Sizler penis ölçülerini bilmiyorsunuz 19 santim büyük kategorisine giriyor bizim erkekler sallamayı sevdiği için 15 cm yi 24 cm yaparlar ondan dolayı siz de ölçülerde yanılırsınız
Su 18 20 25 vb yorumlar yazanlar hayatinda hic bunu yememis olanlar yeseler rahim duvarlarina dayansa gorurdum parmak bile sokmaya cesaret edemezlerdi bir daha o yuzden tiriviri bu boy tartismasi 13-16 arasi ideal bende 60 cm vagina istiyorum icine baliklama atlamak ama yok iste
Kızlar ideal 18 20 diyor 15 cm penisim var şimdiye kadar 20den fazla kıza atım kocaman ve büyük diyorlardı ilişkidede hiç sıkıntı yaşamıyorum partnerimle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
On dokuz cm. Boy, kalınlık ve görünüm olarak memnunun. Daha büyük, ya da daha kalın diyebileceğim bir durumum yok. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
11'den aşağısı küçük... 12 - 18 cm arası ideal... 19 ve üzeri büyük...
Sizler penis ölçülerini bilmiyorsunuz 19 santim büyük kategorisine giriyor bizim erkekler sallamayı sevdiği için 15 cm yi 24 cm yaparlar ondan dolayı siz de ölçülerde yanılırsınız
@Liblib birader kendi şeyinin boyunu biliyorum çok şükür karşı cinsten aldığım duyumlar yorumları da biliyorum bu ovunelecrk bir şey değil büyük olmasi düzenli seks yapmaya engel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
25+: çok büyük yuh ak
20-25:büyük
16-20:ortalama (en ideali)
13-16:ehh
13-10:küçük :(
0-10:benden uzak allaha yakın olun plss
İdeal bulduğun için teşekkür ederim bebeğim krjrkd
Yaş kaç 😅
@Cenkk255 25
24 cm o halde buyik statusundeyim
Bende 25
@Liblib yas 25 dedim birader
@Cenkk255 kardeşim sen niye üstüne alınıyorsun ki genelleme konuştum
Su 18 20 25 vb yorumlar yazanlar hayatinda hic bunu yememis olanlar yeseler rahim duvarlarina dayansa gorurdum parmak bile sokmaya cesaret edemezlerdi bir daha o yuzden tiriviri bu boy tartismasi 13-16 arasi ideal bende 60 cm vagina istiyorum icine baliklama atlamak ama yok iste
tr ortalaması 12- 15 cm
çok şey etmeyin.
https://www.youtube.com/embed/2tlS4xRMVtIKızlar ideal 18 20 diyor 15 cm penisim var şimdiye kadar 20den fazla kıza atım kocaman ve büyük diyorlardı ilişkidede hiç sıkıntı yaşamıyorum partnerimle.
On dokuz cm. Boy, kalınlık ve görünüm olarak memnunun. Daha büyük, ya da daha kalın diyebileceğim bir durumum yok. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum.
11'den aşağısı küçük... 12 - 18 cm arası ideal... 19 ve üzeri büyük...
teşekkür benim 24 büyük o halde
Evet
Şanslıyım o halde
16-20 ortalamaymis knk artik hangi ortalama neye gore kime gore.. kac kere gordulerse o kadar buyugunu… sanki insan degil de at y*ragi olcuyoz…
Hayır olmuyor
Büyük derken saygı duyduğumuz anlamında mı
22 ye dayanamayanlar
Önemli olan mutlu edebilmek boyutu değil
Haklısınız
ne cm la km km
O önemli değil bence doyurabilsin yeterli
Şu sitede dönen sohbete bakın ya 😂😂😂
Kesinlikle boyu değil işlevi
@zamansız003 ne dedim ki
Senin dediğine değil genel diyorum ben
@zamansız003 anladım benim görüşüme yazmasaydık keşke hahahha
Nolacak ya tamam bişey demiyorum sustum ben 🤐
Benimkisi 18 cm fakat çok kalın ideal mi acaba?
18 cm olmalı
Bence 19 cm ideal.
Benimki 24 çok mu büyük sizce
Ölçülü salla biraz
Yo gerçekten 24 sallamiyorum
@liblib ben mi bilmiyormusum puhahaha
Eklesene beni
@Liblib birader kendi şeyinin boyunu biliyorum çok şükür karşı cinsten aldığım duyumlar yorumları da biliyorum bu ovunelecrk bir şey değil büyük olmasi düzenli seks yapmaya engel
@liblib büyük daha görkemli oluyo. Bence kompleks yapmayin gereksiz yere 😆
Büyük görkemli oluyor ama goruncede yaklaşmaya korkuyor bayanlar
55 santigrat derece
😂😂😂
100 olsun tam olsun bari