Daha önce başka kadınlarla olduğumu söylesem benle evlenmeyi reddedermi sizce çünkü kendisi dindar ve kapalı acil taktik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst olmalısın. Görücü seklinde tanistigim biri durust olmustu, memnun olmustum tavrina ama gorusmeyi kestim, ailesine de cevabimin olumsuz oldugunu söyledim. Benim icin onemli boyle seyler. Her halti yemis birini midem almaz. Eger seninki de boyleyse karari ona birkamalisin. Söyle ve karari ona birak. Bu konulara onem veriyorsa ayrilir muhtemelen ama takmayan, erkektir yapar, hemde tecrubeli benim işime gelir diye de dusunebilir. Dedigim gibi soyle ve karari ona birak. Sonuclarina da katlanacaksin elbette bunun. Ama daha sonra ogrenmesi ya da boyle seyleri saklamak cokta dogru degil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski günahlar ortaya dökülmemelidir. Eğer size sorarsa dürüst olun sormazsa da söylemeyin. Elbette bu benim fikrim. Dinen doğrusu tam olarak nedir bilemiyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılDinen söylemek lazımdı galiba tam bilmiyorum yanlış olmasın lütfen.
Ama kadın utangaç sormayabilir diye düşünüyorum ya da başka nedenlerle sormayabilir belki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. Bu konularda bilgili kişilere danışın. İnternetten araştırabilirsiniz ayrıca belki fikir shaibi olursunuz.
Soran+1 yılO kolayda evlenip yine başlarıyla yapmasam iyi olur
Cevap sahibi+1 yılKendinize nasıl bu kadar güvenmezsiniz? Eşinize sadık olun. Birbirinize yetersiniz. Neden evlenmeden aldatabileceğinizi düşünüyorsunuz? Bu çok kırıcı bir durum.
Soran+1 yılKendime güveniyorum da etrafta öyleleri var ne bilim evlenince öyle mi oluyor insan diye anlamadım
Cevap sahibi+1 yılOlmaz. Evlilik namusu korumak için zaten. Eşiniz site yeter.
Soran+1 yılHmm evlimisin
Cevap sahibi+1 yılHayır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorarsa söylersin yoksa söylemene gerek yok. Ama sorarsa da saklamamak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence direk söylemek en iyisi böyle kabul ediyorsa etsin etmiyorsada etmesin yapacak bişey yok
+1 yılSöyleme boş ver kendinden soğutma geçmişe değil geleceğe bak
01 Yorumla
Soran+1 yılSaklamak doğru değil evleneceğim kadında ilişki yaşadığım diğer kadınlarda hep aynı semtte oturuyoruz bi gün kokusu çıkar neden söylemedin diyebilir sonuç ayrılığa kadar gider
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boyle bise soyleme geregi duyuyosun ki
03 Yorumla
Soran+1 yılSaklamak doğru değil bence
- +1 yıl
Bitakim iliskilerim oldu demek var. Bi ton kadinla sevistim demek var
Soran+1 yılBaşka taktikler bulmazsam bunu deneyecem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğim kadına daha önce çoğu kadınla cinsel ilişki yaşadığımı nasıl açıklayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat