormusun deki bosa belki 3 uncu den daha cok zevk alirim aptal adam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Çok saçma bir ilişkiniz varmış.. sevgi yok heralde aranizda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık.. evlendikten sonra gerçek yüzünü görmen kötü olmuş.
00 Yorumla Boşa onu bir daha yüzüne bile bakma
Tam öküz ya adam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yuh arkadaş bu davarla aynı cinsiyette olmaktan utanıyorum
00 YorumlaBu kadar aptal olunmaz nasıl biriyle evlendin geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yuh boyle bisi olabilir mi ya? ciddi ise sakin bosanma kiz
00 Yorumla
+1 yılOlacagi buydu. Yazık olmuş adama. Dikkat et canından olma.
00 YorumlaTrol hanım nokta ve virgül kullanmayı bilmez misin?
00 YorumlaOhh ne güzel havadan nafaka gelecek her ay kız olsam bende evlenip 5. Gün boşanırım
00 YorumlaDemek ki neymiş her öyleyim değilim diyene inanmayacakmışsın. Ömür geçmez.
00 YorumlaAilen biliyor mu daha önce böyle bir şey olduğunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. hangi hikaye sitesinden aldım bu İlhami 😁😂🤣
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir canımsın bulaştın bence onun donuna kadar al boşa gitsin
00 YorumlaCidden seni severek değer vererek evlendiyse emin ol bunu birkaç güne atlacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemiş olduğun halde böyle davranması büyük talihsizlik
00 Yorumla Başta kabul edip sonra böyle yapmışsa Allah onu ıslah etsin
00 YorumlaÇılgın bakirenin hayal dünyası. Seni kim nikahına alsın, hasta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle dese bile bakire olmadığını söyleyecektin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başka şeylerden huylanmış ola bilir. o sadece bir kere olarak algılamış sanırım.
00 YorumlaTamam de ama biraz bekle de, insanların dedikodularina maruz kalma. Umarım anlayışlı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBenzeri sorun yaşayan bir arkadaşım vardı
https://voca. ro/1nHjXguVelXT00 Yorumla - Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat