Herkes bişeyler diyor sizde büyük diyebilmemiz için penis kaç cm olmalıdır
15
16
17
18
19
20
21+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büyüklük küçüklük göreceli kavramlardır sen idel olana bakmalıdın buda senin neyi istediğinle doğru orantılıdır ama ideal boy türk erkeklerinde olduğu kanıtlanmıştır bu yurt dışında da türkiyede de araştırılmış ve sorulmuş bir durumdur.
Ortalama penis boyutu 12 ile 15 arası. 16yı büyük olarak kabul edebilirsin. Daha büyükleri nadir bulunuyor ve normal değiller. Her söyleyene inanma. Sallaması beleş.
Cevap
24Cevap
Kızların alayı 21+'ı görmüş anlaşılan. hepsi ona büyük diyor.
ne çok zenci varmış memlekette. ulan Türkieye ortalaması 8cm adam olun. her kıza bir Drogba bulamayana zenci forvet kampanyası başlatıcam.
8 cm ve altı küçük penis
8cm-16 cm arası normal
16 cm üzeri büyüktür
türkiye ortalaması taş çatlasın 20 cm'i zar zor geçer, bakma sen herkese 35 cm kalın damarlı olduğuna, ben bile 12-14 cm diyorsam, artık onlar düşünsün :D
buyuklugu hıssettgın max derınlık olamlı sanırm. kısıye gre buyuklukte degısıyor. kııne 13 bıle buyuk gelır. kımınede 30 az gelır :)
30 dan başlayacaktı o :D realde 13 cm ise sanalda o 30 olur :D
en kalıplı erkeğin penisi ortalama 18 cm dir, kalkmış hali. üstü cm ler ise sadece zencilerle atlarda var :). ben minyonum 14 cm.
Toplum gereği ebatını bilemem fakat benimki 17cm. Sallama diyenlere ölçme esnasındaki fotoyu atabilirim :)
Bu kız taktı penis boyuna ! Az önce boyu mu işlevi mi diye sen sormuştun değil mi
dünya ortalaması 13 küsür
büyük dersek 16'nın üstü büyük sayılır
11-15 ise normal
göreceli ir kavram , kim ne kadar alabilirse artık :)
sana kaç lazım apla :D
17+ büyüktür. + gereksizdir...
+21 bende ama diğer arkadaşları bilememm
bendeki 17 yetermi acaba
Boyu değil işlevi onemliii
Ne o alet mi lazım sana yaz bana konuşalım
ben kendiminkini seçtim :D
Sana kac lazim?
20 cm
benimki kadar
17 den buyuk olan
göstereyim mi illa