Bir kadın ilişkide orgazm olamıyorsa bu sadece erkegin suçu mu? yetersizliği mi? yoksa çocukken klitorel mastına alışmış çoğu kadın ilişki sırasında orgazm olamıyor mu? Bu durum nasıl aşılır. Oral ile bile orgazm olamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm beyinde biter netice de. Kadın büyük ihtimalle mastürbasyona çok alıştığı için sekste rahat olamıyor ondan orgazm olamıyor demektir. Tabi erkeğin de payı olabilir ama çoğulukla orgazm kişinin kendi elindedir
22 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl aşılır
- +1 yıl
Seksten önce her zamanki gibi mastürbasyon yap sonra gözlerini bağla kendin devam et bi süre sonra. Ardından partnerin sana mastürbasyon yapsın sende onu yönlendir. Ardından vibratör kullanarak mastürbasyon yap kendi kendine orgazm olmayı öğren vibratör ile. Daha sonra partnerin dildoyla seni orgazm etsin.
Bu arada da düşüncelerini sesli söylemeye başla. Atıyorum daha sert sokmanı istiyorum, memelerimi em gibi gibi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkekten kaynaklanan bir eksiklik. Kadını hem vajinal hem de klitoral orgazmı yaşatmak onun elinde. Bunu beceremiyorsa ilişkiye girmeyi bıraksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılama kendisi bazı kadlnlar boşalamaz zaten diye geçiştiriyor asla kendisinde sorun görmüyor
Cevap sahibi+1 yılKadına verdiği değer bu kadar işte. Daha kadını anlamadan, dinlemeden, herhangi bir çözüm bulmayarak suçu yine ona atıyor.
Soran+1 yılnasıl aşılır bu durum
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz detaylı, burada olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Fazla mastürbasyon yapan kızlarda
Bu sorun oluyor14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aşılır
- +1 yıl
Bir kız arkadaşım vardı
Ben kızı skrken süreli eli ile
Klitorisini okşuyordu mastürbasyon yapar gibi
Soran+1 yılkendim yapnca eglenceli olmuyor partnerimde seks yaparken elini anca popoma koyuyor insan bi okşar ya
- +1 yıl
Bunu ona söyle
Yapar neden yapmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılarzuladıgın bır erkekle orgazm olursun ama yogun duygularla arzulaman lazım dıger turlu cok zor
14 Yorumla
Soran+1 yılevet maalesef
- +1 yıl
ama yınede ılıskıden zevk alıyorsundur
Soran+1 yılevet ama sobu gelmiyor çok can sıkıcı
- +1 yıl
ewt can sıkıcı arastır bakalım belkı bır yolu vardır vajınal orgazm onemlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekten kaynaklanıyor olabilir oral yapinca orgazm olmuyosan erkektn kaynaklıidr
22 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oral yapmalı peki? ve kaç dakka sürmeli max
Cevap sahibi+1 yılPartnerinin zevk noktasını bilmeli erkek dokunmasını bilmeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey olması gerektiği gibiyse istenen özellikler varsa kızın sorunudur ama kızda sorun yoksa erkekte eksik olan şeyler vardır
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelkide oral yapan dilini değdirerek yaladığını zannediyordur nasıl olması gerektiği çok net değilmi
Soran+1 yılbelkide doğru yeri bulamlyordur ya da dogru ritimle yapamlyordur ya da kısa tutuyordur ön sevişme falan olabilir dimi
Cevap sahibi+1 yılbelkide dilinin ucuyla yalayıp sana hissettiremiyordur bazen fantazilerle seni kudurtup acaba yalarmı yaparmı dediğin yerlerini yalatmayı istersin
Cevap sahibi+1 yılaslında içini titreten bazı dil dokunuşlarının nerelere nasıl ne kadar olması gerektiğini yazmak için yer pek uygun olmasa da sanırım sen sana neleri yaşatması gerektiğini biliyorsun
Soran+1 yıloral yaparken hiçbir şey hissetmiyorum acaba yanlış uere mi yapıyor yoksa benim kilotris mi hissisleşti
Cevap sahibi+1 yılyüzüne oturmayı denedin mi dili vajina dudaklarının arasına alıp zevk yerlerini keşfederek yalatmayı
Soran+1 yılhayır sakalı çok uzun batıyor kes diyorum kesmiyor :(
Cevap sahibi+1 yılyer uygun değil imalar zor ama sana mükemmel bir pozisyon önereyim masaya otur ayakların masada olsun o bacak arana girip yalamaya başlayınca saçlarından tut ve yönlendirerek kontrol sende olsun
Soran+1 yılKayınbabamlarla yaşıyoruz o biraz skntı
Cevap sahibi+1 yılolsun sende yatağın kenarına otur oda önünde diz çöksün sen sevişirken istediğini alamayınca yaşayamayınca saatlercede seks yapsanız off ua yine olmadı yine yapamadı yalayamadı ya da beceremedi diyerek yarım kalan bir kadın olarak kalacaksın
+1 yılBu durum psikolojik de olabiliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aşılır
- +1 yıl
Uzman yardımı alabilirsin
Soran+1 yılseksolog mu psikolojik mi?
- +1 yıl
Seksolog daha mantıklı geldi sanki
Soran+1 yılo da önce kendi kendini tatmin et diyecek ama ben erkekle olmak istiom direk
+1 yılBence sevgisizlik var ortada
14 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
Yoksa arzulu sevişmede kesin boşalır kadın
Soran+1 yılarzu yok demekki
- +1 yıl
Kimin için sordun bunu
+1 yılErkeğin suçu
11 Yorumla
Soran+1 yılistemiyormudur
Boşalmak istiyor mu hiç mi boşalmıyor 🤷♂️