Sürekli birlikte olmak istediğim biri ile görüştüm, bir kac öpüşme ve sürtüşmeden sonra daha içime girmeden boşaldı.. Sorun şu ki sonra çok bir başka davranamaya başladı. İyi davrandım kötü hissetmesin diye ama yinede suskundu anlamadım 🥺😞 canım çok sıkıldı, ben naptim ki 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen bir şey yapmadın, erken boşalmak bir erkek için ilişki anında en can sıkıcı durumlardan biridir ve hiçbir erkek bunu yaşamak istemez. Bu yüzden modu çok düşmüş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bundan sonra onu gördüğümde ne yapabilirim😞🥺
- +1 yıl
Bu konuyu hiç acmamaya çalış, o bu konuyu açarsa da destek ol, bunun çok normal bir durum olduğunu, birkaç birlesmeden sonra erken boşalma sorununun cozulebilecegini soyleyebilirsjn
Soran+1 yılOnun bana bu sekilde uzak ve soguk davranışı o durumdan sonra artk onunla bir daha görüşmek istediğimden şüpheliyim
- +1 yıl
Bunu sen bilirsin işte
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkegin kadşısındakı parnerine dhyhlan sorumluluguna göre değişir mssala karşısıdakini düşünen erkek kendine kızar shcluluk duyar yetemedivini düşünür ben yetemiyosam yetebilecek kişi bulup beni aldatırmı düşünceleri kemirir aklını ama sorumsuz erkek tınlamaz arkasını döner gider
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda hoslandigi onemsedigi biriyim ama beni uzun zaman gormesede hic bsy degismez oyle bir durumdayiz
- +1 yıl
Evet birlikteliğiniz daim olsun biraz iradesine hükmetmeli kendiini bırakmamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılSeninle ne alakasi var herif bildigin yarım hatta çeyrek erkekmiş. Demek ki dışına bakıp almakla olmuyormuş bu işler.
05 Yorumla
Soran+1 yılOna güldüğümü felan sandi herhalde, ama ben cok icten iyilikle karsiladim hatta sarildim optum sonra onu ama o uzak davrandi neden bilemedim
- +1 yıl
Eeee yani mevzu ne? Salla gitsin yahu neyin derdindesin sen?
Soran+1 yılNapim ya hoşlanıyorum 🤣 takınti gibi oldu
- +1 yıl
Çeyrek heriften mi hoşlanıyorsun yuhhh.
Soran+1 yılHer sey o is degil bana gore ondan🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam çölde susuzluktan dudakları çatlamış sen ise elinde buz gibi limonatayi gözlerinin ici Ne bakarak sıcak kumlara dökmüşsün
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO işini bitirmiş zaten karşıdaki umrunda değil ki herkes çıkarları peşinde
06 Yorumla
Soran+1 yılAcaba? İsini sadece elleyerek bitirdi oda iş sayiliyorsa
- +1 yıl
Yani onun aklında kim bilir neler vardı ya da neyi hayal ediyordu ne oldu umduğu gibi olmadı sanırım her şey
Soran+1 yılTabi eminim ondan ama iste o son davranışı uzak olunca bende artik gorusmem herhalde beni morali bozuk yolladi eve
- +1 yıl
Dikkat et bak yine bi hal ve hareketlerine nasıl olacak baktın olmuyor sen yoluna ben yoluma dersin
Soran+1 yılErkekleri anlamak zor ya 🥲
- +1 yıl
Bu 🤷♂️ kişilik meselesi yapacak bişey yok
+1 yılO da istemezdi boyle olmasini ama uzun zaman cinsel açlık hissi var ki boyle olmus bunu zamanla yenebilirsiniz. Sana karsi mahcup oldugu icin oyle suskun kalmış
05 Yorumla
Soran+1 yılBen morali düzelsin diye onca sey yapmaya çalıştım sanki hissizleşti gibime geldi. Hadi desem kullandi attı, kullanamadi ki🤦🏼♀️🤣
- +1 yıl
Sen fazla sey yapma ki uzun sürsün
- +1 yıl
Ulan soyle biri bize denk gelmedi bee
Soran+1 yılNe yaptim ya kendim ztn biraz seksi dolgunum iyi opusuyorum
- +1 yıl
Iste senden ötürü
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen neler yaptın çocuğa bi daha gelmez bile belki de yani çok fena etmişsin belli 🤭
010 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 fena inledim ondan mi bilmem 🤣 ama napim, simdi kotu olmasinin nedeni ben miyim yine
- +1 yıl
Sen değilsin ama çocuk resmen elinin altında erimiş inleyip öpüşürken nasıl bir ses tonu verdiysen adam girmeden tek atmiş bu senin için büyük bir başarı ona istediğin kadar teselli ver ama o artık kesmiştir belkide malzemeyi 😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 hahahah güldürdün 🤣 ben yine onu düşündüm yaptığına bak🤣 aslında oracikta of hani eve brak beni tribine girip s*ktr ederdim de, sevdim onu hoşlandım, sorun etmemistim
- +1 yıl
Ona göre bişey yok ki ister istemez psikolojik olarak düşünmüştür o lan daha girmedik boşaldık diyip kurmuştur kafasında dediğim gibi kesmiştir bile belki 😂😂çünkü erkek için en keyifli yer o kısım orada akarsa biter her şey sen dediğin gibi yapman lazımdı senin için büyük bir sorun bu hoşlantı var ama malzeme sıkıntılı hemen ağlıyor 😂😂
Soran+1 yılMazemeyi boş ver sevismeyi cok iyi yapiyor, bi dondum arkayi. Gorunce adam bitti🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sevişmeyi kötü yapan erkek annesiyle güne gitsin zaten o kadar film izliyolar onuda yapsınlar daha arkayı dönünce bitti önü dönsen ekipman daha çok heralde sabaha kadar akardı durduramazdın 😂😂
Soran+1 yılMuhtemelen yine birlikte olmak istrr kendini kanitlamak icin
- +1 yıl
Ulan ne şanslı adamlar var şu durumda bile geri çevirmeyen bir hatunla beraber biz olsak şimdiye kadar perişan olurduk sence kanıtlarmı kendini bide ön aç bakalım neler olacak 😂😂
Soran+1 yılSonucta bana karsi bir ilgisi var, fena da bozdum onu ama bilemedim yani karisik biri ne istedigini bilmeyen
- +1 yıl
Ne istediğini bilen birisi ama senin öyle hareketlerine ve o durumdaki cilvelerine dayanamadığı için belki de ne istediğinden vazgeçmiş olabilir sonuçta her defasında birden boşalacak😬😬
+1 yılHiç erken gelmediğim için bilemem ama kötü hissetmiş olsa gerek birazda utanmış olabilir senden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIlk sen oral yap basalt ikinci ye iliskiye gir tam bosalcakken Geri cekilsin boyle boyle sure uzar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç önemli değil de elie yala em bidakaldir daha fazla içinde kalır ikide
00 Yorumla Yazık be iyide ilkinden olabilir iki üç dört beş bunlara devam etmedimi
03 Yorumla
Soran+1 yılSaka yaptim dedim cok mu azdirdim felan adam sanki istemedigi birinle konuşur iliski yaşamış gibi davraniyor
+1 yılİşini görmüş ve bitmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılGöremeden bitti işi 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Yazık olmuş sana 😅
Soran+1 yılBana sorun değilde onjn öyle yapmasi üzdü beni
- +1 yıl
Niye sen zevk almamışsın ki
Soran+1 yılBenim zevkim onemli degil
- +1 yıl
Neden degil
Soran+1 yılHoslandigim yanimda oldugu surece pek takilmiyorjm kendi zevkime
- +1 yıl
Saçma geldi bence daha önce hiç zevk almamışsın
+1 yılMal gibi hisseder sjjak
00 Yorumla
+1 yılgeciktirici krem aldım sürerken boşalıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO öyle kaldığı için boşalmadan yanı
00 Yorumla utanabilir :))
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 üzüldüm la
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 takla attım iyi hissetsin diye, habire neden guluyon diyo. Oysa ben kafasi dağıtıyorum o sanıyor erken bitmiş diye☹️
- +1 yıl
Sende çok dert etme bir süre sonra gerçekten sıkılacaksın yetmeyecek zaten
+1 yılBilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılOha çok erkenciymis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörüşüyor musunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeler yaptın kız anlatsanaa jdjs
02 Yorumla
Soran+1 yılBak simdi aaa hahs usud
Cevap sahibi+1 yılAnlat bee ajhsua
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar erken boşalılır mı benim 40 dk sürüyor da
02 Yorumla
Soran+1 yılYa herhalde hic iliskiye girmedi bir kac gün bende biraz fazla mi azdirdim ne 😟 sence nasil davranmaliyim onu gorunce yine
Cevap sahibi+1 yılsenle alakası yok
+1 yıl2. yi ister
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama supheli😁
- +1 yıl
Degisikmis. Ben şahsen ilkini atar 2. çiyi isterdim 😂
+1 yılŞenlik bişi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılOylede ne yapabiliri artk onu görünce, sanki artik bana bakmaz gibime geliyor
- +1 yıl
Başkasını bul sende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım