Evlendim, düğün sabahı eşim boşanalım dedi. Ne yapmalıyım sizce?

5 gün önce ooldu bu olay bakireliğe önem vermiyordu o gece işte cinsellik yaşadık bakire olmadığım için doğal olarak vajinam kanamadi birden bana dönüp" ne bu şimdi neden kanamadı yoksa sen kız degilmisin "dedi bunun hanj senin için bı önemi yoktu dedim. yok dedim ama ben böyle birşeyi kaldiramam dedi resmen şok oldum

Eskiden Sevgiliminbolduğunu vs biliyordu zaten ilk tanıştığımizda bakireliğe önem veriyor musun diye sormuştum o da hayır ben iki bacak arasına bakmıyorum demişti ne oldu birdenbire bilmiyorum şimdi ne olacak yapacağım ben

Güncellemeler
+1 yıl
Ya biliyordu diyorum iki bacak arasına bakmam ben dedi İlk başta söyledim sevgilimin olduğunu birşeyler yaşadığımı vs biliyordu hattta sırf ailesi el değmemiş kız istiyor diye temiz kız evlenmek istiyorum falan demiş ailesi de beni çok seviyor ben dedim ne oldu şimdi sana bunu biliyordun vs dedim biliyordum doğruyu söyle onun altında mi daha zevk alıyordun benim altımda mı dedi ailesine söylemiş kız çıkmadı demiş söyleme dedim bide ailesi beni kötü biliyor bide
Evlendim, düğün sabahı eşim boşanalım dedi. Ne yapmalıyım sizce?